Assembly-tapahtuma kiellettävä

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Assembly-tapahtuma kiellettävä.

Kalle Laukkanen
Helsinki

#101

16.03.2008 05:56

Valtiolle yksi keskeisimpiä linjanvetokysymyksiä on se, miten paljon ihmisille annetaan omaa vastuuta. Tästä asiasta on kysymys tässä adressissa. Olen pohdiskellut tätä ennenkin adressit.comissa, mutta kerrataan vielä.

Valtiolla on oltava selkeä linjauma, miten paljon ihmisille annetaan omaa vastuuta. Tehdään nyt oletus, että Assemblyllä on lievää negatiivista vaikutusta nuoriin (sanotaan nyt vaikka että heidän kuntonsa huononee, muiden argumenttien negatiivisuus vaikuttaa aika vahvasti mielipiteiltä). Valtio voi sitten kieltää Assemblyt, jolloin valtio olettaa, että ihmiset eivät itse osaa tehdä tätä päätöstä, ja valtion on tehtävä se. Tällaistahan valtio harjoittaa aika paljon (esimerkiksi huumeiden suhteen), on vain päätettävä mihin raja vedetään. Itse en oikeastaan ota kantaa itsessään siihen, koska se vaatisi tarkempaa pohdiskelua ihmisten älykkyydestä.

Assemblyt tosiaan voivat aiheuttaa joitakin lieve-ilmiöitä. Ehkä. Valitettavasti adressin tekijä ei ole oikeastaan esittänyt yhtään mitään faktatietoa tämän eteen (joku toinen taisi linkittää jotain useita vuosia vanhoja kuvia jonkinlaisesta underground-scenestä mutta niitä en tarkistanut). Adressin tekijä on monta kertaa väittänyt että vasta-argumentoijat ovat kiihkonhöyryissä raivoavia Assembly-fanaatikkoja (ei ole suora lainaus) jotka Muinaisten Assembly-gurujen huijaamina puolustavat tapahtumaa henkeen ja vereen. Assemblyn puolustajia on syytetty ad hominumista ("hyökkäys henkilöä kohtaan", latinankielinen nimi saattoi mennä väärin), mutta väittäisin että kyllä tuollainen olalla kohauttaminen menee samaan osastoon. Ja jos ruvetaan argumenttivirheiden nimiä heittelemään, niin olkinukke sopii tilanteeseen hyvin. Assemblyillä on varmasti CS-pelaajia jotka virittävät konettaan minkä kerkeävät. Mutta on myös pelaajia jotka pyrkivät taas minimalismiin. Ja on anarkisteja ja on kommunisteja ja varmasti niitä kapitalistejakin... itse luokittelisin itseni vasemmistolaiseksi semi-anarkistiksi. Haukkukaa jos näette tarpeelliseksi.

Omasta mielestäni Assemblyillä esitettävät videot, kuvat, musiikki ja pelit... ovat taidetta. Sitä on paha määritellä mikä on taidetta. Todistettavasti pisuaaria on pidetty taide-esineenä. Entä vesivärein maalattu teos jonka ainoa teknologia-sidonnaisuus on se että se esitetään valkokankaalle heijastettuna videotykillä? Teknologista roskaa. Mielestäni (olen varmasti väärässä, koska aivoni ovat palaneet Assembly-käynneistä) se, mikä on taidetta, on mielipide. En heti rupeaisi säätämään lakeja mielipiteitä vastaan. Toisaalta, se on vain mielipiteeni, jota vastaan varmaan pitäisi säätää laki.

Assemblyt painottavat teknologia-kulttuuria. Miten tämä on paha asia? Tämä toki voi johtaa joidenkin nuorten syrjäytymiseen. Toisaalta, tämä aiheuttaa myös sen, että suuri osa nuorista sukupolvista osaa käyttää teknologiaa, jota maailma tulee käyttämään erittäin laajasti. Teknologia-tuntemuksella saa työpaikkoja. Ja luultavasti useimmilla Assemblyillä käyneillä on sosiaalinen elämä (minulla? Tapaan kavereitani silloin tällöin. Tämä on varmaan huono juttu, oikea sosiaalinen nuori kävisi vähintään kerran viikossa baarissa vetämässä perseet ja sammumassa).

