Hollannin pedofiilipuolueen kieltäminen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Hollannin pedofiilipuolueen kieltäminen.

Juho Laitalainen
Helsinki

#126 12.v jep

28.07.2008 13:28

Kyse ei ole siitä ettei muuten saa. Sairaalla ihmisellä on seksuaali-impulsseja lapsiin, toisinsanoen pedofiili. Tunnen itseni sherlockiksi mutta ainakin nuoremmille tiedoksi.
Juho Laitalainen
Helsinki

#127 Niin ja...

28.07.2008 13:30

Kuinkahan suuri osa hollannin pedofiilipuoluesta rikkoo/on rikkonut pedofiili lakeja. Ei varmaan kukaan.
Tero Kallio
Nokia

#129 Puolue pitäisi kieltää heti!

29.08.2008 22:35

Vaikka jotkin nuoret näyttäisivät 12/13/14/15vuotiaina täysi-ikäisiltä ja sukukypsiltä, he ovat sisimmässään vielä erittäin kokemattomia ja haavoittuvaisia LAPSIA.

Ei anneta sairaan erityisen kieroutuneen himon tuhota lasten oikeuksia.
Matias Nivala
Nivala

#130

15.09.2008 23:33

Alankomaat on demokraattinen oikeusvaltio, ja demokratiaan kuuluu myös oikeus omistaa huono mielipide, vaikka kovin moni ei ajatuksesta pitäisikään. Eri asia onkin, saako ajatus ylipäätään kannatusta.

Miksi puolue tulisi kieltää? Ko. puolue ei ole edes kerännyt riittävästi kannatusta, (eikä tule varmaan myös keräämäänkään) että sitä voitaisiin ylipäätään edes yrittää kieltää lailla, koska koko puoluetta ei vielä ole edes olemassa.

Tämän addressin kannatus kertoo lähinnä siitä, miten tehokas "lapsipornokortti" on väittelyssä.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

18.09.2008 13:20


Matias Nivala
Nivala

#132

01.10.2008 10:58

Ville Korpela,

Miksi tulisi "tappaa lapsista kiihottujat?" Henkilön murhaaminen on suurempi paha kuin pedofilia, joka ei toteuttuna ole myöskään positiivisesti koettava asia, jos lapsi on kyvytön ymmärtämään teon vaikutuksia, ja hän on tilanteessa ilman vapaata tahtoaan.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

03.10.2008 11:55


sakari koivujuuri
helsinki

#134

10.10.2008 10:47

Turha tätä adressia on allekirjoittaa kun ei Suomen mielipiteet liikuta Hollantia mitenkään, en kannata puolueen ajatuksia, mutta se ei ole suomalaisten asia vaahdota koko hommasta.
Teemu Koivisto
Kiukainen

#135 Miksei se saisi olla?

06.11.2008 19:09

Ei kansan tarvitse äänestää heitä Hollannin parlamenttiin ja ei heidän ehdotuksiaan hyväksytä ilman muiden tervejärkisten poliitikkojen tukea. Mikseivät he saa olla olemassa? Onko väärin edustaa omaa mielipidettä? Itse en tue pedofiiliaa, mutta sanavapautta kyllä. Legalize cannabis!
Niko Juvonen
Lahti

#136 Sananvapaus!!!

18.11.2008 15:23

Miksi tämä pitäisi kieltää? Se rikkoo sanan vapautta! Käsittääkseni Hollanti on edelleenkin demokraattinen valtio? Noh, demokratiaan kuulu se, että enemmistön/kansan tahtoon on tyytyminen.

Jos siis hollannin kansalaiset äänestävät tätä puoluetta, niin minkäs voitte, silloinhan sen pitäisi olla ok? Silloinhan demokratia toteutuisi. On täysin kohtuutonta alkaa sorsia toisia tällä tavalla. Jos ihmiset ajattelevat niin kuin te, niin silloin äänestää vastaan vaaleissa, silloin on jo oman työnsä suorittanut!

