Maahanmuuttajien tuet

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Maahanmuuttajien tuet.

Syntysuomalainen

#1326

29.08.2013 10:07

Missä on faktiiviset perusteet sille, että maahanmuuttajat saa enempi tukea, kuin kantasuomalaiset. Onko addressin tekijät perehtyneet asiaan ollenkaan? Saisinko konkreettista tilastoa asiasta?
sangrilaa pohjolaan tehdään

#1327 Aina ei asiat mene kuin elokuvissa

29.08.2013 10:13

Kun joutuu jättämään kotinsa sodan tai muun henkeä uhkaavan tilanteen takia on jo traumasta yli pääseminen vaikeaa. Valtio voisi satsata enemmän terveydenhuollon tarpeisiin rahoitusta.
Kuitenkin sossun rahoituksella leikkiminen pitää saada loppumaan ja vaatia niinku muiltakin jos et opiskele, ole raskaana, ota vastaan töitä tai muuten yritä elää kuin muut pitää etuudet evätä ja sossun tarkistaa rajat niin että kaikki on samalla viivalla. Ei ihonväri tai muu voi eikä saa laittaa tämän maan kansalaisia eriarvoiseen asemaan. Alkoholismi on edelleen sairaus mutta kaikki eivät sitä muista. Sossu seteliä ei saa alkoholia, tupakkaa tai harjoittaa uhkapeliä jos näin tapahtuu yritys menettelee lain vastaisesti. Ja ne jotka lähtevät sotimaan muuten kuin yk:n toimesta pitäisi heidän kansalaisuus evätä ja asettaa maahan tulo kielto. On varmaan kulttuurisesti kivaa ku voi osallistua aatteiden mutta jos kerran kansalaisuus on myönnetty sodan tai poliittisen tilanteen takia ja palaa kuitenkin sotimaan eikö silloin tämä henkilö ole johtanut harhaan meidän järjestelmää.?
Miksi meidän pitäisi muuttaa kouluja niin ettei edes suvivirttä voida enää laulaa jos asiat ei sovi pitäisikö suomeen perustaa sisäoppilaitos jossa ei ole suomalaisuutta?
Lopuksi voi todeta että kyllä tämä meidän pikku suomi sellainen pelle härdelli on. ei muissakaan maissa pelleillä kahdella kielellä niin että ruotsinkielisen alueen maahanmuuttajien koulutus ei sisällä suomea kun pari tuntia miten ne pärjää muualla kuin ranta ruotsin alueella. Kuitenkin kaikilla on oikeus omaan mielipiteeseen
Leksa

#1328 No mikä nyt on hätänä

29.08.2013 10:34

 

Voisitko nyt sitten ystävällisesti eritellä mistä tuista on kysymys mitä maahan muuttajat saavat enemmän kun suomalaiset? Tottakai maahanmuuttaja joka elää sosiaaliturvan varassa saa enemmän kun opiskelijat, MUTTA SE SAMA PÄTEE SUOMALAISISTAUSTAISIIN. Oletko katkera jostain?

on

#1329 epäreiluako

29.08.2013 10:45

Meille sanottiin sossusta, kun avopuoliso tarvitsisi n 6kk ajalle lisätukea, koska ei saa opintotukea, vaikka tekee opintoja loppuun, että muuttakaa halvempaan asuntoon, vaikka asunto on todella halpa siihen nähden missä sijaitsee. Maksettiin sama vuokra aiemmin kaupungista 10km päästä kaupungin vuokra-asunnosta. Ja tällä hetkellä alakerrassa asuu maahanmuuttaja perhe. Että näin. Kyllä joillekin maksetaan.... Ei mistään saa asuntoa kahdelle niin, että yhden vuokran osuus olisi alle 200e. Ainakaan mistään järkevästä paikasta.

