ASTRID THORSIN IDEOIMA UUSI ULKOMAALAISLAKI HYLÄTTÄVÄ!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista ASTRID THORSIN IDEOIMA UUSI ULKOMAALAISLAKI HYLÄTTÄVÄ!.

Juha Päivärinta
Elimäki

#201 Mutta hei

14.12.2008 15:23

Sinähän voit kertoa syyn yleiseen äänestysinnokuuteen seuraavissa vaaleissa, jos joku ehdokkaista rupeaa ihmettelemään kansalaisten äänestysinnokkuutta. Minä toivon hartaasti, että tämä asia nostetaan esiin seuraavissa vaaleissa. Hei miksiköhän eduskuntatyö on hieman kaukainen asia tavalliselle kansalle? Haloo! Nyt minä tajusin sen syyn. Kiitos RKP. Kiitos Vihreät.
Lasse Larkka
Kuopio

#202

14.12.2008 15:28

Tuossa viestipohjassa voisi myös mainita, että osa addressin allekirjoittaneista henkilöistä on itsekin maahanmuuttajia... osaatko antaa mitään arviota, montako prosenttia allekirjoittaneista saattaisi olla Suomeen muuttaneita henkilöitä?
Juha Mäki-Ketelä
Adressin tekijä

#203 Allekirjoittaneet maahanmuuttajat

14.12.2008 15:36

Prosenttia en osaa sanoa, sillä allekirjoittaneita on niin paljon. Ihan perstuntumalla sanoisin, että satoja siellä heitä on. Paljon myös heitä, jotka ovat tulleet Suomeen ihan viime vuosina / viime vuosikymmeninä.
Juha Mäki-Ketelä
Adressin tekijä

#204 Media odottaa yhteydenottoasi!

14.12.2008 15:44

Kiitos kaima hyvästä ideasta ja käytännön toteutuksesta! Eli tästä pohja ja eikun sähköpostiin liikennettä!

******


Parahin päätoimittaja / toimitussihteeri / tuottaja (valitse sopivin median mukaan, tarkista tehtävänkuvaukset ao. median nettisivuilta)

Edustamanne lehden / radiokanavan / televisiokanavan / ohjelman / tiedotusvälineen käyttäjänä lähestyn Teitä asiassa, joka huolestuttaa minua suuresti:

Eduskunta päättää alkavalla viikolla uudesta ulkomaalaislaista, jonka hyväksyminen mitä todennäköisimmin johtaa maahan pyrkivien räjähdysmäiseen kasvuun. Kyse ei ole työperäisestä vaan lähinnä humanitaarisesta maahanmuutosta.

Lakimuutoksen vastustajat ovat vajaassa viikossa keränneet jo vajaat 19 000 allekirjoitusta lain hylkäämistä vastustavaan adressiin (http://www.adressit.com/ulkomaalaislaki). Allekirjoitusten määrä kasvaa koko ajan, ja niiden keräämistä tehostetaan jatkuvasti. Myös minun nimeni on allekirjoitusten joukossa.

Pyydän Teiltä lyhyet ja vain yhdellä tapaa tulkittavissa olevat vastaukset seuraaviin kysymyksiin:

1. Pitäisikö mielestänne edellä kuvatun kaltaista maahanmuuttoa lisätä? Vastatkaa vain kyllä tai ei.

2. Jos vastasitte kyllä, niin miten perustelette näkökantaanne?

3. Ette ole julkaisseet asiaan liittyvää tiedotusta kansalaisille. Median tehtävä on mielestäni julkaista puolueetonta tietoa kansalaisten tärkeistä asioista.
a) Oletteko mielestänne onnistuneet tässä tehtävässä koskien tätä asiaa?
b) Kuinka aiotte tiedottaa tästä ja vastaavista asioista tulevaisuudessa?

Korostan vielä erikseen, että kyseessä ei ole minkäänlainen rasistinen kannanotto tai hyökkäys maahanmuuttoa ja maahanmuuttajia kohtaan.

Ystävällisin terveisin,XXX, kotikunta
Juha Mäki-Ketelä
Adressin tekijä

#205 Torjuntavoitto takana

14.12.2008 17:33

Tänään hallituspuolueen kansanedustaja sanoi käymässämme puhelinkeskustelussa suunnilleen näin: "olette onnistuneet tavoitteessanne todella hyvin (...) on erittäin harvinaista, että lakiesitystä muutetaan enää tässä vaiheessa millään lailla".

