Yppäriläisten vetoomus koulukuljetuksen laadun säilyttämiseksi!

hemppu

#1 parhaat kyyditykset

23.04.2013 15:25

on ollu kyllä hyvät kyydit nyt ja aina on tultu ajoissa ja parhaimmat kyyditykset ikinä :D
Niko

#2 Nikon kommentteja asiasta

24.04.2013 06:37

Hei!
Kiitos adressista, asianne on tärkeä ja kaikesta päätellen tunteitakin herättävä!
Haluan tätä kautta tuoda esille näkemykseni sivistyslautakunnan puheenjohtajana tästä asiasta. Mielipiteeni on henkilökohtainen, eikä asiasta ole tämän lautakunnan kanssa juurikaan keskusteltu, mutta varmasti tullaan keskustelemaan.

Nyt on siis kyseessä tarjousten pyytämisestä, eikä tarjouksen pyytäminen ole mielekästä sellaisilla kriteereillä että kilpailuun voi osallistua vain yksi toimija. Kyyti ja taksiluvat ovat tarkaan säädeltyjä asioita, eikä kilpailutukseenkaan voi osallistua kuin ns. "valmiit toimijat". Uskon todella, että kilpailutuksen järjetäminen usealle toimijalle on kaikkien etu. Koululaisten etu ja muut tähän liittyvät asiat ovat varmasti kaikkien lautakunnan jäsenten mielissä!

En tiedä tavoittaako viestini tätä kautta teitä. Keskustelutilaisuuteen en harmikseni päässyt (olin pelastulaitoksen tulvatöissä tuolloin, eikä ollut mitään mahdollisuutta lähteä). Mikäli vielä asiasta keskustelette voin kyllä tulla paikalle. Näistähän päätetään vasta kesäkuussa, että sen puolesta ei ole kiire!

Kiitos kommenteista ja ajatuksista, joita olemme monen Yppäriläisen kanssa vaihtaneet. Kaikki kasvotusten tai puhelimitse käydyt keskustelut ovat olleet hyviä! Toiveeni on, että vaikka kyseessä on tunteita kuohuttava asia, voisi toisen ihmisen kunnioitus säilyä. Puhun nyt, sen enempiä erittelemättä, erinsorttisista uhkauksista joita olen kuullut. Ymmärrän toki, että kiukussa tulee sanottua enemmän kuin tarkottaa, mutta kyllä ne siitä huolimatta satuttavat, eivätkä ainakaan aja asiaa oikeaan suuntaan.

Palataan siis asiaaan! Minulle voi laittaa asiasta sähköpostia tai keskutella muutenkin (sp. osoitteen saatte Impolan Marjalta).

Niko
Maria

#3 Re: Nikon kommentteja asiasta

24.04.2013 06:58

#2: Niko - Nikon kommentteja asiasta

Ajattelin nyt vain lyhyesti kertoa sen että tämä koulukyytiasia on vuositolkulla ollut "retuperällä" täällä Pyhäjoen kunnassa. Siis siinä mielessä että melkein joka vuosi on jouduttu "tappelemaan" enemmän tai vähemmän. Miten se voi olla mahdollista että tähän(kään) asiaan ei saada minkäänlaista pysyvyyttä? Kyllä minä ymmärrän että aika ajoin joudutaan tarkastelemaan näitä asioita ja tekemään tarjouspyyntöjä jne..mutta että juuri kun olimme saaneet asiat kuntoon niin ikäänkuin "vedetään matto alta". Ei ollut helppoa saada asiat siihen malliin kuin ne nyt ovat olleet. Monen ihmisen elämä on ollut todella raskasta ja iso osa vapaa-ajasta on mennyt siihen että ollaan selvitelty näitä koulukyytiasioita milloin luettu lakia milloin oltu kuntaan yhteyksissä jne. Toivon todellakin että tälläkertaa selvittäisiin vähemmällä. Mutta vaikka kuinka yritän olla optimistinen jota olenkin luonteeltani, pelkään pahoin että tämä ei jää tähän.

