STOP KAIKILLE EU-tukipaketeille

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista STOP KAIKILLE EU-tukipaketeille.

Ei liene kukaan tehnyt kirjaa minne raha katoaa.

#1 Stop kaikille EU:n tukipaketeille.

09.07.2013 05:54

Järjestelmähän on aivan selvästikin uus-kommunisti,jossa muutamat parlamentin jäsenet,komisaarit, päättävät ja kaikki ovat sitoutuneita vastaamaan toistensa veloista,koska tukipaketteja täytyy laatia ja niitä on varmasti pakko laatia tulevaisuudessakin lisää kiihtyvällä nopeudella,kuin liukuhihnalta, EU:n laajetessa.
On helppoa ottaa rahaa sieltä mistä sitä saa ja kun loppuu , niin tehdään velkaa,että saadaan kovalle inflaatiolle vahva pohja ja painetaan lisää rahaa,näinhän se tuottamaton kommuuni toimii.
Verottajakin jo ryösteliäänsi on käynyt.

#2 Onhan se vähän hölmöläisten hommia

09.07.2013 06:16

Köyhän pikkuvaltion ei kannattasi läheä suuria huijareita rahoittamaan velkarahalla ja maksamaan toistesa tekemiä velkoja.Pitäisi jäädä ehdottomasti pois ja ulkopuolelle koko järjestelmästä.Kokoomukselaiset vain lähtivät taas kerran rakentamaan suurta Suomea ja jälleen kävi huomosti,parempi on pysyä kaikkien, omien rajojensa sisäpuolella,ettei joudu maksaa.

Vieras

#3 Kyllä EU:lle

09.07.2013 06:55

EU:sta on ollut paljon hyötyäkin. Suomi nousi 90-luvun alun lamasta EU:n ansiosta, kun vienti alkoi vetämään EU-maihin tullien poistuttua.
Te EU:sta irtautujat, muistakaa, että jos Suomi eroaa siitä, niin Suomen ulkorajalle nousee myös tullimuuri. Lisäksi otettava kaikki muutkin vaikutukset. Suomi saa toki takaisin oman valuuttansa ja samalla devalvaatioaseen, koska Suomen oma valuuttaa tuskin sidotaan enää EMU:uun, kuten Ruotsin valuutta on nykyään.
Devalvaatioasetta käydään taloussodassa, jota Suomi kävi Ruotsia vastaan varsinkin metsäteollisuuden osalta. Tällöin lyödään naapuria turpaan , mutta saadaan itsekin välillä turpaan.
Jos Suomi eroaa ensin Eurosta, ja sitten EU:sta, niin saattaa seurata ketjureaktio, joka lopulta johtaa koko EU:n hajoamiseen, ja Euroopan hajoamiseen yli 40 itsenäiseen valtioon, joiden kaikkien välillä on tullimuurit.
Samaan aikaan Venäjällä ei ole mitään merkkiä hajoamisesta, vaan vahvistumisesta kohti tiivistä liittovaltiota. Venäjän olisi helppo sitten hallita pieniä läntisiä naapureitaan kahdenvälisin sopimuksin. Halautteko te joutua Venäjän määräysvaltaan esim. öljyn ja maakaasun osalta?
NATO on toki turvallisuusratkaisu, ei Euro eikä EU. Suomen pitäisikin mitä pikimmin liittyä NATO:oon, jotta saamme turvallisuusvajeemme paikattua.
Monille EU-kannattajille, se oli turvallisuusratkaisu, joka ajatuksena on väärä. EU ei takaa sotilaallisesti turvallisuuttamme, vaan NATO.
Ei Euro eikä varsinkaan EU kaadu heti ensimmäiseen kriisiin, vana osoittaa joustavuutensa ja vahvuutensa muuttumalla, mikä on markkinatalouden vahvuus.
Suomi on vielä kalliimpi maa itsenäisenä ajatellen vientiä, ja miksei kotimaista kulutustakin kuin EU-Suomi. Tullimuurit päämarkkina-alueelle EU:iin ja tuotteiden hinnan nousu tulee olemaan myrkkyä Suomen viennille, joka one lintärkeä Suomen elinkeinoelämälle. Työpaikkojen siirtyminen halpatyömaihin kiihtyy entisestään.
Kai EU-irtautujat kannattavat hoiva-Suomea (jossa kaikki hoitavat toisiaan, koska muita työpaikkoja ei ole), joka on ummehtunut nurkkakuntainen pieni maa Euroopan koillislaidalla. Jossa ruuan hinta on kallista.

