Assembly-tapahtuma kiellettävä

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Assembly-tapahtuma kiellettävä.

Simo Nurmi
Oulu

#76

10.03.2008 20:06

Nyt kirjoitit sen verran asiattomasti, että jätän tämän adressin ihan omaan arvoonsa.
Jarkko Räsänen
Siilinjärvi

#77

10.03.2008 21:14

On ihme ja kumma, että Sakarias, otat esiin vain ne huonot puolet. Eikö tässä jo mennyt puntit tasan? Me kerroimme hyvät puolet, sinä huonot puolet kuorrutettuna absurdeilla väitteilläsi. Assemblyt on kerran vuodessa, niin on joulu ja uusi vuosikin. Joulu on terveydelle haitallisempi (= syöt/juot itsesi rapakuntoon, altistut ylipirteille hahmoille kaupungin kaduilla/televisiossa). Mikset sen sijaan kieltäisi joulua? Sinänsä paha juttu on se, että joulua vietetään miltei kaikkialla..
Samuli Rautavirta
Mikkeli

#78 Pakko kysyä

10.03.2008 22:53

...onko tämä joku vitsi? O.o Ja mistä nämä "faktat" mahtavat olla peräisin? Kyllä naapurin Jorma tiesi kertoa, kun muisti kuulleensa siskonpojan koiran ruokakupinkiillottajan ex-vaimon kaimalta jotain sen suuntaista? :)
Riku Miettinen
Siilinjärvi

#80

11.03.2008 19:22

HAHA! Ei ole totta sakelta kyllä taitaa nytten puuttua kokemuksen vankka rintaääni, nimittäin muutaman kerran tuolla käyneenä olen huomannut varsin selvästi, että esim. ulkona pelleilevän porukan sisälle pääsy ei ole edes mahdollista, koska päihtyneitä henkilöitä ei päästetä sisälle, sekä tapahtumaan ei saada tuoda päihteitä muutakuin tupakkaa. Ja olisin iloinen kuulla lisää näitä sinun perättömiä väitteitäsi.
Riku Miettinen
Siilinjärvi

#81

11.03.2008 20:03

Oma näkökulmani asiaan on se, että teknologiafetisismi on räikeässä ristiriidassa kaiken mahdollisen "kulttuuriksi" kutsutun luovan toiminnan kanssa. Teknologiafetisismi näet keskittyy nimenomaan teknologiaan itseensä _eikä esimerkiksi teknologian avulla tapahtuvaan itseilmaisuun._ Voidaankin perustellusti sanoa, että kaikki Assemblyillä tapahtuva ns. "luova" toiminta on ehdollistettu teknologiafetisismin tarpeisiin, kesytetty sisällöttömäksi "kitschiksi", joka on pinnalta koreata katsoa mutta sisältä pelkkää asperger-syndroomaista teknomasturbaatiota.

Sakarias Lehtomäki (Lapua, 9.3.2008 17:59)

_merkittyyn kohtaa kantaa ottaisin_ seuraavalla mietteellä, että jos vaikka lukisit assembly summerin SEN oikean IDEAN niin ymmärtäisit edes, million olet puhunut itsesi "pussiin", koska tämä kyseinen tapahtuma on nimenomaan DEMOPARTYT, eikä mitkään pelkän koneen virityksen sm kilapailut ja jos tarkkoja ollaan niin siellä on porukaaa joka vielä jaksaa kunnostaa ja toimia commondore 64 ja esimerkiksi amiga tasoisoisten laitteidein kanssa.
Anu Saukko
Peräportti

#82 Ei syytä

11.03.2008 23:18

Jos ei adressin kirjoittaja ole ikinä käynnyt assemblyssa ni pitäisi silloin turpansa harvinaisen lujaa kiinni. kukaan ei sielä humalassa kauaa ole jos on ni pihalle lentää aika äkäseen. Turvatarkastukset ovat tarkkoja esim viimme keralla avattiin jokanen laukku ja tutkittiin voin sanoa ku itse olin paikalla. Ja koko tapahtuman henki ei todellakaan ole ryyppäämisessä että ny olisin harvinaisen hiljaa ja katsoisin vaikka että montako ihmistä on kuollut näiden kaikkien vuosien aikana assebmlyyssa ja vertaisin sitä esim festareissa kuolleiden määrään kyllä olis varmaan ero selvä ja ihan piruuttani etsinki viä festareihin kohdistuvia adresseita ja ei ollut mitään niitä vastaan että Sakarias Lehtomäki haiskahtaa hieman teko pyhältä tämä asia. Ja haluaisin todella tietää että mihinkä nämä teidän perustelunne pohjautuvat en ole ikinä tälläistä suoraan sanoen paskaa kuullutkaan
Sakarias Lehtomäki
Adressin tekijä

#83

12.03.2008 07:55

Olen suorastaan järkyttynyt, kuinka vähäinen tietämys Assembly-nuorilla on tapahtuman todellisista taustoista, ja kuinka helposti he uskovat sen puhtoisen ja silotellun kuvan, jonka esivalta heille siitä tarjoaa. Nämä nuoret on niin vahvasti suggeroitu, että he ovat valmiita puolustamaan tätä valheellista kuvaa jopa oman maineensa uhalla.

