Maahanmuuttajien tuet

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Maahanmuuttajien tuet.


Vieras

#2151

29.12.2013 17:56

Persu Packalen tahtoo siirtää omat äänstäjänsä slummeihin.
KÄYRÄTORVI
Vieras

#2152 Re:

29.12.2013 21:08

#2151: -

Hyvä oivallus. Taputuksia tap tap tap.


Vieras

#2153 Re: Re:

29.12.2013 21:20

#2152: KÄYRÄTORVI - Re:

Pitää vaan olla tarkkana, ettei sinne slummeihin siirretä ketään normaalia ihmistä kärsimään persujen älämölöstä.


Vieras

#2154

30.12.2013 00:08

HOHHOIJAA miten pitkiä tarinoita. Vain asia puuttuu, eli maahanmuuttajille maksetaan liikaa ja muuttajia on liikaa. Nytkin niitä on päätetty ottaa tänne entistä enemmän, vaikka rahat on loppu. ÄLYTÖNTÄ. Mutta Persujen 2015 vaalivoiton jälkeen asiaan tulee muutos. Siitä jo ennakko aplodit, LÄPY LÄPY.

KÄYRÄTORVI

#2155 Re:

30.12.2013 09:07

#2154: -

Kun persujen lukutaito ja luetun ymmärtäminen on vähäistä, niin silloinhan se asiakin puuttuu luetusta.

KÄYRÄTORVI

#2156 Re:

30.12.2013 09:12

#2154: -

ODOTAN EDELLEEN VASTAUSTA ADRESSIN EDUSKUNTAAN TOIMITTAMISESTA.

EIKÖ TOSIAAN KUKAAN YLI 50 000:STA ALLEKIRJOITTAJASTA TIEDÄ ASIASTA MITÄÄN. AINOASTAAN ADRESSIN LIIKKEELLELASKIJA PERUSSUOMALAISTEN ALIAS PERSU-PETE ELI PETRI MÄKINEN TIETÄÄ ASIAN.

VAIKUTTAA SILTÄ ETTEI TÄTÄ ADRESSIA OLE LAADITTUKKAAN VIETÄVÄKSI EDUSKUNTAAN. TARKOITUSPERÄT OVAT AIVAN MUUT.

MITKÄHÄN NE VOISIVAT OLLA! HMM. PEREHDYTTYÄNI ASIAAN TÄMÄN PERÄTTÖMÄN ADRESSIN TARKOITUKSENA ON EHKÄ TODENNÄKÖISESTI KIIHOTTAMINEN KANSANRYHMÄÄ VASTAAN TIETÄMÄTTÖMIEN IHMISTEN HUIJAUKSEN AVULLA.

IKÄVÄÄ ETTÄ IHMISIÄ KÄYTETÄÄN NÄIN HYVÄKSI.

TÄMÄ LÄHENTELEE VARMAAN JO PETOSTA.

VAI TULEEKO VASTAUS MILLOIN ADRESSI TOIMITETAAN EDUSKUNTAAN, KUTEN PETRI MÄKINEN ALIAS PERSU PETE LUPASI.

Kopioitu adressin liikkeellelasku tiedoista:

"Vaaditaan uutta lakiehdoitusta!

Tämä adressi luovutetaan eduskuntaan, mikäli nimiä tulee tarpeeksi. (yli 50000)

Pete Ota yhteyttä adressin tekijään".

PS. LUPAUS PITÄÄ TÄYTTÄÄ. ON EDESVASTUUTONTA JÄTTÄÄ TÄLLAINEN LUPAUS TÄYTTÄMÄTTÄ; VAI
Syvä hiljaisuus hys hys hys vallitsee

KÄYRÄTORVI

#2157 Re:

30.12.2013 09:17

#2154: -

Maahanmuuttajat viihtyvät töissä muita paremmin

STT

Maa­han­muut­ta­jat ko­ke­vat työn, työ­yh­tei­sön ja työ­pai­kan hen­ki­lö­suh­teet kes­ki­mää­rin myön­tei­sem­mik­si kuin muu väes­tö. Työ­ter­veys­lai­tok­sen tut­ki­muk­sen mu­kaan

 

 

Toisin kuin monet luulevat, maahanmuuttajat tuovat Suomen julkiselle sektorille enemmän rahaa kuin siltä vievät. Maahanmuuttajat siis tuovat julkiselle taloudelle enemmän tuloja kuin saavat takaisin erilaisina palveluina ja tulonsiirtoina."