Olisiko sanalla tavalla ok syrjiä maahanmuuttajia tjsp? Suomessakin on muslimipuolue, joka pyrkii poistamaan kristinuskon Suomesta ja kieltämään juomisen jne. jne. Jokaisella toki on oma mielipiteensä, muttei toisten mielipiteitä voi sorsia noin.

Tämänkin tapauksessa jos kansa haluaisi tämän puolueen valtaan, niin silloin se äänestäisi näin, ja kuten jo mainitsinkin, demokratia toteutuisi!
Kati Yli-Paavola
Espoo

#137 Jaahas?

18.11.2008 18:52

Eli ohjeet on, älä mainosta tekemääsi adressia, älä tee kunnianloukkausta, vältä rasistisen ilmaisun käyttöä, vältä henkilökohtaisuuksiin menemistä, älä kiroile....sitten pitäisi vielä perustella kantani, mitä en millään muotoa pysty edes tässä kohtaa esittämään!!!!!
Pertti Eräerkki
Vammala

#138 Matias Nivala

04.12.2008 10:28

#132
Ville Korpela,

Miksi tulisi "tappaa lapsista kiihottujat?" Henkilön murhaaminen on suurempi paha kuin pedofilia, joka ei toteuttuna ole myöskään positiivisesti koettava asia, jos lapsi on kyvytön ymmärtämään teon vaikutuksia, ja hän on tilanteessa ilman vapaata tahtoaan.
Matias Nivala (Nivala, 1.10.2008 10:58)
--> Tässäkin vain yksi mielipide: Pedofiilin murhaaminen EI mielestäni ole pahempi kuin pedofilia.


Ari Heinonen
Hartola

#139 Mielenilmaus

07.12.2008 23:25

Saivartelu sikseen...

Tarkoitus onkin ilmaista selkeästi paheksunta että välittäminen myös ulkomaiden lapsista. Toisekseen ihmisoikeuksissakin on ristiriitaisuuksia (porsaanreikiä) jotka tulisi korjata. Niin mm. pedofiilipuolueiden perustaminen olisi paljon vaikeampaa tai mahdotonta, ellei kansan enemmistön tukea ole. Seuraavaksihan voisivat rikolliset perustella esim. raiskauspuolueen tai tappajien puolueen.

Hollannin pedofiilipuolue ajoi myös mietojen huumeiden laillistamista lapsille ja kovempien huumeiden laillistamista vanhemmille. Ehkä ovat pedofiilit "innostuneet" politiikasta hamppupäissään...

Suomessakin pitäisi perustuslakiin säätää suojapykäliä joilla estettäisiin ihmisoikeuksien romuttamiseen pyrkivien liikkeiden, järjestöjen ja puolueiden perustamista ja toimintaa.

Demokratiaa ei tosin voi ylläpitää pakolla. Jos kansan enemmistö tahtoo, on tahtoon pakko ennemmin tai myöhemmin taipua vaikka se olisi miten järjetön tai vahingollinen tahansa. Etenkin jos tahtoa myös ilmaistaan, enemmän tai vähemmän tuntuvasti.

Haluaisitko sinä että avoimesti pedofilian laillistamista vaativa henkilö hoitaisi päiväkodissa lastasi tai on lapsesi opettaja? Se voisi hyvinkin olla Suomessa mahdollista, kun päiväkodeissa ja kouluissakaan ei lain mukaan saa syrjiä mielipiteiden tai vakaumuksen perusteella töihin otettaessa...
linda mandell
vantaa

#140

08.12.2008 18:13

terveisiä kaikille niille saivartelijoille, jotka eivät kannata tätä adressia demokratiaan ja sananvapauteen vedoten ja niille pedofiileille, jotka tosiaan voivat yhtyä tällaisen puolueen mielipiteisiin: ymmärrättekö millainen vaikutus tämän puolueen toimilla voisi olla nimen omaan ihmisiin joilla ei ole sananvapautta äänestää, ja jotka eivät voi olla osallisena demokratiaan, tai mitenkään vaikuttaa itseään koskeviin asioihin? kuinka moni lapsi tosiaan saa itse päättää osallistuuko pedofiilin toimiin?
kuka lapsi (ja älkääpä nyt saivarrelko siellä että kyllä 14-17 vuotias jo ymmärtää mitä on tekemässä) todella muka ymmärtää mistä siinä on kyse?