Vielä tuosta teknologian vaikutuksesta: En ollut nuorena kovin sosiaalinen, mutta en voi oikein syyttää tietokonetta siitä. Tapasin kyllä niitä kavereita usein mitä minulla oli, mutta uusien kaverisuhteiden muodostus on aina ollut hankalaa; minulle on diagnosoitu jonkinasteinen kehityshäiriökin (joka on luultavasti Pahojen Tietokoneiden aiheuttama).

Loppulauseena: Tietotekniikka voi aiheuttaa kyllä ihmisten passivoitumista, mutta sillä on hyviäkin puolia. Ja en kauheasti pidä siitä että valtio päättää mitä ihmiset saavat ja mitä eivät saa tehdä. Tietenkin joitakin rajoja tulee asettaa, mutta mielestäni Assemblyt ovat suhteellisen harmiton tapahtuma (vaikka näin tietysti Muinaiset Assembly-gurut juuri haluavat minun uskovan ja oikeasti toimin vain rahanlähteenä näille ulosteenheittelijöille, koska olen hypnotisoitunut teknologia-mukataiteesta ja musiikista joka on teknologia-paskaa siksi koska sitä soitetaan assemblyilla (siellä on oikeita bändejä soittamassa joilla ei ole oikein mitään teknologia-yhteyttä)).

Heh, anteeksi jos nyt laitoin sanoja adressin aloittajan suuhun mutta oma kuvani noista kommenteista oli tuollainen, hiukan kärjistettynä.

(Muuten, jos henkilö tarkoituksella etsii netistä tietoa jotain asiaa vastaan, voidaan arvata, että henkilöllä on jotain periaatteellista asiaa vastaan, koska vastustus ei ole syntynyt tiedon löytymisestä vaan tiedon löytyminen vastustamisesta)
Jasse Lehtonen
Hollola

#102

17.03.2008 16:27

Ihmiset siis eivät ole sulkeutuneita mikäli he käyvät kerran pari viikossa kaverin bileissä vetämässä pään täyteen viinaa ja tupakkaa ja myöhemmin sammuvat katuojaan? Ja sulkeutuneet ihmiset istuvat assyilla nenät kiinni ruudulla samalla kun ne avoimet ihmiset ovat vetämässä sitä päätä täyteen ja heiluttelemassa penistä siellä lähitienoilla, gg Sakarias.

Oli aivan pakko osallistua sillä Sakariaksen adressi on naurattanut minua ja montaa kaveriani jo kauan. ;)
Sami Räsänen
Tuusula

#103

17.03.2008 22:49

Jasse Lehtonen, en sinänsä ihmettele ollenkaan jos "vähän" naurattaa :D:D:D:D

tommoset trollit vois mennä vaikka roskiin ja pitää omana tietonaan tämmöset ku ei edes !FAKTAA! tietoa ole vaan netin syövereistä kaivettua ns. MUTU tietoa joka ei palvele ketään :D:D:D sakarias varmaan "pari" iltaa viettänyt GOOGLEN ääressä googlaten ns. paskaa tietoa assemblystä. AHHAHAH! :D

tähän ei voi muuta edelleenkään sanoo ku et TODELLA SÄÄLITTÄVÄÄ! :D

ps. tälle adressille on nauranu varmaan puol internettiä jo ja ei oo ihme kyl...
Michail Jaction
Jurmaa

#104

18.03.2008 08:02

Onkohan Sakarias kuullut photoshopista, sillä kun saa tehtyä vaikka minkälaista propagandaa. Jos haluaa oikeaa tietoa Assemblystä, on mentävä itse paikan päälle ja tutustuttava tapahtumaan, eikä ruveta heittämään tuollaista ohme settiä tänne pelkkä kuukle tietolähteenä.
Sakarias Lehtomäki
Adressin tekijä

#105

18.03.2008 09:52

Valitettavasti joudun toteamaan, että en omista aikakonetta, joten en voi käydä "paikan päällä tarkistamassa", että esimerkiksi vuoden 1995 tapahtumassa varmasti virtsattiin katsomosta tietokonenuorten niskaan, kuten esimerkiksi sivulla http://members.tripod.com/~Damage_Report/drp5/em_perseet.html annetaan ymmärtää.