*****

Torjuntavoitto siis takana. Nyt alkaa todellinen rutistus!

Kontaktoikaa niitä "kyläpoliitikkoja" ja aluetoimistoja!
Juha Mäki-Ketelä
Adressin tekijä

#206 Heh, kammottava panovirhepaholainen iski:

14.12.2008 17:40

Noissa kirjepohjissa tuolla yllä on teksti:

"Lakimuutoksen vastustajat ovat vajaassa viikossa keränneet jo vajaat 19 000 allekirjoitusta lain hylkäämistä vastustavaan adressiin (http://www.adressit.com/ulkomaalaislaki)"

Pitää tietenkin olla: Lakimuutoksen vastustajat ovat vajaassa viikossa keränneet jo vajaat 19 000 allekirjoitusta lain hylkäämistä vaativaan adressiin (http://www.adressit.com/ulkomaalaislaki)"

*****

Alkaa näemmä univelka kostautua, pitää varmaan mennä välillä nukkumaan.

Jos olette jo tuolla virheellisellä pohjalla viestejä lähettäneet, niin nou hätä. Kyllä poliitikot tietävät, mistä oikeasti on kyse.

Kiitos sinulle Päivi nopeasta reagoinnista!
Mika Sevón
Lohja

#207 Lähetetty kysely kaupungin/virkamiesjohdolle

14.12.2008 19:12

Elikkäs käytin Juhan laatimaa pohjaa pienin muutoksin, ja lähetin sen 11:sta
kaupungin päättäjälle/virkamiehelle. Odotellaan vastauksia. Toisella hallituksen varapuheenjohtajalla ei valitettavasti ole meiliossua, joten hänen kantansa ei asiassa selviä. Alla mun moderoima versio postista.

Arvoisa kaupungin luottamushenkilö/virkamies


Äänestäjänä lähestyn Teitä asiassa, joka huolestuttaa minua suuresti:

Eduskunta päättää ensi viikolla uudesta ulkomaalaislaista, jonka hyväksyminen mitä todennäköisimmin johtaa maahan pyrkivien räjähdysmäiseen kasvuun. Kyse ei ole työperäisestä vaan lähinnä humanitaarisesta maahanmuutosta.

Lakimuutoksen vastustajat ovat vajaassa viikossa keränneet jo vajaat 19 000 allekirjoitusta lain hylkäämistä vastustavaan adressiin (http://www.adressit.com/ulkomaalaislaki). Allekirjoitusten määrä kasvaa koko ajan, ja niiden keräämistä tehostetaan jatkuvasti. Myös minun nimeni on allekirjoitusten joukossa.

Johonkin nämä tulijat on asutettava.

Pyydän Teiltä lyhyet ja vain yhdellä tapaa tulkittavissa olevat vastaukset seuraaviin kysymyksiin:

1. Pitäisikö mielestänne edellä kuvatun kaltaista maahanmuuttoa kuntaamme lisätä? Vastatkaa vain kyllä tai ei.

2. Jos vastasitte kyllä, niin miten perustelette näkökantaanne?

3. Montako maahanmuuttajaa olisitte valmis asuttamaan kuntaamme?

4. Mistä tähän toimintaan saadaan rahat?

5. Ovatko nämä rahat joltakin taholta pois? Jos ovat, niin mistä?

Odotan saavani vastauksenne perjantaihin 19.12 mennessä. Kysymykset ovat varsin yksiselitteisiä ja niihin vastaaminen vie aikaa vain noin 10 minuuttia.

Korostan vielä erikseen, että kyseessä ei ole minkäänlainen rasistinen kannanotto tai hyökkäys maahanmuuttoa ja maahanmuuttajia kohtaan.

Mielestäni valtion ja kunnan ensisijainen tehtävä on pitää huolta omista jäsenistään. Mikäli ylimääräistä hyvää jää vielä jaettavaksi, sen käyttö on sitten eri asia

Toivon hyvää vastausprosenttia, vähän samalla lailla kun tekin toivotte hyvää äänestysprosenttia vaaleissa.

