Assembly-tapahtuma kiellettävä

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Assembly-tapahtuma kiellettävä.

Juhani Nieminen
Salo

#126

16.07.2008 10:31

"tapahtumapaikan lähimetsissä ja -kallioilla, joilla kerrotaan järjestettävän tapahtuman aikana jopa homoseksualistisia orgioita. Orgioiden järjestäjät ovat usein kolme-nelikymppisiä huumerikollisuudessa ja ohjelmistopiratismissa kunnostautuneita äijiä"

todellinen repeäminen.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

16.07.2008 13:00


Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

16.07.2008 13:03


Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

16.07.2008 23:38


asdfagasd fdasdf
dasd

#130

17.07.2008 15:32

Vineeks?
Pertti Siltasaari
Tuusula

#131

18.07.2008 13:21

Jostain syystä luulen, että Sakarias ei ole täysin tosissaan ainakaan tässä tapauksessa.
Joka tapauksessa kuten moni muukin on tätä ennen sanonut niin olisi monta muutakin tapahtumaa saman tien kieltää, sillä uskon esim. kesän festarien vetävän enemmän huumeita ja alkoholia puoleensa kuin assembly-tapahtuma.
"Olen itse omin silmin nähnyt huumeita, homoseksuaalisuutta, väkivalta- ja roolipelejä ja paljon muuta yhteiskuntamme moraalia näivettävää syöpää."
Voisiko joku kertoa mikä roolipeleissä on yhteiskunnan moraalin vastaista?
Ja Sakarias tunnut tietävän todella paljon assemblyn "pimeästä puolesta" ottaen huomioon ettet itse ole kertaakaan osallistunut tapahtumaan. Kaikkea mitä ystäväsi sanovat ei tarvitse ottaa tosissaan ja usein vain ne mieleenpainuvimmat asiat kerrotaan, joten heidän puheistaan saattaa saada aika yksipuolisen kuvan.
Itse en ole kertaakaan osallistunut kyseiseen tapahtumaan joten turha alkaa vastaamaan kommenttiin sillä, että olisin jo saanut assemblystä vaikutteita.
Toisaalta ihmisillähän on tapana nähdä vain se minkä he tahtovat nähdä.
Tämä vaikuttaa yhtä lailla luultavasti sinuun kuin minuunkin.
Sakari Munaimee
Mäntsälä

#132

18.07.2008 17:24

Hyvä sakariaaaaas kukkahattusedät kunniaan!!11!!!!!!1!!!!
Sakari Munaimee
Mäntsälä

#133

18.07.2008 17:25

Hyvä sakariaaaaas kukkahattusedät kunniaan!!11!!!!!!1!!!!


<333333
Sakari Munaimee
Mäntsälä

#134

18.07.2008 17:25

ihqqqqqq

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

22.07.2008 01:08


Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

22.07.2008 22:13


Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

23.07.2008 00:06


Konsta Hietala
Martinniemi

#138 Järki nyt satna tähänkin keskusteluun!

23.07.2008 07:50

Assemblyt ovat LAN tapahtuma,
Tietotekniikasta ja pelaamisesta kiinnostuneet ihmiset kokoontuvat sinne jakamaan intohimonsa tietokonepeljä ja -tekniikkaa kohtaan, ja pitämään sen kaltaista hauskaa, mistä itse OIKEASTI pitävät.

Itse asiassa, minä surffailen päivät pitkät netissä, ja pelailen koneella, koska se on se minun juttuni, mistä minä pidän. ja nykyinen elämäntilanteeni:

-Minulla on laaja ystäväpiiri

-Olen kihloissa ihanan naisen kanssa

-en käytä huumeita

-pääsin peruskoulun aikalailla kiitettävin arvosanoin läpi.

-olen hetero, enkä osallistu pimeisiin homo -orgioihin
(jaa sitäpaitsi, tämä keskustelu varkuttaa varsin homofioobiselta, mitä väliä sillä on kummastaa sukupuolesta tykkää, ja missä rakastelee?)

En ole osallistunut assyille välimatkan takia, saman ajavat minulle lähempänä järjestettävä KGB (kempele Gaming Base) ry:n kuukausittaiset LAN:it, Vectorama, ja BattleGround Kempele - tapahtumat. Assyt eivät siis ole ainoa tapahtuma tätä lajia.

ottakaa nyt ihmiset järki käteen, ja antakaa olla.
Se mitä teemme elämillämme on miestä kiinni,
meidän valinnoistamme.
Eivät harrastuksemme meistä pahoja tee,
vaan omat halumme tehdä pahuuksia.
Alpi Höytämö
Nurmijärvi

#139

23.07.2008 09:09

AAH lisää ruokaa rölleille lisääääääääää, Feed dem trolls!
Antti Viitanen
Hyvinkää

#140 Feeding frenzy,

23.07.2008 09:17

Jospa kumotaan tämä vain sillä, ettei assemblyillä ollut tiedonsiirto sallittua. eikö melkein koko pointtisi ollut että se on piratismin multihuipentuma?

gg case closed. Kiitän ja kuittaan.
Janne Raitanen
Helsinki

#141 Voi voi...