Kyseessä tuskin on mikään joka vuosi toistuva perinne, joka on merkitty tapahtuman ohjelmistoon, kuten jotkut ensimmäistä kertaa tapahtumaan menossa olevat kirjoittajat tuntuvat kuvittelevan. Sen sijaan olen joutunut näissä asioissa luottamaan paikalla olleisiin luotettaviin tuttaviini, jotka vahvistivat ohjelmistopiraattilähteessä mainitun tapahtuman todeksi ja vahvistavat sen edelleenkin. Koska tapahtuma on mahdollista vahvistaa monesta lähteestä, pidän sitä tositapahtumana.

Toisaalta totean myös adressissa, että homoseksualististisia orgioita "kerrotaan järjestetyn", koska en ole lähteitä ristiinvertailemalla saanut siitä riittävästi todistusaineistoa, jotta voisin kiistattomasti todeta, että tällaisia on tapahtunut nimenomaan Assembly-tapahtuman yhteydessä. Muista vastaavista tapahtumista kiistatonta todistusaineistoa on sen sijaan mahdollista löytää.

Mitä taiteeseen tulee, joudun toistamaan, että kaikki, mikä on jonkun mielestä "upeaa" tai "hienon näköistä" ei todellakan ole taidetta, vaan taiteella on oltava ulkokuoren lisäksi myös sisältö. Pyydänkin arvon vastaanväittäjiä tutustumaan "kitsch"-käsitteeseen, joka viittaa ulkoisesti "taiteen" näköisiin mutta sisällöllisesti tyhjiin teoksiin ja soveltamaan sitä ohjelmistopiraattien teknomasturbaatioon, jossa teoksen sisältö voidaan kiteyttää sanoihin "katsokaa, mitä osaan tehdä tällä teknologialla".
Michail Jaction
Jurmaa

#106

18.03.2008 12:20

Jos lukisit antamaasi lähdettä hieman tarkemmin, saattaisit huomata, että Assemblyistä kerrotaan mitä ihmeellisimpiä tarinoita, jotka muuttuvat levitessään oraalisesti. Mitä taiteeseen tulee, oletko koskaan käynyt Kiasmassa? Oliko mainitsemasi "taide" taidetta vai fraktaaleja?
Jarkko Räsänen
Siilinjärvi

#107

18.03.2008 16:20

Sakarias Lehtomäki, katsoinko sanakirjasta sanan "suggeroida"? Se onkin mielenkiintoinen kysymys! Omasta mielestäni tosin en ole sanakirjaa katsonut näitä kommetteja kirjoittaessani, koska käsittelimme sivistyssanoja peruskoulujärjestelmän aatteita noudattavassa instituutiossa, jossa myös todettiin, että sanan "suggeroida" tilalla kannattanee käyttää muuta ilmaisua. Yritätkö näiden sivistyssanojen käytöllä saada kenties huomiota ylemmältä taholta? Emmekö me käsittelekään tässä adressissa Assembly-tietokonefestivaalien hyviä ja huonoja puolia? Sakarias, miksi esität todisteiksi vuonna 1995 tapahtunutta? Lasketaanpas... oho! Siitähän on jo täydet 13 vuotta! Kerropas, luuletko kaiken tuon säilyneen näihin aikoihin saakka? Niin, en minäkään...
Sami Räsänen
Tuusula

#109

18.03.2008 18:27

sakarias! MEE ROSKIIN!
ammut ittes tai tee jotain itelles.
mut pääasia et sä häivyt jonnekki minne aurinko ei paista kirjottelee mutu juttujas...
Kalle Laukkanen
Helsinki

#110

18.03.2008 21:46

Joo, kyllä tuolla sivulla luki että joku on kuseskellut ihmisten niskaan Assemblyillä, ja että toimesta luultavasti on rangaistu. Tapahtumassa siis on ollut 12 ja puoli vuotta sitten asiattomasti käyttäytyviä ihmisiä (on kyllä todennäköisesti nykyäänkin). Suljetaan koko tapahtuma.

