Heinolan lintutarhan säilymisen puolesta

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Heinolan lintutarhan säilymisen puolesta.

Kirsi-Marja Aho
Warkaus

#51 Lupaan.

06.04.2009 19:15

Täten lupaan olla koskaan enää käyttämättä yhtäkään Heinolan ravintolaa / kahvilaa / myymälää tai mitään muutakaan Heinolalaista maksullista palvelua, mikäli lintutalon toimintaa ajetaan alas / toiminta lopetetaan .Heinolan kaikki muutkin yritykset ovat tähän asti saaneet tuloja , kun pysähdyn Heinolaan nähdäkseni ja kokeakseni lapsuuteni lintutalon miljöineen .
Kiia Vasko
Heinola

#52 Heinolan lintutarhan puolesta

07.04.2009 00:10

Pieni vapaaehtoisvoimin ja täysin yksityisten ja muutaman yrityksen lahjoitusten varassa toimiva Pro Animals Finland ry (www.pafiry.net) on liittynyt Heinolan lintutarhan kannatusjäseneksi 300 eurolla ja sitoutunut jäsenyyteen seuraavien vuosien aikana. Samoin lintutarhan kannattajiksi sitoutuvat PAFin hallitus ja tiimiläiset. Toivottasti mahdollisiman moni vakavaraisempikin yhdistys/yritys seuraa PAFin esimerkkiä, kuin myös lukuisat yksityiset henkilötkin.

Ja tietämättä toisesta Lintutarhan hyväksi perustetusta Facebookin tukiryhmästä Pro Animals Finland ry on myös perustanut lintutarhan pelastamiseksi ryhmänsä:

http://apps.facebook.com/causes/263284/20043614?m=2baba40d

Pro Animals Finland ry on muutenkin valmis tukemaan Heinolan linutarhaa ja alustavia ideoita on jo vaihdettu Olli Vuoren kanssa.

Yhteistyöterveisin,

Kiia Vasko
puheenjohtaja
Pro Animals Finland ry
Hans Kotkavuori
Helsinki

#53 Onneksi olkoon

07.04.2009 00:46

Annikki Kosonen, voit olla ylpeä siitä, mitä olet saanut aikaan. Neljässä päivässä 15 500 allekirjoitusta osoittaa, että Heinolan Lintutarhalla on olemassaolon oikeutus.

Samalla se toivottavasti johtaisi myös entistä kuuntelevampaan, toivoa ylläpitävämpään kaupungin hallintoon.
Annikki Kosonen
Adressin tekijä

#54 Kiitos!

07.04.2009 01:51

Tämä on ollut todella tunnepitoista aikaa, olen nöyränä ja liikuttuneena seurannut sivujen täyttymistä toinen toisensa perään. Ilman kaikkia näitä hyviä ihmisiä tämä ei olisi ollut mahdollista, kiitos kuuluu kokonaan heille! Kiitos rohkaisevista sanoistasi, olet antanut toivoa tulevaisuuteen! Ja ettei pääasia unohtuisi, kiitos myös lintujen puolesta!
Lea Väänänen
Heinola

#55 Hienoa työtä

07.04.2009 02:03

Oli korkea aika herättää kansalaiset ja päättäjät miettimään tarhan tulevaisuutta. Kiitos teille, jotka tämän teille ja Annikille erityisesti. Aikalisä on kuitenkin hyvin lyhyt. Valtiovallan tukipäätöksiä ei voi jäädä odottamaan. Toivon, että kannatusyhdistyksen hallitus kertoo aikeistaan, mitä toimia on tarkoitus tehdä tarhan hyväksi. Tuntematta vielä yhdistyksen sääntöjä, toivoisin myös, että jäsenkokous olisi mahdollista kutsua koolle. Tämä kansalaisten tukivyöry pitäisi hyödyntää lähiaikoina. Uutta tukiaaltoa on vaikea saada aikaan, jos valtion tuki ei olisikaan kuntaa tyydyttävä.
Jaakko Kauppinen
Rovaniemi

#56 Pieni lahjoitus voisi olla paikallaan!

07.04.2009 11:50

Olen Heikki Mäkilän kanssa samaa mieltä. Ryhdytään tuumasta toimeen ja lahjoitetaan jokainen tuo ainakin 20 € suoraan lintutalon tilille. Tämä tilinumero vain olisi nyt saatava yleiseen tietoon! Nythän allekirjoituksiakin on jo yli 15000, joten siitä kertyisi jo mukava summa.

Linnut kiinnostavat vaimoani ja minua suuresti. Seuraamme päivittäin tapahtumia ruokintapaikallamme. Eilen siellä vieraili varpushaukka, joka ei ole niin toivottu vieras. Onpa yksi peippokin yrittänyt talvehtia täällä Lapin pääkaupungissa Korkalovaarassa. Muita muuttolintuja emme ole vielä nähneet, mutta kohta niitä varmasti saapuu!