MITEN MAAHANMUUTTAJAT VOIVAT HEIKENTÄÄ JULKISTA TALOUTTA, KUN HE TUOVAT SINNE RAHAA ENEMMÄN KUIN SAAVAT?

SUOMI ON HIEMAN KESKITASON ALAPUOLELLA TILASTOSSA, KOSKA MEILLÄ ON VIELÄ VÄHÄN MAAHANMUUTTAJIA. SUORA LAINAUS "Suomi on Euroopan maiden vertailussa hieman Ruotsin perässä. Molemmat maat ovat hieman keskiarvon alapuolella. OECD-maissa julkinen sektori sai maahanmuutosta keskimäärin 0,35 prosenttia bruttokansantuotteesta vastaavan summan."

HUOM. TULEVAISUUDESSA HYÖTY VAIN KASVAA.

SUORA LAINAUS RAPORTISTA "Maahanmuuttajien positiivinen vaikutus kasvaa tulevaisuudessa, sillä heidän lapsensa opiskelevat lukioissa ja yliopistoissa. Varsinkin tytöt kouluttautuvat."



OECD:N RAPORTTI ON LUOTETTAVA TIETOLÄHDE, VAIKKA MUUTA VÄITÄT "Sanonko minne voit työntää sen OECD:n raporttisi," kirjoitat.



Raportti: Maahanmuutto hyödyttää julkista taloutta

Tuoreen OECD:n raportin mukaan julkinen sektori jäi maahanmuutosta plussan puolelle

Julkaistu 18.6. 5:42

Tapio Mainio HS
Ville Vaarne HS



Maahanmuuttajista koituvat menot ovat tuloja pienemmät, sillä kantaväestöön verrattuna ryhmä on parhaassa työiässä.

Toisin kuin monet luulevat, maahanmuuttajat tuovat Suomen julkiselle sektorille enemmän rahaa kuin siltä vievät.

Kun maahanmuuttajista valtiolle kertyvät tulot, kuten verot sekä sosiaaliturva- ja eläkemaksut, ynnätään yhteen, Suomi jää lievästi plussan puolelle. Maahanmuuttajat siis tuovat julkiselle taloudelle enemmän tuloja kuin saavat takaisin erilaisina palveluina ja tulonsiirtoina.

Johtopäätös on peräisin tuoreesta teollisuusmaiden järjestön OECD:n raportista, jossa tarkasteltiin vuoden 2011 tilannetta. Maahanmuuttajilta saadut tulot ja heistä koituneet menot suhteutettiin kunkin maan bruttokansantuotteeseen.

Suomen julkinen sektori jäi maahanmuutosta plussalle summalla, joka vastaa 0,16 prosenttia bruttokansantuotteesta.

Maahanmuuttojohtaja Kristiina Stenman työ- ja elinkeinoministeriöstä pitää OECD:n tulosta odotettuna.

"Maahanmuuttajat ovat nuoria kantaväestöön verrattuna, joten sosiaali- ja terveydenhuollon tarpeet ovat muita pienemmät. Lisäksi työmarkkinoilla alkaa olla aika paljon maahanmuuttajia", Stenman sanoo.

Valtion taloudellisen tutkimuskeskuksen erikoistutkija Matti Sarvimäki on samoilla linjoilla. Hänen mukaansa valtion isoimmat kulut tulevat vauvoista ja vanhuksista. Maahanmuuttajat tulevat maahan parhaassa työiässä. OECD:n raportin mukaan maahanmuuttajilta saadaan kohtuullisesti verotuloja, vaikka maahanmuuttajien työttömyys onkin kolminkertainen kantaväestöön verrattuna.

Suomi on Euroopan maiden vertailussa hieman Ruotsin perässä. Molemmat maat ovat hieman keskiarvon alapuolella. OECD-maissa julkinen sektori sai maahanmuutosta keskimäärin 0,35 prosenttia bruttokansantuotteesta vastaavan summan.

"Suomi hyötyisi maahanmuuttajista vieläkin enemmän, jos se hyödyntäisi paremmin maahanmuuttajien osaamisen", sanoo sosiaalisihteeri Hagi Mohamed Suomen somaliyhdistyksestä.

Yli 30 vuotta Suomessa asunut somalinainen valmistui filosofian maisteriksi viisi vuotta sitten. Hän ihmettelee, miksi Suomi ei ole hyödyntänyt kaikkia afrikkalaisista yliopistoista valmistuneita maahanmuuttajia.