Vieras

#1330

29.08.2013 10:54

Perustuslain 6 §, Yhdenvertaisuus:
"Ihmiset ovat yhdenvertaisia lain edessä.
Ketään ei saa ilman hyväksyttävää perustetta asettaa eri asemaan sukupuolen, iän, alkuperän, kielen, uskonnon, vakaumuksen, mielipiteen, terveydentilan, vammaisuuden tai muun henkilöön liittyvän syyn perusteella."
-Tunnettua kyllä on, että Suomessa valtiovalta polkee perustuslain jalkoihinsa mennen tullen joutumatta siitä edesvastuuseen, mutta johonkin on laitettava raja.
pentti

#1331 Re:

29.08.2013 11:57

#1330: -

miten lie tuo muualta tulleiden elämän maksattaminen Suomen kantavestöllä tuon mainitsemasi lakipykälän mukainen?

pentti

#1332 Re: Aina ei asiat mene kuin elokuvissa

29.08.2013 12:01

#1327: sangrilaa pohjolaan tehdään - Aina ei asiat mene kuin elokuvissa

en kyllä näe mitään syytä miksi suomi olisi velvoitettu maksamaan näitä ongelmia omistaan?

jos näiden tänne tulevien kulttuuriin kuuluu sotia naapuriheimon kanssa niin ei siitä voi suomen veronmaksajia tilille vaatia.

mimi

#1333 Re: Ei ne nyt niin paljon saa...

29.08.2013 12:16

#5: hanne lahtela - Ei ne nyt niin paljon saa...

Tänne tulee Virosta ym. halpamaista niin paljo porukkaa töihin,ettei Suomalaisia täällä kuule enää palkata,mukavampi ottaa rajanaapurin asukki,niitä kun voi potkia sitä mukaa ulos kun ne tajuu millaisia liksoja niiden pitäs saada,sit Suomalainen kantaväestö seisoo kortistossa,ni kyl se vituttaa kun muualta tulleet saavat enempi,eivätkä ees yritä saada töitä. Se joka luulee että tää pätkätyö pomputus ja kilpailu vieraan työvoiman kanssa on kivaa,kokeilkaa ite,jos ootte kateellisia,Suomalaisen työttömän "etuuksista"

p

#1334 Re: No mikä nyt on hätänä

29.08.2013 12:23

#1328: Leksa - No mikä nyt on hätänä

http://yle.fi/aihe/artikkeli/2010/02/15/maahanmuuton-hinta-kasikirjoitus

 

ainakin muihin maihin verrattuna maahanmuuttajat saavat täällä enempi mitä muualla.tämä on se epäkohta mikä pitää poistaa,jos joku italia tai kreikka ei maksa penniäkään niin miksi meidänkään kuuluuisi silloin maksaa jos kaikki tämä on oman kansan hyvinvoinnista pois?

kaikki ulkomaalaiset karkotukseen

#1335 Re: Ei ne nyt niin paljon saa...

29.08.2013 12:27

pentti

#1336 Re: Re: Ei ne nyt niin paljon saa...

29.08.2013 12:30

#1335: kaikki ulkomaalaiset karkotukseen - Re: Ei ne nyt niin paljon saa...

plus asunnosta lähtien kaiken muun tukien päälle,Suomessa on käsittääkseni omia kansalaisia asunnottomana melkein 8000,montako katotonta maahanmuuttajaa täällä on?

se tasa arvoisuus,se tasa arvoisuus

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

29.08.2013 13:01


Huoh :D

#1338 Re: kyllä suomalainen vie suomalaista...

29.08.2013 13:28

#8: Mika Kärkkäinen - kyllä suomalainen vie suomalaista...

ootko tyhmä? sanot eka et sossut osti sille auton, jonka jälkee ite sanot et sossu omistaa kyseisen auton :D :D :D oks kyse nyt autolainast vai oks sille oikeesti ostettu auto???? huoh sitä tyhmyyden määärää :D

pentti

#1339 Re: Re: kyllä suomalainen vie suomalaista...

29.08.2013 13:43

#1338: Huoh :D - Re: kyllä suomalainen vie suomalaista...

kyse taitaa olla pikemminkin veronmaksajain rahoilla harjoitetusta pelleilystä,tasa arvoisuuslain mukaanhan tuo tarkoittaisi silloin sitä että sossu on velvollinen kustantamaan mersut kaikille muillekin kyseisen etuuden piiriin kuuluville.

olisipa jännä kuulla oikeusasiamiehen mielipide asiaan.

tympishän tuo

#1340 Opiskelijoilta kämppä alta

29.08.2013 15:10

näin kävi kajaanissa. opiskelija-asunnoista häädettiin useammasta talosta opiskelijat kahden viikon varoajalla pois maahanmuuttajien tieltä. oli kaupungin liepeiltä lakkautettu pakolaiskeskus niin pitihän heillä asunnot saada. puolenkymmentä luokkakaveria joutui sitten kahtelemaan siinä ajassa uutta kattoa pään päälle ja veikkaampa ettei omilla rahoillaan maksaneet takuuvuokria yms. kuluja jotka tulivat pommina keskellä kuuta kun kaikki on persaukisia.
Terve vaan, mulla on hattu, jossa on kukka.

