Astrid Thors eroa - Et nauti kansan luottamusta maahanmuuttoministerinä

Saga Saarinen
Helsinki

#1 Pakkoruotsijuntta

11.12.2008 09:48

En allekirjoittanut. Kannatan eroa siinä mielessä että hän on SFP:n ministeri. SFP:n politiikka on suomalaisten edun vastaista. Kuitenkin jos hän eroaa, SFP nimittää jonkun toisen tilalle. Eli Thorsin ero ei muuta oikeastaan mitään ja toisaalta tunnetusti SFP helposti muuttaa kantaansa asiassa kuin asiassa kunhan heillä jumalallinen joka hallituksessa oleva valta ja ruotsalaisten melkoiset etuoikeudet pysyvät. Kielikysymys valitettavasti ei tule hallituksen asialistalle koska missään muualla euroopassa ei tällaista korruptiota jota kutsutaan hyvävelijärjestelmäksi esiinny kuin täällä. Hyviä linkkejä pakkoruotsijunttaan liittyen:
http://www.adressit.com/kansanaanestys_kaksikielisyydesta
http://ryyti.blogspot.com/search/label/apartheid%20yliopisto
http://www.simplesite.com/tala
http://www.freewebs.com/kielipoliittinen_sensuuri/
http://www.saunalahti.fi/eiry/
http://www.sci.fi/~eiry/
http://www.vapaakielivalinta.fi/
http://www.pakkoruotsi.net/


Sille tämä vähän vaikuttaa että tahdotaan suomalaiset pois ja pakolaiset tilalle ainakin Helsingissä. Ahvenanmaallahan tehtiin tutkimuskin asiasta ketä haluaisivat mieluiten ja vähiten naapureikseen ja suomalainen oli viimeisenä, kaikki muut mahdolliset siis menee edelle.
Kun asuntoja ei rakenneta lisää pakolaisia varten, jokaista pakolaisen saamaa vuokra-asuntoa kohti muuttaa yksi suomalainen pois Helsingistä tai joutuu asunnottomaksi. Miksi ei aloitettu sillä tavalla että ensin olisi rakennettu asunnot ja sitten etsitty töitä ja sitten niille tekijöitä? Tai kun Suomen talous ei kykene ottamaan lisää työntekijöitä, miksi ei mieluummin tueta pois- kuin tänne muuttamista.

Nythän asuntojen rakentaminen on jäissä ja samalla otetaan lisää pakolaisia, siitä miten suomalaisten käy ei välitetä. Pakolaisilla on omat sosiaalitoimistonsa ja tätinsä ja tuet toimii. Suomalainen voi jäädä monesti tuetta, riippuen miltä sattuu tuntumaan sosiaalitädistä. Jos on se aika kuukaudesta vaikka voi päättää ettei tarvitse nyt suomalaisille maksella rahoja tai että maksetaan mieluummin vähän enempi pakolaisille. Pari kk peräkkäin tuetta joutuu sitten pois asunnosta ja siinähän onkin oiva paikka pakolaiselle.

Talouden raketeita tervehdyttämällä voisi parantaa edellytyksiä ottaa pakolaisia ja muita muuttajia. Nykyisellään siinä ei ole tolkkua kun ennestään maassa olevillakaan ei ole töitä. Varsinkin pakolaisten osalta työllisyystilanne on surkea. Talouden rakenteen tervehdyttäminen voisi alkaa vaikka sillä että it-opetus tulisi pakkoruotsin tilalle kouluihin, juuri Helsingin Sanomatkin kehtasi kertoa että kouluissa ei ole enää pakollisia atk-tunteja kuten ennen oli ja lapset eivät edes tavallisia toimisto-ohjelmia osaa käyttää. Jos tahdottaisiin muu länsimaailma saada kiinni elintasossa, tulisi opettaa englantia ja ohjelmointia. Tai sitten vaivutaan vähitellen kehitysmaaksi, siihen ilmeisesti pyritään esimerkiksi näillä 8e/päivä-työllisyystöillä.
Seppo Lehto
Adressin tekijä

#2 Erikoinen kannanotto Saga Saarinen

11.12.2008 11:17

Erikoinen kannanotto Saga Saarinen

Viite: "Kuitenkin jos hän eroaa, SFP nimittää jonkun toisen tilalle. Eli Thorsin ero ei muuta oikeastaan mitään"

Eli talvi- ja jatkosodassa ei olisi kannattanut ampua vihulaista, kun aina tulee uusi tilalle, vaikka periaatteessa maanpuolustaminen on ok ja Suomi olisi hyvä pitää suomalaisten hallussa.