"Nigeriasta ja Kongosta saapuneet insinöörit, lääkärit ja tuomarit ovat Suomessa taksikuskeina ja siivoojina. Sen sijaan täysin nollasta aloittaneet aasialaiset ovat töissä tai toimivat yrittäjinä", Mohamed sanoo.

"Maahanmuuttajien positiivinen vaikutus kasvaa tulevaisuudessa, sillä heidän lapsensa opiskelevat lukioissa ja yliopistoissa. Varsinkin tytöt kouluttautuvat."
KÄYRÄTORVI

#2158 Re:

30.12.2013 09:21

#2154: -

KANNATTAA LUKEA JA MIETTIÄ; JOS KYKENEE.

HS
28.12.2013 14:31
Kirsti Karttunen

Juhana Vartiainen: Suomen talous tarvitsee lisää työperäistä maahanmuuttoa

Valtion taloudellisen tutkimuskeskuksen (VATT) ylijohtajan Juhana Vartiaisen mukaan Suomen julkistalouden kestävyyden kannalta työllisyysastetta tulisi nostaa työikäisen väestön maahanmuuton keinoin. Vartiaisen mukaan tämä palvelisi muutoinkin talouskasvua.

Vertailukohteeksi VATT:n ylijohtaja nostaa Ruotsin.

Vartiaisen mukaan naapurimaassa on myös huolehdittu työllisyysasteesta sekä työikäisen väestön kasvusta Suomea kaukokatseisemmin.

"Niinpä työikäinen väestö, työvoima ja työllisyys jatkavat Ruotsissa kasvuaan vuosina 2014-2015. Työttömyysaste on toki samaa vajaan 8 prosentin luokkaa kuin meillä, mutta Ruotsin työtunnit ja työllisyys kasvavat – toisin kuin meillä."

Vartiainen arvelee, että maahanmuuttoon epäluuloisesti suhtautuvia suomalaisia saattaa yllättää tieto siitä, että 45 prosenttia Ruotsin työvoiman kasvusta on maahanmuuttajien työllisyyden kasvua.

Vartiainen toteaa, että maahanmuuttajien työllisyysaste jää toki edelleen jälkeen kantaväestöstä. Hänen mukaansa Ruotsin suurempi maahanmuuttajavirta on kuitenkin ilman muuta yksi maan talouteen kasvuvoimaa tuova tekijä.

Vartiainen arvelee, että samat tekijät voivat selittää myös Ruotsin korkeampaa investointiastetta.

Koska Suomen työvoima supistuu, ei Vartiaisen mukaan ole yllättävää, että myös investoinnit supistuvat.

"Minäkin olen tavannut pienten ja keskisuurten yritysten johtajia, jotka kertovat lopettavansa tuotannon Suomessa kun täällä ei enää löydy tekijöitä." "Globaalin talouden yritykset eivät ala Helsingin Sanomien etusivulla mainostaa "työvoimapulaansa" tai odottaa, että viranomaiset ja ammattiliitot vihdoin suostuvat myöntämään maahanmuuton "tarpeen". Ne siirtävät tyynesti tuotantonsa Baltiaan tai Kiinaan tai minne vain muualle", Vartiainen kirjoittaa blogissaan


Vieras

#2159 Re:

30.12.2013 09:29

#2154: -

Alla oiva esimerkki millaisia mamut todella ovat. Totuus on aivan toinen mitä persuporukka epätoivoisesti yrittää uskotella.

HS 27.12.2013
Yrittäjä aloitti kirpputorista ja päätyi luksustavarataloon

Syyrialaisyrittäjä rikastui myymällä kiinalaista halpatavaraa venäläisille Kaakkois-Suomessa

Syy­rias­sa syn­ty­neen Mohamad Darwichin ura yrit­tä­jä­nä on kaa­ri vaa­ti­mat­to­man kirp­pu­to­rin omis­ta­jas­ta luk­sus­kaup­piaak­si.

Kan­san­to­ri-kirp­pu­to­ri 1990-lu­vun puo­li­vä­lin Lap­peen­ran­nas­sa oli Dar­wic­hin en­sim­mäi­nen bis­nes. Mar­ras­kuus­sa hän ava­si Lap­peen­ran­nan Myl­ly­mä­keen luk­sus­ta ki­mal­te­le­van Gran­de Orc­hidée -ta­va­ra­ta­lon.