Omat faktani pohjautuvat ensikäden tietoon. Olen nimittäin seurannut jo parinkymmenen vuoden ajan, kuinka vanhat koulukaverini ovat ensin sotkeutuneet ohjelmistopiratismiin ja sen jälkeen askel askeleelta rappioituneet juopoiksi ja huumerikollisiksi. Aluksi kaverit pitivät suhteellisen pienimuotoisia piraattiryyppäjäisiä parin "crew'n" kesken, mutta vähitellen tapahtumat suurenivat ja niihin alkoi ottaa osaa yhä enemmän hyväuskoisia "tietokonenuoria" eli ns. "lamereita", joilta saattoi huijata ryyppyrahaa. Assembly-suurtapahtuma edustaa tämän kehityskulun kliimaksia, sillä käytännössä kaikki sen osanottajat ovat näitä ns. "lamereita", jotka on houkuteltu paikalle pelkästään rahankeruun vuoksi.

Assembly-tapahtuman säännöissä lukee toki, että ohjelmistopiratismi, päihteiden käyttö ja niiden vaikutuksen alaisena oleminen ovat kiellettyjä. Näiden sääntöjen tarkoitus on kuitenkin vain antaa tapahtumasta siloiteltu kuva valtiovallalle. Se todellinen eliitti ja ydinjoukko, jota tapahtuma palvelee, viettää kuitenkin aikaansa noissa lähimetsissä paheellisten ja syntisten tekojen merkeissä, ja he myös todistetusti pääsevät päihtyneinä sisään ainakin yöaikaan.

On olemassa ainakin kaksi ohjelmistopiraattiryhmittymää, joiden liittymisehtona on tiettävästi käytetty omaan suuhun virtsaamista. Useimmat jäsenehdokkaat suostuvat tähän vain vahvassa humalatilassa, joten seurauksena kyseisten ryhmien jäsenistö myös koostuu rappiojuopoista. Tämä simputustapa toimikoon myös esimerkkinä piraattijuoppopiirien jyrkästä hierarkkisuudesta, elitismistä ja moraalittomuudesta.

Monilla korkean hierarkia-asteen piraattijuopoista on suojatyöpaikka videopeliteollisuudessa. Assembly-tapahtuma sitoo kävijöitään aina vain vahvemmin tämän teollisuudenalan tuotteisiin, joten ryyppyrahaa virtaa ohjelmistopiraattien eliittijoukolle myös tätä kautta.
Pertti Eräerkki
Kuusamo

#84

12.03.2008 09:38

Hei lopeta noiden sivystys sanojen käyttö ku se saa sut kuulostaa hirmu fiksulta vaikka et oikeesti oo. Voi hellanlettas kun sulle ei nyt uppoo oikein piähän.... Vastaisitko tähän seuraavaan kysymykseeni: Pitäisikö sinun mielestäsi kaikki muutkin tapahtumat kuten kesä festarit sun muut lopettaa? Oletko koskaan käynyt ilosaarirokissa? Jos et ole aiemmin maistanut mm marihuanaa niin siellä viimeistään.

Porukka menee sinne täysin humalan hakuisessa mielessä. Jos ajatellaan tilastollisesti niin Assembly tapahtumaan menijöistä varmaankin 10-20% menee sinne vain ryyppytapahtuman merkeissä. Veikkaisin, että mm juuri ilosaarirokkiin menijöistä 90% menee sinne ryyppäämään. Vastaisitko tähän armas Sakarias?

Assembly tapahtumassa on muutakin ajan vietettä kuin juominen tj.!
Sakarias Lehtomäki
Adressin tekijä

#85

12.03.2008 10:54

Kyllä, juopottelukeskeisten musiikkifestivaalien kieltäminen voisi tehdä sekin nuorisolle aivan hyvää. Mielestäni kuitenkin teknologiakeskeinen "IT-elämäntapa" väkivaltapeleineen ja kulutuskierteineen on nuorisolle vahingollisempi kuin musiikkifestivaalien päihdekokeilut, joten tästä syystä kieltäisin Assembly-tapahtuman aivan ensimmäisenä ja vasta sitten siirtyisin pohtimaan muiden tapahtumien asemaa.

