Assembly-tapahtuma kiellettävä

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Assembly-tapahtuma kiellettävä.

Jouni Hjelt
Kokkola

#26 harmi

09.03.2008 16:53

ei tainnut SAKKE päästä tästä paljon puhutusta metalliaidasta läpi ;(
Tomi Kallio
Kokkola

#27 ei oo kaikki inkkarit tälläkää jäbäl kanootis.

09.03.2008 16:53

repesin tätä lukiessa :DDD
Tapio Tarvius
Espoo

#28

09.03.2008 16:56

Kaikenlaiset sopimattomuudet tosiaan kuuluvat kiinteästi tapahtumaan. Olen saanut tietää, että tapahtumassa jopa esitetään alaikäisille yleisesti kaikenlaisia erilaisiin paheisiin kannustavia elokuvaesityksiä! Minulle on esitelty tällaisia osoitteita:

Nämä kannustavat jo nimiensäkin perusteella ilmiselvästi alkoholin käyttöön:
http://pouet.net/prod.php?which=31589
http://pouet.net/prod.php?which=31611

Näistä taas voi päätellä aivan liikaa jo kuvista:
http://pouet.net/prod.php?which=31544
http://pouet.net/prod.php?which=31520

Kyseiset videot eivät näytä toimivan, muttei kukaan varmaankaan voi erehtyä tarkoituksesta?
Pekka Maskulin
Klaukkala

#29 Roflmao?

09.03.2008 17:14

Sakari,

Taidat itse olla sabotoimassa kyseistä kulttuuritapahtumaa. Miksikö?
No ensinnäkin nostat tästä melun täällä, ja selvästi, kun et itse ole tapahtumaan koskaan osallistunut, niin et pysty myöskään sanomaan mitä se todellisuudessa on. Voit lähinnä vain käyttää mielikuvitusta nettisivujen ja kuulopuheiden perusteella.
Toiseksi se, että kyseinen tapahtuma on täysin vapaaehtoista. Työntekijätkin ovat mukana vapaaehtoisvoimin hyvin pitkälti ja sponsoroinnilla koko homma lähinnä pyöriikin. Jokainen on itse vastuussa omista teoistaan. Eikä kukaan käsittääkseni ase ohimolla ole pakottamassa yhtään mihinkään?
Kolmantena mainittakoon että se mitä tapahtuman ulkopuolella tapahtuu, ei kuulu todellakaan Assembly organisaation käsiin, joten miten edes voit syyttää kyseistä tapahtumaan mistään tälläisestä? Eikö muka nykypäivän nuoret ota vaikutteita ihan mistä tahansa melkeinpä? Etkö koskaan näe nuorten samanlaista käytöstä kuin olet maininnut, milloinkaan muulloin kuin Assembly tapahtumassa? Paitsi, että edelleenkään sinähän et ole osallistunut etkä omien sanojesi mukaan aiokaan osallistua millään lailla kyseiseen tapahtumaan. Eikö sinun lähinnä ajaa adressia, jossa kielletään nuorilta kaikki? Kommunismi ftw?
Neljänneksi, myönnän pelaavani verkkopelejä myös, mutta mainittakoon että Assembly ei ole pääpainotteisesti tarkoitettu verkkopeleille vaikka sitä suurin osa siellä tekeekin. Assembly on jaettu nykyään kahteen tapahtumaan. Assembly Winter ja Assembly Summer, joista Winter on puhtaasti verkkopelitapahtuma ja Summer on sitten taas IT-harrastelijan "märkä uni". Winteristä en sijaan sano mitään sen enempää kun en ole itse käynyt Tampereella tarkastamassa paikanpäällä mitä siellä tapahtuu. Mutta pointti on nyt lähinnä se että, Summer tapahtumassa voi harrastaa jos jonkinlaista aktiviteettiä.
Viidentenä ja sokerina pohjalla voisin sanoa kun vilkaisin nopeasti aihealueita, joihin olit ottanut kantaa ylipäätänsä tällä saitilla niin ajat kyllä aika kommunistista periaatetta. Kaikki mikä vähääkään vetää massaa puoleensa tulisi lopettaa siltä istumalta. Perustelusi on vielä kaikenlisäksi vain ja ainoastaan mielipiteellisiä eikä minkäänlaista todistusaineistoa ole näkynyt missään. Adressit on hyvästä, mutta kun sellaista ajaa pelkän mielipiteen takia, asiaa vastaan, joka on selvästi suuren massan suosiossa, niin miksi vaivautua? Eikö lähinnä sillon kannattaisi keskittyä ennemmin auttamaan, kuin taistelemaan tuulimyllyjä vastaan heinäseipäällä? Hyvä että keskusteluja käydään mutta minun mielestäni tämä on väärä paikka siihen. Veikkaisin että tästä asiasta kannattaisi ennemmin keskustella Assembly organisaation kanssa, eikä täällä ruveta keräämään addressia sitä vastaan. Heillä on varmastikin myös näkemys asiaan ja osaavat kommentoida sitä.
Joonas Björninen
Kauniainen

#30

09.03.2008 17:26

Hahahaha, vittu että repesin mielikuvalle homoseksuaalisista orgioista.