Dar­wic­hil­la on nyt kol­me ta­va­ra­ta­loa ja 200 työn­te­ki­jää. Hän omis­taa yk­sin kym­me­nien mil­joo­nien eu­ro­jen lii­ke­vaih­toa pyö­rit­tä­vän yri­tyk­sen.

Jo 1990-lu­vul­la Kan­san­to­ril­la par­vei­li ala­ti kas­va­va ve­nä­läis­ten os­tos­mat­kai­li­joi­den jouk­ko.

Dar­wich vai­nu­si mark­ki­na­raon.

Pa­lat­tuaan Hel­sin­gis­tä Lap­peen­ran­taan Dar­wich pe­rus­ti vuon­na 2003 At­ma Tra­de -yh­tiön, jol­la oli ta­lous­ta­va­roi­den va­ras­to­myy­mä­lä kau­pun­gin kes­kus­tas­sa. Myy­mä­lä pul­lis­te­li ve­nä­läi­siä.

Var­si­nai­nen lä­pi­mur­to oli Dar­wic­hin vuon­na 2007 Nui­ja­maan­tien var­teen lä­hel­le Ve­nä­jän ra­ja-ase­maa pe­rus­ta­ma Lap­lan­dia-ta­lous­ta­va­ra­mar­ket ka­la­tis­kei­neen. Se ve­tää edel­leen aa­mus­ta il­taan ve­nä­läi­siä ra­jan­ylit­tä­jiä kuin mag­neet­ti.

Dar­wic­hin sa­lai­suus oli klas­si­sen "os­ta puo­li-il­mai­sek­si, myy hal­val­la" -sään­nön tin­ki­mä­tön nou­dat­ta­mi­nen. Hän kul­ki Kii­nas­sa, osal­lis­tui mes­suil­le ja et­si it­se pai­kal­li­set kon­tak­tit.

Ta­va­ra tu­li kii­na­lai­sis­ta teh­tais­ta suo­raan Lap­peen­ran­taan, il­man en­sim­mäis­tä­kään ra­has­ta­vaa vä­li­kät­tä. "Läh­tö­koh­ta on myy­dä hin­nal­la, jos­ta asia­kas ei voi kiel­täy­tyä", Dar­wich sa­noo.

Vuon­na 2006 At­ma Tra­den lii­ke­vaih­to oli kak­si mil­joo­naa eu­roa, vii­me vuon­na jo 43 mil­joo­naa eu­roa.

Toi­nen Lap­lan­dia-mar­ket avau­tui Imat­ral­le mar­ras­kuun alus­sa, ja kuun lo­pus­sa avau­tui 12 mil­joo­naa eu­roa mak­sa­nut luk­sus­ta­va­ra­ta­lo Gran­de Orc­hidée Lap­peen­ran­taan.

Ylel­li­ses­ti si­sus­tet­tu ta­va­ra­ta­lo tar­joaa vaat­tei­ta, ken­kiä ja lauk­ku­ja eten­kin ve­nä­läi­seen ma­kuun.

Dar­wich omis­taa yri­tyk­sen­sä yk­sin. "Jos on yh­tiö­kump­pa­ni, sa­man au­ton ra­tis­sa on kak­si kus­kia."

Dar­wic­hin ko­ko­nais­tu­lot oli­vat vii­me vuon­na pit­käl­ti yli puo­li mil­joo­naa eu­roa, jos­ta hän mak­soi ve­roa 44 pro­sent­tia.

Dar­wich tun­ne­taan vaa­ti­mat­to­ma­na ja ys­tä­väl­li­se­nä mie­he­nä. "O­len yl­peä ja tyy­ty­väi­nen sii­tä, et­tä pys­tyn työl­lis­tä­mään ih­mi­siä ja ra­ken­ta­maan yh­teis­kun­taa", Dar­wich sa­noo.

Kiih­keim­pi­nä vuo­si­naan Dar­wich te­ki 16-tun­ti­sia työ­päi­viä. Nyt hän ha­luaa hel­lit­tää hie­man ja an­taa enem­män ai­kaa per­heel­leen, jos­sa on 3- ja 4-vuo­tiaat lap­set.

"On tul­lut tou­hut­tua vä­hän lii­kaa, ja täy­tyy ve­tää hen­keä."

KUKA

Mohamad Darwich

Syn­tyi Syy­rias­sa 1967.

