Hollannin pedofiilipuolueen kieltäminen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Hollannin pedofiilipuolueen kieltäminen.

Mäkinen Hannele
Tornio

#26

20.02.2007 12:08

Eläinten oikeudet yhtäällä ja pikkulasten pyllyjä himoitsevien aikuisten oikeudet toisaalla! Voi tätä maailman rappiotilaa. Kunpa voisi turvata kaikille maailman lapsille elämän, jossa ei olis vilua, nälkää eikä pelkoa. Jokainen lapsesta seksuaalisena olentona haaveileva henkilö pitäisi kuohita ja laittaa pajukoreja punomaan jäätikölle. Ilmaston lämpeneminen huolehtis loput! "Demokratian ja sananvapauden" nimissä muka puolustatte lasten raiskaajia. Oksetatte!
Tapio Peltonen
Turku

#27

20.02.2007 13:19

Käsittämätöntä, miten monet ihmiset ovat valmiina loukkaamaan toisten mielipiteen- ja ilmaisunvapautta, kun kyseessä ovat tietyt asiat. Tuskin kukaan järjissään oleva _puolustaa_ pedofiilipuolueen näkemyksiä, mutta kyllä minun nähdäkseni tietyllä tavalla ajattelemisen kieltäminen on hyvin vakava asia, eikä sitä saisi tehdä tunteenomaisesti.

Lasten hyväksikäyttö on toki Hollannissa rikollista, ja tulee aina olemaan. Ajatelkaa nyt vähän, ei tuollainen puolue _voi_ saada enemmistön tukea. Enin mitä ko. puolue voi saada aikaan on herättää keskustelua, mutta puolueen päämäärät ovat niin voimakkaasti ristiriidassa vallitsevien moraalikäsitysten kanssa, että ne tuskin vaikuttavat politiikan suuntaan.

Pedofiilipuolueelle olisi voitto, jos se kiellettäisiin. Ajatelkaa sitä mediakohua, mikä siitä nousisi. Ainoa tapa tehdä tuo puolue täysin toimintakyvyttömäksi on vaieta se kuoliaaksi. Kieltämispyrkimykset eivät tätä tee.

Mielestänin lasten hyväksikäyttöä tulisi muutenkin käsitellä ensisijaisesti rikosoikeudellisena ja sosiaalisena ongelmana, ja lähes jokaikinen kerta, kun aihe nostetaan yleiseen mediajulkisuuteen, on kyseessä poliittinen pisteidenkeruu. Ongelmat eivät tässä tapauksessa parane julkisella keskustelulla, koska mediassa rikosoikeudellisia ja sosiaalisia näkökohtia ei voida käsitellä, kun kaikkien on pakko kilpailla siitä, kuka tuomitsee pedofiilit näyttävimmällä tavalla. Ja jos joku yrittää käsitellä asiaa vakavasti, hänet jätetään todennäköisesti keskustelussa huomiotta.

En allekirjoita tätä vetoomusta. Enkä allekirjoittaisi edes vetoomusta natsipuolueen kieltämiseksi, vaikka natsipuolueilla on moninkertaiset menestymismahdollisuudet pedofiilipuolueeseen verrattuna. En allekirjoittaisi edes vetoomusta sellaisen puolueen kieltämiseksi, joka pyrkisi sallimaan murhat. (Kait murha nyt sentään on ainakin useimmissa tapauksissa vielä tuomittavampaa kuin lasten hyväksikäyttö.)
Pauli Pekki
Rantsila

#28

25.02.2007 22:48

Täällä puhutaan, että mielipiteenvapaus kuuluu jotenkin olennaisesti demokratiaan ja halutaan sen varjolla sallia tällainen puolue. Mutta kuuluuko se todella? Sehän on myös mielipide, että joku haluaa kieltää tällaisen puolueen. Tässä on jokin paradoksi. Tämä voidaan tietenkin "ratkaista" kieltämällä sellaiset mielipiteet jotka kieltävät mielipiteet :-) tai ainakin kieltämällä niiden laiksi tulo, mikä on minusta sama kuin kieltää niiden esittäminen.
Minusta mielipiteenvapaus ei välttämättä kuulu demokratiaan. Sen rajoittamisesta tai rajoittamatta jättämisestä päättää kansa. Jos enemmistö kansasta haluaa kieltää tällaisen puolueen, niin eikö se ole juurikin sitä demokratiaa.