Lintuterveisin Jaakko Rovaniemeltä
Jaakko Kauppinen
Rovaniemi

#57 Tein jo lahjoituksen!

07.04.2009 12:03

Liityin vaimoni kanssa Heinolan lintutalon ystäviin ja tein lahjoituksen tilille, joka löytyy osoitteesta http://www.heinola.fi/FIN/Palvelut/Matkailu/Lintutarhat/heinolan_lintutarhan_ystavat.htm.

Lintutalon kaltaisia paikkoja Suomessa tarvitaan. Valitettavasti emme ole päässeet siellä vierailemaan, mutta kaikki tukemme talolle siitä huolimatta. Olemme Suomen eläinsuojeluyhdistyksen jäseniä, joten kaikki eläimet ovat lähellä sydämiämme.

Terveisin Tiitti ja Jaska
Jemina Lummeranta
Mikkeli

#58 Myös täältä...

07.04.2009 19:26

maksettiin kahdesta jäsenestä 60e. Toivottavasti nyt lintutalolla lyödään päät pikaisesti yhteen ja saadaan tulosta aikaiseksi, toivottavasti omasta panoksestakin on jotain hyötyä. Meillä myös puolletaan tuota nimellistä parin euron pääsymaksua, joka on varaa maksaa vähävaraisemmallakin kun tietää että menee kunnon asiaan!
Lea Väänänen
Heinola

#59

08.04.2009 18:32

Tänään Itä-Hämeessä olleessa jutussa kerrotaan, että kaupunginhallitus aikoo selvittää rahoitusmahdollisuuksia ja tarhan kehittämistä tosissaan eri keinoin. Tämä oli hyvä uutinen. Tuen lopettamispäätöshän vedettiin pois valtuuston kokouksen asialistalta.

Tästä suuresta kansalaisten julkisuudessa antamasta tuesta ja allekirjoittamäärästä huolimatta kannattajajäseniä on kuitenkin liittynyt tänä aikana vain 52 ja tukea tullut reilu tonni ja Vesa Keskisen lupaama 5000e. Toivosi kovasti, että nämä luvut kasvaisivat huomattavasti korkeammalle. Adressin etusivulta löytyvät tuen antamista varten tarvittavat yhteystiedot.

Kalevi Polamo
Vantaa

#60 Katoaako rahat?

08.04.2009 21:50

Jäseneksi liittyminen ja lahjoitusten antaminen olisi helpompaa jos kerrottaisiin mitä rahoilla tehdään jos jostakin syystä Lintutarha lopetetaan. Millä tavalla niitä käytetään vastaavaan toimintaan ja missä?
Lea Väänänen
Heinola

#61 En ihan heti uskoisi rahojen katoavan

09.04.2009 01:18

Kannatusyhdistyksen hallitukseen kuuluu hyvin nimekäs joukko lintuystäviä, mm. Eviran pääjohtaja Jaana Husu-Kallio,kansanedustaja Pertti Salolainen, EVAn johtaja Risto E.J. Penttilä, lintutarhan hoitaja, opas Olli Vuori jne. Jos tarhan toiminta Heinolassa loppuisi (mitä en tietenkään usko) niin eiköhön yhdistyksen varat tulisi senkin jälkeen lintujen hyväksi tavalla tai toisella. Luotan tässä suhteessa kannatusyhdistykseen täysin.

Heinolan kaupungin kotisivuilla kerrotaan, että kannatusyhdistys järjestää mm.tapahtumia, retkiä ja pöntötekotalkoita, joilla tuetaan tarhaa. Nyt yhdistys on ostanut kioskin, jonka toimta tulee tukemaan tarhaa. Näitä tietoja on vähän vaikea löytää, mutta nythän on luvassa lintutarhalle omat kotisivut internettiin, jolloin saamme varmaan entistä parempaa tietoa lintutarhan elämästä.
Lea Väänänen
Heinola

#62 Korjaus edelliseen

09.04.2009 01:38

Löysin Itä-Häme lehden, jossa oli Lintutarhan Ystävät ry:n hallituksen jäsenet ja Pertti Salolainen ei olllut siinä listassa. Hän kuuluu kuitenkin tarhan tukijoihin. Hallitukseen kuuluu tunnettuja heinolalaisia eri tahoilta.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

18.04.2009 12:14


Annikki Kosonen
Adressin tekijä

#64 Kiitos!

15.07.2009 22:35

Jokainen tämän adressin allekirjoittaja on vaikuttanut lintutarhan säilymisen puolesta. Yli 15000 allekirjoitusta 4:ssä vuorokaudessa on ollut saavutus, josta jokainen voi olla ylpeä. Kiitos teille kaikille, olette tehnyt uskomattoman hienoa työtä!

Vieras

#65 Re: Pääsymaksu ja kannatusyhdistys

12.03.2013 14:22

Pena/äänekoski

#66 Re: Lintutarha säilytettävä katkoitta

04.09.2013 22:46

Kommentoi adressia
Facebook
Tulisiko ruotsin opiskelun olla vapaaehtoista?