Vieras

#4

09.07.2013 10:54

Homman känniputki jatkuu ja adresseja syntyy.
pullapitko

#5

09.07.2013 13:40

Mites maataloustuet "tukipaketit"?
VN

#6

09.07.2013 17:13

Heti luullaan, että "hommalaiset" asialla, juu kannattaa muutakin mietttiä.

Vieras

#7

10.07.2013 00:11

Kuka muukaan näitä EU-ruikutuksia täällä väsäisi paitsi homman pummit?
Sellaista elämä holhous valtiossa,usko kova holhoojan tuomaan apuun elää.

#8 EU

10.07.2013 07:40

Eu tuhoaa Suomen teollisuuden.Kalliit kuljetuskustannuksetkin pitkin eu:ta.
Suomi voisi tuottaa tarvitsemansa tuotteet itse ilman Eu:ta.Ja vientiin paljon vapaammin korkealle jalostettujakin tuotteitakin ja viedä Eu:n alueelle,kuten Venäjälle kaksoislaskutus periaatteella.Kommunistit voidaan näin muodollisuudella kiertää.
EU maksaa muutamille viljelijöille maataloustukia sadoissatuhansissa euroissa,joilla köyhät sitten ostetaan pois, maat,suojellaa,metsitetään,vaikka puulla ei olekaan juuri mitään arvoa.
Maa täynnä ulkomaalaisia loisia ja keinottelijoita.Vartiointi ja näiden aiheuttamat palvelut ovat poissa suomalaisten kukkarostakin,jopa ovat aiheuttaneet asuntopulaakin.
Puhuvat NATOSTAKIN.Nykyisin on olemassa vahvaan puolustukseen halpa tekniikkakin ydinase,jota kaikki kunnioittavat ja jopa pelkäävätkin tiukanpaikan tullen.
Ilman EU:ta Suomi olisi rikasmaa,erityisesti kansalaisten kannattaisi mainita kansalaisten korkealla oleva elintaso,Sweitsin ja norjan tapaan,jopa näitä paljonkin korkeampi.
Ruokaa Suomi voisi tuottaa itsellensä vapaammin ja tosi halvallakin ilman verotusta ja välikäsi-keinottelijoita.

Rikollisuus ja sivistymättömyys rehoittaa,globaalisaatio on pyhäasia.


Vieras

#9

14.07.2013 17:47

Hyvä keikka Ei enää euron laina osallistuminen please (: Katainen keula meidän seuraava pääministeri Timo Soini ((:

Vieras

#10

14.07.2013 19:31

Inga mer euro lån deltagande.. För en gång skull så behöver vi svensktalande och finsktalande bråka om detta (:? Tack på förhand

Vieras

#11

14.07.2013 19:59

Dee ihää er noo ein hyvä keikka kyllä.
Nyt komber inga meir pengä från Finland till fattiglapparna i Sydeuropa..
Alf Björnvik

#12 Re:

16.07.2013 19:17

#9: -

Noo joo.


Vieras

#13 Huh huh....

20.07.2013 18:13

Persut ovat hukassa. Paljonko punaniskoja Suomesta oikein löytyy?

Vieras

#14 Re: Huh huh....

20.07.2013 21:30

#13: - Huh huh....

53 on ilmoittautunut tähän mennessä.


Vieras

#15 Re: Kyllä EU:lle

22.07.2013 15:29

#3: - Kyllä EU:lle

Mielipiteesi eivät ole tästä maailmasta, tai sitten olet lapsenmielinen.


Vieras

#16 Re: Re: Ja pyh

24.10.2013 10:07

#15: - Re: Kyllä EU:lle

EU jatkakoon, mutta Suomi irti EU:sta ja tukipakettien jakamiselle loppu! Itse ovat kaikki ne rosvoja, sikoja, jotka ryöstävät koko maan varat ja omaisuuden ja aiheuttavat suurtyöttömyyden, minkätakia kansa näkee kurjuutta ja nälkää. Eläkää itse KeLan peruspäivärahalla ja sanokaa vasta sitten. Pelkäätte menettävän asemanne ja jauhatte jaskaa porukaalle sen minkä kerkiätte.

KYRPÄ

#17 EU VÍTTUUN JA VASEMMISTO HOMO VIHER STALLARIT PERUSSUOMALAISET KANSSA

01.10.2019 20:10

    ()    

 

HEIL HITLER!

 

EU VÍTTUUN!

 

MARKKA TAKAS!