Vetoomus Jyväskylän Energian ja Fennovoiman ydinvoimayhteistyön purkamiseksi.

Hilkka Lipponen
Kemi

#1

31.07.2009 21:54

Hyvä hyvä, adressi on aiheellinen, ja liityin allekirjoittajiin vaikken olekaan jyväskyläläinen.
Paikalliselle, sähkönsiirrosta vastaavalle energiayhtiölle kuin myös varsinaiselle sähkönmyyjälle kannattaa kertoa kantansa uraanisähköön - ja se sähkönmyyjä kannattaa vaihtaa sellaiseen joka myy ja välittää vain todellista ekosähköä eikä muuta, ohjeet sellaisen löytämiseksi ovat mm. adressissa "Vältämme ydinsähköä ja ydinvoimaosakkaitten tuotteita".
Liittyminen Fennovoimaan on paitsi moraaliton myös taloudellisesti ajattelematon teko, koska Fennovoimaan sijoitetut rahat ovat mitä todennäköisimmin menetettyjä rahoja. Fennovoimaan liittyneet sähkö- ym. yhtiöt eivät saa aikoihin jos koskaan vastinetta rahoilleen, koska tuo paperiyhtiö ei tuota uraanisähköään pitkään aikaan eikä (toivottavasti) koskaan, sen olemassaolo on kiinni siitä, kelle jos kellekään eduskunta antaa luvan rakentaa kuudes uraanivoimala Suomeen. Fennovoiman osakkeisiin laitetut varat osakasyhtiöt tietenkin nyhtävät asiakkailtaan. Seuratkaapa hintoja.
Stadinkingi

#2 Re:

20.11.2013 17:40

#1: Hilkka Lipponen -  

 

Yhteistyötä pitäisi pikemminkin syventää. Kannonkoskella olisi oiva paikka rakentaa lisää ydinvoimaa (työllistäisi paljon) ja koska se on niin harvaan asuttu voitaisiin sinne tehdä myös loppusijoitus paikka. Maalaiset luopuisivat varmaan tonteistaan kiljuen