Assembly-tapahtuma kiellettävä

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Assembly-tapahtuma kiellettävä.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

03.08.2008 20:50


Frans Koukkunen
Espoo

#152 Parahin Sakarias

03.08.2008 21:42

Olen tässä seuraillut erinäisiä adresseja joihin olet sanonut jotain, enkä ole löytänyt vielä yhtään sellaista jossa olisit ollut jonkun asian puolesta? Ilmeisesti olet itse tietyllä tavalla riippuvainen siitä että sinut huomioidaan. Olet ilmeisesti huomannut lapsuudessasi, kun vielä olit ystävällinen ja ns."taipuvainen" ihminen, että myönnyttelyllä ei saa huomiota osakseen, niin kannattaa olla "vastarannan kiiski". Näin nopeasti analysoituna olet itsekeskeinen, epävarma, keskinkertainen ihmisperse, jonka erinäisiin ajattelutapoihin kuuluu muun muassa rasismi sekä tiettyjä piirteitä kansallissosialismista. Ole hyvä äläkä vastaa tähän viestiin.
Frans Koukkunen
Espoo

#153 Elias Miettinen

03.08.2008 21:51

Nyt täytyy kyllä vielä tuohon esittää kysymys; koetko että syypää näihin itsetuhoisiin ja vakaviin aiheisiin(huumausaine kokeiluihin, kirkosta eroamiseen, teknomusiikin kuuntelemiseen ja lapsipornon katsomiseen) on silloiset kaverisi, sinun oma typeryytesi vai kenties assembly tapahtuma jossa kenellekään muulle ei vielä ole käynyt näin ja kaikilla on hauskaa, paitsi sinulla?
Jussi Heiskanen
Tampere

#154 Sacharias

05.08.2008 01:28

http://www.riemurasia.net/kaatopaikka/go.php?id=11661

Painakaa sieltä WWW-linkkiä ja sieltä se alin linkki nii tiiätte kenen kanssa keskustelette.
Janne Raitanen
Helsinki

#155 Eipä kuulunut...

05.08.2008 08:06

Sakari, mikset vastannut tarjoukseeni ja tullut assyille? Odottelin yhteydenottoa mutta mitään ei kuulunut. Noh, mikäs siinä jos et uskalla tulla toteamaan että olet saannut väärän kuvan tapahtumasta.

OT. Kaikille jotka uskalsivat tulla, nähdään taas ensi vuonna!
joonas lind
kuopio

#156 ei voi muuta kuin lol

05.08.2008 11:03

"Eikä tässä vielä kaikki. Myös monen nuoren ensimmäiset alkoholi- ja huumekokeilut tapahtuvat Assembly-tapahtuman puitteissa. Vaikkei asiasta uutisissa paljoa puhutakaan, viettää huomattava osa Assembly-nuorista aikaansa tapahtumapaikan lähimetsissä ja -kallioilla, joilla kerrotaan järjestettävän tapahtuman aikana jopa homoseksualistisia orgioita. Orgioiden järjestäjät ovat usein kolme-nelikymppisiä huumerikollisuudessa ja ohjelmistopiratismissa kunnostautuneita äijiä, jotka saapuvat tapahtuman läheisyyteen vain johdattaakseen nuorisoamme väärälle polulle" =DDDD ei terve
Kone ko
Helsinki

#157

05.08.2008 14:00

Katsokaapas tämän Sakariaksen muita kommentteja (eli klikkaamalla nimeä). Kertovat aika paljon ko. henkilöstä. Ainakin sen, että on itse varsin pahasti riippuvainen tietokoneestaan; ei nimittäin näytä muuhun elämään postausten määrän perusteella olevan aikaa.
Iiro Riikonen
Kausala

#158 sanokaa että tää ei oo TOTTA!

05.08.2008 15:41

Sakarias ei ole varmaan päässyt assembly tapahtumaan joten on alkanut sen takia angstaamaan tällä tavalla ja samalla koittaa riistää joiltakin ihmisiltä tälläisen loistavan sosiaalisen tapahtuman, joka ei mielestäni ole vahingoittanut ketään millään tavalla vai onko sakariaksella joitakin todisteita siitä että siellä olisi joku joskus kuollut tai vastaavaa! Ja Assemblyyn meneminen on kaikkien oma päätös ja jos siellä vetää lavallisen energiajuomaa päivässä niin sen ei luulisi sakariaksen pientä päätä vaivaavan...ei minua aineskaan vaivaisi! se mitä siellä tehdään on kaikkien oma päätös...! joten sakarias on pakko roflata tälle!!!!!
Kalle Laukkanen
Helsinki