Opis­ke­li in­si­nöö­rik­si Neu­vos­to­lii­tos­sa.

Muut­ti Suo­meen 1991.

At­ma Tra­de -yh­tiön pe­rus­ta­ja ja ai­noa omis­ta­ja.

At­ma Tra­de omis­taa Lap­lan­dia-ta­lous­ta­va­ra­myy­mä­lät Lap­peen­ran­nas­sa ja Imat­ral­la se­kä Gran­de Orc­hidée -ta­va­ra­ta­lon Lap­peen­ran­nas­sa.

At­ma Tra­den lii­ke­vaih­to nou­see tä­nä vuon­na noin 56 mil­joo­naan eu­roon. Tu­los on sel­väs­ti voi­tol­li­nen.

Per­hees­sä 3- ja 4-vuo­tiaat lap­set.

Dar­wich pu­huu ara­biaa, ve­nä­jää, suo­mea ja eng­lan­tia.

PS. EI KUKAAN SUOMALAINEN KALJATUOPIN ÄÄRESSÄ LÖHÖÄVÄ SOSIAALIPUMMI TEE TÖITÄ PÄIVÄSSÄ EDES VAIVAISTA YHTÄ TUNTIA!

TÄMÄ MAMU MAKSAA 200 TYÖNTEKIJÄN PALKAT JA HEIDÄN VERONSA

TÄLLAISIA MAMUT OVAT.

MAKSAA VEROJA N. 10 MILJOONAA EUROA VUOSITTAIN SUOMEEN.

 

PALJONKO SINÄ MAKSAT?

KÄYRÄTORVI
Vieras

#2160 Re:

30.12.2013 09:36

#2154: -

nai­sis­ta saat­toi muis­taa ajan, jol­loin Suo­mi­kin oli ol­lut uhat­tu­na. He muis­ti­vat, kuin­ka me lä­he­tim­me omat lap­sem­me osoi­te­la­put kau­las­sa ju­nal­la Ruot­siin.

 

Mut­ta ruot­sa­lai­set ovat puut­tu­neet maail­man asioi­hin jo aiem­min­kin. Jo tal­vi­so­dan ai­kaan ja 1940-­lu­vul­la oli ta­pa­na sa­noa: "Suo­men asia on mei­dän."

 

Ruot­sa­lai­nen kan­san­ko­ti ra­ken­net­tiin pit­käl­ti maa­han­muut­ta­jien voi­min – esi­mer­kik­si suo­ma­lais­ten, jot­ka työs­ken­te­li­vät teh­tais­sa 1950-­lu­vul­ta al­kaen. Vaik­ka mo­net tä­nään väit­tä­vät toi­sin, Ruot­sil­la on maa­han­muu­tos­ta pit­kät ja hy­vät ko­ke­muk­set.

Kun maail­man­ku­va on mo­der­ni, ra­sis­mi tun­tuu ai­noas­taan ajas­taan jää­neel­tä junt­tiu­del­ta."

Ruot­sa­lai­nen kan­san­ko­ti ra­ken­net­tiin pit­käl­ti maa­han­muut­ta­jien voi­min – esi­mer­kik­si suo­ma­lais­ten, jot­ka työs­ken­te­li­vät teh­tais­sa 1950-­lu­vul­ta al­kaen. Vaik­ka mo­net tä­nään väit­tä­vät toi­sin, Ruot­sil­la on maa­han­muu­tos­ta pit­kät ja hy­vät ko­ke­muk­set.

Kun maail­man­ku­va on mo­der­ni, ra­sis­mi tun­tuu ai­noas­taan ajas­taan jää­neel­tä junt­tiu­del­ta."

 

Jos osaa sa­mas­tua toi­sen ih­mi­sen aja­tuk­siin, ym­mär­tää maail­maa­kin pa­rem­min. Sik­si olen ai­na pi­tä­nyt kir­jal­li­suut­ta erään­lai­se­na em­pa­tia­har­joi­tuk­se­na.

KÄYRÄTORVI

#2161 Re:

30.12.2013 09:57

#2154: -

Koska Suomessa ei riitä varoja huolehtia omista kansalaisistaan, ei varoja tietenkään riitä maahanmuuttajien tukiinkaan!  Pitäisi mennä yksinkertaisimpaankin (esim Urpilaisen) kaaliin.