24.07.2008 15:19

Kahlattuani keskustelun läpi on minunkin kommentoitava jotakin tähän.

Olen osallistunut Assembly tapahtumaan jokavuotisesti jo vuodesta 1998. Silloin kävimme kaverin kanssa katsomassa mikä tapahtuma oikein oli kyseessä ja mitä porukkaa siellä pyörii. Ensimmäisenä vuonna assemlyistä ei saannut niinkään paljon irti, ei oikein tajunnut compojen päälle eikä osannut arvostaa musiikki, grafiikka sekä demo teoksia. Vuonna 1998 aika menikin lähinnä editoidessa mm. Turok pelin grafiikkaa ja opetellessa 3d sutdio max ohjelman demoversion käyttöä. Myös Qbasic koodausta harrastettiin ahkerasti. Yllätyksekseni tapasin myös yhden kaverin käsipallojoukkoeestani.

Seuraavina vuosina kun ymmärsin paremmin miten vaikeata esimerkiksi 3d grafiikan tekeminen on niin arvostus silloisen raytraced kilpailun teoksiin kasvoi. Vuodesta 2001 olen osallistunut erilaisiin kilpailuihin assemblyillä ja nykyään tiedän kuinka paljon vaivaa hyvän teoksen kekeminen vaatii. Esimerkiksi demojen kohdalla joku asiaan vihkiytymätön ei ymmärrä mitä hienoa on kun ns scenemusiikin tahtiin hypitään pyörivistä fraktaaleista plasmaefektiin matoreijän kautta. Teoksen hienous ei olekkaan siinä mitä näet vaan miten se on tehty. Logiikka ja matematiikkan osaaminen joutuu välillä koville kun koitetaan saavuttaa näyttäviä demoja.

Se että joku demo sceneen vihkiytynyt arvostaa demoja on verrattavissa voikkapa siihen miten kirvesmies ihailee toisen moottorisahalla veistelemää karhupatsasta. Assemblyillä nähtävä ns. sisällötön tekno taide ei siis aukea jokaiselle, asiaan vihkiytyneet osaavat sitä tosin arvostaa.

Pelaamiseen ja pelien tyrkyttämään väkivaltaan en ota kantaa. En koe että minulla olisi siihen mitään relevanttia sanottavaa koska en ole aktiivisesti pelannut oikeastaan mitään melkein vuosikymmeneen. Assemblyillä pelaajat ovat prosentuaalisesti kasvaneet huimasti jos verrataan vuoden 1998 pelaajamäärää vuoteen 2007. Tämä ilmiö on valitettavasti hieman syrjäyttänyt assemblyn alkuperäistä ideaa demo tapahtumasta enemmänkin lan tapahtumaksi.

Puheet koulukiusatuista sosiaalisesti invaliideista nörttiparoista eivät mielestäni oikein pidä paikkaansa. Itse en ainakaan koe olevani syrjäytynyt, minulla on ystäviä siinä missä muillakin. Harrastuksiini kuuluu tietokoneiden ohella lumilautailu, purjehdus ja autonrakentelu, ihan tervettä puuhaa ainakin omasta mielestä...

Kommentoidakseni hieman boozemblyä josta ilmeisesti tämä adressi suurimmaksi osaksi on saannut alkunsa. Boozembly on tapahtuma joka on saannut alkunsa assemblyn vanavedessä, tätä ei käy kieltäminen. Puheet orgioista ovat taas täyttä valhetta. Assymbly organisaation syyttäminen boozemblystä on kuin syyttäisi Hangon regattaa järvestävää HSF seuraa regatan yhteydessä tapahtuvan ryyppyjuhlan järjestämisestä.

Jos Sakari luet tämän kommentin niin pyydän ottamaan yhteyttä sähköpostitse, voimme sopia kohtaamisen assemblyjen aikana (31.7 - 3.8) jossakin areenan kupeessa. Jos voit todistaa henkilöllisyytesi (esim ajokortilla tms) lupaan lunastaa sinulle sisäänpääsyyn oikeuttavan rannekkeen jotta voit itse tulla toteamaan assemblyn terveen ja iloisen ilmapiirin.
Janne Raitanen
Helsinki

#142 hups

24.07.2008 15:24

Sakari, voit ottaa yhteytä mailaamalla janne.raitanen@gmail.com

(ja kaikki muut jotka nyt hamuavat ilmaista assylippua niin tulen tarkistamaan henkkarit ja kysymää muutaman kysymyksen varmistuakseni että rannaek tulee oikealle sakarille)
nekkedude noresi
vittu asd

#143 jes

24.07.2008 18:15

sakari vedä nyt se vittu päähäs ja mee sinne kalliolle järjestää homo-orgioitas vittu! VITTUU!!" tai gänkin nonresiiii
Juho Laitalainen
Helsinki

#144 Juuri näin

26.07.2008 11:33

Hyvä kun huomasit yhteiskuntamme suurimman ongelman. Tiesitkö että 1930-luvulla oli enemmän väkivaltaa kuin nyt? Vaikka silloin ei ollut näitä aivoihin vaikuttavia väkivalta pelejä jotka aiheuttavat murha impulsseja. Väitätkö että kaikista pelaajista tulee murhaajia? Eli maapallossa asustelee n. 800milj. murhaajaa?