#1341 Re: Ei ne nyt niin paljon saa...

29.08.2013 16:48

#5: hanne lahtela - Ei ne nyt niin paljon saa...

He saavat KELA:n ja sossun tuet yhtäaikaa, sekä heille maksetaan ajokortit yms., eikä heiltä vaadita edes työllistymistä 2kk välein.

 

Minun mielestäni on täysin rationaalista vaatia suomenkielen (edes heikkoa) taitoa ennen "turvapaikan" myöntämistä, ja jatkuva kehitys pitää näkyä, tuet olisivat sijoituksen ensimmäiset 6kk, jonka jälkeen täytyy olla työharjoittelussa/työllistettynä tai voi mennä kerjäämään torin kulmalle, niinkuin suomalaisille käy.

 

On kaunista katseltavaa kun suomalaiset laittavat hra. Abdullahin oman kansalaisensa edelle.

Ok?

#1342 Re: Ei ne nyt niin paljon saa...

29.08.2013 17:16

#5: hanne lahtela - Ei ne nyt niin paljon saa...

"Kielen oppimiseen" - P:n marjat, tiedän monia jotka on asuneet Suomessa lähes 10 vuotta eikä vieläkää taita ees muutamaa virkettä suomeksi. Tästä päätellen monet muutkin sielunveljet lojuu täällä vaa ehkäpä paremman hyvinvoinnin takia. En yleistä, mutta näin se vaan on.

Ihan turha lähteä vertailemaan Suomalaista työikäistä ihmistä mihinkään ulkomaalaiseen, kyse ei aina ole siitä etteikö työt maistu. Töitä ei vaan riitä kaikille, se on fakta. Mitä keskittymiseen tulee, mitäpä jos keskittyisit siihen, että menisit jonnee muualle jauhaa tollasta sontaa. Ei tää o mikään pakollinen adressi, mikä jokaisen tulee allekirjoittaa. Kun nimet saadaan, asia käsitellään ja siellä ne faktat todennäköisesti tiedetään.

kotimaamme on suomi

#1343 Re: oman maan kansalaiset !

29.08.2013 18:34

#22: marja-liisa kalkela - oman maan kansalaiset !

mutta  miten  tästäkin  lasketaan pois  romanit  ?vaikka  heistäkin  suurin  osa  tekee  työtä,ja  vieläpä  veronalaista  kuten  vaimonikin

Liian paljon nähnyt !

#1344 Ei Luojakaan laiskoja ruoki...

29.08.2013 19:44

Tyhmänä ne Suomalaisia pitävät. Ja tosi röyhkeää käytöstä,sekä huijaamista. Nimim. itse kokenut / nähnyt, hermot menee monella näiden kanssa. Takin voisin kääntää jos itse menisin näiden "pakolaisten" kotimaahan ja saisin kaikki vastaavat edut.Käteistä, asunto, auto, kunnon kodin kalustuksen, vaatteet, terveydenhuollon, Voisin vaatia oman kirkon ja uskoni / vakaumukseni mukaisen menot siellä ja vaatia jopa heitä uskomaan samaan kun itse,politikoimaan ja uhoamaan paikalliseen televisioon ym, ym. Että meitä vedätetään, mikä sokeus, myötähäpeä poliitikkojen takia. Maksetaanko joillekin päättäjille tästä vai pelkääkö joku ?? Nyt olis Suomalaisten vuoro ja ennenkuin alkaa pinnoja katketa !

Batman!

#1345 Lukekaa ja ottakaa asioista selvää rakkaat ihmiset.

29.08.2013 20:26

Älkää antako vihan vallata teitä. Much love.