Jengi rässää toisiaan anaaliin jossain Boozembly-kallioilla suolijonossa. :D
Jarno Kääriäinen
Helsinki

#31

09.03.2008 17:37

Mutta tästähän sai aivan loistavan idean. Kaikki mukaan kesällä homotietokoneorgioihin, järkätään vaikka nuuksion metsässä
Jarkko Räsänen
Siilinjärvi

#32 BZM

09.03.2008 17:44

Boozembly ei ole missään tekemisissä Assemblyjen kanssa, ja se "perustettiin" juuri sen takia, kun Assembly kieltää alkoholin/päihteiden käytön, vastoin muita demojuhlia. Kaikenlisäksi, Boozemblyjä ei enää järjestetä Assemblyjen läheisyydessä, koska kyseiset kalliot räjäytettiin. Sakarias, voisitko tehdä suoria viittauksia esimerkiksi kuviin, videoihin, joista näemme, että väitteesi pitävät paikkansa? Haluamme faktoja, emme likaisia väitteitä!

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

09.03.2008 17:45


jussi palola
paltamo

#34 ;)

09.03.2008 17:50

uuh, homo-orgioita :)
Sakarias Lehtomäki
Adressin tekijä

#35

09.03.2008 17:59

Hyvä Pekka Maskulin,

Suurin osa kommentistasi on tyypillistä innokkaan Assembly-nuoren tekstiä, jossa vain papukaijamaisesti toistellaan tapahtumaa kuvaavia mainoslauseita riippumatta siitä, onko niillä relevanssia keskustelun suhteen vai ei. Relevanssin puutteen johdosta sivuutan suurimman osan argumenteistasi, jotka ovat muutenkin tuttuja kaikille asiaan perehtyneille.

Sen sijaan huomioni kiinnittyi siihen, että kutsut aluksi Assemblyä "kulttuuritapahtumaksi", kun taas myöhempänä käytät kesätapahtumasta nimitystä 'IT-harrastelijan "märkä uni"'. Samaistat siis toisiinsa kulttuurin ja teknologiafetisismin, mikä toimikoon myös muille järkyttävänä esimerkkinä siitä, kuinka helppo tällaisen "vapaaehtoisorganisaation" on selittää sosiaalista hyväksyntää epätoivoisesti etsiville nuorille musta valkoiseksi. Sanavalinta on myös malliesimerkki siitä, kuinka Assembly-nuoret kokevat teknologian jopa seksuaalisen kanssakäymisen korvikkeena.

Oma näkökulmani asiaan on se, että teknologiafetisismi on räikeässä ristiriidassa kaiken mahdollisen "kulttuuriksi" kutsutun luovan toiminnan kanssa. Teknologiafetisismi näet keskittyy nimenomaan teknologiaan itseensä eikä esimerkiksi teknologian avulla tapahtuvaan itseilmaisuun. Voidaankin perustellusti sanoa, että kaikki Assemblyillä tapahtuva ns. "luova" toiminta on ehdollistettu teknologiafetisismin tarpeisiin, kesytetty sisällöttömäksi "kitschiksi", joka on pinnalta koreata katsoa mutta sisältä pelkkää asperger-syndroomaista teknomasturbaatiota.
Arto Murtonen
Oulu

#36 Asiaa!

09.03.2008 18:09

Olen melkein kokonaisuudessaan samaa mieltä adressin kirjoittajan kanssa, joskin olen järkyttynyt oudosta asenteestaan homo-orgioita suhteen, tekstistä saisi sellaisen kuvan että moisessa toiminnassa olisi jotain vikaa?!

IT-elämäntapa on nuorisomme henkistä selkärankaa näivettävä tauti josta täytyy päästä eroon ennenkuin on liian myöhäistä. Tällaisten tapahtumien edistämän kulttuurin takia meillä ei ole kohta enää ketään tekemässä oikeita töitä, ainoastaan yksin pimeässä tietokonepelejä pelaavia sosiaalisia torsoja jotka asuvat vanhempiensa nurkissa vielä kolmekymppisinäkin.

