Maahanmuuttajien tuet

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Maahanmuuttajien tuet.

-m93

#601 Re: Potkia??

26.02.2013 00:12

#582: -

Potkimaanko tässä alkaa pitäisi? Haloooo hei!? Sossu ei anna sitä rahaa yhtään sen enemää maahanmuutajille/pakolaisille kuin suomalaisillekkaan. Se raha tulee ulkomailta sossun kautta maahanmuutaja perheille! Ulkomailla on sellainen toimisto joka järjestää pakolaisille turvapaikan ja maksaa heidän elämisensä! He lähettävät rahaa sen maan sosiaalihuoltoon joka antaa sen perheelle tavallisen sosiaaliturvan lisäksi, eli älkää nyt sossuja syyttäkö tästä asiasta! Ja väkivalta ei auta mitään!

Ja vielä yksi kysymys.. minkä maalainen autosi on? Syötkö kenties ikinä ulkona.. kiinalaisessa taikka intialaisessa ravintolassa? Minkä merkkisiä vaatteita käytät? Mistä televisiosi tai kännykkäsi on peräisin? ULKOMAILTA! jos suosit suomalaista on sul kuule aika helkkarin vaikee elämä, jos meinaat et kaikki pitäs olla suomalaista! huoh...


Vieras

#602

26.02.2013 10:11

Maahanmuutajille vain minimistä -20%,kuten tekee Rovaniemen sosiaalitoimi,aikuiselle joka opiskelee;syy kun ei ole pakko opiskella. Ei riitä perusteeksi.Koska oppiminen on koko iän kestävä oikeus!Aikuiselta Suomalaiselta opiskelijalta leikattiin perusosata opiskelun vuoksi 20%. Eli sama laki maahanmuuttajille!
joni

#603 ja mitä vit..

26.02.2013 10:54

minkä takia näitten pitäs saaha edes samat tuet kun suomalaisilla. Eihän nämä etes yritä töihin kun on niin hyvä ylläpito ja käyttö rahaa joka riittää helposti koko kuukaudeksi. Kylläpä on kiva maksaa veroja ai että..

Vieras

#604

26.02.2013 12:28

On se niin väärin Suomalaisia kohtaan.

Vieras

#605

26.02.2013 14:41

Mielestäni pakolaisten ja maahanmuuttajien pitäisi antaa näyttönsä esim. 3-5 vuoden sisällä. Suomenkieli, kouluttautuminen ja töiden hankkiminen. Mikäli "koeaikana" ei näyttöjä, seurauksena olisi maasta karkoitus.


Vieras

#606 joo tämä on niin totta ja paljon muuta, esim harrastuksiin sun muuhun omaan kulttuuriin tarvittavaan

26.02.2013 15:51


Vieras

#607

26.02.2013 16:11

Ulos Suomesta vain tukien takia olevat ja ulos Suomesta sen kannattajat.
Tasavertaisuutta pitäisi saada.
#Ajatteleva maahanmuuttaja

#608

26.02.2013 16:33

Nauratta ja samalla käy sääliksi meitä kaikkia ihmisiä maapallolla!
Olli

#609 Idiootit

26.02.2013 17:02

Herätkää, Suomessa on käsittämättömän vähän maahanmuuttajia verrattuna kansalliseen keskiarvoon. Ja huomatkaa myös tämä: suurin osa mamuista tulee venäjältä, virosta, ruotsista tms. ja he työskentelevät Suomessa ja näinollen maksavat veroja. Huomattavasti suurempi rahareikä Suomessa on alkoholisoitunut heikompi aines, joita valtion pitää tukea sekä valvoa jatkuvasti.

Vieras

#610

26.02.2013 17:26

ainut pätevä lääke kyseiseen ongelmaan olisi että yön timoille annettaisiin 9mm buranaa 15kpl saunan takana niskaan annosteltuna.

Vieras

#611

26.02.2013 18:02

Tuet pois myös alkoholin väärinkäyttäjiltä ja työnveroksujilta.
Viksu vai fiksu?

#612 Keskustelun taso

26.02.2013 19:07

Vaikka mahdollisesti haluaisikin allekirjoittaa tällaisen adressin, ei järkevä ihminen voi sitä tehdä, koska tämän keskustelun taso on niin naurettavan yksisilmäinen ja ennakkoluuloinen, mahdollisesti rasistinenkin. En halua lukeutua sen tason ihmiseksi!

Eli en missään tapauksessa halua allekirjoittaa, kun asiallisia tekstejä on hyvin harvalla.

Taas mennään tunteella ja näppituntumalla, ennakkoluuloilla ja mustatuntuu-periaatteella.

