Assembly-tapahtuma kiellettävä

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Assembly-tapahtuma kiellettävä.


Anonyymi

#1

09.03.2008 13:23

Nauroin.

Lauri Kurvinen
Lahti

#2

09.03.2008 13:25

Haluisinpaha nähdä lähteet esittämällesi asialle. Eipä oo minulle tullu huumeita kukaa tarjoamaa, saatikka sitten "homoseksuaalisia orgioita".

Yhdyn ekaan viestiin, repesin.
Tapani Murto
Huittinen

#3

09.03.2008 14:11

Allekirjoitin ihan asian mahdottomuuden takia :D
Eemu Bertling
Tampere

#4

09.03.2008 14:14

Kylläpäs nauroin hyvin. Paras läppä vuorokauteen. :)

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

09.03.2008 14:23


Sakarias Lehtomäki
Adressin tekijä

#6

09.03.2008 14:25

Assembly-tapahtuman aikaan sen ympäristössä liikkuva ei kerta kaikkiaan voi olla havaitsematta aluetta, jolla on huomattava määrä päihtynyttä nuorisoa sekä tätä hieman vanhempaa roskasakkia, joka toimittaa heille alkoholia Pasilan aseman kaupasta sekä myös laittomia päihteitä. Tästä tapahtumasta löytää myös kuvia varsin helposti Internetistä.

Tietenkään nuoremmat Assembly-vieraat eivät välttämättä havaitse koko "varjotapahtuman" olemassaoloa, sillä he tulevat paikalle vanhempiensa kyydittäminä ja pysyvät myös sisätiloissa koko tapahtuman ajan, kuten ehkä tässä tapauksessa turvallisinta onkin. Tästä syystä haluaisin korostaa, että myös sisätilojen edustama kulttuuri on luonteeltaan terveydelle vahingollinen, joskin eri tavalla kuin ulkopuolella tavattava päihdekulttuuri.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

09.03.2008 14:28


sami pekkarinen
tampere

#8 Assembly on lopetettava!

09.03.2008 14:38

Assembly on todellakin lopetettava. Lapset houkutellaan lähiverkkopelitapahtumaan "trendikkäiden" räiskintäpelien saattelemana. Lapsille juotetaan terveydelle vaarallisia energia- ja kolajuomia. Piireissä on tapana olla piittaamatta ihmisen perustarpeista, eli rakkaudesta, turvasta ja terveydestä. Kun lapsen henkinen terveys on heikolla pohjalla, voidaan hänet napata koukkuun kuin kalan.
Aleksi Kilpinen
HKI

#9 Todisteita tahtoisi nähdä

09.03.2008 14:59

Assyjen läheisyydessä useampaan kertaan työskennelleenä tahtoisin kovasti nähdä jonkinasteisia todisteita moisille väitteille. Assy-porukka on oman kokemukseni mukaan ollut väsynyttä mutta rentoa ja ystävällistä sakkia. Ei merkkiäkään mainitsemistasi lieveilmiöistä, energiajuomia ja roskaruokaa mukaan lukematta.
Niille nyt kuitenkin sattuu altistumaan enemmän ihan kävelemällä minkä tahansa ison kaupungin läpi..
Pertti Makkonen
Helsinki

#10

09.03.2008 15:01

: DD täähän on ihan naurettavaa. Mikään noista sun väitteistäs ei oo totta. ei tälle voi muuta ku roflata :DD
Matti Tuunanen
Helsinki

#11

09.03.2008 15:11

humm.. samantapaisen addressin saa aikaiseksi melkein mistä tahansa asiasta, esimerkkejä vaikka tästä:

-mikä tahansa urhelulaji
-uskonnolliset tapahtumat
-musiikkiharrastus
-elokuvaharrastus

...tässä on tullut vähän kärpäsestä härkänen, samalla periaatteilla mm. televisiosarjat voitaisiin kieltää, koska ne tuhoaa nuorison aivot yms.
Jarkko Räsänen
Siilinjärvi

#12 Anteeksi?

09.03.2008 15:19

Sakarias, osaatko esittää todisteita näille raskauttaville syytöksille? Olen tyrmistynyt näistä järjettömistä väitteistä! Lisäksi, perehtyisitkö hieman syvemmin tietokoneiden virransyöttöteknologiaan? Vaikka virtalähde on "1000 wattinen", se ei tarkoita sitä että se käyttää taukoamatta sitä tuhatta wattia, ja Assemblyillä onkin jokaiselle konepaikalle varattu 300 wattia sähköä. Kulttuurista puheenollen, kyseistä kulttuuria harjoitetaan jo kotona, mikset suoraan ottaisi kontaktia lasten vanhempiin, ja vakuuttaisit heidän absurdeilla väitteilläsi..
Sakarias Lehtomäki
Adressin tekijä