Huumeiden ja muiden turmiollisten alakulttuurien leviäminen tällaisissa tapahtumissa on ilmiselvää - kesäinen areena täyttyy saatanaa palvovista raskaan musiikin ystävistä, sairaan japanilaisen lapsipornografian eli hentain kuluttajista ja muusta roskasakista jotka pulpahtavat kerran vuodessa hankkimaan lisää kannattajia joukkoonsa.

Olen sitä mieltä että vastuu on vahvasti myös vanhemmilla! Mieti kahdesti ennenkuin päästät lapsesi Assemblyyn, sillä takaisin tuleva nuori voi olla aivan eri ihminen.
Jarkko Räsänen
Siilinjärvi

#37 PVVS

09.03.2008 18:37

Sakarias, tiedät hyvin että tulevaisuudessa seksuaalinen kanssakäyminen tapahtuu analogi-digitaali -muuntimien kautta..
Oletko koskaan vieraillut edes tapahtumassa? Miksi kohdistat vihasi juuri Assemblyyn, etkä niinkään haitallisempiin underground LANeihin joihin median valta
ei ylety?
Sakarias Lehtomäki
Adressin tekijä

#38

09.03.2008 18:52

Jarkko Räsänen,

Kynnys osallistua Assemblyyn on melko matala, koska se ei vaadi kovinkaan syvällistä vajoamista Internet-verkostojen syövereihin. Näin ollen Assembly toimii monelle nuorelle porttina "undergroundimpiin" tapahtumiin, joten sitä myös porttivaikutuksen takia pidettävä vähintään yhtä vaarallisena.

Totta sinänsä, että Assemblyillä nähtävät kamaluudet ovat vain kalpea aavistus siitä, mitä esimerkiksi ohjelmistopiraattien underground-kopiointijuhlilla kerrotaan tapahtuneen aina 1980-luvulta alkaen. Näiden tapahtumien homo-orgioista on löydettävissä mm. tekstimuotoista kuvausta ohjelmistopiraattien www-sivustoilta, ja osasta on jopa kuvakokoelmia saatavilla. Olen joutunut tutustumaan tähän materiaaliin etsiessäni perusteluja Assembly-tapahtumaa vastaan, enkä tosiaankaan toivo, että kukaan, varsinkaan alaikäinen, pääsisi näihin teksteihin ja kuviin käsiksi.
Jarkko Räsänen
Siilinjärvi

#39 Ei näin..

09.03.2008 19:02

Sakarias, et saa asiaasi läpi, jos et esitä aineistoa todisteena väitteillesi!!!
Väitteesi ovat melko humoristisia, voin sanoa. Aivan kuin olisit kaivanut nämä väitteet tyhjästä. Esitä todisteet, väitä sitten, jooko? Haluamme saada todisteita, jotta voimme luotettavin mielin tulla mukaan kaatamaan koko LAN-peli -verkostoa! Siihen asti, vierailen Assembly -tapahtumissa avoimin mielin (ei, en aio sulkea silmiäni kaikilta niiltä pahuuksilta, joita luettelit), ja osallistun digitaalisen taidekulttuurin tukemiseen!
Sakarias Lehtomäki
Adressin tekijä

#40

09.03.2008 19:12

En luettele suoria linkkejä tässä, sillä en halua saada syytettä nuorison mielen turmelemisesta. Mutta jos materiaali sinua todella kiinnostaa, voit etsiä sitä myös itse ohjelmistopiraattien www-sivustoilta vaikkapa hakusanoilla "demoscene", "slengpung" ja "byterapers". Etukäteisvaroituksena kuitenkin, että esimerkiksi slengpung-sana on hollantia ja tarkoittaa peniksellä läpsimistä.
Jarkko Räsänen
Siilinjärvi

#41

09.03.2008 19:32

En löytänyt yhtäkään homo-orgioita sisältävää kuvaa Assembly 2007 tapahtumasta.. Eli kehitystä on siis tapahtunut!
Aleksi Kilpinen
HKI

#42

09.03.2008 19:32

"...korostinkin, että päihteiden käyttö tapahtuu nimenomaan tapahtuman ulkopuolella. Tämä ohjelmistopiraattien alulle panema ns. Boozembly-varjotapahtuma oli sitäpaitsi esimerkiksi viime vuonna täysin laiton, koska se sijaitsi VR:n yksityisalueella, jonne pääsemiseksi Assembly-nuorten tuli rikkoa paikkaa ympäröinyt metalliaita."