Ystävällisin terveisin

Mika Sevón, Lohja
Juha Päivärinta
Elimäki

#208 Palattu leffasta ja mietitty asioita

14.12.2008 20:23

Tämän adressin allekirjoittaneiden määrästä voin päätellä, että ainakin osa kansalaisista vaatii tiukempaa ulkomaalaispolitiikkaa. Joillekkin tämä asia on todella tärkeä. Jos tätä lakiehdotusta ei saada siivottua nopeasti pois tyydyttävässä muodossa (mikä se sitten onkaan), Perussuomalaiset tulevat nostamaan kannatusta seuraavissakin vaaleissa. En ole Perussuomalaisten kannattaja, mutta minun mielestä tämän voi ennustaa jokainen normaaliälyinen. Onko hallituksella halukkuutta tähän? Jos nykyiset hallitsevat puolueet eivät tarjoa tätä vaihtoehtoa, he pakottavat äänestäjät valitsemaan Perussuomalaiset. Tätä minä en haluisi, koska kannatan edelleen hallituspuoluetta. Toivottavasti kannatan myös seuraavissa vaaleissa.
Mika Sevón
Lohja

#209 Tuohan se lopputulema

14.12.2008 21:14

tulee olemaan, PerSujen kannatus kasvaa vääjäämättä, ja kun virheet DeRöda naiset vielä mokaavat tekemällä Halla-ahosta rikosilmoituksen sekä thors on mitä on, ei muita vaihtoehtoja kansalle oikein jää. Mietin itsekin seuraavissa vaaleissa tarkkaan mitä teen, ja tällä adressillakin on siihen suuri vaikutus, nykymenolla PerSut saavat ääneni.
Jyrki Liukko
Kouvola

#210 Esimerkki maahanmuuttajista adressissa

14.12.2008 22:07

Niitä on meidän perheestä 2 henkilöä, muutimme Kouvolaan Pietarista vuonna 2006, maistraattiin ilmoitimme tiedot muutosta, siellä on tosin ilmoitus että tietoja saa luovuttaa vain Suomen viranomaisille, mutta toivottavasti adressinkerääjä ottaa meidät mukaan listaan.
Juha Päivärinta
Elimäki

#211 Jaahas

15.12.2008 08:41

Kouvolan Sanomat julkaisee ainakin tällä hetkellä mielipidekirjoituksia asiasta. Tänään julkaistiin toinen mielipidekirjoitus. Kouvolan sijoitus tilastossa on noussut hieman näiden kirjoitusten jälkeen. Voisiko aktiivisemmat kokeilla julkaisua mielipidepalstalla paikallislehdissä?
Juha Mäki-Ketelä
Adressin tekijä

#212 Lähettäkää viestiä eteenpäin

15.12.2008 08:55

Mediaan, netin keskustelupalstoille, kavereille, sukulaisille jne.


*****

Hei!
Netissä kerätään adressia ministeri Thorsin (rkp) ulkomaalaislakia vastaan. Allekirjoituksia on jo 19 320 kpl, nimiä tulee koko ajan lisää (http://www.adressit.com/ulkomaalaislaki).

Kansanedustajatasolta saadun tiedon mukaan EDUSKUNTA KÄSITTELEE JO TÄLLÄ VIIKOLLA KORJATUN LAKIESITYKSEN JA MITÄ TODENNÄKÖISIMMIN SE MENEE 13.12 TEHDYILLÄ MUUTOKSILLA LÄPI!

Mediassa levityksessä oleva propaganda, jonka mukaan käsittely tapahtuisi vasta helmikuussa, on siis täysin tuulesta temmattu.

Sopii vain miettiä, miksi media tuollaista valhetta luo ja ylläpitää.
Juha Päivärinta
Elimäki

#213 Ilta-sanomien

15.12.2008 10:10

keskustelupalstalla keskustellaan lakiesityksestä. Käykääpä kertomassa mielipiteenne. Aukeaiskohan median tulppa vihdoinkin?
Mika Sevón
Lohja

#214 Jaas

15.12.2008 10:59

Näköjään blokkaavat linkit pois, harmi.
Juha Päivärinta
Elimäki

#215 Eipä haittaa

15.12.2008 11:12

Toi linkin laittaminen lukee jo säännöissä, joten niitä ei kannata yrittää laittaa. Asian pystyy selittämään varmasti muutamalla lauseella.
Tommi Häyry
Kerava

#216 Todella tärkeän asian puolesta...