demokratia = kansanvalta
Ivy Ruonakoski
Helsinki

#29

27.02.2007 18:16

Minun mielestäni ei kyllä niin hirveästi haittaa moinen puolue, koska se ei IKINÄ tule saamaan ainuttakaan paikkaa parlamentissä tai missä vain. Minä vain pelkään sen sallimisen lähettävän väärän viestin näille lapsiinsekaantujille.
juuso leskinen
hollola

#30

27.02.2007 21:10

demokratia ajtuksena on hyvä ja toimiva mutta toteutus onkin sitten toinen juttu.
oliskohan maalaisjärjelle tilausta
Jani Pekkala
Jämsänkoski

#31

04.03.2007 19:02

Tiedän saavani vasta lauseita mielipiteestäni mutta EU:n tavoitteena on tehdä Kristilliset arvot tyhjiksi ja tämä on jo yksi askel siihen suuntaan, ensin sallitaan homous ja lesbous sitten myöhemmin mennää jo tähän että lapsetkin halutaan tahrata syntiin, nuo himojensa vallassa olevat ihmiset jotka haluavat tehdä EU:sta ja maailmasta uuden rooman valtakunnan saavat kyllä tuomionsa.

Elämme edelleen Hitlerin tahdon mukaisessa valtakunnassa jonka tarkoitus tuhota Raamattu ja sen opit ,niinkuin Hitler aikoinaan halusi tappaa peri kristityt eli juutalaiset ja Hilter:hän poltti myös raamatut ja koraanit.

Joh 8:

Jeesus sanoi: "Jos te pysytte uskollisina minun sanalleni, te olette todella opetuslapsiani. Te opitte tuntemaan totuuden, ja totuus tekee teistä vapaita.

Totuuden peittelyyn pyritään paljon nykyään ja ennenkaikkea raamatun oppeja ja sanoja yritetään peitellä jotta ihmiset voisivat tehdä itse itsensä vapaiksi.

Markuksen Eva8:

"Opetuslapset olivat unohtaneet varata leipää mukaansa. Heillä oli veneessä yksi ainoa leipä. Jeesus puhui heille vakavasti: "Olkaa varuillanne. Varokaa fariseusten ja Herodeksen hapatetta." Mutta he vain puhelivat keskenään siitä, ettei heillä ollut leipää. Jeesus huomasi sen ja sanoi: "Miksi te puhutte siitä, ettei teillä ole leipää? Ettekö vieläkään ymmärrä, ettekö käsitä? Onko teidän sydämenne paatunut? Onhan teillä silmät, ettekö te näe? Onhan teillä korvat, ettekö kuule? Ja ettekö muista: kun jaoin ne viisi leipää viidelletuhannelle ihmiselle, kuinka monta täyttä korillista te keräsitte palasia?" "Kaksitoista", he vastasivat. "Entä kun jaoin ne seitsemän leipää neljälletuhannelle? Kuinka monta koria te silloin keräsitte täyteen palasia?" He vastasivat: "Seitsemän." Jeesus sanoi heille: "Ettekö te vieläkään käsitä?"

"Teillä on korvat mutta ette kulle , teillä silmät mutta ette näe"

Jeesus puhui myös raamatussa paluustaan ja viittasi siihen että ennen hänen paluuta maan päälle tulee suuri uskosta luopuminen,tämä rupeaa jo näkymään paljolti maailmassa.

Sanomani ei ole sitä että tyrkytän uskoani jokaiselle sekä en ole täällä tuomitsemassa ketään , mutta haluan antaa näkökulmani tähän asiaan hyvin perustellusti , en halua myöskaan kenenkään tuntevan että haluan tyrmätä hänen mielipiteensä asioista.