ja korjatkaa toki, jos olen väärässä: eikö pedofiilipuolue mahdollistaisi sen että seksuaalinen teko lasta kohtaan tulisi lailliseksi? jos näin on (ja korjatkaa toki taas jos olen väärässä) eikö se olisi MELKO ristiriidassa ihan vaan senkin takia koska perustuslaissahan taataan kaikille vapaus päättää omasta seksuaalisuudesta ja ruumiista (johon nämä neropatit jotka ei syystä tai toisesta allekirjoita tätä adressia itsekin vetoavat), mutta tosiaan kun aiemminkin kysyin, kuka lapsi MAHDOLLISESTI päättää itse oma-aloitteisesti ja vapaaehtoisesti harrastaa seksiä omien vanhempiesa ikäisen henkilön kanssa?

ja miten kukaan ikinä voi ehdottaa, ettei tämä muka vahingoita lasta, tai jätä elinikäisiä traumoja? surettaa ajatella että on ihmisiä jotka eivät puolusta niitä, joilla ei ole itsellään mahdollista pitää omia puoliaan.

ajatelkaa asiaaa vaikka näin: joku älypää keksisi perustaa puolueen joka puolustaisi kaktuksien työntämistä seksuaalirikollisten rektumiin ja äänioikeuden poistamista näiltä "vapaustaistelijoilta". siinähän sitten ruikuttaisitte demokratiasta ja sananvapaudesta
Olli-Pekka Mahrberg
Joensuu

#141

12.12.2008 18:47

Uskomatonta mihin maailma on menossa.. Säälittävää
Mikko Frisk
Espoo

#142 Kysyn vain...

13.12.2008 13:13

Mielestäni maailman nuorista tytöistä suurin osa menee naimisiin ennen 18:tta syntymäpäiväänsä, tämä on vain luku jonka länsimaalaiset ovat keksineet. Näin on ollut maailmassa monta vuosituhatta ennen meidän aikaamme ja hyvin ovat pärjänneet. En tiedä osaako 14-17 päättää omista asioistaan nykypäivänä, mutta kyllähän sen on täytynyt olla mahdollista ennen meidän aikaamme.

Nämä numerot ovat vain teidän keksimiä ja eivät heijasta historiaa millään tavoin, miksi ihminen tulee sukukypsäksi jo monta vuotta aikaisemmin kuin 18v? Ainakin suurin osa.

Enpä ole puoluetta vastaan enkä puolesta, mutta faktaahan on että täysi-ikäisyys on vain nykymaailman tuote, joka ei korvaa mitenkään omaa identiteettiä siitä milloin ja kenen kanssa sukupuoliyhteys voidaan aloittaa.

Saa olla eri mieltä :-)
Oula Lintula
Tampere

#143 Linda Mandellille

18.12.2008 00:38

"ja korjatkaa toki, jos olen väärässä: eikö pedofiilipuolue mahdollistaisi sen että seksuaalinen teko lasta kohtaan tulisi lailliseksi?"

Olet väärässä.

Lakia muutetaan, jos parlamentin enemmistö niin päättää. Kyseinen puolue ei varmastikaan edustaisi enemmistöä.

Jos olisin alankomaalainen, ilmaisisin vastustukseni kyseistä puoluetta kohtaan äänestämällä jotain muuta. Demokratian ja sananvapauden nimissä (joita täällä on jo käsiteltykin) en siis kieltäisi puoluetta, kuten en mitään muutakaan puoluetta, en edes kommunisteja.
Matti Järvinen
Sulkava

#144

18.12.2008 12:41

Mielestäni jokainen voi perustaa minkä puolueen tahansa,mutta kanattaa muistaa ettei teemana saa olla asia joka on lainvastainen tai muuten toisen ihmisen oikeuksia ja yksilönvapautta rikkova, (ja tässä tapauksessa lienee sellaisesta kyse).
Oula Lintula
Tampere

#145 Lainmuutos ei ole lainvastaista

19.12.2008 07:10

Käsittääkseni puolue ei toiminnassaan harjoita lain rikkomista, esimerkiksi lasten hyväksikäyttöä.

