Ei kilometriverolle

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Ei kilometriverolle.

Kypsä.

#851 Ei lisämaksuja 1/2-työttömälle kansalle 10 vuoteen ainakaan

07.01.2014 11:55

Alvit,verot,yel-maksut,sähkö, uusi autolaite veromaksuineen yms maksut riistoa köyhälle kansalle,pienyrittäjille!! Kuka maksaa, rikkaat vai???? Johtajat ei ymmärrä automaksuja, kun taas suunnitellut lisäautokulutkin johdon autoetuina menee työntekijöiden selkänahasta lisääntyvine tehokkkusvaatimuksineen firmoissa. Samoin verokulut menee kilpailukyvyn säilyttäneiden (siihen pakotettujen) pikkupalkkaisten selkänahasta jo. Hienosti laitetaan kokoajan köyhät maksamaan lisää tässä maassa. Missä on oikeus ja kohtuus????? Kohtuus olisi ottaa autoetusummat pois johdon muista palkkioista, + ei yrityksille lastata lisäkuluja uusista hömppävaatimuksista, ensisissäkin johdon kuluissa on toisilla kasaanhaalimista, yksittäisten hyväksi = väärin! Puolityöttömällä pikkupalkkaisella kansalla johdon eduksi ei ole enää varaa lisäkuluihin.
Lisäksi hehkutetaan kansoja riistäviä kehitysmaita, jossa naisten ja ympäristön asema (sisällissotineen Afrikassa) ei ole mistään kotoisin. Pitäisi kieltää toiminta maissa, joissa ympäristöasiat ovat toisella tolalla kun mitä meitlä vaaditaan. Tuo vaan meille lisäkustannuksia tällainen vihreä vouhotus, johon köyhälle Suomella EI olisi ollut varaa. Boikottia vaan!
Luulot pois!

#852 Että näin.

08.01.2014 09:21

Kyllä yritetään ihmisten liikkumista estää kaikin mahdollisin keinoin tekemällä siihen lisäkustannuksia. Eihän haitallisiin aineisiin kuten tupakkaan ja alkoholiin voida sen sijaan miettiä korotuksia, jotka ei ole elämässä pakottavia tarpeita. Rupesin huvikseen laskemaan tuo toisi itselle 5000-10000€ lisäkulut vuoteen 150€ ajoneuvoveron sijaan.

Siis aivan totaalisen järjetön lakiehdotus!

Sitten ihmetellään miksi ihmiset siirtävät varoja ulkomaisiin pankkeihin tai muuttavat ulkomaille. Tulikohan mieleen että syynä voisi olla koko ajan koventuva verotus?
Kyllä jos moinen menee läpi, niin suomi on muisto vain tai kierrän veroja joka asiassa missä vain kykenen. Lopetan työt. Ostan auton täyteen häirintälaitteita ja tämä on FAKTA! tms.. tms.. Osataan täälläkin ja sehän nähdään kuka nauraa viimeisenä!

Kyllä jotka autoiluun suunnittelee lisäkustannuksia, niin eduskunnasta surutta pihalle potkia. (polttoaineisiin tai verotukseen)
Varsinkin tuo Ollilan työryhmä joka kulutti veron maksajien rahoja 2v miettimällä turhuuksia ja pyörittämällä peukaloita.

Ja ajoneuvoilla joitten kulkuun en voi itse vaikuttaa, niin en varmasti liiku sellaisilla vehkeillä. Ei jää paljon valinnanvaraa kuin muutto pois tai työttömyys. Tämä heikentää myös sukulais ja ystäväsuhteita, kun todennäköisesti nekin täytyy jättää yli 100km matkan takia.


Vieras

#853

08.01.2014 18:56

Tämä on äärimmäisen tärkeä adressi koska se taistelee sekä demokraattisen yhteiskunnan yksilön liikkumisvapauden puolesta että teknokratian ylivallan kasvua vastaan. Järjestelmä ei takaisi kansalaisille varmaa tietoturvaa eikä kukaan olisi turvassa virheilmoituksien vuoksi syntyviltä sakoilta GPS-signaalin sekoilujen vuoksi. Mummola ja mökkimatkat sekä lasten urheilumatkat jäisivät suurelta osin tekemättä. Typerä esitys!