Katsoin kitchin määritelmän. Ilmeisesti se lähinnä tarkoittaa, että jotkut ihmiset pitävät jotain taidetta toista parempana ja sanovat huonoa taidetta kitchiksi. Ok, perustelu on ilmeisesti että kitchissa ei ole minkäänlaista syvyyttä vaan se on pelkästään itse teos; pidän siitä kun taideteoksella on tietty sanoma tai se erityisesti vaikuttaa jollain tavalla, mutta millä tavalla se on paha asia että taide "on vain hienoa"? Niin paha asia siis, että tapahtuma, joka on keskittynyt siihen että ihmiset esittävät kyseisiä teoksia, pitäisi kieltää?
Sami Sihvonen
Helsinki

#112 ..lisäys..

20.03.2008 14:07

ja tuo edellinen oli siis tarkoitettu Sakarias Lehtomäki nimiselle..
Kiivastuksissani unohin sen kirjotella tuohon alkuun :D
Rok Rok!
Kalle Kaitala
Tampere

#113

20.03.2008 17:22

Korjauksena Sakariaksen aikaisempaan viestiin terveyspisteestä, kyseistä toimintaa ei pyörittänyt SPR vaan Uudenmaan Sydänpiiri RY tietääkseni Valion tukemana.

Ja mikäli väitteelle virtsanjuonnista "simputuksena" haluaa antaa minkäänlaista painoarvoa, on ehkä syytä ensin tarkastella kriittisesti tällaisen toiminnan haitallisuutta verrattuna vaikkapa rikollisiksi luokiteltujen moottoripyörijengien (esim. NBK) jäsenyysvaatimuksiin. Maailmalta löytyy myös aineistoa joka esittää virtsan juomisella olevan terveysvaikutuksia. Henkisenä pakkokeinona tai ryhmäpainostuksen välineenä moinen "jäsenyysriitti" herättää lähinnä hilpeyttä.

Seuraavaksi kannattaa yrittää selvittää näiden "ohjelmistopiraattijengien" todellista hierarkista järjestelmää. Useimmiten kyseisissä ryhmissä on havaittavissa lähinnä demokraattisia tai meritokratisia piirteitä, ja kyseisenlaisia ominaisuuksia on löydettävissä kaikista kaveripiireihin perustanaan nojaavista yhteisöistä.

Lopuksi voi vielä kiinnittää huomiota yksityiskohtaan joka ei ole suurikaan salaisuus. Assemblyjen järjestämiseen tarvittavat varat ja tarvikkeet kerätään nykyisin oletusarvoisesti sponsoreilta, ja työvoima (Areenan oma turvallisuushenkilökunta poislukien) on pääasiallisesti koostettu vapaaehtoisista, jotka hyvää hyvyyttään tarjoavat kykynsä käyttöön muiden, etenkin tulevien sukupolvien, kulttuuriin osallistumisen innostamiseksi. Assembly Organizing työllistää palkkalistoillaan vain muutamia henkilöitä, joiden ympärivuotinen toiminta on pakollista tapahtuman järjestämisen kannalta. Pääsylippujen hinnoilla on aina pyritty kattamaan vain järjestämisestä aiheutuneet kulut, ja hintojen nostamista on järjestäjien taholta valiteltu aina kun sitä on ollut pakko toteuttaa kustannuksien nousun vuoksi.

