Symbian lopetettava

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Symbian lopetettava.

Ano Nyymi
Porvoo

#1


They see me trolling, they hating...
Jaakko Salmenius
Espoo

#2 Symbian on huono mutta ei siitä kaikkea voi syyttää


Allekirjoitin adressin. En ole koskaan pitänyt Symbianista. Syyt ovat samat kuin adressissa selitetään. Minulle on suuri mysteeri miksi Nokia hehkuttaa Symbiania niin kovasti. Itse tajusin jo 10-vuotta sitten ettei käyttiksellä ole tulavaisuutta mutta vain ja ainoastaan Nokian suunattomalla tuella se on sinnitellyt tähän päivään saakka. Mitä pikemmin se kuopataan sen parempi.

Ilmastomuutoksesta on turha syyttää Symbiania. Paljon parempi idea olisi pistää vapautuneet Symbian-kodarit tekemään koodia tuottavalle mobiilialustelle kuten esim:
- Android + Java
- Windows Mobile + .NET CF + C#
- Qt

Luulen ettei Nokia ole niin tyhmä kuin miltä näyttää ja heillä on suunnitelma Symbian korvaamisella käyttiksellä, jonka ohjelmointirajapinta on Qt. Vaikka Qt on itsekkin vähän vanhanaikainen on se kuitenkin valovuosia edelleä Symbiania.

Itse kaipaisin rajapintaa joka on vähän kun WPF ja kielenä C#-tyyppinen. Kehitysympäristönä Delphi tai Visual Studio -tyyppine kunnon kääntäjä, editori, debuggeria.

Ilmasto pidetään kurissa sillä että pyöräilee töihin auton tai bussin sijaan.
Sigmundur Hakkarainen
Lappi

#3 Symbiania korvataan parhaillaan


Allekirjoitin adressin, mutta:
* Symbiania ei ole edes tarkoitettu RADiin, sitä varten siinä on Python-tuki. PyS60 korvaa varmasti appdevelissä Sympparin heti kun se tukee tasan samoja juttuja.
* Jotain siellä kai on oltava "pohjalla", miksei Symbian. Totta kai, miksi toisaalta ei Linux (Maemo) tms. järkevyys. Sovelluskehitys Symbianille on hukkaanheitettyä aikaa.

Kommentoi adressia