Turun Eläinhoitolaa ei saa lopettaa!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Turun Eläinhoitolaa ei saa lopettaa!.

Jari Suominen
Turku

#26 Kysymys on siitä

31.05.2008 22:20

että asiat liittyvät toisiinsa.Kun Turun kaupungin politiikkana on vähentää kaikkia sosiaalisia investointeja ja välttää vastuutaan esimerkiksi eläinhoitolakysymyksessä, on kysymys tietoisesta arvovalinnasta.Heikkojen oikeudet eivät kiinnosta Turun hallitsijoita.
Olen allekirjoittanut myös tämän eläinhoitola-adressin.Vastusta yksisilmäisyyttä.Talous ei saa dominoida kuntademokratiaa-seuraukset olisivat hirvittäviä.
Toivon todellakin, että ne 20000 jaksavat äänestää.Ja Marko Tuliniemi:ei millään pahalla, mutta voisit tarkistaa kantaasi.Hyvää kesä alkua kaikille :).
Eija Nurmi
Raisio

#27

02.06.2008 15:30

Muistutan eläinten ystäviä niin Turussa kuin lähikunnissakin.. Turku ei ole yksin tämän hoitolapulmansa kanssa, vaan sopimuskunnat ovat myös myötäelämässä ja kenties myös maksumiehinä uudessa hoitolassa, jos vaan halutaan neuvotella. Ja vielä, ei sekoiteta asioita, rahaa varmasti riittää myös tähän, kysymys on halusta ja tahdosta!!Tsemppiä Heidi!
Leena Nieminen
Jyväskylä

#28 Uskallan olla vain eläinten puolesta!

03.06.2008 21:05

Jaksan aina vain ihmetellä, miksi joillekin eläinten puolustaminen on niin punainen vaate, että siihen täytyy vetää heti ihmisrodun raajarikot, alkoholistit, sairaat lapset, vangit, huumeiden käyttäjät, vanhukset etc. loputtomiin. Eläinten hyvinvoinin ei pitäisi olla keneltäkään pois, vaan jokaiselle luulisi olevan selviä, että sivistysvaltion mittari on, miten se kohtelee kaikkein alistetummassa asemassa olevia jäseniään eli eläimiä.

Surullisen kuuluisan Laukaan tapauksen jälkeen, jossa aikuiset miehet vetivät narulla autoon sidottua koiraa perässään kunnes eläin kuoli hyvin tuskallisesti, tein päätöksen: Minä tuen vain eläinsuojelua!

Lapsille, vanhuksille, alkoholisteille, vangeille löytyy aina puolestapuhujansa ja niitä löytyy minun mielestäni ihan riittävästi ja välillä liiankin kanssa, koskapa edellä mainitussa Laukaan tapauksessa sakot eivät meinanneet mitään, koska ei ollut mistä ottaa ja ehdoto´nta vankeutta ei tullut, puhumattakaan siitä, että OLISI PITÄNYT TUOMITA ELINIKÄINEN ELÄINTENPITOKIELTO. Tein asiasta aikanaan eduskuntaan lakialoitteen, jossa tuotiin esiin, että jokaisesta eläinrääkkäystapauksesta on tuomittava ehdoton eläintenpitokielto loppuelämäksi. Kaupasta saa leikkikoiria, vetäkööt niitä autojensa perässä.

Koska keskittäminen kannattaa, sanoin hyvästit monelle hyvälle järjestölle ja päätin panostaa vain eläinsuojeluun ja perässäni on tullut monia. Nyt pyöreät synttäritkin vietetään niin, että kutsussa lukee: Kiitos ei lahjoja! Ja sitten on vain paikallisen eläinsuojelujärjestön tilinumero siinä. Joku tukee jotian muuta, minä tuen eläinsuojelutyötä, siksi laitoin nimeni adressiin Turun eläinhoitolan puolesta.