#13

09.03.2008 15:21

Aleksin kommentti osoittaa selvästi tapahtuman järjestäjien piittaamattomuuden. On helppo kiinnittää huomionsa vain siihen osaan nuorista, jolla näyttää olevan tosi mukavaa ja leppoisaa ja unohtaa sitten se hiljainen osa, jolle Assemblyyn osallistuminen on suorastaan sosiaalinen hätähuuto. Nämä nuoret ovat usein koulukiusattuja, heillä ei ole sosiaalista elämää Internetin tarjontaa lukuunottamatta, ja tällaiseen tapahtumaan saapumalla he epätoivoisesti yrittävät löytää jonkinlaisen sosiaalisen viitekehyksen, joka hyväksyisi heidät.

Kuten Sami Pekkarinen ylempänä totesikin, tällaiset nuoret ovat hyvin herkkiä vaikutteille. Nuorille, jotka osallistuvat Assemblyyn, tarjotaan sosiaaliseksi viitekehykseksi sitten sitä pahinta mahdollista vaihtoehtoa, eli "IT-elämäntapaa", joka sitoo nuoret vain entistä tiukemmin Internetin ja ylikansallisten yhtiöiden kulutusmallien pauloihin.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

09.03.2008 15:30


Aleksi Kilpinen
HKI

#15 Täsmennän nyt vielä

09.03.2008 15:31

En ole, en ole ollut, enkä tule olemaan osa Assyjen järjestämisestä vastaavaa organisaatiota, enkä ole itse Assemblyyn osallistunut. Olen vain varsin läheisesti ollut muutoin tekemisissä Assy-kansan kanssa. En nyt tässä kuitenkaan käy selittelemään asiaa sen tarkemmin.

Kuitenkin, kuten sanoin, moisia lieveilmiötä ei kovin laajassa mittakaavassa ainakaan ole havaittavissa, vaikka niin väititkin. "Assembly-tapahtuman aikaan sen ympäristössä liikkuva ei kerta kaikkiaan voi olla havaitsematta..."

Mutta mitä tulee alkoholin ja muiden päihteiden käyttöön, sekä varjotapahtumiin muutoin, niin on yleisötapahtuma mikä tahansa, pelkkä tapahtuman olemassaolo ja ihmispaljous väistämättä yleensä vetää puoleensa jonkin verran ihmisiä joilla ei ole tapahtuman kanssa suoranaisesti mitään tekemistäkään. Esimerkkeinä urheilutapahtumat, musiikkitapahtumat, jopa uskonnolliset yleisötapahtumat.

Tämä on väitteitä sarjassa "Kaikki Tuska-festareille osallistuvat on saatananpalvojia..."
Jani Niemi
Pori

#16

09.03.2008 15:38

Taitaa Sakariasta vituttaa kun äiti ei päästä tapahtumaan. :D
Sakarias Lehtomäki
Adressin tekijä

#17

09.03.2008 15:42

Hyvä Jarkko Räsänen,

Nykynuorison "tietokone-elämä" todellakin alkaa yleensä jo kotona lapsuudessa. Syynä tähän on useimmiten se, että lapsen vanhempia kiinnostaa työura ja ylitöiden tekeminen enemmän kuin lasten kasvatus, joten lapsi on suurimman osan ajastaan yksin. Näin kasvatus jää tekniikan vastuulle, jota tietenkin on suurilla palkoilla ja bonuksilla hyvä ostaa lastenhuoneet täyteen.

Kun tällainen "Internetin ja videopelien kasvattama" lapsi sitten saavuttaa teini-iän ja häntä kiusataan koulussa sosiaalisten taitojensa puutteen vuoksi, saattavat hänen vanhempansa jopa ajatella, että Assemblyn tyyppinen tapahtuma olisi jopa hänen kehitykselleen jopa hyvä juttu, pääseehän siellä näkemään niitä "nettituttujaan" aivan elävässä elämässä. Valitettavasti tämä ajatusmalli on tuhoisa, sillä Assembly-kulttuuri sitoo nuoren vain entistä pahemmin jo lapsuudessa alkaneeseen "elämäntapaan" eikä näin ollen tuo nuoren sosiaalista elämää lainkaan terveemmälle pohjalle.
Pertti Nurminen
Kuopio

#18 Tätä ei vissiin ole tosissaan kirjoitettu?

09.03.2008 15:45

Kirjoituksesi taso oikeasti viittaa siihen että taidat olla juuri ylä-asteelle päässyt ja viime Assyjen yhteydessä jäit tupakan hajuisista vaatteista kiinni äitille ja nyt angstailet täällä. Laita nyt vaikka jotain faktapohjaa noille kirjoituksillesi.