15.12.2008 12:25

...tässä kantaamme ilmaistaan. Kyseessä ovat kuitenkin asiat, jotka tulevat vaikuttamaan ratkaisevasti niin nykyisten kuin tulevienkin sukupolvien elämään Suomessa. Minä en ainakaan halua jättää lapsilleni perinnöksi rappeutunutta ja ghettoutunutta maata, mikä väistämättä Suomestakin muodostuu jos maahanmuutto kolmansista maista saa vapaasti jatkua. Tästä on pelottavia esimerkkejä ympäri maailmaa. Jo nykyisin Suomessa olevan maahanmuuttajapohjaisen väestön syntyvyys on prosentuaalisesti paljon suurempaa kuin suomalaisten. Esim. Helsingin väestöstä on tänä päivänä jo joka 10:s maahanmuuttajaperäinen, ja arvioiden mukaan 15 vuoden päästä jopa joka 4:s!!! Aika pelottava tulevaisuuden visio! Puhumattakaan sitten siitä, että tämä Thorsin ajama mielipuolinen ja maanpetturuuden tunnusmerkit täyttävä laki menisi läpi. Fakta on kuitenkin se, että esimerkiksi Suomessa lihapatojen ääressä lojuva somaliväestö tulee jäämään yhteiskunnalle ja sosiaaliturvalle ikuiseksi rasitteeksi, eikä heiltä ole odotettavissa minkäänlaista panosta yhteiskunnan hyvinvoinnin ylläpitämiseen. Lisäksi näitä päätöksiä ja lakeja tehdään kansan mielipidettä halveksien, ja sananvapaus kieltäen. Itse jouduin taannoin todellisen oikeusmurhan uhriksi, jossa sananvapauteni murskattiin totaalisesti. Kirjoittelin nettisivuillani faktapohjaista tietoa maahanmuuttajien rikollisuudesta ja vaikutuksesta suomalaiseen yhteiskuntaan. Sen johdosta oikeus tuomitsi minut "kiihottamisesta kansanryhmää vastaan" yli 800 euron sakkoihin. Se ei paljoa hymyilyttänyt, muttei se minua lannistanutkaan. Mielestäni myös jokaisen joka seisoo oikeasti asiansa takana, tulisi julkistaa nimensä näissä adresseissa. Se olisi paljon arvokkaampaa ja vaikuttavampaa jos noiden tyhjien rivien kohdalla olisi nimi. Se ikäänkuin antaisi "kasvot" tälle asialle. Mutta todella upeaa silti tämä osanotto, ja muistakaa levittää tätä sanomaa kaikissa yhteyksissä eteenpäin. Itse olen tehnyt sitä aktiivisesti ja aion jatkaa loppuun asti!
Jani Rohunen
Seinäjoki

#217 Näin kirjoitti sanomalehti Ilkka

15.12.2008 13:36

Mika Sevón
Lohja

#218 Tuo on kyllä törkeää

15.12.2008 13:45

ja vain osoitus siitä, että Suomessa asiasta ei saa edes puhua, ettei noin kävisi.
Tietysti hänen pitää jo työnsä puolesta puhua noin, mutta aika härskiä tuo silti on. Oikeastaan ei yllätä, ettei hänen omakaan alkuperänsä liene Suomalainen.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

15.12.2008 13:50


Niko Konttinen
Helsinki

#220 Ihme että

15.12.2008 15:06

näinkin pitkään oltiin ei-rasistisia. Olihan se odotettavissa että joku sen kortin ottaa esille. Haluaisin vain tietää mikä tässä adressissa on sitten rasistista/rasismia.
Juha Mäki-Ketelä
Adressin tekijä

#221 Kirje kansanedustajille meilattu

15.12.2008 15:43

Alla oleva kirje lähti äsken kaikille kansanedustajille ja heidän avustajilleen henkilökohtaisena sähköpostina, ei siis ns. spämminä.

Eräs kansanedustaja jo vastasikin, laitan vastauksen aivan kohta tänne...

Adressiin kerätään vielä nimiä, ja se luovutetaan vasta sitten asiallisiksi katsotuille henkilöille. Ainakin Kokoomuksen ja Keskustapuolueen edustajille, jahka nimien tulo oikeasti hyytyy. Vielä ei siltä näytä!

HYVÄ ME!