Mitä tulee sivisyssanoihin, en mielestäni käytä niitä juurikaan normaalia enemmän. Tietysti voi olla niinkin, että nykynuorison silmissä jopa yhteen kirjoitetut yhdyssanat ovat niin vaikeaselkoisia, että ne vaikuttavat "sivistyssanoilta".
Michail Jaction
Jurmaa

#86

12.03.2008 11:02

Okei, kielletään kaikki tapahtumat, mutta mitä sitten? Nuoriso jatkaa alkoholin ja huumeiden käyttöä sekä pelaamista ym. väkivaltakulttuuria. Ainoa ero on, ettei kyseiselle toiminnalle enää olisi omaa tapahtumaa.

BTW, teatteri on pahimpia julkisia tapahtumia alkoholin osalta, sillä suurin osa siellä käyvistä eläkeläisistä imee konjakkia väliajalla pelottavan suuria määriä. Mitenhän se käy yhteen lääkityksen kanssa?
yrjö moilanen
ylivieska

#87 kuules sakarias....

12.03.2008 12:48

Kun väitit aijemmin että ihmisestä tulee väkivaltainen ihminen, kun hän pelaa väkivaltapelejä paljon, olet ainakin minun kohdalla väärässä. Minä olen pelannut väkivalta pelejä aktiivisesti nuin 6 vuoden ajan ja aloitin niitten pelaamisen joskus 13 vuotiaana.

Ja minä olen silti minun kaveri porukan epäagressiivisempiä henkilöitä ja en ole oikeastaan väkivaltainenkaan, vaan ennemminki rauhaa rakastava joka yrittää puhumalla selvittää asiat, jonka raivoon saaminen on käytännössä lähes mahdotonta.
Jari Hakala
Rovaniemi

#88

12.03.2008 16:49

Taitaa Sakarias olla itse "syrjäytynyt nörtti", kun ainakin kommenteista päätellen koneella näyttäisi viihtyvän aamusta iltaan...
Sami Räsänen
Tuusula

#89

12.03.2008 17:14

ei sun tarvii sakarias näyttää et oot viisaampi ku muut...
ota vaan se hiiri suuhus ja mee pihalle leikkii majavaa ku ei sun suustas tunnu mitään asiallista TÄNNEKÄÄN threadiin tulevan :P :D
se että "väität" pelien tekevän ihmisestä väkivaltaisen ni mietippä uusiks, ei ne pelit tee ihmisestä väkivaltaista. ihminen tekee itse itsestään väkivaltaisen! ei mikään ulkopuolinen vaikute siihen vaikuta!
Kalle Viiri
Helsinki

#90 Mitä?

12.03.2008 17:18

Totta on, että Assembly tukee nörttikulttuuria.

Siitä voidaankin sitten olla hyvin montaa mieltä, onko se hyvä vai huono asia. Ohjelmoinnin ja graafisen suunnittelun taidoilla saa varmasti menestystä alalla. Demot ja graafiset esitykset ovat taidetta siinä missä muukin.

Ja väitteet, että Assemblyssä olisi järjestetty "homo-orgioita" ovat tuulesta temmattua propagandaa. Ajatteleppa vielä, miten monta muuta tapahtumaa on - Ruisrock, Porijazz... jokaisessa hiemankin laajemmassa tapahtumassa juodaan, ja pakko isoon joukkoon on mahtua joku huumeidenkin käyttäjä. Älä tuomitse Assemblyä väärin perustein!
Leo Hytönen
Jyväskylä

#91 AHHAHAHAHA!!

13.03.2008 00:10

Ei herrajumala mitä skeidaa! XD
Kaikkeen sitä törmääkin.
Leo Hytönen
Jyväskylä

#92 ...

13.03.2008 00:14

Sakarias Lehtomäki voi ottaa hiirulaisensa ja mennä työntään sen sinne mihin päivä ei paista. Kyllä on nyt niin taas repästy!

Assembly on nykymaailmassa normaali muoti-ilmiö! Ei sitä voida alkaa kieltämään. Mihin tämä maailma menee jos sensuurit iskee nettiin ja lanipelit ja kokoontumiset kielletään. Kohta ollaan juuri niinkuin elokuvasta V- niinkuin verikosto, ja odotamme vapauttajaamme räjäyttämään eduskuntataloa...
Michail Jaction
Jurmaa

#93

13.03.2008 09:50

"On olemassa ainakin kaksi ohjelmistopiraattiryhmittymää, joiden liittymisehtona on tiettävästi käytetty omaan suuhun virtsaamista."

On taidettu itse tutustua kyseisiin ryhmittymiin. Luulen, että he itse osaavat olla hiljaa, mikäli tuollaisia ehtoja antavat. Tai sitten adressin laatijan oli vain pakko keksiä jotain repäisevää vaikuttaakseen.