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Koska Suomessa ei riitä varoja huolehtia omista kansalaisistaan, ei varoja tietenkään riitä persujen tukiinkaan, varsinkaan Soinin säätiötukiin!  Pitäisi mennä yksinkertaisimpaankin (esim Timo Soinin) kaaliin.

Vieras

#2162

30.12.2013 09:58

Persut tietävät mikä on parasta kaikille Suomalaisille. ÄÄNESTÄ 2015 vaaleissa PerusSuomalaisia, niin voitat sinäkin.
KÄYRÄTORVI

#2163 Re:

30.12.2013 10:10

#2154: -

Ei rahat ole loppu. Valtion budjetti on yli 50 000 000 000 euroa ja BKT n. 200 000 000 000 euroa.

 

KÄYRÄTORVI
Vieras

#2164 Re:

30.12.2013 10:14

#2162: - Persut tietävät mikä on parasta kaikille Suomalaisille

Vieläpä jäsenmaksurahatkin rohmuaa Soini säätiölleen

Ote Yle:n uutisesta:

Viime vuoden lokakuussa tukisäätiön hallitus kirjasi kokouspöytäkirjaansa tiedon, josta ei ole perussuomalaisten jäsenille hiiskuttu: "...puolueessa on päätetty nettojäsenmaksutulojen siirtämisestä säätiölle sen Perussuomalaisten rahastoon". Pöytäkirjassa ei mainita, ketkä päätöksen tekivät. Odotan suurella mielenkiinnolla, miten Peruskenttä reagoi, kun tieto jäsenmaksujen ylevästä käyttötarkoituksesta leviää yleiseen tietoon.
VOIKO MUKA LUOTTAA?
LEVITTÄKÄÄ TIETO KAIKKIALLE, jotta totuus selviäisi

KÄYRÄTORVI

#2165 Re:

30.12.2013 10:21

#2162: -

Timo Soini ja Raimo Vistbacka ovat siis junailleet liiketoimen, jolla 2,7 miljoonaa euroa veronmaksajien selkänahasta nyhdettyjä puoluetukirahoja siirretään heidän kontrolloimalleen säätiölle


Vieras

#2166 Re:

30.12.2013 10:34

#2162: -

LEVITTÄKÄÄ TÄTÄ TIETOA KAIKKIIN MAHDOLLISIIN PAIKKOIHIN JA KAIKKIEN TIEDOKSI.

Puoluehallituskaan ei ollut tietoinen järjestelystä. Näin demokraattisesti toimii koko kansan mies Timo Soini.

Voimmeko muka luottaa häneen?

tutustukaa säätiölakiin, säätiörekisteriin, säädekirjaan sekä pöytäkirjoihin ja muihin asiapapereihin.

Säätiö on itsenäinen oikeushenkilö, jonka valtaa käyttää vain ja ainoastaan säätiön hallitus.

Perussuomalaiset rp:lla ei ole minkäänlaista sananvaltaa säätiön suhteen. Valtaa säätiössä käyttää Timo Soini ja Raimo Vistbcka

Kirjoittelet noita Persujen valheellisia kestoselityksiä. Ei mene perille.

FAKTAA:

Perussuomalaisten puoluetoimiston omistaa siis Perussuomalaisten tukisäätiö. Kuten tiedämme, säätiö on Suomen lain mukaan oikeushenkilö, joka muodostuu tiettyyn tarkoitukseen käytettäväksi erotetusta omaisuudesta. Säätiössä valtaa käyttää säätiön hallitus.

Perussuomalaisten tukisäätiön hallituksen puheenjohtaja on Raimo Vistbacka. Varapuheenjohtajina toimivat puolueen puheenjohtaja Timo Soini sekä puolueveteraani Matti Vattulainen. Säätiön kaksi varsinaista jäsentä ovat Mikko Vainio, entinen SMP:n kansanedustaja Lahdesta ja lakimies Timo Relander.

Matti Vattulainen täyttää kohta 80 vuotta. Mikko Vainio täyttää kohta 90 vuotta. Ketään loukkaamatta voidaan varmaan sanoa, että todellista valtaa säätiössä käyttävät Timo Soini ja Raimo Vistbacka. 15 vuoden kuluttua SMP-veteraanit saattavat olla jo edesmenneitä, mutta Soini ja Vistbacka voivat jatkaa säätiön hallituksessa lakimiehen kanssa valitsematta yhtään uutta jäsentä poistuneiden tilalle, koska säätiön sääntöjen mukaan kolme hallituksen jäsentä riittää.