PS. Ja jos joku nyt sanoo, että mitä tuo nainen Jyväskylästä tähän sekaantuu, niin voisin vastata vaikkapa, että juuret Turussa ja siellä paljon serkkuja ja yksi ihana täti, mutta vastaankin, että mikään eläinsuojeluasia ei tunne minkään valtakunnan rajoja!
Anja Vitakari
Jaala

#29 Kiitos, Leena Nieminen

03.06.2008 23:41

Tähän samaan olen minäkin törmännyt joka ainoassa keskustelussa, kun olen tuonut esiin, että autan eläimiä. Se tuntuu olevan suorastaan sääntö ilman poikkeusta, ja niin kävi täälläkin. Sain "palautetta" tuutin täydeltä.
Olen muuten tehnyt saman kuin Sinä, mutta joululahjojen suhteen.
Annan mieluummin lahjani eläinsuojelujärjestöille.
Australialaisen ystäväni kanssa vaihdamme lahjat siten, että minä annan hänen lahjansa täällä paikalliselle eläinsuojeluyhdistukselle ja hän vastaavasti minun lahjani siellä.
Se on paljon järkevämpää kuin lihottaa postimaksuilla ahnetta Itellaa + saastuttaa ilmatilaa rahdatessa tavaraa toiselle puolelle maailmaa.
Idea on vapaati käytettävissä!
Hienoa, että kaltaisiasi löytyy. Yritetään yhdessä.
Muuten kuinkahan moni noista äänekkäistä parjaajistamme on tehnyt edes senkään vertaa ihmisten eteen?
Antti Karppi
Vaasa

#30 Jaahans?

07.09.2008 23:20

Mikäs ongelma siinä eläinhoitolan poistamisessa nyt muka olisi..?
Pitäisi keskittyä ihmisten hoitamiseen enemmän joka tapauksessa =D
Satu K
Espoo

#31 Tervetuloa hoitamaan sitten niitä ihmisiä

04.11.2008 17:35

Toimin sairaanhoitajana, ja odottelen että niitä vapaaehtoisia alkaa ilmoittautumaan. Toistaiseksi olen tehnyt hoitotyötä n. 6 vuotta, enkä ole yhtään vapaaehtoista nähnyt. Että sieltä sitten vaan ilmoittautumaan, myös tämän keskustelun "ihmisiä pitää hoitaa"- jalon ajatuksen omaavat. Voi itse aloittaa ensimmäisenä, olla hyvänä esimerkkinä. On ihmeellistä, kuinka tätä hienoa ihmisiä pitää auttaa- ajatusta viljellään sieltä kotisohvalta, mutta sen pidemmälle ajatus ei yleensä koskaan pääsekkään.
No, olen hoitanut kodittomien eläinten asioita tänään muutaman tunnin, ja nyt menen hoitamaan ihmisiä. -ja jään odottelemaan niitä ihmisten vapaaehtoisia hoitajia. :)

"Ihmiset ovat hämmästyttäviä, he osaavat tarttua esineisiin, puhua, katsoa sivulle ja juosta. He osaavat kirjoittaa, puhua puhelimessa ja surffailla netissä, samaan aikaan! Voitteko kuvitella? Tietysti voitte. Miksi ihmeessä on sitten niin vaikea käsittää, että yksi ihminen pystyisi auttamaan monia tahoja yhtä aikaa? Ei se ole edes vaikeaa!

Olin viikonloppuna ottamassa vastaan lahjoituksia kodittomille koirille ja kissoille. En kokenut sen olevan mitenkään pois kummilapseltani Afrikassa, joka saa joka kuun ensimmäinen maanantai parikymppiä palkastani koulunkäyntiä varten. Kauppareissullani ehdin avata oven vanhukselle ja autoin häntä kantamalla ostokset bussipysäkille. Itselleni ostin Reilun kaupan kahvia ja teetä. Viime viikolla luovutin verta.

Yritän tehdä mahdollisimman paljon hyvää mahdollisimman monelle. Välillä on pakko hengähtää ja viettää omaa aikaa akkuja ladaten, jotta jaksan taas jatkaa. Saan viikoittain kuulla tekeväni väärin, auttavani vääriä tahoja, lahjoittavani rahani vääriin kohteisiin. Käsittämätöntä!