Psykologitkin ovat monesti todenneet etteivät väkivaltapelit tai muut vastaavat vaikuta niin paljoa kuin annat ymmärtää. Esim kouluammuskelutkin on otettu MEDIASTA. Mieti sarjamurhaajia kuten Ted Bundy, John Wayne Gacy jne. jne. Kukaan ei ole saanut vaikutteita väkivaltapeleistä tai tv-sarjoista. Heillä on ollut rankka lapsuus joka on suurin vaikuttaja.

En tiedä onko sinun kanssa edes hyötyä puhua, kun "kumoat" kaikki väittämät samoilla. "Olet addikti joten puolustelet, pälä pälä", "samoja argumentteja kuulee joka paikassa", "se vaan on niin", "minulla on hyviä lähteitä joita en voi kertoa".

Mutta yksi asia ei ole selvinnyt. Mitä sinulla on homoja vastaan? Itse kuuntelen konemuusikkia, enkä käytä huumeita. Kuuntelen myös hiphoppia, enkä käytä huumeita. Pelaan cs, mutta en ole ulkomaalaisten vastustaja 5 kavereistani on ulkomaalaisia.
Tajuatko myös sen että kuulut TODELLA pieneen vähemmistöön joka on tätä mieltä?

Eli jos noin 10 ihmistä sanoo että assembly pitää sulkea niin pitäisikö se? Käsitätkö kuinka paljon huumeita liikkuu ihan baareissa tai kaduilla? Ei missään fucking assemblyssä. Mitä ihmeen homo-orgioita piraattipiireissä? Ja mitä väliä vaikka olisikin. Onko sillä väliä läpsyteleekö nainen tisseillään vai mies peniksellään?

Noname Mäki
Hesa

#145 Reps

26.07.2008 17:27

Onko sinnulla jotain assyja vastaan(siis henk. kohtaisesti)
Antti Hakamies
Askola

#146 vapaa valinta...

27.07.2008 15:32


Eikö se ole ihmisen oma asia että haluaako olla ruutukasvona 24/7... En itsekkään ymmärrä kyseisiä bittipäitä mutta tää alkaa olla jo "isoveli valvoo"-meininkiä...

"hieman vanhempaa roskasakkia, joka toimittaa heille alkoholia Pasilan aseman kaupasta"... Eiköhän ne sitä alkoholia pysty hankkimaan muulloinkin kun assembly-tapahtuman aikana...
Seppo Taalasmaa
Helsinki

#147 ...

01.08.2008 13:01

Sakari, näytä niitä kuvia niistä homoseksualistisista orgioista.
Linkkiä kehiin ei kukaan sua ota tosissaan, eikä usko, joten ajanhukkaa tänne kirjottelet. Myisit mieluummi sen tietokoneesi ettet rupee säki pelaa kynttyy ja sit käymää assemblyilla.
Seppo Taalasmaa
Helsinki

#148 Ei nyt sentään.

01.08.2008 13:09

Antti Kankkunen, tuo video http://www.youtube.com/watch?v=_5um_93BfLU on varmaan ihan ensimmäisistä assemblyista JA ONKO TODISTEITA ETTÄ NE ON SIELTÄ? ei.
Arto -
Espoo

#149 Ei v****

01.08.2008 15:08

Sakari olisit miettinyt kerran ennen kuin, kirjoitit tän adressin. Mutta missä todisteet vai jauhatko vaan paskaa ihan muuten vaan
Arto -
Espoo

#150 !!

01.08.2008 17:19

Partyverkon säännöt

On kiellettyä

* Tarkkailla millään tavoin muuta verkkoliikennettä kuin sitä, jonka toinen päätepiste on oma tietokoneesi
* Yrittää murtautua ASSEMBLYn palvelimiin tai muihin tietokoneisiin, jotka on kytketty Partyverkkoon
* Hakea verkosta tai levittää tekijänoikeuksien suojattua materiaalia
* Hakea verkosta tai levittää Suomen lain kieltämää materiaalia

Pornografinen tai väkivaltainen materiaali

Assemblyssä on kiellettyä katsoa julkisesti videolta tai kuvina pornografista tai erittäin väkivaltaista aineistoa. Eli suomeksi: aikuisviihde ja väkivalta jätetään pois kokonaan. Muista, että et ole yksin tapahtumassa ja moisen materiaalin julkinen esittäminen esim. omalta monitorilta pakkosyöttää samaa tavaraa muille ympärilläsi oleville henkilöille, jolloin voit loukata toisen henkilön tunteita tai vakaumusta. Joten jätetään tällaiset materiaalit pois, ne eivät kuulu Assembly tapahtumaan. Kyseistä kiellon alla olevaa materiaalia julkisesti näyttävä henkilö voidaan poistaa tapahtumasta ilman varoitusta (!).
Et tälläistä (lähde assembly.org)