Vieras

#854

08.01.2014 22:30

Ollilan kusipää pitäisi hirttää kravattiinsa.

Vieras

#855

09.01.2014 05:32

"Hyvätveljet" valvoo ja sakottaa...

Vieras

#856

10.01.2014 05:56

Ei se mitään auta jos tänne allekirjoitatte, käykää kansalaisaloitteeseen allekirjoittamaan! Jos 50 000 allekirjoittaa sen tuolla kansalaisaloitteessa, niin sitten menee eduskunnan käsittelyyn. Täällä jos allekirjoitatte, ei tapahdu mitään.

https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/608
Petteri

#857 Loppausta.

11.01.2014 01:10

On todella järkyttävää, että Ollila meni omasta tahdostaan pilamaan maineensa lopaamalla tilaustyönä tehtyä ministereitten kilometrivero hanketta. Tuloksena täysin jonnin joutava Himaseen verrattava paperi nippu, johon on taas käytetty veromaksajien rahoja säkkikaupalla. Rahaa näyttää olevan kun jätepaperia pitää tuottaa, muuten sanotaan että kassa on tyhjä. Koko lakialoite on täynnä puutteita ja epäkohtia ja täysin järjetöntä lähteä toteuttamaan. Ei ole ihme että taas on tulossa sitä itseänsä kun samat virkamiehet ja ministerit jotka jo olivat tekemässä täysin epäonnistuneita Yle veroa ja jätelakia, jotka pitäisi mahdollisimman nopeasti korjata. On todella käsittämätöntä miten Suomen kärkipaikoilla voi olla peukalonpyörittäjiä jotka saavat aikaan vain sitä iteänsä. Toivottavasti seuraavissa vaaleissa pahimmista peukalon pyörittäjistä päästää eroon lopullisesti tuhoamasta Suomen taloutta ja kaivelemasta myyränkoloja.

Vieras

#858

12.01.2014 21:52

Kilometrivero eriarvoistaa vapaan liikkumisen.Koko suunnitelma on harhaanjohtava ja sen tarkoituksena on vain lisätä ihmisten holhoamista ja kontrolloimista.
SaunanTaakse.com

#859 Siru ihonalle ja voi kytätä jokaista jo suoraan tietokoneelta.

13.01.2014 06:36

Tässä ei maksa taas kukaan muu kuin pieni/keskituloinen jolla ei ole varavaihtaa autoa joka toinen vuosi. Ja maalla asuvatko muka tästä hyötyisi (jossain luki) kuinka niin?? Pitkät välimatkat ja siellä asuvilla on yleensä niin pienet tulot ettei ole vara ostaa sitä uutta öky Porchea. Kuinkas yksityisyys?? Kuinkas lyhyt matka siitä onkaan siihen kun alkaa sakkolappuja vilistä postissa ja lappusia että tuo kortti asemalle (et ollut tiputtanut vauhtia 60 kyltin kohdalla 60 vaan siinä oli 72km/h. Yms yms KAKKAA!
Terveisiä vaan sieltä, jätän nyt sanomatta mutta jokainen sen päätelköön.

Vieras

#860

13.01.2014 09:03

Onpa pässi ajatus miten tommoinen voi edes toimia näivettäisi suomen taloutta lisää.
alas gps -valvonta

#861 haetaan turvapaikkaa toisesta maasta

13.01.2014 13:21

#75: K -

Haetaan kaikki suomalaiset turvapaikkaa jostain toisesta maasta, koska hallitus vainoaa meitä jatkuvalla tarkkailulla. Mikähän olisi sopiva maa?

eläkeläinen

#862 Eläkeläinen, tai Sinä jota eläke puhuttaa..