Logiikkasi ontuu. Sinällään hyviä ajatuksia esität muttet itse ole valmis laittamaan tikkua ristiin asian hyväksi esim. allekirjoittamalla nettiadressi. Jossain sosiaalisessa yhteisössä tuota sanottaisiin lusmuiluksi tai rintamakarkulaisuudeksi.

Adressin allekirjoittanut Seppo Lehto Tampere
http://kavkaz.fi meillä on jo nyt stalinismin jäljiltä sulateltavaa jos aluepalautusten myötä emme saa sovittua riittävistä reunaehdoista alueillemme pakkosiirretyn väestön palauttamisesta Moskovan alueelle.
Juha Päivärinta
Elimäki

#3 Voisi toimia

12.12.2008 07:39

Olisin voinnut allekirjoittaa, jos adressissa ei olisi ehdotettu Rajamäkeä tai Halla-ahoa. Olen samaa mieltä, että Thorsin pitää erota, koska hän on toiminut vastoin Suomen etua. Jos adressissa kuitenkin ehdotetaan täysin epärealistisia vaihtoehtoja, minun täytyy skipata allekirjoitus.
Seppo Lehto
Adressin tekijä

#4 Epärealistisista vaihtoehdoista ministeriksi

12.12.2008 10:12

Epärealistisista vaihtoehdoista ministeriksi? - keskustelun kohteena

Kukapa olisi uskonut vielä muutama vuosi että näin epärealistinen ministeri pääsee valtaan kuin RKP:n arvoja edustava Astrid Thors, joka on pyrkinyt salakuljettamaan "rajat auki kaikille" ulkomaalaislain, aivan kuten Lissabonin sopimus salakuljetettiin ilman alistamista kansanäänestykselle kesällä 2008 eduskunnassa, toisin kuin Irlannissa.

Jotta nähtäisiin valkoisen ja mustan kontrasti, niin pitää ehdotusten olla myös selkeän vastaväriset kuten (huomio) esimerkiksi ottamani tunnetut Jussi Halla-aho ja Kari Rajamäki. Heillä on selkeä peittelemätön mielipide maahanmuuton vaaroista, mikä on argumentoitu selkeästi, ilman maahanmuuttouskovaisille tyypillistä mystistä "musta tuntuu"-ideologiaa. (Kaikessa syväluotaavaisuudessaan)

En minäkään pidä ketään ihmistä absoluuttisen hyvänä tai pahana. Meillä kaikilla on omat virheemme. Jussi Halla-aho vetää tupakkaa, vaikka sitä ihmettelen, sillä pidän Jussi Halla-ahoa yleensä järkevänä ihmisenä. Adolf Hitler taasen ei vetänyt tupakkaa, mutta hänellä oli omat rajoitteensa ja pyrkimyksensä, mitkä eivät olleet aina sopusoinnussa yleisesti hyvänä pitämiemme käsitysten kanssa. Kari Rajamäestä en ole varma onko savuttaja vai ei, en ole nähnyt. Kari Rajamäki otti vastaan Tampereen poliisin välityksellä somaleita koskevan kotiutus nettiadressini syksyllä 2006. Toisaalta samassa EU-tilaisuudessa hän erehtyi kovasti myötäilemään ns. Venäjän linjauksia terrorismista. Se oli minulle järkytys.

Viime sodissa kun tarvittiin taistoon vihulaista vastaan ihmisiä sinne kelpasivat melkein ns. ruununraakit ja jopa vankiloista murhamiehet. Taisi siellä rintamilla taistella tunnetut neuvosto-Venäjän hallusinaatioista kärsivätkin Aarne Saarisen tavoin. Tiedä sitten mitkä oli näiden kommareiden taistelukosketus vai olivatko enempi lääkintämiehiä, sitä ei julkisuudessa ole paljon käsitelty.