******VAIN ALLE VIIKOSSA JO YLI 19 500 KANSALAISTA ON ALLEKIRJOITTANUT ADRESSIN, JOSSA VAADITAAN UUDEN ULKOMAALAISLAIN HYLKÄÄMISTÄ KOKONAISUUDESSAAN

Mistä on kyse?
Uutta ulkomaalaislakia perustellaan työperäisellä maahanmuutolla. Todellisuudessa lakiehdotus keskittyykin humanitääriseen maahanmuuttoon. Laista tulisi toteutuessaan EU:n löysin. Jo nyt pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden työttömyysaste on maassamme korkea työvoimapulasta huolimatta. Humanitäärisellä maahanmuutolla ei työvoimapulaa ratkaista.


Harhaanjohtavat perustelut
Lain esitöissä (”2.3 Kansainvälinen kehitys sekä ulkomaiden ja EU:n lainsäädäntö”) ei mainita, että muut Pohjoismaat ovat tiukentaneet omaa pakolaispolitiikkaansa. Lisäksi monissa muissa EU-maissa maahanmuuttopolitiikkaa on tiukennettu. Koska joki etsii helpoimman uoman, turvapaikanhakijoiden määrä on jo kasvanut Suomessa n. 1500:sta vuodessa n. 4000:een vuodessa (HS 12.11.08, 22.11.08).

Silti lakiehdotuksessa väitetään, että ”Näillä muutoksilla ei ole vaikutusta turvapaikanhakijoiden tai kansainvälistä suojelua saavien henkilöiden määrään.” Todellisuudessa turvapaikanhaun helpottaminen lisäisi turvapaikanhakijoiden määrää entisestään.

Taloustilannettamme ei myöskään ole huomioitu (”4.1 Taloudelliset vaikutukset”). Lakiehdotus tuli eduskunnalle ensi kerran vuoden 2007 lopulla. Silloin tietoa talouskriisistä ei ollut. Lakiesitys väittää, että ”Esitys ei sisällä välittömiä valtiontaloudellisia vaikutuksia”. Miten tämä tiedetään, kun hallintovaliokunta ei kuullut yhtäkään talousasiantuntijaa? Onko sisäministeriön virkamiehillä parempaa tietoa taloudesta kuin kenelläkään muulla?


Kansanedustajien tahallinen harhaanjohtaminen
Lakiehdotus on valmisteltu virkamiesvoimin. Yllä mainittuja olennaisia seikkoja on jätetty siitä pois joko taitamattomuuden vuoksi tai tahallaan. Maahanmuuttopolitiikka vaikutti äänestyskäyttäytymiseen jo kunnallisvaaleissa. Kaikissa tulevissakin vaaleissa poliittisen vastuun hyväksytyistä laeista kannatte Te, kansanedustajat. Eivät virkamiehet tai pakolaisasianajajat.


Allekirjoittajien vaatimus
Lakiehdotus on hylättävä kokonaisuudessaan. Pinnalliset muutokset eivät riitä. Lisäksi lainvalmistelusta on jäävättävä ne tahot, jotka taloudellisesti tai ideologisesti hyötyvät humanitäärisen maahanmuuton lisäämisestä, mm. Pakolaisneuvonta ry tai vähemmistövaltuutettu.


Kaksi keskeistä kysymystä
Vastaattehan selkeästi. Kiertely herättää äänestäjissänne pelkästään epäluuloja. Odotan saavani vastauksenne perjantaihin 19.12 mennessä. Kysymyksiin vastaaminen vie aikaa vain noin 10 minuuttia.

1. Kun Thorsin valmistelema lakimuutosesitys tulee eduskunnan käsittelyyn, äänestättekö sen puolesta vai sitä vastaan? Vastatkaa yksinkertaisesti joko ”äänestän puolesta” tai ”äänestän vastaan”.

2. Jos äänestätte sen puolesta, miten perustelette kantanne?

Kuten adressin suosio osoittaa, kansa haluaa kuulla henkilökohtaisen mielipiteenne asiasta. Löydätte lisää kysymyksiä ja lakiesityksen mahdollisia seurauksia pohdintojenne tueksi tämän kirjeen lopusta.