Huomaako kukaan muu, miten tässä Sakke itse korostaa Assyjen ja päihteiden eroa, erillisillä alueilla ja erillisissä ryhmissä? Lisäksi tässä puhutaan Boozemblystä, aivan kuin se olisi sama asia kuin Assembly, ja viimeisenä vielä puhutaan Assembly-nuorista kuin he olisivat kollektiivisesti syypäitä rikollisesti toteutettuun varjotapahtumaan.

Mielestäni tällaiset äkkiväärät päätelmät ja suora parjaus pitäisi kyllä kenen tahansa tervejärkisen ihmisen päässä kertoa tarpeeksi... Kyseessä tuntuisi olevan jonkinasteinen ajojahti, jonka TODELLISIA perusteita tuskin tulee kukaan muu tietämään kuin adressin perustaja itse.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

09.03.2008 19:33


Jussi Luosmaa
Jyväskylä

#44 Jep.

09.03.2008 20:08

Trolli..
Sami Räsänen
Tuusula

#45 JEPJEP

09.03.2008 20:42

TROLLI!

mistä näitä oikeen sikiää??? :EEEEEE

Sakarias: Käy siellä assyillä edes ensin ja tuu sit vasta änkyttää turhanpäivästä p*skaa tänne xDDDDD
Arto Murtonen
Oulu

#46 Outoa kritiikkiä

09.03.2008 20:57

Olen varsin yllättynyt siitä kuinka voimakkaasti tähän reagoidaan. Itse olen kaikissa assemblyissä (noh, winter assemblyä lukuunottamatta) jo yhdeksän vuotta enkä voi olla allekirjoittamatta adressin aloittajan kritiikkiä. Olen itse omin silmin nähnyt huumeita, homoseksuaalisuutta, väkivalta- ja roolipelejä ja paljon muuta yhteiskuntamme moraalia näivettävää syöpää.

Elävästi tulee mieleeni vuonna 2001 PALKITTU intro nimeltään Oldchsool jossa hypnoottisen musiikin soidessa kerrotaan kuinka "old schoolit" piikittävät kannabista ja pelaavat väkivaltapelejä. Teoksen lopussa kerrotaan että oldschool on tie ikuiseen elämään. Mikä tässä EI täytä mielestänne kultin määritelmiä? Tahdotte todisteita? Voitte itse ladata kyseisen teoksen osoitteesta http://www.pelulamu.net/pwp/ ja scene.orgin arkisto todellakin kertoo kyseisen "taideteoksen" tulleen valituksi parhaaksi introksi vuonna 2001.

Nyt on esitetty todisteita, odotan hyvää kritiikkiä.
Jarkko Räsänen
Siilinjärvi

#47 Älkää yleistäkö..

09.03.2008 21:16

En ymmärrä miksi KOKO tapahtuma pitäisi kieltää, kun sieltä voidaan paljon tehokkaammillakin keinoilla karkoittaa nämä "vääryydet".
Pertti Peräkartio
Helsinki

#48 Joo'o

09.03.2008 21:51

Sakarias, jos kirjotat tätä tosissaan ni suosittelen että menet mielisairaalaan jakamaan mielipiteitä. Tai vaihtoehtoisesti kerrot kukkahattutädeille! Ne on ainaki täysin samaa mieltä ja ymmärtää sun henkistä ahdinkoa.
Jani Kontula
Luumäki

#49 Tämmöstä tällä kertaa

09.03.2008 22:12

Ei juma näille adresseille tulee naurettua ihan perkeleesti :D
Antti Kankkunen
Mikkeli

#50 TODISTEET HOMO-ORGIOISTA!

09.03.2008 22:38

http://www.youtube.com/watch?v=_5um_93BfLU

Kohdassa 0:49 on homo-orgiat käynnissä!
Lisää kohdassa 0:51!!!
Homo peniksiä on myös kohdassa 1:01!!!

KESKISORMEA NÄYTETÄÄN: http://www.youtube.com/watch?v=5IQtKXyPgpE

ALASTOMAT HOMO-ORGIAT: http://www.youtube.com/watch?v=pREtNYuuIU4

OLUEN PIILOMAINONTAA: http://www.youtube.com/watch?v=OUrmaVwkt64

KRAPULA JA LÄRVIT!!!!: http://www.youtube.com/watch?v=FXKHi_Svsos

KRININAALEJA: http://www.youtube.com/watch?v=cnha7xtXigc

Ja lopuksi tekotaiteellista paskaa: http://www.youtube.com/watch?v=kmlCFk6aPqk ja http://www.youtube.com/watch?v=8vWL3Bwie-0

Ajattelisitte edes lapsia!!!