Joten tälläisessä nettiadressissa on kyse siitä että tahdomme "padonmurtaja" Astrid Thorsin pois virastaan, eikä siitä kuka tulee tilallleen. Erottamisensa ja eronsa pitäisi kertoa seuraajalleen millaista politiikkaa emme tahdo.
Itse Astrid Thorsin ulkomaalaislain raakiletta vastaan on oma nettiadressinsa, mutta koska katsoin, ettei se ole riittävä, niin käynnistin myös tämän tuhoisan lakiesityksen valmistelijan ja edesauttajan vastaisen nettiadressin, jotta ei tehtailisi vastaavia aloitteita enempää.

Näillä linjauksilla vetoan koko Suomen kansaan - Allekirjoittakaa nettiadressi yhteisen kansallisen Suomen säilymisemme puolesta. Youtubesta näette, miten Malmö on muuttunut kyseenalaiseksi Ruotsiksi. Tuhannen oppilaan koulussa vain kaksi ruotsalaista. Oppimisvaikeudet tiedossa. Kenties puolet saavat päästötodistuksen jne. - Nämä asiat ovat tiedossa. Teidän asianne on ettei Suomessa toteuteta samaa virhettä kuin Ruotsissa ja erityisesti Malmössä.

Ystävällisesti järkiperusteisiin tuhon politiikkaa eli turmiollista uutta ulkomaalaislain valmistelua vastaan ja sen laatijan Astrid Thorsin erottamisen puolesta vedoten tamperelainen Seppo Lehto

PS: Lähetin nettiadressin käynnistämisen yhteydessä tästä adressista tiedon niin julkisen sanan edustajille, kuin itse Astrid Thorsillekin tiedoksi.
Seppo Lehto
Adressin tekijä

#10 Jukka Korpelalle kiitoksia objektiviteetistaan

21.12.2008 23:46

Jukka Korpelalle kiitoksia objektiviteetistaan - Netissä liikkuu sellaisiakin jotka eivät osaa kuin toisten perseitä haistella kuten eräs antti lööperi joka on fiksoitunut astrid thorsin kannattajaksi, sekä hänen eroaan vaativien mustamaalaajaksi ;/

Kunnia on kallista ja halpaa

Jukka K. Korpela
9.6.2008

Yksittäinen ankara tuomio kunnian­louk­kauksista voi saada aikaan näkö­harhan. Ihmisen kunnia on heikos­ti suojattu netissä.

Tunnetun nettihäirikön Seppo Lehdon saama poikkeuksellisen kova tuomio kunnianloukkauksista, 2 vuotta 4 kuukautta, jakaa mielipiteitä. Moni ihmettelee, miten pelkistä sanoista saa kovemman tuomion kuin raiskauksista tai puukotuksista. Moni taas sanoo, että jo oli aika saada ehdoton tuomio.

Ääritapauksilla on taipumus vääristää ajatteluamme. Kunnianloukkauksen tunnusmerkistön täyttäviä tekoja tehdään varmaan päivittäin tuhansia, netissä ja muualla. Vuodessa parisataa päätyy tuomioistuimeen ja niistä kymmenkunta johtaa vankeustuomioon, joka on lähes aina ehdollinen muutaman kuukauden tuomio.

Tampereen käräjäoikeudella oli aihetta ankaraan tuomioon. Se kuitenkin intoutui siinä määrin ylittämään yleisen tason rangaistuksissa ja korvauksissa, että se on herättänyt laajaa ihmetystä. Ehkä tässä oli näyttämisen halua, kun jutun tiedetään herättävän laajaa kiinnostusta. Hovissahan tuomio putoaa, ja niin käräjäoikeus näyttää jämäkältä.