P.S. mikäli muissa tapahtumissa tapahtuu aikaisemmin mainitun tapaisia "homoseksuaalisia orgioita", en ymmärrä miksi nykyisin hyvin tarkat säännöt ja hyvän turvallisuuspohjan omaavaa Assemblyä haluttaisiin lopettaa. ASMORG ei pysty, hyvän esimerkin näyttämisen lisäksi, vaikuttamaan muiden tapahtumien järjestäjien tekemisiin. Ja suomalaisen saunakulttuurin lieve-ilmiöt eivät muuten riitä täyttämään orgioiden tunnusmerkkejä ainakaan allekirjoittaneen mielestä.
Kimmo Koskela
Turku

#114 puita<3

25.03.2008 19:27

hei oikeesti lähtekää ulos siitä ovesta välillä ja menkää halaa niitä puita?
ei teilläkään kovin vahvasti mene jos jaksatte jostain assemblyistä avautua "munahuules". :) voitkin varmaan samalla kirjottaa jokasesta isommasta tapahtumasta samanlaisen adressin ja halata sen jälkeen lisää puita ja juoda kivennäisvettä.
Petri Tikkala
Seinäjoki

#115 just joo

27.03.2008 13:34

En voinut vastustaa kiusausta ja oli ihan pakko rekisteröityä ja esittää omat mielipiteeni. Olen ollut tietokoneiden ja kaiken maailman tekniikan ystävä jos nuoresta pitäen ja en pidä sitä mitenkään pahana. 7 vuotiaana saatettiin istua päivät pitkät kavereiden kanssa pelailemassa jotain heroes of might and magickkiä ja hauskaa oli. Sanoisin että tämä tietokoneen ääressä istuminen kavereiden kanssa (oli se sitten netin välityksellä tai ei) on parantanut sosiaalisia taitojani ja yhteyksiä näihin ihmisiin ja minulla on hyvät välit heihin vielä monen vuodenkin jälkeen.

Olen osallistunut assembly tapahtumaan 2 kertaa ja sekin lähinnä että saisin viettää hyvää aikaa kavereiden kanssa tässä tapahtumassa ja pitää hauskaa. Samalla voi tutustua myös uusiin ihmisiin,oppia uusia juttuja tietkoneista,peleistä,tekniikasta ja kaikesta mahdollisesta. Ilman assemblyjä en tuntisi muutamaa mukavaa ihmistä. Vaikka olenkin tietokoneiden kanssa paljon tekemisissä osaan silti hoitaa sosiaaliset asiat. Mielestäni on ihan hullua väittää jokaista tietokoneen käyttäjää tai assyillä kävijää joksikin yksinäiseksi pieneksi pojaksi jota on kiusattu ja hakattu ja että he tulevat assyiltä hakemaan jonkilaista turvaa ja hyväksyntää.

Nykyään minua ja useita ihmisiä yhdistää juuri tietokoneet ja pelit. Kavereiden kanssa on mukava puhua kaikesta tekniikasta ja peleistä. Kyllä olen pelannu tätä counter-strikeä ja paljon mutta se ei ole vaikuttanu siihen että haluaisin oikeasti ampua jonkun tai että käyttäyisin väkivaltaisesti. Olen myös harrastanut airsoftausta jossa on oikean näköiset varusteet ja aseet ja sitten "soditaan" näitä muita kavereita vastaan. Vaikka näitä juttuja olenkin tehnyt ei se vaikuta siihen että saisin kaverin ampumisesta pelissä tai airsoftatessa jotain mielihyvää.

Nämä assyillä näytettävät demot ja videot ovat mielestäni hienoja ja ovat hieno syy tulla tapahtumaan. Se että näillä videoilla ei ole sisältöä ei tarkoita että niistä saisi nauttia. Mielestäni on hienoa katsella mitä muut ihmiset osaavat tehdä tällä tekniikalla ja mielelläni oppisin heiltä siitä. Nyt tietenkin luulet että minulla on jonkin tekniikkafetissi ja että en pysty elämään ilman tietokoneita ja muita härpäkkeitä. Teknologia lisääntyy tulevaisuudeessa ja jokainen tulee käyttämään tietokoneita ja silloin tulee vastaan se että mitä osaa tehdä tietokoneella. Itse harrastan muun muassa kuvankäsittelyä ja nettisivujen tekemistä.