"Monilla korkean hierarkia-asteen piraattijuopoista on suojatyöpaikka videopeliteollisuudessa. Assembly-tapahtuma sitoo kävijöitään aina vain vahvemmin tämän teollisuudenalan tuotteisiin, joten ryyppyrahaa virtaa ohjelmistopiraattien eliittijoukolle myös tätä kautta."

Eli Assembly on vain sitä varten, että ohjelmistopiraatit voisivat ryypätä? Kuulostaa aika kaukaa haetulta. On helpompiakin keinoja haalia rahaa ryyppäämistä varten.
Michail Jaction
Jurmaa

#94

13.03.2008 09:53

Tuli vielä mieleen, että "paheellisten ja syntisten tekojen" sekä "homoseksuaalisten orgioiden" järjestäminen keskellä pääkaupunkiamme voi olla melkoisen hankalaa...
Jarkko Räsänen
Siilinjärvi

#96

14.03.2008 07:36

Järkyttävää sanakirjasivistystä! Olisit voinut käyttää sanan "suggeroida" sijasta "ehdottaa, manipuloida" jne. !! Mikäli todella haluat saada nuorison myönteisen kannan asiaan, puhu asiasta kuin nuoret puhuisivat. Tästä ei tosin enää toivuta, kun olet jo niin negatiivisella mielellä heitellyt "ensikäden tunnelmia"....
John Tackman
Espoo

#97 sakarias hieman pihalla

14.03.2008 07:54

Hei,

Kirjoitat taukoamatta kuinka Assembly tapahtuma rohkaisee nuoria introverteiksi IT-nörteiksi, tuhoaa heidän terveytensä ja muussaa aivot.

Oletko koskaan käynyt Assyilla?

Tuhannet nuoret (ja ei niin nuoret) kokoontuu samaan paikkaan, pitää hauskaa yhdessä, tutustuu uusiin ihmisiin ja kokee suuren elämyksen.

Jos Assemblyt mitään tekevät nuorisolle niin tuovat ulos omasta kämpästä ja oman koneen äärestä isolle areenalle tapaamaan muita samanmielisiä, tokihan siellä jengi istuu ison osan ajasta nenä kiinni ruudussa mutta siellä seurataan yhdessä myös kilpailuja, osallistutaan oheisohjelmiin ja tutustutaan alaan monelta eri perspektiiviltä.

Tiesitkö että esimerkiksi ASM07 tapahtumassa paikalla oli terveysalan ihmisiä mittaamassa verenpaineita ja verensokereita ja kertomassa ravitsemusasioista. Etenkin jotka liittyvät energiajuomiin, roskaruokaan ja päätetyöhön? Tälle ständille oli jatkuva jono, etenkin kun mitattavilta otettiin useampia lukemia ja mobiilipalvelun avulla pystyi seuraamaan omia "tasojaan" miten vaikuttaa unen puute, sokerilimonadi, stressi ja roskaruoka.
Sakarias Lehtomäki
Adressin tekijä

#98

14.03.2008 09:05

Joutuiko Jarkko Räsänen katsomaan suggeroida-sanan sanakirjasta? Olen todellakin pettynyt nykyiseen peruskoulutusjärjestelmään. Lisäksi näyttää siltä, ettei koulussa opeteta enää mielipiteidenkään perustelua, ainakaan siitä päätellen, kuinka yksioikoisesti tähän keskusteluun osallistuvat nuoret esittävät näkemyksiään. Toisaalta tämä adressi ei ole nuorille kohdistettukaan vaan nimenomaan päättäjille, jotta he kieltäisivät Assembly-tapahtuman. Ei siihen keskenkasvuisten tukea tarvita.

Tapahtumassa saattoi hyvinkin olla vuonna 2007 SPR:n edustajia muodon vuoksi, jotta valtiovalta ei epäilisi järjestäjiä vastuuttomiksi. Toisaalta tapahtumassa on vuosien saatossa ollut myös "tietokonenuorten" niskaan katsomosta virtsailevia elitistiryhmittymiä, joiden kerrotaan myös pakottaneen heitä syömään ulostetta. Näitä ryhmittymiä katsottiin 1990-luvulla läpi sormien, koska he kuuluivat niihin rappiojuoppopiireihin, jotka keräsivät Assembly-tapahtuman tuloilla itselleen ryyppyrahaa. Ja kyllä, ohjelmistopiraatit eivät edes häpeä näitä tekojaan vaan juhlistavat niitä "kultaisina muistoina" ja toistelevat niitä omissa underground-julkaisuissaan ja www-sivuillaan.
Michail Jaction
Jurmaa

#99

14.03.2008 09:58

Omaatko perversion muitten päälle ulostamista ja ryyppäämistä kohtaan, vai miksi sinun pitää julistaa niitä koko ajan?
Sami Räsänen
Tuusula

#100

15.03.2008 11:05

Sakarias trolli, mee piiloon :D