Suhteellisuuden takia pitäisi ottaa huomioon sekin, että Seppo Lehto on solvannut laajalla rintamalla niin tolkuttomasti, että hänen väitteiltään puuttuu kaikki uskottavuus. Vähänkään ajattelevan ihmisen silmissä ei kukaan voi joutua halveksunnan alaiseksi Lehdon loukkausten takia. Tavanomaisempi kunniaa loukkaava parjaaminen voi tässä suhteessa olla vakavampaa.

Lehdon jutussa syyttäjänä toiminut Mika Illman on aiemmin vaatinut verkon keskustelupalstojen valvontaa tavalla, joka tulkittiin sensuuriksi. Tosin hän ilmeisesti tarkoitti, että palstojen ylläpitäjien velvollisuudeksi asetetaan keskustelun seuraaminen ja laittomiksi arvioitujen viestien poistaminen niiden ilmestyttyä. Ajatus on huono, mutta se heijastaa todellista tarvetta. Netissä tehtyihin kunnianloukkauksiin ja muihin rikoksiin pitää puuttua nykyistä paljon herkemmin, vaikka sitten olennaisesti kevennetyllä tuomioistuinkäsittelyllä.

Tuomioiden ankaruutta olennaisempi on kiinnijäämisriski: miten todennäköisesti rikoksesta seuraa tekijälle ylipäänsä jotain kielteistä. Siksi pitäisi miettiä enemmän sitä, miten voitaisiin puuttua lieviinkin tapauksiin tarpeeksi usein. Ihmisten ja yhteisöjen käsitykset sopivuuden rajoista vaihtelevat niin rajusti, että tarvitaan ohjailua.
tomppa vaan
pirkanmaa

#13 nimiä alle vaan!

23.04.2009 13:52

miten on mahdollista ,että koko suomea terrorisoivan muijan eroa vaativa adressi ei kerää tän enempää nimiä?
jukka jaakkola
Finland

#14 Nimiä lisää !!!!

23.04.2009 17:45

Thors pitäisi laittaa turkin hihaan ja nussia uudestaan.
tomppa vaan
pirkanmaa

#15 saisko tätä levitettyä eteenpäin!

24.04.2009 15:33

luulis että 100 000 nimee tulis äkkiä tälläiselle adressille
tomppa vaan
pirkanmaa

#16 maksetaan sille menolippu afrikkaan?

03.11.2009 22:06

astrid se jaksaa aina yllättää.. taas otsikoissa.
tomppa vaan
pirkanmaa

#17 astrid vissin ihannoi moni kultturisesta suomesta!

11.11.2009 00:41

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

09.01.2010 00:14


Henri Kent
LAHTI

#19 Toimintaa!

29.01.2010 16:38

Jos me halutaan asiaan muutos, niin meijän täytyy itse tehdä jotain asian hyväksi! Adressien kirjoittaminen ei ole kaikkein paras tapa muttaa yhteiskuntaa. Järjestetään vaikka mielenosoitus, jossa haitatetaan paskat astrid thorsille, niin kansa näkee sen uutisissa ja liittyy mukaan vaatimaan astridin eroa!
tomppa vaan
pirkanmaa

#20 samoja tapauksia on suomessa tuhansia!

08.02.2010 22:46

Karoly Bode
HKI

#21 Astrid eik,s tajuat missä on Sun paikka???? Helv..

09.02.2010 14:36

Mitä jos ottaisit muutama somaalit oma kotisin,pystyisit vielä paremmin
tutustumaan mailman laiskin ,eperehellisn "imislajin"
Ei enemmän muuten ehkä tulisi liankin rumia sanoja!!!
tom erkola
vanataa

#22 jeps

07.03.2010 00:20

Suomessa pakolainen pukeutuu Pradaan tavallisen ihmisen verorahoilla..
jaska
Vieras

#23 kukas tän adressin nyt vie perille kun seppo linnassa?????

02.07.2010 12:04

lukee jo saiheessa.
Vieras

#24 Re: saisko tätä levitettyä eteenpäin!

06.07.2010 10:17

#15: tomppa vaan - saisko tätä levitettyä eteenpäin!

 facebook,sähköpostin kautta kavereille  kaupan seinät  yms...

Antti Ellonen

#25

19.08.2010 17:25

suomi suomalaisille