Toivottavasti uskon veljet ja siskot tiedätte asioista , te jotka uskotte jaksatte pitää lupauksenne Jeesukselle!

Jani Pekkala
Jämsänkoski

#32

04.03.2007 19:18

korjaukset: (raamatut ja *koraanit) tark *toora:t

pahoittelen kirjoitus virheitä!
Jussi Kataja
Rauma

#33

13.03.2007 14:45

Onhan Suomessakin läjäpäin moraalittomia puolueita, vaalien alla luvataan tähdet taivaalta mutta kaudella ei tapahdu paskaakaan. MITÄ SE SEMMONEN MORAALI OIKEIN ON. Toki Hollannin poikien pikku pedopuolue on moraaliton vähän eri tasolla, mutta täyttä paskaa nää paikallisetkin kerhot on.
aatee jeah
kuopio

#34

16.03.2007 23:20

pedofiilit kunniaan!!
Jan-Patrick Bollström
Tampere

#35

17.03.2007 22:06

Mutta eikö se ole loppujen lopuksi kansan asia haluavatko he sallia ikärajan laskemista, jos kansalla ei olisi valtaa se ei olisi demokratiaa
Pauli Lepistö
Vantaa

#36

28.03.2007 20:31

puoluehan kuullostaa sialliselta
Robert Rautiainen
Somero

#37

28.03.2007 22:42

Sehän on absurdia olettaa että jos laillistetaan 12v lapsen kanssa seksin harrastaminen, pedofiiliraiskaukset ponnahtaisivat nousuun. Yhtä helppo ne 12v on raiskata vaikkeivät olisikaan lain mukaan tarpeeksi vanhoja seksiin aikuisen kanssa.
Jenna Tuovinen
Nurmes

#39

17.04.2007 20:04

tää on vähän kaksipiippuinen juttu. ehkä jotkut kiihottuvat lapsista, mutta tuollainen ylistäminen(väärä sana kuvaamaan) on jo tyhmää.
silja linjama-wilenius
uusikaupunki

#40 Hei mysteerinen #23

18.04.2007 02:49

On se komiaa kirjoitella tuollaisia asioita ilman omaa nimeä. 12v. ei ole valmis päättämään omasta seksuaalikäytöksestään. Joka niin luulee, on sairas, ja yleensä ei- toivottu normaaliin yhteiskuntaan.
Yököttää.
Tommi Nikkilä
Helsinki

#41 Kertokaa minulle miten ajatella

26.04.2007 12:50

Heini Eräsalo ja hänen ystävänsä (=adressin allekirjoittaneet) voisivatkin sitten seuraavaksi määritellä muutenkin niin hankalan mielipiteen vapauden uudelleen.

Itseäni ainakin kovasti kiinnostaa tietää, mitä mieltä saan Heini Eräsalon mielestä olla seuraavista asioista:

- NATO
- julkinen liikenne
- ydinvoima
- sininen väri
- karvas

Kunhan Heini Eräsalo on määritellyt, saako näiden puolella olla vai tuleeko minun olla näitä vastaan, voimme jatkaa alkuperäistä keskustelua Heini Eräsalon tarkoittamasta aiheesta eli "Mielipiteen vapauden rajoittaminen tapauksissa, jotka eivät miellytä Heini Eräsalon omaa katsomusta".

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

09.05.2007 04:58


Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

13.05.2007 02:49


Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

13.05.2007 15:28


Matti Vestala
Lahti

#45

14.05.2007 20:08

Tätä keskustelua seuratessa ei voi kuin ihmetellä joidenkin asennetta.

Ennen kuin puhutte asian puolesta, miettikää hiukan tilannetta, aivan niin, aivoja saa käyttää.

Perheelliset ihmiset tietävät mistä puhun, olisiko se teidän mielestänne kiva,jos 12 vuotiaalla pojallanne / tyttärellänne olisi suhde 60 vuotiaaseen?, 12 vuotiaana lapsi tuskin osaa itsenäisesti käsitellä asiaa, ja on vanhempien ihmisten vaikutuksille altis.
Ne ihmiset jotka eivät allekirjoita, ovat varmaan mielissään siitä, että heidän lapsensa joutuvat esim koulustapaluumatkalla seksuaali "en sano rikoksen, koska jotkut teistä haluavat sen lailliseksi" - uhriksi.