No thanks!
Vierailija...

#613 Re:

26.02.2013 19:19

#11: Markus Airaksinen -

Eikö myös yksinhuoltaja isejäkin? :-)

Pointti sinänsä tuli kuitenkin ymmärretyksi ja on oikein hyvä. Niin minusta pitäisi tehdäkin. Harmi vain, ettei päättäjien enemmistö tunnu olevan samaa mieltä...

Mietintämyssy päässä

#614 Asioilla on toinenkin puoli:

26.02.2013 19:29

Mikä käytännössä tarkoittaa "käsittämättömän suuria tuloja"? Mistä adressin alullepanijan tiedot ovat peräisin? Asioiden konkretisoimiselle voisi nyt olla hyvä paikka.

Toki olen itsekin kuullut huhuja siitä, paljonko maahanmuuttajat erinäisiä tukia esim. sosiaalitoimesta saavat - näin varmasti moni muukin - mutta tiedämmekö oikeasti mitään sen sijaan, että kuulemme ja luemme paljon kaikenlaista?

Olen sitä mieltä, että Suomessakin avuntarvitsijoita riittää, mutta totta kai on autettava myös täällä jo olevia maahanmuuttajia - totta hekin apunsa tarvitsevat siinä missä kuka tahansa muukin. Ei ketään voi heitteille jättää. Avunannon pitäisi kuitenkin tapahtua tasa-arvoisuuden nimissä, ellei näin ole.

Täällä "meillä päin" on useita maahanmuuttajia eri puolilta maailmaa. Heistä moni tekee töitä, yksi esimerkiksi polkee pyörällä kesät talvet satoi tai paistoi ja aamun posti on aina perillä oikeaan aikaan. Toki myös muitakin työntekijöitä on, mutta tässä nyt lähteä sitten heitä kaikkia luettelemaan... Pointti nyt oli kuitenkin se, että kun näemme tällaisen tummempihipiäisen henkilön ajavan vaikkapa uudenkarhealla autolla, ensimmäinen ajatus tuntuu monella olevan se, että tuokin auto on nyt hankittu sossun avustuksella. Moni - kyllä, joistakin elämäntapatyöttömistä huolimatta - kuitenkin tekee niitä töitäkin, joilla on sitten sen auton voinut itselleen ostaa. Kysymys kuuluukin, helkkaristako nämä huutelijat tietävät, vaikka hienoissa vaatteissa käyskentelevä, uudehkolla autolla ajeleva maahanmuuttajahenkilö olisi kuinka hyvässä virassa?

En puolustele elämäntapatyöttömiä, olivat he sitten suomalaisia tai ulkomaalaistaustaisia. (Tähän eivät lukeudu ne, jotka eivät oikeasti saa töitä, ovat eläkkeellä, äitiyslomalla, tms., tai jotka ovat niin pienipalkkaisessa työssä että joutuvat hakemaan elääkseen esim. toimeentulotukea.) Silti asioilla on toinenkin puoli, jota myös näiden huutelijoiden olisi oikein hyvä miettiä.
Mikado

#615 Re: Ei ne nyt niin paljon saa...

26.02.2013 19:38

#5: hanne lahtela - Ei ne nyt niin paljon saa...

2 Suomenkielen kurssia vailla kirjoja tai mitään muutakaan. Ne eivät kauaa kestä..

Viksu vai fiksu?

#616 "#614 Asioilla on toinenkin puoli:"

26.02.2013 19:41

"Mietintämyssy päässä" kirjoittaa asiaa!

Moni maahanmuuttaja saa vihat silmilleen, kun ajaa uudehkolla autolla tai pukeutuu nätisti ja siististi. Moni ei osaa kuvitellakaan, että maahanmuuttaja on voinut ansaita kaiken "mammonan" omalla työlläään! Eihän moni maahanmuuttajan tekemä työ edes kelpaa alkuperäkansalle - silti siitäkin ollaan kateellisia!

Jos joku on ahkera ja tekee työtä kuin työtä, saakoon olla rauhassa rasisteilta ja muilta ennakkoluulojen kyllästämiltä ihmisiltä. Joku arvostelija voisi mennä itseensä, ja kaapia itsensä sohvan pohjalta hakemaan samoihin töihin mitä maahanmuuttajatkin tekevät. Eikö kelpaa? Arvasinkin!

Ennakkoluulot ovat sitkeässä, ikävä kyllä.
Onko tosi?

#617 Faktaa jakoon

26.02.2013 19:53

Eihän tähän muuten osaa ottaa kantaa, saati sitten allekirjoitustaan laittaa.