Timo Soini ja Raimo Vistbacka ovat siis junailleet liiketoimen, jolla 2,7 miljoonaa euroa veronmaksajien selkänahasta nyhdettyjä puoluetukirahoja siirretään heidän kontrolloimalleen säätiölle. Menettelyssä ei ole mitään laitonta, mutta se muistuttaa ikävällä tavalla niitä hyvävelikähmintöjä, joista on tullut maan tapa varsinkin vanhoissa puolueissa ja joita perussuomalaiset ovat sanoneet vastustavansa.

Kannattaa kaikkien peruspersujen lukea, ja muistaa tämän olevan vain pintaraapaisu persujen suhmuroinnille. Kas nyt kun rahahanat ovat auenneet veromaksajien kukkarolle.

Osoitat aikamoista tekopyhyytä, kuten varmaan joulunvietostasikin.

 


Vieras

#2167 YLE on tossunalla

30.12.2013 11:00

YLE:n toimittajat eivät uskalla paljastaa hallituspuolueiden vuosikymmeniä jatkunutta raha huijausta, koska YLE on eduskunnan hallituksen päätösvallan alainen. Eli potkuja satelisi toimittajille. PerusSuomalaiset eivät ole vielä koskaan olleet hallituksessa, eivätkä siten ole voineet käskeä YLE:n toimittajien uutisoinnista. Muiden nykyisen ja aikaisempien itsenäisyytemme aikaisten vaalikausittain vaihtuneiden hallituspuolueiden miljardi huijaukset pysyvät salassa PerusSuomalaisten 2015 vaalivoittoon asti, jolloin PerusSuomalaiset käskevät YLE:n rehelliseen ja tasapuoliseen uutisointiin. Nyt PerusSuomalaisista valehteleva uutisointi tuntuu olevan toimittajien huvia. Tämä tietoinen PerusSuomalaisten puolueen ja sen jäsenten mustamaalaaminen saattaa olla jopa Kokoomuksen käskystä, koska juuri heillä on eniten menetettävää ja salattavaa.

Vieras

#2168 Re: YLE on tossunalla

30.12.2013 11:19

#2167: - YLE on tossunalla

Höpö höpö. Heti kun persujen rahahanat aukesivat alkoi rahojen suhmurointi, josta vielä ei ole tiedossa  kuin pintaraapaisu.

Persuista vielä kuuluu.

 

KÄYRÄTORVI

#2169 Re: YLE on tossunalla

30.12.2013 11:22

#2167: - YLE on tossunalla

Kestäppä tämän adressin aiheessa ja kirjoita asiaa.

KÄYRÄTORVI

#2170 Re: YLE on tossunalla

30.12.2013 11:28

#2167: - YLE on tossunalla

Ei mikään toinen puolue siirrä noin törkeästi puolueen rahoja vain muutaman hengen hallitsemalle puolueesta täysin riippumattomalle säätiölle. Varsinkin kun ottaa huomioon miten Persut Timo Soini etunenässä ovat haukkuneet kaikki muun muassa  säätiöjärjestelyt.

Persuilla ei ole aiemmin ollut rahoja vaalirahasumplailuun. Nyt kun on niin heti alkaa tapahtua. Tekopyhyys häikäisee.


Vieras

#2171 PERUSSUOMALAISET HYI !

30.12.2013 11:31

Persusuomalaisten johtohahmot ovat ahneudella konkurssiin ajetun SMP:n henkisiä jälkeläisiä. Alussa vastustettiin verissä päin puoluetukia, säätiöitä, hyvävelisopimuksia ja kaikkea muuta rahavaltaa. Mutta kun jytky aukaisi hanat veronmaksajien rahoihin alkoi sellainen suhmurointi, jonka lahjakkuudesta ja hävyttömyydestä voi vanhat puolueet vain nähdä märkiä unia. Juuri tästä syystä minäkin jätin viime vuonna puolueen toiminnan ja siirryin takaisin nukkuvien riveihin. Toivoisin, että puolue vielä palaisi juurilleen, mutta niin kauan kuin vanhat SMP:n jyrät hallitsevat siitä tuskin on toivoakaan.

Vieras

#2172 Re: YLE on tossunalla

30.12.2013 11:33

#2167: - YLE on tossunalla

Etkö ressukka muuta keksi. Tyhjä on sinunkin pää

KÄYRÄTORVI

#2173 Re:

30.12.2013 12:16

#2162: -

Vai ovat persut hyväksi kaikille meille suomalaisille!

