Tom of Finland -postimerkit nuoltaviksi!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Tom of Finland -postimerkit nuoltaviksi!.

Merkityksellinen

#51 block it

21.04.2014 21:04

Ehanaa tää teidän yritys saada merkit pois. Mun mielestä jos te onnistutte niin seuraavan kerran kun suomi voittaa lätkän MM-kisat tai jos painetaan joku räikkösen tms urheilutähden nimiin postimerkki...mä lähden lobbaa sitä. Tom Of Finland oli taiteilija. Hän ansaitsee merkkinsä

Jouko Enkelnotko

#52 Vastakommentti

22.04.2014 11:23

#50: Sampo Nurmi -

Sampo hyvä!

 

Adressin aloittajan kimmokkeena varmasti on ollut toinen, tähän aiheeseen liittyvä adressi. Tämä adressi sisältää vain erisuuntaisen ja asiaan sarkastisen huvittuneesti lähestyvän linjan. Ilman edellistä, kimmoketta antanutta adressia vitsiä ei syntyisi. Kyseessä ei minun mielestäni näin ollen ole kopiointi, vaan vastakommentti.

Tämän rautalangan tarjosi

Jouko Enkelnotko

 

Ai että "tutkimuksissa"?

#53 Re: Re: So?

23.04.2014 18:02

#7: Katsojan Silmä - Re: So?

Ai missä "tutkimuksissa"? Mahtaisikohan olla saman "asiantuntijalähteen" peruja, kuin se missä alettiin lanseeraamaan käsitettä "homofobia", joka myöskin on täysin valheellinen ja ihan pelkästään vain homoagendan tarkoituksenhakuisesti levittämä, että ns. sateenkaarivallankumoukseen, homotuputukseen, heidän propagandaansa ja homojen, todella överiksi menneeseen hyysäämiseen kriittisesti suhtautuvia voitaisiin nimittää, jotenkin negatiivisesti ladatuilla termeillä. Todellisuudessa ei ole olemassa mitään todellista fobiaa, jota voitaisiin nimittää homofobiaksi... Homoagenda vain haluaa ihan väkisin pitää kiinni homojen saamasta "syrjityn" statuksestaan; siitä kun on esim. Seta:lle suurta rahallista- ja myöskin monien suojatyöpaikkojen muodossa etua...!

Nyt kaikki tilaamaan!

#54 Tom of Finland -postimerkkien ennakkomyynti alkoi

23.04.2014 19:25

Tom of Finland -postimerkkien ennakkotilausmahdollisuus alkoi Itellan verkkokaupassa:

https://verkkokauppa.posti.fi/PublishedService?file=page&pageID=9&itemcode=109095

Jos tilaat vähintään 9 arkkia, saat yhden ilmaiseksi (yli 27 euron tilauksiin ei tule postimaksua). Merkit toimitetaan syyskuussa, jolloin myös Postimuseossa alkaa "Salaisuuksin suljettu – kirjeiden Tom of Finland" -näyttely, joka jatkuu 29.3.2015 saakka.

Postimerkit ja Postimuseon näyttely liittyvät Tom of Finlandin 95-vuotisjuhlallisuuksiin. Vuonna 2015 tulee myöskin pitkä elokuva Tom of Finlandista ensi-iltaan. Joillakin hihhuleilla taitaa otsapanta katketa lähiaikoina? Sitä ennen, muistakaa markkinoida Tom of Finlandin juhlavuotta pitämällä yltiömoralisoivaa poruanne esillä medioissa ja muuallakin taukoamatta, kiitos.
Yäk

#55 Homo

25.04.2014 04:12

Homohomohomohomohomohomohomohomohomohomo!
omatunto

#56 OKSETUS

16.05.2014 18:13

EN OSTA AINUTTAKAAN JA JOS SELLAISEN KIRJEEN T KORTIN SAAN JOSSA NOITA ON, PALAUTAN AVAAMATTOMANA LÄHETTÄJÄLLEEN!

Vieras

#57 Re: OKSETUS

26.05.2014 16:30

#56: omatunto - OKSETUS

Tuskin mitään kortteja saat- muutenkaan....

sussiunakkoon..

#58 Re: Hihhuli

26.05.2014 16:33

#55: Yäk - Homo

hihhulihihhulihihhulihihhuli....