Vieras

#618

26.02.2013 20:37

Onhan se nyt käsittämätöntä että valtio huolehtii paremmin ulkomaalaisista kuin omistaan.

Vieras

#619 Re: Asioilla on toinenkin puoli:

26.02.2013 20:56

#614: Mietintämyssy päässä - Asioilla on toinenkin puoli: Toki olen itsekin kuullut huhuja...

Sepä se. Huhuja kyllä liikkuu. Toinen toistaan hurjempia. Täällä ja muualla. Jokaisen kannattaisi miettiä, kuka niitä kaikesta villeimpiä huhuja alkujaan laskee liikkeelle ja miksi. Halutaanko vain lietsoa pelkoa ja lisätä kannatuista tietyille puolueille? Ehkä? Ehkä ei?

 

 

*Yksinhuoltaja, pätkätyöläinen*

#620 Todellisuus, tasa-arvo ja kunnioitus!

26.02.2013 23:32

Suomessa on paljon vähävaraisia opiskelijoita, perheitä, yksinhuoltajia, vanhuksia......joten tässä on järkeä..osa vähävarainen jopa joutuu maksaan verorahoja siihen että maahan muuttajat elävät herroiksi suomessa. Itse kuullut jopa suoraan suomea opiskelevilta maahanmuuttajilta että osalla heistä ei ole edes halua oppia kieltä, tehdä työtä suomessa, saatikka sopeutua elämään suomessa suomen arvovallan mukaan. Nyt kaikki tätä adressia jakamaan, saadaan suomalaistenkin hyvinvointi paranemaan. resurssitki riittää paremmin auttaa suomalaisiakin kun maahanmuuttajilla sama arvo kuin muilla suomessa apua tarvitsevilla. Miksi suomalaisten pitää kunnioittaa ihmisiä jotka eivät kunnioita meitä, meidän tapoja ja maata!? ( toki on myös niitä jotka tekevät työtä elääkseen suomessa, ja he mielestäni ansaitsevatkin turvapaikan suomesta)
hoplop

#621 jep. mamut takas kotimaahansa ja suomalaisille työttömille työpaikkoja ja tukia enemmän!

27.02.2013 00:19

tiedän tapauksen missä maahanmuuttaja oli saanut vuokrakämppäänsä kaikki uudet sohvat, huipputelevision yms. kaiken mahdollisen. sitten tämä kyseinen nainen oli muuttamassa uuteen kämppään ja nakkas kaikki huonekalut ja tv:n roskalavalle koska kuulemma sossu maksaa kaiken uuden uuteen kämppäänsä.. kas kun suomalaisille ei makseta sellasia mutta kyllä maahanmuuttajat saa kaiken mitä vain haluaa.
hoplop

#622

27.02.2013 00:22

plus olen kuullut että maahanmuuttajat saisi 2000e sossulta elääkseen. totuutta en tiedä mutta jos näin on niin on se ihmeellistä kun suomalaiset voi saada ehkä 800-1000e kuussa yhteensä kelalta ja sossusta. ja ei, en ole rasisti millään tavalla vaan ärsyttää suomalaisten vähäiset tuet ja niitäkin leikataan koko ajan varsinkin äideiltä jotka jäisivät kotiin hoitamaan lapsia ettei tarttisi alle vuoden ikäisenä laittaa viä hoitoon.


Vieras

#623 "Olen kuullut"

27.02.2013 00:28

Minä olen elämäni aikana kuullut, että maapallo on litteä kun pannukakku, joulupukki on olemassa, kuu on juustoa, aasialaisilla tytöillä on "se" poikittain ja paljon muutakin.

On ihan itsestä kiinni mitä uskoo ja paljonko käyttää omaa järkeään.
hoplop

#624

27.02.2013 00:33

näinki se on mutta jos ulkomaalaiset saa muutenki kaikki mitä haluaa kun vain pyytää sossusta niin en ihmettelisi vaikka saiski oikeasti ton 2000e kuus rahaa käyttöönki.. näin kaverini ulkomaalainen luokkakaveri taannoin oli puhunu että saa mitä vain pyytää ja kaikkia uusia kalliita vaatteita saa käydä koko aika ostelemas.. voisin lyödä melkeen vetoa että puolellakaa suomen väestöstä ei oo joka kuukausi varaa käydä ostelemas parilla sataa vaatteita kun pitääs ruokaakin ostaa ja muutenki elää..
opiskelija

#625

27.02.2013 01:05

http://yle.fi/elavaarkisto/artikkelit/maahanmuuton_hinta_51424.html#media=51428

jokainen voi ihan itse miettiä mitä tulee kustantamaan. netistä löytyy myös hyvin lisää tietoa aiheesta.