Minun ei ole mikään pakko tehdä yhtikäs mitään. Voisin käyttää aikani shoppaillen merkkikaupoissa, syödä joka ilta ravintolassa, ostaa häkkikananmunia sekä ajaa katumaasturilla huvikseni vailla määränpäätä samalla heitellen limutölkkejä ikkunasta metsään.

Tulisiko silloin kukaan sanomaan, että käytän aikani ja rahani väärin?"

-Satu Nummela
katariina utriainen
järvenpää

#32 moi!

19.04.2009 20:12

Miten monta nimee pitää olla jotta adressi hyväksytään?
Minna muurinen
Auvainen

#33 Hei!

26.06.2009 23:28

Ihmettelen ja kummastelen täällä myös,minusta täällä pitäisi keskustella Turun eläinhoitolan puolesta eikä mistään muusta.

Heidille toivon jaksamista jatkaa eläinhoitolan pyörittämisessä ja että tästä adressista olisi hyötyä ja saisit uudet hyvät tilat.Teet hienoa työtä!

Mehän itse ollaan otettu Heidiltä koira,karkulainen oli,se on ollut maailman paras koira,edelleenkin, partacollie Jesperi.
Jesperi ilostuttanu perhettämme jo kymmenkunta vuotta,eikä päivääkään olla kaduttu,että annoimme kodin "löytökoiralle".Jesperi jo vanha,otettaessa noin 4-5v eläinlääkärin mukaan,joten vanhalla herralla siis ikää jo siunaantunut 14-15v.Pirteenä edelleen jaksaa tervehtiä pihalle ajavat vieraamme juoksemalla auton vieressä,ja mikä ilo,kun autosta nousee pois.
Jesperi viettää vapaana pihapiirissämme vanhuuden päivänsä eikä häiriköi naapureita,ei ole vaaraksi autoilijoille,asutaan niin "metässä".(ettei kukaan saa taas tästäkään väärää käsitystä,kun koira vapaana) ;)
Otettaessamme Jesperin meillä oli kaksi kouluikäistä lasta ja Jesperin meillä ollessa syntynyt kaksi lisää ja miten hienosti noiden lasten kanssa aina ollut,milloinkaan ei ole tarvinnut pelätä,että Jesperi olisi jotain heille tehnyt,vaikka varmaan kipeää on joskus tehnyt,kun pienet sormet napannu karvoista kiinni,silloin lasta komennettu ja Jesperiä kiitetty ja kehuttu,miten hieno koira on :)

En tiedä kuuluiko tämä tarina nyt tähän,mutta halusin kertoa vaan!!

Hyvää kesää kaikille ja pysytelkää asiassa!
Sara Risberg
Helsinki

#34

15.12.2009 18:14

allekirjoitin vaikka en turussa asukkaan. mutta mitä tahansa eläinten puolesta mihin itse voin vaikuttaa eikä ole haittaa tereydelleni :)
foranimals

#36 Re:

13.06.2010 20:23

#34: Sara Risberg -

Minä myös, lähelläkään. Kunnon eläinhoitoloita on nykyään harvassa, ja ne harvatkin voisi laittaa parempaan kuntoon..

Maija P
Vieras

#37

21.06.2010 16:47

Eläinhoitolaa tarvitaan.

Urpu Hammar haluan
Vieras

#38 lemmikit yksin

02.08.2010 11:19

Olen itse vanha ja minulla on vanha sokea koira.  Asun kerrostalossa ja koiralla on maksettu ulkoiluttaja.  Jos nyt käy niin pahasti, että joudun sairaalaan ja kun vieras ihminen ulkoiluttaa sokeeta koiraa, niin voi tapahtua, että koira säikähtää jotain ja juoksee karkuun.  Koira ei tottele ulkoiluttajaa eikä ulkoiluttaja pääse juoksemaan.  Saattaa olla liukasta.  Minä en pääse sairaalasta auttamaan.Koira joutuu hukkaan.  Jos joku löytää koiran. niin mitä hän tekee, ellei ole paikkaa, mihin vie sen.  Ilmeisesti löytäjä on työikäinen.  Samalla kun autatte eläintä autatte vanhaa ihmistä.  Molemmat saavat turvaa kunnes tapaavat toisensa.