Vastausten jatkokäsittely
Kaikkien kansanedustajien vastaukset perusteluineen samoin kuin tieto vastaamatta jättämisestä julkaistaan suojatulla ja valvotulla internet-sivustolla. Siellä myös äänestäjät voivat kommentoida näkemyksiänne ja toimintaanne tässä lakiasiassa. Sivuston tarkoitus on lisätä keskustelua aiheesta, koska se koetaan kansallisen tulevaisuuden kannalta erityisen tärkeäksi.

Uusi ulkomaalaislaki herättää voimakasta kansalaiskeskustelua. Sivustosta tulee varmasti erittäin suosittu ja äänestyskäyttäytymiseen merkittävästi vaikuttava foorumi.

Ystävällisin terveisin,
Juha Mäki-Ketelä, Tampere

LIITE

Pohdintojenne tueksi:

1. Muualla Euroopassa monikulttuurisuus on tuonut runsaasti kielteisiä lieveilmiöitä, esimerkiksi maahanmuuttajataustaisten eristäytyminen omaan yhteisöönsä, naisten fyysisen itsemääräämisoikeuden kaventumisen, naisten jättäytymisen pois työmarkkinoilta, kunniamurhia, pakkoavioliittoja, pyrkimyksiä kaventaa sananvapautta sekä terrori-iskuja. Myös länsimaiden ulkopuolelta löytyy äärioikeistolaisuutta.

Nämä liberaaleille kulttuureille vieraat ilmiöt ovat lisänneet länsimaisen äärioikeistolaisuuden suosiota. Monissa maissa nimittäin koetaan, että muut puolueet eivät edes myönnä näitä tavalliselle kansalle tärkeiden ongelmien olemassaoloa. Rasismia ja länsimaista äärioikeistolaisuutta estetään parhaiten niin, että ongelmia ei lakaista maton alle vaan että niitä käsitellään. Ainut ratkaisu ei kuitenkaan saa olla se, että maahanmuuttajiin käytetään yhä enemmän verorahoja.
a. Miten nämä monikulttuurisuuden lieveilmiöt mielestänne vältetään Suomessa?
b. Onko Suomessa jo tehty toimenpiteitä näitä lieveilmiöitä vastaan vai aiotaanko niitä tehdä tulevaisuudessa?
c. Milloin ja minkälaisia toimenpiteitä?
d. Mitkä ovat kustannukset? Mihin ja kenen tekemään laskelmaan tämä tieto pohjautuu? Mitkä ovat tutkimuksen virhemarginaalit? Onko toimenpiteiden vaikuttavuutta tutkittu?

2. Maahanmuuttajamyönteisessä keskustelussa toistellaan usein, että "muiden Euroopan maiden virheistä on opittava". Miten maahanmuuttajat saadaan mielestänne Suomessa sopeutumaan yhteiskuntaan ilman niitä ongelmia, joita on nähty muualla Euroopassa?

3. Koetteko olevanne henkilökohtaisesti vastuussa em. ongelmien kasvamisesta, jos äänestätte uuden ulkomaalaislain puolesta? Miten tämän vastuun kantaminen ilmenee käytännön tasolla?

4. Jos ette koe olevanne vastuussa em. ongelmien kasvusta, miten perustelette tämän?

5. Mitä ylipäätään olette mieltä lakimuutosesityksestä ja sen sisällöstä? Onko tämä lakimuutos mielestänne tarpeellinen ja perusteltu?


Tieteellinen tutkimus maahanmuuton kustannuksista Ruotsissa:

Ruotsi on rakenteiltaan hyvin samanlainen maa kuin Suomi, mutta siellä maahanmuuttajia on paljon enemmän. Siksi meidän kannattaa ottaa oppia Ruotsista siitä, miten suurimittainen maahanmuutto vaikuttaa yhteiskuntaan ennen kuin teemme itse samoin. Tutkimus toteaa, että maahanmuuttajien korkea työttömyys aiheuttaa ruotsalaiselle yhteiskunnalle enemmän kustannuksia kuin tuloja. Aikaisempien vuosikymmenien työperäinen maahanmuutto puolestaan nosti BKT:tä.

http://www.springerlink.com/content/a1ckxrryqlkgbfl7/fulltext.pdf
Juha Mäki-Ketelä
Adressin tekijä

#222 Ensin Kouvola, nyt Oulu!

15.12.2008 15:54

Kouvolan sanomat julkaisee mielipidekirjoituksia aiheesta. Hienoa, Kouvolan prässiryhmä, kiitoksia!