Tyytyväiset oppilaat :)

#4 Liikenne Grekula jatkamaan!

24.04.2013 14:49

Koulukyytit on menny tosi hyvin ja aikataulut kunnosa (: ei menis näin hyvin jos olis joku muu ajamassa!Toni ja Netta on tosi ystävällisiä ja ne välittää meistä oppilaista! Monia kertoja on joissa ei joku muu olis samalla tavalla toiminu... Esimerkkinä nyt vaikka että joku on meinannu myöhästyä ja Toni on tajunnu tilanteen ja oottanut,vaikka oliski omasta aikataulusta myöhästyny. Ja koulun pihalla aina oottaa että kaikki on kyytissä! Täysillä mukana Liikenne Grekulan puolella :)

Vieras

#5

24.04.2013 16:32

Ei näin... Miksi ihmisten pitää kärsiä päättäjien takia?
Ärtynyt koululainen

#6 Ajat

24.04.2013 18:22

Kaikkien taksikyytiläisten takia meillä alkaa nykyään koulu tunnin aikasemmin, ennen 6 tunnin päivät jatkui kolmeen (15:00) koska saimme nukkua, nykyään me heräämme tunnin aikasemmin ja 6 tunnin koulupäivät loppuu 14:00, toivottavasti palaisimme ihan siihen parempaan koulu unirytmiin. Nykyään ei millään jaksa 2 ekalla tunnilla tehä mitään. Vaikka menee 10 ja puoli 10 aikoihin nukkuun. "Yppärin/Pyhäjoen koulukyydit"

Taru Suni

#7 Grekulan liikenne

24.04.2013 20:53

Mikään tai kukaan muu liikennöitsijä ei pysty millään tarjoamaan yhtä laadukasta koulukyydin
tasoa ja ystävällistä asiakaspalvelua kuin Toni ja Netta.Kiitosia heille!
Maria

#8 Re: vastaus sinulle miksi ihmisten pitää kärsiä päättäjien tähden..

25.04.2013 07:10

#5: -

Tätä asiaa minäkin olen tässä viime ajat pohtinut. Kun loppupeleissähän se tulee halvemmaksi tarjota se vaihtoehto johon suurin osa kuntalaisia on tyytyväisiä..siis se helpoin vaihtoehto. Kun niistä ns.kärsimyksistähän ne kulut tulee..Ja kenelle voin suositella muuttoa Pyhäjoelle kaiken tämän jälkeen? Ei taida sellaista perhettä olla joka jaksaa joka asiaa vaatimalla vaatia..(?)

Valtteri Ilola
Adressin tekijä

#9 KIITOKSET!!

25.04.2013 08:58

SUURET JA RAHASSA MITTAAMATTOMAT KIITOKSET KAIKILLE ALLEKIRJOITUKSEN TEHNEILLE!!!
JOS NÄIN PALJON ON IHMISIÄ TÄTÄ MIELTÄ JA NIIN VÄHÄN AINAKIN "NÄKYVÄSTI" ERI MIELTÄ,
NIIN EI ASIASSA PITÄISI OLLA ENÄÄN MITÄÄN EPÄSELVÄÄ!!

KIITOS, MINUN PUOLESTA
Paula Översti
Vieras

#10

25.04.2013 13:42

Ensimmäisen kerran voimme todeta, että koulukuljetukset ovat sujuneet moitteettomasti. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä siihen, että lapsemme ei ole joutunut odottamaan yli puolta tuntia koulun pihalla oppituntien alkua sekä iltapäivällä kyydin odotusta ei ole ollut.Vastaavsti koulu on loppunut aikaisemmin, joka näkyy ihan selvästi lapsemme jaksamisessa. Järki käteen tässä kuljetusasiassa. Jokainen joka on eri mieltä ko. asiasta voi miettiä oman lapsensa kohdalle tämän: taksi hakee puoli kahdeksan ja kotiovella hieman ennen neljää!! Koulumatkaa on 10km.

GrekulaOnDrakula

#11

16.03.2016 16:26

Onko Liikenne Grekula kirjoittanut kaikki nämä kommentit?