#159

05.08.2008 16:38

Ihmiset jotka osaavat käyttää googlea varmaan jo tietävätkin että Sakarias kyllä oli assyillä, ja voitti siellä palkinnonkin nimimerkillä Viznut (hän voi kiistää tämän täällä mutta ei vaadi kummoisia taitoja löytää esimerkiksi nyt Googlella hänen sivunsa jossa on kaikenlaista projektia, muunmuassa linkit Sakarias Lehtomäki-aliaksella tehtyihin kirjoituksiin). Siitä voi itse sitten pohtia miten tosissaan kyseinen ihminen oikeasti on.
Kalle Laukkanen
Helsinki

#160

06.08.2008 17:19

Se muuten on melko huono perustelu millekään että jokin on jonkun oma päätös, sillä tässä yhteiskunnassa henkilön vapauksia rajoitetaan myös sillä perusteella, mikä on hänelle itselleen haitallista. Ihan vain näin ohihuomautuksena.
Internet Anonyymiksi

#161 Hienoa!

11.08.2008 10:59

Täytyypä mennä käymaan tuolla Assemblyilla jos siellä on noin hauskaa... =)
Janne Nurmela
Karttula

#162 Heh

13.08.2008 00:30

Nauroin tälle vielä enemmän kuin konemusiikin kieltoa vaativalle adressille xD "Homoseksuaalisia orgioita" xD xD xD Tätä ei voi kyl ottaa kukaan oikeasti todesta
Patte Paskantaja
vittuako se sulle kuuluu

#163 HUOH

13.08.2008 16:22

Aika säälittävä tää sakari
Riku Rautiainen
Somero

#164

18.08.2008 16:13

Hyvä Sakarias,

Itse olen käynyt Assembly-tapahtumassa kahdesti.
Kuten sanottu jo useampaan kertaan, tapahtumaan ei päästetä alkoholijuomien tms. kanssa/päihtyneenä. Toki tapahtuman ulkopuolella voi hankkia alkoholijuomia, mutta niiden kanssa ei pääse tapahtumapaikan sisälle.
Ymmärrän kyllä kantasi siihen, että monet nuoret voivat juoda itsensä humalaan Assemblyn ulkopuolella, mutta se ei kuulu Assemblylle. Kuten sanottu, festareillakin saa alkoholijuomia tms.

Sitten tästä sosiaalisuudesta; nettipeleissä on yleensä mikkienkäyttömahdollisuus, ja mikrofonia käytetään paljon. Tapahtumassa saa myös monia ystäviä, jos heihin vaivautuu tutustua.

Totta on, että Assemblyltä ei saa pahemmin terveellistä ruokaa, eikä tietokonepaikalta liikuta muualle kuin syömään/vessaan, mutta eikö muka neljänä päivänä vuodessa voi ottaa vähän rennommin?

Ja vielä nämä "homoorgiat". Kun itse olen ollut Assemblyillä, en ole pahemmin huomannut näitä lähimetsiä ja -kallioita. Toki joillain kujilla voi tällaista harrastaa, mutta itse en ole mistään kuullut/ missään nähnyt tällaista.

Adressi on mielestäni turha, koska vaikka Assembly lopetettaisiin, tulisi näitä "Underground"-tapahtumia.
hah hah
hahhah

#165 a

22.08.2008 13:43

"Olen varsin yllättynyt siitä kuinka voimakkaasti tähän reagoidaan. Itse olen kaikissa assemblyissä (noh, winter assemblyä lukuunottamatta) jo yhdeksän vuotta enkä voi olla allekirjoittamatta adressin aloittajan kritiikkiä. Olen itse omin silmin nähnyt huumeita, homoseksuaalisuutta, väkivalta- ja roolipelejä ja paljon muuta yhteiskuntamme moraalia näivettävää syöpää."

Elävästi tulee mieleeni vuonna 2001 PALKITTU intro nimeltään Oldchsool jossa hypnoottisen musiikin soidessa kerrotaan kuinka "old schoolit" piikittävät kannabista ja pelaavat väkivaltapelejä. Teoksen lopussa kerrotaan että oldschool on tie ikuiseen elämään. Mikä tässä EI täytä mielestänne kultin määritelmiä? Tahdotte todisteita? Voitte itse ladata kyseisen teoksen osoitteesta http://www.pelulamu.net/pwp/ ja scene.orgin arkisto todellakin kertoo kyseisen "taideteoksen" tulleen valituksi parhaaksi introksi vuonna 2001.
hah hah
hahhah

#166 arto murtonen

22.08.2008 13:48

"Elävästi tulee mieleeni vuonna 2001 PALKITTU intro nimeltään Oldchsool jossa hypnoottisen musiikin soidessa kerrotaan kuinka "old schoolit" piikittävät kannabista ja pelaavat väkivaltapelejä. Teoksen lopussa kerrotaan että oldschool on tie ikuiseen elämään. Mikä tässä EI täytä mielestänne kultin määritelmiä? Tahdotte todisteita? Voitte itse ladata kyseisen teoksen osoitteesta http://www.pelulamu.net/pwp/ ja scene.orgin arkisto todellakin kertoo kyseisen "taideteoksen" tulleen valituksi parhaaksi introksi vuonna 2001."