10 väitettä & faktaa turvapaikanhakijoista ja pakolaisista:
http://www.pakolaisneuvonta.fi/index_html?lid=90〈=suo

Raportti: Yritteliäät maahanmuuttajat tuovat valtiolle enemmän kuin saavat
http://yle.fi/uutiset/raportti_yritteliaat_maahanmuuttajat_tuovat_valtiolle_enemman_kuin_saavat/6693532
Batman!

#1346 Ei mulla muuta.

29.08.2013 20:27

Suomen tämän hetken pahin vihollinen ei ole Venäjä, eikä maahanmuuttajat, eikä islamistit, eikä äärioikeistolaiset. Se on alkoholi, sanoo toimittaja Wali Hashi. http://yle.fi/uutiset/nakokulma_voimmeko_me_mamutkin_nostaa_kissan_poydalle/6739528
Köyhä mutta onnellinen

#1347

29.08.2013 21:02

Tämä adressi on turha, huonosti perusteltu ja idioottimainen. Säälin kaikkia 36 tuhatta saitaa porvaria jotka ovat tämän adressin allekirjoittaneet.
m

#1348 idiootti suomalaiset!

30.08.2013 11:12

Kuka on sanonu et mamut saa enemmän tukea? Millä peeusteella? Se tyyppi joka on kirjottanu tätä tekstiä, kerropas mist sinä tiedät et asian on oikeesti näin?! Idiootit, pakko aina olla jotain mist valittaa kun tulee ulkomaalaisiin, nyt vetoatte tuohon! Hankkikaaa elämää! Fakta on se että suomes kaikki on tasa arvosii! Valtio ei kohteletodellakaan ketään paremmin ku toista! Sat säännöt pätee kaikilla!

Vieras

#1349 Re: Re: siinä sulle faktaa

30.08.2013 12:51

Niko

#1350 Re: Re: Ei ne nyt niin paljon saa...

30.08.2013 14:42

#1341: Terve vaan, mulla on hattu, jossa on kukka. - Re: Ei ne nyt niin paljon saa...

"Sossun tuet"? Sosiaaliavustukset ovat AINA tarveharkintaisia, ja ensisijaisesti ne peritään takaisin, mikäli tähän on taloudellisesti mahdollisuus. Ihan samat avustukset samoissa olosuhteissa saa syntyperäinen suomenkielinen Suomen kansalainen, ns. valkoinen heteromies.

Ennen turvapaikan myöntämistä? Et selvästikään ole perillä siitä, mitä maahanmuutaja tarkoittaa. Turvapaikka myönnetään pakolaisille, jotka hakevat humanitaarisista syistä turvapaikkaa. Turvapaikka on myös aina harkinnanvarainen, ja tarpeeksi painavien syiden tulee ylittyä, että turvapaikka voidaan myöntää. Esimerkkinä vuodelta 2007 (http://www.migri.fi/download/16727_Turvapaikkap_t_kset_Raportti.pdf) tilasto, josta ilmenee, että yli 60% turvapaikkahakemuksista päätyvät kielteiseen päätökseen. Maahanmuutajalla tarkoitetaan muun maan kansalaista, joka muuttaa Suomen valtion rajojen sisäpuolelle, esimerkiksi Saksasta tai Irakista.
PS. Suomen turvapaikkahakemusten hylkäysprosentti on Euroopan korkeimpia.

"Suomalaiset" saavat ihan samat avustukset, ja ovat lain edessä tasavertaisia. Ikävä kyllä esim. syntyperäisellä suomalaisella nyt sattuu olemaan työllistymisen suhteen aikamoinen etulyöntiasema, kiitos esim. PK-yritysten harjoittaman rasismin, ja tätä kautta esim. tarvehankitainen sosiaaliavustus on monen maahanmuutajan (vaikka kuinka haluaisi työllistä) kohdalla pakkorako.

Tämä koko adressi on täysin naurettava, eikä pohjaudu mihinkään faktapohjaan. Jos jossain täysin absurdissa ulottuvuudessa tällä olisi mitään vaikutusta mihinkään, laskisi myös "suomalaisten" saamat tuet, koska kyseessä ovat täysin samat pykälät ja säännöt.

Samalla koko adressi ja valtaosa sen kommenteista ilmentää nimenomaa sitä rasismia, jota Suomessa ilmenee eniten. Helppo se tietty on pelätä kaikkea, mistä ei tiedä yhtään mitään. Taikuudelta se tulikin joskus näytti.