On typerää väittää että juuri assembly olisi se tapahtuma joka lisäisi päihteiden käyttöä tai että nuoret saisivat päihteitä siellä ensimmäisen kerran.
Olen ollut useilla nuorille tarkoitetuissa tapahtumissa ja niissä on näkynyt enemmän päihteitä mitä olen nähnyt assyillä yhteensä. Tietenkin nämä jutut tapahtuvat tapahtumien ulkopuolella joten on ihan typerää tulla väittämään että nuoret osallistuvat assemblyyn vain saadakseen päihteitä.

Mielestäni olet täysin väärässä. Kirjoitusvirheitä varmasti löytyy koska minun äitini oli liian typerä laittaakseen minut erityisopetukseen.
Sami Räsänen
Tuusula

#116

29.03.2008 12:41

laitetaan nyt itsekin sitten :)

itse olen käynyt assemblyissä vuosina 1999-2002, 2004-2007 :) hieno paikka mennä tapailee uusia tuttavuuksia, pelailla hyvässä seurassa ja katsella aivan mahtavia compoja ja demoja :) nämä compot ja demot on SE syy miksi assyille mennään! :D

olen harrastanut pelaamista 8-vuotiaasta asti ja ensimmäinen peli kone oli se kaikkien tuntema Nintendo 8-bit. :) mariot, double dragonit jne tuli pelailtua sillon :). ensimmäisen pc:ni sain 13-vuotiaana, siitä lähtien ei ole ollut paluuta enää. koneita on ollut ja mennyt ja nykyään teen myös töitä näiden äärellä omalla firmalla :)

pelejä pelailen vieläkin ajanvietteenä ja muutenkin huvina :) JA kyllä, seurustelen ja sosiaaliset taidot on hallussa. kavereita on paljon ja osa pyörii tietokoneiden ympärillä. :)
vaikka pelejä olen pelannut paljon niin EI KOSKAAN tulis mieleenkään lähtee lahtaa porukkaa prisma-keskukseen esimerkiksi. tyhmää toimintaa.
ylimääräiset patoutumat on helppo purkaa pelissä lahtaamalla miljuunia vihollisia! :)

Pertti Eräerkki
Kuusamo

#117 Sakarias SAKARIAS

02.04.2008 15:32

Sä pidät meitä muita lapsina ja itseäs niin helvetin isona? Buohah. Tolleen saatkin jonkun allekirjoittaa yhtään mitään.

Eli siis mielestäsi kaikki rock-festivaalitkin täytyy kieltää, mutta päätit sitten aloittaa tästä tapahtumasta. justjust. No hei Zemii yritykselle! Tää on jo niin naurettavaa että pakko siirtyä tuonne lueskelu puolelle.

Yks juttu vaan enää:
Kerran täs vaan eletään...Haluatko kuluttaa sen valittamalla? Vai haluaisitko kenties itsekin osallistua noihin tapahtumiin ennen kuin elämäsi on ohitse?
Eea Vatanen
Riihimäki

#118

06.07.2008 20:18

Plz, kaatakaa ensin kaikki rockfestivaalit maahan ja käykää sitten Assyjen kimppuun. Nehän tässä tuhoisampia ovat.

Ja noista "todisteista" voisin sanoa sen verran, että nuo voivat olla lähes mistä tahansa partyista, vaikka omista koti-bileistä. Osoittakaa kuvilla ja videoilla itse ASSYILLA (ei sen läheisyydessä) tapahtuvista nuorten (!) huume- ja alkoholikokeiluista. Itse en sanoisi näin ensikädeltä että mies, jolla on kaljamaha ja kunnon parta on 16-vuotias nuori.
James Bond
Jyväskylä

#119 Uutta addressia

08.07.2008 21:38

Trollit pois addressit.com ;p

Ei ihminen voi olla näin helevetin tyhmä, että luulee assemblyjen olevan joku goatsetapahtuma. Aivan naurettavaa nimim. assyt käyty monesti läpi.
James Bond
Jyväskylä

#120 Tämmöne

08.07.2008 22:06

Anti Flag
Seinäjoki

#121 Ei herranjumala

14.07.2008 14:54

Voiko joku tosiaan kirjottaa tosissaan tällästä skeidaa assemblyistä? Noh, ajanviettonsa kullakin.