Lain rikkominen ja vaatimus lain muuttamisesta ovat täysin eri asioita.

Oma näkemykseni on, että puolueen teeman on saatava olla absoluuttisesti mikä tahansa, myös täällä meillä. Mikäli kyseinen teema ei minua miellytä, en puoluetta kuitenkaan äänestä.
Matias Nivala
Nivala

#146

24.12.2008 15:01

"--> Tässäkin vain yksi mielipide: Pedofiilin murhaaminen EI mielestäni ole pahempi kuin pedofilia.


Pertti Eräerkki (Vammala, 4.12.2008 10:28)"

Hyvä Pertti Eräerkki,

Voisitko perustella väitteesi? Minä ja moni valtiollinen oikeuselin näemme ihmishengen riistämisen suurempana vääryytenä, kuin pedofiilisen raiskausaktin.

Molemmat ovat väärin, mutta toinen johtaa vakiolla elämän loppumiseen, missä toinen voi korkeintaan aiheuttaa traumoja eikä välitöntä kuolemaa. Se mikä on

Ota toki huomioon, että puolue ajaa lapsen kanssa seksuaalisen kanssakäynnin mahdollisuuden laillistamista, eikä raiskauksen laillistamista. Tässä on suuri ero, kun toisessa ei ole ainakaan teoriassa mitään moraalisesti väärää.
Joni Parpala
Oulu

#147

06.01.2009 23:55

Tuo on toki hyvin kyseenalainen puolue, mutta en menisi kieltämään sitä.
Yksi sana; Sanavapaus.
Pertti Eräerkki
Suonio

#148

27.01.2009 10:21

Tämä ei ollut väite, vaan mielipide. Luulisin sinun pilkunviilaajana poimineen sen tuosta tekstistäni.
Ja sinä voit tunkea ne valtiolliset oikeuselimet rektumiisi.

Tuollainen tyhjänpäiväinen jauhaminen mitä sinäkin täällä kaiket päivät harrastat on todella lapsellista. Olet kaiketi semmoinen nettinörtti jolla ei ole muuta tekemistä kuin kirjoitella kaikenmaailman adressi palstoille vastaväitteitä kaikesta ja onanoida siinä sivussa. Googlettelet kaiketi samalla lakioppia ja sivistyssanoja.


"Molemmat ovat väärin, mutta toinen johtaa vakiolla elämän loppumiseen, missä toinen voi korkeintaan aiheuttaa traumoja eikä välitöntä kuolemaa." <- Miksi lauot itsestään selvyyksiä?

"Murha=kuolema"

Hohohhooo. Onpas hauska aamu pitkästä aikaa.

#146
"--> Tässäkin vain yksi mielipide: Pedofiilin murhaaminen EI mielestäni ole pahempi kuin pedofilia.


Pertti Eräerkki (Vammala, 4.12.2008 10:28)"

Hyvä Pertti Eräerkki,

Voisitko perustella väitteesi? Minä ja moni valtiollinen oikeuselin näemme ihmishengen riistämisen suurempana vääryytenä, kuin pedofiilisen raiskausaktin.

Molemmat ovat väärin, mutta toinen johtaa vakiolla elämän loppumiseen, missä toinen voi korkeintaan aiheuttaa traumoja eikä välitöntä kuolemaa. Se mikä on

Ota toki huomioon, että puolue ajaa lapsen kanssa seksuaalisen kanssakäynnin mahdollisuuden laillistamista, eikä raiskauksen laillistamista. Tässä on suuri ero, kun toisessa ei ole ainakaan teoriassa mitään moraalisesti väärää.
Matias Nivala (Nivala, 24.12.2008 15:01)

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

07.02.2009 20:36


Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

08.02.2009 02:41