Kovemmat tuomiot sexuaali rikollisille

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Kovemmat tuomiot sexuaali rikollisille.


Vieras

#1

14.12.2013 13:42

Laki on todella törkeän epäoikeudenmukainen!! Voin vain kuvitella hyväksikäytetyn lapsen sekä hänen vanhempiensa tunteet, kun tekijä vapautetaan noin vain vapaalle jalalle jatkamaan hommiaan!!! Pienet korvaukset määrätään maksettavaksi, ja maksaako ko. henkilö niitä kuitenkaan??!!
Abzanasy

#2 Pimsat pyllyyn

15.12.2013 11:23

Halosen aikakauella vähemmistöjen oikeudet ja suvaisevaisuus olivat ainoastaan niitä asiota, joista käytiin keskustelua.
Ei nykyisin enää ole mitään ongelmia,ne mitä on, ne ovat jäänteitä Halosen aikakaudelta. On asioita, joista tulee muistaa, alahan on mailman vanhin (mailman vanhin ammattinakin).
Naiset kun luovat alalla aivan vastustamatonta vetovoimaa,eikä sille voi kukaan yhtään mitään,että koululaitos,opettaja ja kirkkokin ovat tässä mukana, oloyhteiskunnan huviahan tämä on.
Homot kohdistavat miehiin ja lesbot naisiin , lieneekö tuolla nykyisin enää millään mitään väliä.
Rahasta tulisi luopua kokonaan ja siirtyä vaihtokauppaan, eihän rahalla ole mitään arvoa, paria, hinnatnousee ja auktoriteettiläiset ahmivat vain rahat.


Vieras

#3

16.12.2013 10:53

Ajat ovat muuttuneet ja tämän tyyppiset rikokset lisääntyneet ja koventuneet, mielestäni on myös aika koventaa tuomioita.
Paul

#4 Re: Pimsat pyllyyn

16.12.2013 13:15

#2: Abzanasy - Pimsat pyllyyn

Mitähän tässä nyt halutaan sanoa en oikein ymmärtänyt kirjoituksesi sisältöä. Kirjoitit maailman vanhimmasta ammatista ja viittaat varmaankiin prostituutioon.

Mitä tekemistä sillä on sexuaalirikosten kanssa esim raiskauksien kanssa? Naiset saavat olla minkä näköisiä haluavat se on heidä asiansa ja oikeutensa. Ei se oikeuta miehiä tekemään väkisin heille mitään.