HS 30.12.13

Otteita jutusta

Oi­keus­tie­tei­li­jät tyr­mää­vät pe­rus­suo­ma­lais­ten kan­sa­ne­dus­ta­jan ja Hel­sin­gin kau­pun­gin­val­tuu­te­tun Tom Packalénin eh­do­tuk­sen kau­pun­gin vuok­ra-a­sun­to­jen asuk­kai­den pis­teyt­tä­mi­ses­tä.

"Eh­do­tus on pe­rus­tus­lain ja kan­sain­vä­lis­ten ih­mi­soi­keus­so­pi­mus­ten kiel­tä­mää syr­jin­tää riip­pu­mat­ta sii­tä, oli­si­ko vuok­ra­lais­ten pis­tey­tys näen­näi­ses­ti neut­raa­lia", sa­noo Eu­roo­pan ylio­pis­toins­ti­tuu­tin kan­sain­vä­li­sen oi­keu­den pro­fes­so­ri Martin Scheinin.

 

Hän pi­tää eri­tyi­sen va­ka­va­na si­tä, et­tä eh­do­tuk­sen teh­nyt kan­sa­ne­dus­ta­ja Pac­kalén on edus­kun­nan pe­rus­tus­la­ki­va­lio­kun­nan jä­sen. Va­lio­kun­nan teh­tä­vä­nä on ar­vioi­da sen kä­sit­te­lyyn tu­le­vien la­kieh­do­tus­ten ja mui­den asioi­den pe­rus­tus­lain­mu­kai­suut­ta ja suh­det­ta kan­sain­vä­li­siin ih­mi­soi­keus­so­pi­muk­siin.

"On su­rul­lis­ta ja va­ka­vaa, et­tä pe­rus­tus­la­ki­va­lio­kun­nan jä­se­nel­lä ei näyt­täi­si ole­van mi­tään kä­si­tys­tä pe­rus­tus­lais­ta, va­lio­kun­nan teh­tä­väs­tä ei­kä ase­mas­taan va­lio­kun­nan jä­se­ne­nä."

Tu­run ylio­pis­ton val­tio­sään­töoi­keu­den do­sent­ti Juha Lavapuro pi­tää mal­lia on­gel­mal­li­se­na "ju­ri­di­ses­ti, so­siaa­li­ses­ti ja mo­raa­li­ses­ti".

 


Vieras

#2174 Re: YLE on tossunalla

30.12.2013 14:02

#2167: - YLE on tossunalla

Se ei ole mitään "mustamaalausta" jos raportoi perussuomalaisten toilailuista. Sen kun ymmärtäisitte, niin teillä ehkä olisi mahdollisuus kasvaa oikeaksi puolueeksi. Lopettakaa toilailu niin loppuu raportointikin.

KÖYRÄTORVI

#2175 Re: YLE on tossunalla

30.12.2013 16:02

#2167: - YLE on tossunalla YLE:n toimittajat eivät uskalla paljastaa hallituspuolueiden vuosikymmeniä jatkunutta raha huijausta, koska YLE on eduskunnan hallituksen päätösvallan alainen. Eli potkuja satelisi toimittajille. PerusSuomalaiset eivät ole vielä koskaan olleet hallituksessa, eivätkä siten ole voineet käskeä YLE:n toimittajien uutisoinnista. Muiden nykyisen ja aikaisempien itsenäisyytemme aikaisten vaalikausittain vaihtuneiden hallituspuolueiden miljardi huijaukset pysyvät salassa PerusSuomalaisten 2015 vaalivoittoon asti, jolloin PerusSuomalaiset käskevät YLE:n rehelliseen ja tasapuoliseen uutisointiin.

Ai, että vain YLE:n toimittajat raportoivat ja paljastavat poliitikkojen väärinkäytöksiä. En ole ennen ymmärtänytkään asian olevan näin. Paljon kiitoksia tiedostasi.

Olen aiemmin luullut kaikkien muidenkin medioiden ja mediatalojen jahtaavan puolueita paljastaakseen väärinkäytöksiä.

"RÖTÖSHERRAT KIINNI"

PS. Persut olisivat päässeet hallitukseen, mutteivat uskaltaneet, koska olisivat joutuneet vastaamaan puheistaan. Olisi myös ollut tehtävä päätöksiä, eikä vain räksyttää.