Eiköhän tuon tapahtuman kieltämisen vaihtoehtona edelleen toimi, että jos sinä tai joku muu fiksu Lapualainen ette mahdollisia jälkikasvujanne tuonne halua päästää niin silloin ette päästä. Eikös se ole vanhempien asia puuttua jälkikasvujensa vapaa-ajan viettoon, kuten ilmeisesti omakin äitisi tekee kun noin täällä angstaat.
Jouni Vasama
Rovaniemi

#19

09.03.2008 15:52

Sakariaksella ei nähtävästi ole hajuakaan tapahtuman luonteesta. En millään jaksa uskoa että tätä adressia on edes alotettu tosissaan, poikkeuksellisen pitkällinen trollaus lähinnä.

Jos vanhemmat pilaavat lasten elämät jo alle kouluikäisinä, niin ehkäpä juuri Assyjä vastaan hyökkääminen on pikkusen turhan kaukaa haettua.

Ja vastauksena kysymykseesi, 1000 kW 24*7 vievä laite kuluttaa vajaa 9000 kWh sähköä vuodessa. Kotikone tämä kyseinen kapistus ei kuitenkaan ole.

Saisko adressille lukkoa tms, luvassa lie vielä pahempaa peeloilua... Omaa näkemystään nykynuorten tilasta voi mennä selittämään vaikka Suomi24 tms. foorumille, tässä adressissa kun ei ole mitään järkeä.
Aleksi Kilpinen
HKI

#20

09.03.2008 15:54

S. Lehtomäen kenties tulisi tutustua k.o. tapahtuman kotisivuihin, ennen kuin parjaa organisaatiota enempää.

http://www.assembly.org/winter08/faq
http://www.assembly.org/winter08/at-party/rules/rules-fi
http://www.assembly.org/winter08/at-party/rules/etiquette

Lainaus säännöistä:

"
Alkoholi & tupakka
Alkoholia ei saa tuoda tapahtumapaikalle. Tapahtumaan ei pääse sisään humaltuneena.

Tupakointi tapahtumapaikan sisällä on kielletty. Pääsisäänkäynnin ulkopuolella on erillinen tupakointialue.
"
Sami Räsänen
Tuusula

#21 tätä ei oo kirjotettu kyl selvissäpäin :P

09.03.2008 15:59

*NAUR* ja *NAUR* ....

joo tää vaikuttaa siltä et isi ei oo päästäny sakariasta assyille nörää :DDDDD
*VVOI VVOI* sakarias vois mennä sinne äitin helmoihin takas miettii mitä P*SKAA kirjottelee! :D

allekirjoittanut on käynyt vuodesta '99 lähtien assyillä.
Sami Räsänen
Tuusula

#22

09.03.2008 16:00

ADMINIT KIITOS LAITTAKAA TÄÄ LUKKOON! :)
Sakarias Lehtomäki
Adressin tekijä

#23

09.03.2008 16:09

Suuri osa tähän keskusteluun osallistuneista näyttäisi olevan varsinaisia Assembly-kulttuurin malliesimerkkejä, jotka eivät tiedosta olevansa uhreja vaan yrittävät pitää kynsin hampain kiinni tästä tapahtumasta, joka nostaa heidän "IT-elämäntapansa" korkealle jalustalle. Kun sitten joku aloittaa keskustelun, joka kyseenalaistaa tämän julkisuuskuvan, niin keskustelua ollaan jo suin päin sabotoimassa ja ehdottamassa sensuroitavaksi.

Mitä päihteisiin tulee, ne toki ovat kiellettyjä tapahtumassa. Siksi korostinkin, että päihteiden käyttö tapahtuu nimenomaan tapahtuman ulkopuolella. Tämä ohjelmistopiraattien alulle panema ns. Boozembly-varjotapahtuma oli sitäpaitsi esimerkiksi viime vuonna täysin laiton, koska se sijaitsi VR:n yksityisalueella, jonne pääsemiseksi Assembly-nuorten tuli rikkoa paikkaa ympäröinyt metalliaita.
Tino Jokela
Tampere

#24

09.03.2008 16:45

Kuulin huhua luotettavasta lähteestä, että itse SAKKE on kallioilla tapahtuvien homoseksualisten orgioiden takana!

Ei pojalla mennyt de nuke putkeen niin päätti tehdä oikein adressin. :(
Jussi Jaakkola
Helsinki

#25 kieltolaki

09.03.2008 16:47

Laitetaanko adressi kieltolain voimaan saattamiseksi nyt heti.

+ lisätään sinne kieltoon kaikki uskonnoliset, urheilu ym tapahtumat.
Kuinka moni suomalainen penkiurheilee - sekin aika yksinäistä lie?