Jos todella haluaa Assemblyt loppumaan, taitaa adressit.com olla hiukkasen väärä paikka näin järjellä aatellen. Itse suosittelisin kaikkien fanaatikkojen keräämistä eduskuntatalon eteen riehumaan.

Pitäisikö myös esim. autojen arvonlisävero nostaa sinne 300% kuten tietotekniikassakin? Monethan vaihtavat hyvät autot pois aivan turhaan, nehän eivät ole vielä loppuun kulutettuja.

Tällästä tänään, ei voi muuta sanoa ku että huhhuh ja kiitos vuoden nauruista :D

Ps. Ylläpito vois kiitos poistaa/lukita tän adressin koska jos tää ei oo naurettava nii ei sit mikää :D
Miia Hämäläinen
Espoo

#122 Lukutaito kunniaan?

15.07.2008 10:12

Oi voi, ei kukaan sitten lukenut addressia loppuun asti? sakari.on@huolestunut.com... varmasti varsin validi sähköposti. Yhtä validi kuin Sakke-sedän konemusiikin kieltävässä adressissa oleva kerrassaan legendaarinen "pelulamu"-sähköposti :) Come on lapset, tuon pitäisi jo sanoa jotain?

Assyilla nähdään, tytöt, pojat ja Sakari!

Ps. jos joku nyt lukee tämän ja adressin tietämättä mistä on kyse, niin www.assembly.org se selviää. Liikuntaa harrastetaan monessa eri muodossa: tanssipelit, koripallo, cd-levyn heitto..
antza antzala
tre

#123 just joo

15.07.2008 10:58

Assembly-tapahtuma johdattaa osallistujiaan konemusiikkiin - hyvät naurut sain aikaan myös micr:kisä (se on peeloja täynnä) :) kieletäänkö sekin?

"Konemusiikin tekeminen ei myöskään vaadi minkäänlaisia musikaalisia taitoja, vaan sitä pystyy tuottamaan kuka tahansa
-/- pelkällä napinpainalluksella." jään odottamaan "saken" 5min pätkää :) joisen lähettää evo@hotmail.com

Assembly
"kasvattaa nuoria "kertakäyttökulttuuriin", jossa laitteella ei muka tekisi enää mitään sen jälkeen kun se lakkaa olemasta uusinta uutta"
-no ne nuoren ylensä ovat kasanneet koneet itse eiköhän ne osaa
niitä myös päivittää. -kun taas valmis mikrot pitäis kieltää enhän on tarkotettu "evo:lle" "vanhoille" ja "sakelle"

"Sopii myös laskea, paljonko tuollainen 1kw kuluttava "kilpapelikone" kuluttaa sähköä ollessaan päällä vuorokauden ympäri!"
-omat koneet 350W/600W siis koneen maksimi kuormalla +monitorit on päällä 24/7/52/ eikä vuosikulutus ole kuin vajaa 2500kw siis 2-hengen normaali kulutus ja koskesta saa lisää :)

ja mitä vikaa on homoseksualeissa tunnen muutaman ihan normaalin ja osaavan olla ihmisiksi eivätkä yritä kättytää ketään

minim. päihteetön hetero-nuori joka käyttää "oma kasattua kilpakonetta" ja kuuntelee "konemusaa" (ja typottaa)
Antti Viitanen
Hyvinkää

#124

15.07.2008 11:01

Parasta tässä kaikessa on se että joku saattaa oikeasti uskoa sun kirjoituksia ja huolestua näistä asioista, pyytäisin adressia lukittavaksi ettei ala ampumaan yli, myös konemusiikki kiellolle sama juttu. Oli tarkoituksesi sitten mikä tahansa (olet tosissasi tai huumorilla?) En halua lukea iltalehdestä kuinka 13-16 vuotiaiden äidit alkavat juoruamaan assemblyistä päihdetapahtumana.
Janis Petke
Espoo

#125 Huono trolli on huono.

16.07.2008 03:07

Tosin säälittää ihmisten puolesta jotka ovat ottaneet tämän tosissaan. :/