13.01.2014 14:07

Ole mukana myös adressissa: http://www.adressit.com/elakelaisten_oman_puolueen_rekisteroiminen

Sillä jonkun on oikeasti otettava tehtäväkseen TODELLA TEHDÄ ELÄKELÄISTEN JA IKÄÄNTYVIEN asioissa mahdollisuus vaikuttaa ja kuulemalla kyllä eri tahojen järjestöjä jne. Järjestöistä käsin olemme liian hajallaan ja sillä ei saada mitään muuta kuin pahenevan tilanteen jatkoa! Rikas ei välitä ja köyhä ei kykene - nyt on aika yhdistää voimavarat!
kjk

#863 kilometrivero

13.01.2014 21:47

ihmeellistä vasemmistolaisilta ja ollilalta jolla on oma lehmä. eipä tarvi äänestää vasemmistoa

Vieras

#864 Re: haetaan turvapaikkaa toisesta maasta

13.01.2014 22:38


Vieras

#865

14.01.2014 12:16

Taloussanomien kilometriverolaskurin mukaan nyk. ajoilla jo hankitun (verot maksettu) auton vuotuinen verotus tuplaantuisi. Eli jyrkkä ei kirstyvälle autoilun triplaverotukselle ja kalliille verovaroista kustannettavalle yksilön vapautta heikentävälle viranomaisseurannalle.

Vieras

#866

15.01.2014 07:31

On kummallista miten suomalaiset aina hyväksyvät kaikki lisäverot mitä kulloisetkin päättäjät sattuvat keksimään. Autoilijat maksavat jo nyt veroja niin paljon että meillä pitäisi olla kullalla silatut tiet. Erilaiset autoilun verotukset on ymmärtääkseni keksitty sitä varten että tiestöä pystytään rakentamaan ja pitämään kunnossa. Näinhän ei ole enää aikoihin ollut vaan tiestö rapautuu valtavaa vauhtia vaikka verotus autoilun osalta on koko ajan kiristynyt.
On sekä naurettavaa että tyhmää puhua päästöistä verotuksen yhteydessä sillä vaikka kuinka maksaisimme veroja niin päästöt ovat ja pysyvät. Ei niitä rahalla pienennetä. Miten selitetään se että Suomessa päästöjen vuoksi katsastuksessa "reputettu" auto ei enää Afrikkaan myytynä saastutakkaan? Uskokoon ken haluaa, itse en sentään niin tyhmä ole että uskoisin mokomaan juttuun.
Eli autoilun verottaminen on vain hyvä lypsylehmä kun ei enää muita tuloja turhaan tuhlaukseen löydy.
Ei siis mietitä enää mikä olisi "hyvä uusi" verotuskeino vaan pitää alkaa kieltäytyä kaikenlaisista ylimääräisistä autoilua koskevista verotuksista. Meillä on kuitenkin niin paljon alueita ja jopa kaupungeissakin osia joissa ei pärjää kuin auton omistamalla ja sitä käyttämällä koska julkista liikennettä ei ole. Vasta kun joka niemeen ja nokkaan saadaan julkinen liikenne ympärivuorokautiseksi voidaan sanoa että kukaan ei autoa tarvitse ja se on sitä ylellisyyttä jota voi surutta verottaa. Tällä hetkellä iso osa suomalaisista ei pääse sen paremmin työhön, kouluun,kauppaan,lääkäriin tms välttämättömään puhumattakaan harrastuksista ja muusta ajanvietteestä, ilman että omistaa sen "peltilehmän" jota valtio niin mielellään vastikkeettomasti lypsää. Laitetaan ensin asiat ja julkinen kulku kuntoon ja aletaan sitten vasta puhumaan lisäverotuksesta. Siihen asti verotus pois niiltä jotka eivät edes perusasioiden hoitoa pysty suorittamaan ilman omaa autoa. Kaikki eivät voi asua ruuhkasuomessa sanovat poliitikot mitä haluavat.