Äsken minulle soitti Kaleva-lehden toimittaja Antti Ervasti, joten näemmä myös Oulun prässiryhmä on kunnostautunut. Onnittelut myös heille!

Eli jatkakaa sitkeästi vain kontaktoimista, alkaa portit aueta!

Mikähän mahtaa olla tilanne Ilta-Sanomissa ja Uudessa Suomessa, pitääpä käydä tarkistamassa.

Kalevan Ervasti muuten tiedusteli, että joko rauhoituimme, kun alkuperäistä esitystä hieman viilailtiin. Kerroin, että emme, vaan jatkamme entistä sisukkaammin.

Ja näin muuten tehdään!
Juha Mäki-Ketelä
Adressin tekijä

#223 Hienoa, Ilkka avannut pelin!

15.12.2008 16:12

Hienoa, että "pohojammaan" ykköslehtikin liittyy keskusteluun. Pohjanmaalaisilla (jota myös minä sukuni kautta edustan), onkin aina ollut merkittävä rooli Suomen historiassa.

Näistä tuntemuksista intoutuneena laitoin heti päätoimittaja Matti Kalliokoskelle (matti.kalliokoski@ilkka.fi) juttuvinkkiä. Jokohan huomenna olisi heilläkin juttua lehdessä?

Juttuvinkkini oli seuraavanlainen:

Tervehdys, Matti!

Huomasin, että olette avanneet keskustelun tästä ulkomaalaislaista tuolla netissä. Hienoa, tästä pitääkin puhua, vain näin kansa saa tietää, missä mennään ja mitä valtaeliitti selän takana touhuaa!

Kovin harvalla kuitenkin on vielä tuo netti käytössään, joten ihmiset lukisivat todellisia uutisia myös ihan printtiversiostakin.

Niinpä laitan sinulle tässä pienen juttuvinkin. Lähes tuhat allekirjoittajaa levikkialueeltanne jo suorastaan kuumeissaan odottavat, että mitähän Ilkalla mahtaa maakunnan ykköslehtenä olla tähän adressiasiaan sanottavanaan. Varmasti paljon, uskon siihen vahvasti!

Tämä alla oleva viesti (eli siis se kirje kansanedustajille) lähti äsken henkilökohtaisesti kaikille kansanedustajille ja heidän avustajilleen. Jo nyt saamani palaute on erittäin lupaavaa. Ja nyt en tarkoita lupaavaan sen lakiesityksen kannalta.

Luotettavalta taholta saamani tiedon mukaan lakiesitys yritetään runnoa läpi jo tällä viikolla, ei siis helmikuussa 2009, kuten jotkut tahot jostain minulle käsittämättömästä syystä väittävät.

Jokohan huomiseen lehteen saisit tästä aiheesta jonkun mukavan kokoisen jutun aikaiseksi?


Ystävällisin terveisin,

JM-K


*****

Eli nyt jännätään kovasti! Laittakaahan Ilkan levikkialueella asuvat heti aamusta meiliä, millainen juttu oli, niin julkaisen sitten parhaat palat siitä täällä keskusteluissa.
Juha Mäki-Ketelä
Adressin tekijä

#224 20 000 täynnä vielä tänään?

15.12.2008 16:32

Takuulla!

Olettehan muuten käyneet katsomassa tuolta "suosituimmat adressit" - kohdasta meidän sijoituksemme? Kovaa nousua ollut, ja eiköhän me myös tuo Muumilimppari lyödä!


173225 Hollannin pedofiilipuolueen kieltäminen
65357 Susan Kuronen - lopeta se avautuminen
44995 Teurashevoskuljetukset EU-alueella saatava kuriin
44950 Hoitajien palkkaukseen ja työoloihin saatava parannus
41791 Perintövero pois
37473 Aseiden totaalikiellon vastustaminen
37154 Raiskauksille kovempi tuomio!
27084 Muumilimu 1,5 litran pulloihin!
19870 Astrid thorsin ideoima uusi ulkomaalaislaki hylÄttÄvÄ!
Mika Sevón
Lohja

#225 Kaksi kaupungin virkamiestä/luottamushenkilöä

15.12.2008 18:35

on mulle vastannut, toinen ilmoittaakseen että vastaa myöhemmin, kun nyt melko kiireistä aikaa, viikolla 52.