Vieras

#59 Re: OLETUS

26.05.2014 19:28

#56: omatunto - OKSETUS

Palauttaisitko myös  jos se tulisi Oy Veikkaus Ab:ltä (sen kierroksen jälkeen kun olisit esim. lotonnut) ?

Homottomuus on aate uus...

#60 Yök, kauheaaa,hirveää, hui, ällö ,yrjö, prrrr...

26.05.2014 19:56

Suomessa ei saa olla homoja. Mitä ne sellaiset ovatkaan, eihän sellaisia olekaan,kuka ne keksi, mistä ne tulevat.Ihan kauheaa,eihän niitä voi olla sellaisia, onko kaikille perheille varmasti olemassa homosuojat? Homous tuhoaa maapallon,homoja on kaikkialla,eikä kukaan voi olla homo.Homous on niiiin kauheaa.Miten voimme suojautua homoilta-riittävätkö väestösuojat voi kauheaa tätä kaikkea voi voi nyt sentään. Homo sana on poistettava kielestämme. Poliisit vartioimaan liikkeisiin sitä ,että vaaleanpunaisia sytkäreitä,vihkoja tai kyniä saa myydä VAIN tytöille-etteivät ne vain houkuttelisi homoluontoa pojissa.Naistenpyörillä ajavat miehet on kaikki ilmoitettava poliisille ja pidätettävä julkista oikeudenkäyntiä varten-tuomion on oltava vähintään elinkautinen. Homoutta vastaan on nyt kertakaikkiaan ryhdyttävä toimenpiteisiin ja nämä ovat ne keskeiset asiat mistä on aloitettava-niin...
Regulator

#61 "Tutkijalle" tiedoksi...

26.05.2014 21:13

#53: Ai että "tutkimuksissa"? - Re: Re: So?

" Homoagenda vain haluaa ihan väkisin pitää kiinni homojen saamasta "syrjityn" statuksestaan..."

Väität siis ....että homoseksuaalien kohtaama syrjintä ja hyväksymättömyys olisikin vain jonkun ihmeen  "homoagendan" keksintöä ja ylläpitämää.Siis ettei sitä oikeasti olisi koskaan ollutkaan ja että sinäkin olet aina hyväksynyt homot ja että sinulle on aivan sama vaikka  joku ystävistäsikin olisi homo . Siis että homot voisivat huoletta  luopua siitä käsityksestään ,että syrjintää  ja ennakkoluuloja heitä kohtaan olisi,kun todellisuudessa koko yhteiskunta hyväksyy heidät kumppaneineen kaikkialla.

...että "Todellisuudessa ei ole olemassa mitään (todellista) fobiaa, jota voitaisiin nimittää homofobiaksi" ,tästä on ymmärrettävä, että sinun täytyy olla koulutukseltasi vähintäänkin psykologi kun noin  syvällä asiantuntemuksella puhut, tai sitten joku,jonkun aivan   uraa uurtavan tutkimuksen tehnyt toisinajattelija joka ei ole vielä saavuttanut maailman psykiatripiirien hyväksyntää käänteentekeville näkemyksilleen.Voin vakuuttaa sinulle ettei tehtäväsi tule olemaan sieltä helpoimmasta päästä:´homofobia´ on käsitteenä nykyisin kaikkien maailman  psykiatripiirien hyväksymä-suurin piirtein samalla lailla kuin esim käsite´hypotermia´ on lääkäripiirien hyväksymä . Joku saattaisi sielläkin kyseenalaistaa  "ajattelusi" ja "asiantuntemuksesi" panna ne molemmat lainausmerkkeihin.

Team Ahma

#62 Re: Vastakommentti

25.10.2014 20:48

#52: Jouko Enkelnotko - Vastakommentti 

 Ilmaisu taitaa kuitenkin olla vähän epätarkka. Vitsin aikaansaamiseksi on joku aloittanut uuden adressin, joka sisältää kopiointia aikaisemmin aloitetusta erisuuntaisesta adressista. Vitsailija on tarvinnut kopiointia huvittamispyrkimyksissään. Tuosta kopioinnista on varmaan erilaisia kannanottoja laidasta laitaan. Hyvin pitkälti en osta noita postimerkkejä ollenkaan. Moi!