Vieras

#867

15.01.2014 07:37

Kukas maksaa sit muuten ministerien virka-autolla kulkemien matkojen km-verot ? Varmaan se kuljettaja sillä ne eivät ole työmatkoja kaikki ja vaikka olisivatkin niin minä ainakin joutuisin maksamaan myös työajoistani tulevat km-verot itse.

Vieras

#868

15.01.2014 16:55

Addressi on hyvä jos ajatellaan että, jos lakiesitys menee läpi että työmatka saa kestää max 2 tuntia. Kahdessa tunnissa ajaa aika pitkälle ja sitten pitäisi maksaa vielä kilometriveroa. Tämä veroasia ei siis tule kuuloonkaan.

Vieras

#869

16.01.2014 00:17

Valvontalaitteet maksatetaan vielä tietysti auton omistajalta ja myös laitteiden uusimiset - entäs kun laite hajoaa: sakot rapsahtaa varmasti kuten löpöllä ajavalle dieselautolle! Ja miten on ne autot, jotka viedään VR:n junalla Hesasta Rovaniemelle - siinä kai sitten maksetaan rautatiematkastakin kilometrit uudestaan valtiolle - ei hyvä! Kyllä polttoainevero on oikeampi tapa - ei lisäkustannuksia mistään satelliittilaitteista - ne maksakoon jotka saastuttaa (=kuluttaa enemmän polttoainetta), eli bensarosvot ökymaasturit - kuten nytkin.

Vieras

#870

16.01.2014 07:05

Ei tälläistä turhuutta. Jatketaan samaan malliin niin menee aivan hienosti.
Pakko kusetuksen raja jossain olla

#871

17.01.2014 09:57

Autoveroa kerätään n. 7 miljardia/vuosi. Teihin käytetään nyt 1,1 miljardia/vuosi. Jo tässä on järjetön huijaus työmatka-autoilijoita kohtaan. GPS-paikannuksessa ei ole lain turvaa, jos joku väärentää sinulle/minulle tuhansia ylimääräisiä kilometrejä. Jokainen pätevä teini-hakkeri voi sen tehdä, ikävä kyllä. Tekee jo mieli luovuttaa yhteiskunnassa, jossa vanhalla autolla työmatkat ajavaa rangaistaan. uudet kalliit v8:t laitetaan pienemmälle kokonaisverolle, kun keski-ikäiset perusautot. Ja oliko se ilmastonmuutosta vastaan ???
menee sitten vaan se työpaikkakin, jos ei ole varaa autoon. On noi palkatkin laskenu ja vuokrat noussut...
Tume Rovaniemeltä

#872 Ei kilometriveroa!

18.01.2014 13:39

Kilometrivero ei ole edes kannattava, kun huomioidaan kustannukset, jotka tulevat kaikkien suomen autojen seuraamisesta. Sellaista ei kukaan halua isoveljensä tekevän.

Tume Rovaniemeltä

#873 Rahaa on kuitenkin saatava yhteiseen kassaan.

18.01.2014 13:41

Uusien henkilöautojen hintoihin lisättävä progressio olisi parempi, sillä se verottaisi tarpeettoman kuluttavien ja kalliiden autojen ostoa.
Progressio on siis korkeampi veroprosentti kalliimmille autoille, eli vero niille joilla on varaa maksaa.


Vieras

#874 Re: Rahaa on kuitenkin saatava yhteiseen kassaan.

18.01.2014 18:09

#873: Tume Rovaniemeltä - Rahaa on kuitenkin saatava yhteiseen kassaan.

Olen täysin samaa mieltä. Paljon kuluttaville autoille suuri vero ja vuosittainen tuntuva käyttömaksu kulutuksen ja päästöjen mukaan sekä vähiten saastuttaville vero ja vuosittainen maksu vapaus.

tsbmw

#875

19.01.2014 08:24

Yksityisyys on vapauden perusoikeus. Liikkumista ei tule verottaa lainkaan, se ei ole progressiivinen ja rajoittaa elämisen mahdollisuuksia erityisesti Suomessa!
Nokian yritystukia on jo takavuosina riittävästi maksettu!