piikittävät kannabista?:------------DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
mistä lähtien kannabista on piikitetty? nämä teidän perusteet ovat aikamoisia.
voi huhhuh.
Kalle Laukkanen
Helsinki

#167

22.08.2008 22:04

Tuo Introduction-demo on mahtava. Kuten Viznutin tämänvuotinenkin. Noita Pelulamun sivuja kannattaa oikeasti katsoa läpi, sieltä löytää kaikenlaista jännää. Ihmiset kuten Sakarias ovat varmaankin ottaneet Viznutin ironian todesta ja näinollen taistelevat Assemblyä vastaan.
Reeta Jalonen
Hyvinkää

#168

10.09.2008 18:54

no jos nuoret sinne menee, niin menkööt. ite en kyllä menis vaik maksettais. alko särkee päätä jo ku katoin dokumenttii siel olevist ihmisist. mut ne jotkä tykkää nii tykätköön, se on niitten oma asia!! ja ei siel kaikki mitään räiskintäpelejä pelaa... en allekirjoita.
Antti Karppi
Vaasa

#169 Huoh..

10.09.2008 21:19

Viakka assembly jotenkin haittais sinne meneviä niin Suomen laki ei kiellä itsensä vahingoittamista millään muotoa esim. tupakan myynti on sallittua. Ihminen siis saa tehdä itselleen mitä haluaa ei aisoihin yleensä puututa mitenkään. Mutta eeen usko että assembly on harmillinen millään muotoa.
Riku Kutzner
Tampere

#170 ...

08.10.2008 21:11

Niin kuin moni on jo varmasti sanonut monessa eri adressissa, kenties tässäkin :Huumeiden/päihteiden käyttö ja homoseksuaalisuus on jokaisen oma asia, kitukoot omia päätöksiään kun ovat koukussa huumeisiin tai johonkin muuhun sontaan tai kun on peppu kipeänä aamulla.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

01.11.2008 18:12


Jack Sparrow
Lahti

#172 omg lol

13.11.2008 19:21

repesin niin pahasti että piti oikein rekisteröityä kommentoidakseni xD
risto juponen
pk-seutu

#173 lailla tästä selvitään

14.11.2008 10:27

Nyt on kyllä aivan pakko osallistua tähän keskusteluun. Sakarias tai mikä oikea nimesi nyt onkaan, jos tämä ei ole mikään vitsi ensivuoden assemblyyn ja olet tässä asiassa oikeasti tosissaan, niin haluisin kysyä, että miten tämä sitten kiellettäisiin?

Assembly nimellä ei saisi enää järjestää kyseistä tapahtumaa? vai kaikki tietokoneisiin liittyvät messut jne. olisi kiellettyä?

Aika kaukaa haettua nuo väitteesi, jos et ole itse edes ollut osallisena niihin. Ja muutoinkin, eikös se ole vanhemman vastuu katsoa mihin lapsensa laittaa? Ainakin niin muistelin, että vanhemmat on niitä, joilla on vastuu katsoa ala-ikäisensä tekemisistä ja menemisistä? Kyllä ongelma on jossain muualla, kuin tapahtuman järjestäjässä / osallistujissa. Istu hetki hiljaa, katso peiliin ja mieti, miten tälläiset asiat ratkaistaan. Kiellät lastasi osallistumasta, jos näät, että tapahtuma tekee lapselle pahaa.

Nyky vanhemmat luottaa lakeihin ja säädöksiin, enemmän kuin omaan järkeensä. Tässä on siitä hyvä esimerkki.

Esimerkki: Tänne voi joku tehdä adressin sakariaksesta ja väittää tämän harjottavan homo-orgioita Helsingin metrotunnelissa joka tiistai, jonka jälkeen hän suuntaa pohjoiseen konekiiväri olalla ja heittelee lapsia huumepiikeillä. Adressina on, että Sakarias nimiset täytyy lopettaa tai kieltää lailla.

Väite on päätön, mitään ei voi kukaan todistaa näistä, lähes kukaan ei usko väittämää ja silti tässä väitteessä on yhtä hyvät todisteet, kun tässä koko assembly väitteessäsi.

Kiitos ja kuitti, suosittelen osallistumaan ja sen jälkeen tulet kertomaan uudestaan mielipiteesi.
Roni Martiskainen
Askainen

#175 nii varmaa

29.11.2008 19:32

kai se on jokasen oma asia missä tapahtumissa käy?