Säilyttäkää PETE Vaasassa! - PETE kvar i Vasa!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Säilyttäkää PETE Vaasassa! - PETE kvar i Vasa!.

Kirsi Yli-Tuomaala
Vaasa

#1 Pete pohjanmaalle

10.07.2009 17:06

Mielestäni Pete pelastushelikopterin pitäisi pysyä pohjanmaalla/vaasassa koska vesistöt ja saaristot sekä joillekkin vaikea kulkuisille alueille metsiin ja mökeille on vaikea saada pelastustoimintaa ambulanssilla nopeasti. Se takaa turvallisuuden mökkiläisille ja muille metsänkävijöille tai retkeilijöille,heidän saamiseksi sairaala hoitoon mahdollisimman pian =) =)
marika viikinen
seinäjoki

#2 peten pitää pysyä pohjanmaalla

16.07.2009 10:32

koska pete on tarpeeseen pohjanmaalla ja lähi kunnilla. miten tampereelta ehtis pohjanmaalle jos siellä on sattunu joku onnettomuus tai metsä palo tai sairaus kohtaus.
PAsuuna
Vieras

#3 Peten toiminta loppui - onneksi

26.08.2010 12:56

En vastusta varsinaista Peten toimintaa vaan toiminnan takana puuhailevaa hämäräheikkiä joka pistää rahat omaan taskuun. Toiminnassakin olisi kyllä ollut paljonkin toivomisen varaa. Pelastushelikopteritoiminnasta totaalisen tietämätön hallitus tällaisen toiminnan takana niin kyllähän sen tietää mitä siitä tulee tai siis paremminkin mitä siitä ei tule. Heti toiminnan aloituksessa tehtiin monta pahaa virhettä ja syynä oli yksinkertaisesti se tosiasia että kun on enemmän innokkuutta kuin älyä niin... Onneksi se toiminta on nyt loppu ja hämäräheikki istuu kohta raastuvassa.

petetepep
Vieras

#4 heikkihämärä

28.11.2010 22:30

Eipäs ole kuulunut mitään peten hämäräheikin kohtalosta?
Kuinka moni ihminen olisi voitu petellä pelastaa jos ei olisi ollut rikollinen puikoissa ? Missä on tuo "tappaja" tänään ?
Kaaleppi Kakkonen
Vieras

#5 Maksuja tuli - mistä rahat

13.01.2011 22:06

Käräjäoikeus tuomitsi Peten tukiyhdistyksen maksamaan 250000 euroa entiselle operaattorille ja vielä yli 13000 euroa oikeuskuluja. Siihen kun lisätään vielä yhdistyksen omat oikeuskulut niin kylläpä tuli maksettavaa. Yhdistyksellä ei liene rahaa joten kukas ne laskut maksaakaan ellei hallitus itse. Rahis on vielä vailla muutamaa miljoonaa. On siinä hölmöys ollut huipussaan kun on annettu yhden huseerata rahat omaan taskuun. Nyt se tietenkin levittelee käsiään ettei ole millä maksaa takaisin joten hallituksen muut jäsenet saavat kaiken kiitoksena hyvästä ajatuksestaan.

Vahinko, että heti alusta alkaen hommassa oli mukana vain täydellisiä amatöörejä joilla oli vain intoa mutta ei älyä. Sääliksi käy. Olisittepa saaneet hankkeen taakse kunnon ihmiset niin homma pyörisi vielä tänä päivänäkin.