Miettikää!!
satu siitonen
hankasalmi

#46 Eläimiin sekaantuminen

16.05.2007 10:28

kuoleeko ihmisrotu, homo sapiens, sitten sukupuuttoon?
Ida Männistö
Aura

#47

16.05.2007 16:38

Demokratiaa kunnioittaen, en allekirjoita. Saahan sellainen puolue olla, eri asia saako se kannatusta tai mitään aikaan, kunhan vain toimitaan lain rajoissa. Oli rotusorron vastustaminenkin aluksi laitonta, mutta lait uusiutuvat! Kansa päättää mihin suuntaan. tso tso demokratian viholliset...
Tony H
Kerava

#48

19.05.2007 10:35

Tavoitteina on alentaa alaikäisyyden raja sukupuolisuhteissa ensin kuudestatoista kahteentoista ikävuoteen, ja myöhemmin poistaa suojaikäraja kokonaan.

Kukaan muu kuin sairas, iljettävä, pervo ja pedofiili henkilö ei kai tahtoisi olla seksuaalisesti tekemisissä 10vuotiaan kanssa?

He tahtovat sallia eläimiin sekaantumisen jatkossakin, ja samalla parantaa Eläinten Oikeuksia. Onkos tossa nyt enään mitään järkeä?
Tony H
Kerava

#49

19.05.2007 10:36

Lisäys vielä

Perustajajäsenet ovat kaikki tunnustautuneet pedofiileiksi ja rahastonhoitaja van den Bergilla on myös takanaan tuomio lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Kun edes yhdellä noista on tuomio lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä, pitäisi koko puolue heti lakkauttaa.
Jokke Renfors
Tuusula

#50 Kuten sanottu...

21.05.2007 01:36

Pedofilia on yksi, sananvapaus toinen asia.

On fakta, etteivät kaikki voi koskaan olla samaa mieltä mistään. Jonkun mielestä lapsiin tai eläimiin sekaantuminen voi olla ihan hauskaa puuhaa. Toinen pitää sitä kuvottavana rikkomuksena inhimillisyyttä vastaan. Jonkun mielestä mansikkaeskimo on parasta, vaikka toinen on enemmän vaniljaihmisiä.

Ehkä joku muistaa jonkun "hullun" joka sai aikanaan päähänsä muuttaa Suomen suuriruhtinaskunnan lainsäädäntöä niin, että naisilla olisi miehiin nähden tasa-arvoinen mahdollisuus osallistua valtakunnalliseen päätöksentekoon.

Riippuu yksilön omasta mielipiteestä onko aiheellista verrata edellä mainittua saavutusta yritykseen laskea lapsen/nuoren seksuaalisesti laillista ikää 12 vuoteen. Henkilökohtaisesti tuomitsen jyrkästi moisen hankkeen, koko adrssissa mainitun PNVD-puolueen muun vaaliohjeman ohella.

Mutta mitä, jos tsaari Nikolaille olisi aikanaan kiikutettu adressi, jossa naisten oikeuksia ajavan perverssipuolueen olemassaolo olisi niinikään haluttu lopettaa?

Se laillistetaanko Hollannissa 12-vuotiaisiin kohdistuva seksuaalinen kanssakäyminen, riippuu hollannin kansan omasta tahdosta. Mielestäni on väärin kieltää näiltä ihmisiltä mahdollisuus tehdä päätöksiä omaa elämäänsä koskevista asioista ja toisaalta toisilta ihmisiltä mahdollisuus yrittää vaikuttaa ja tarjota muutoksia omilla ehdotuksillaan.

Sitäkin on jo muutamissa diktatuureissa ehditty kokeilla.

Ymmärrän adressin tekijän ja useipien sen allekirjoittaneiden hyvän tarkoituksen, mutta tämä adressi ei ole pedofilian tai zoofilian vaan sanavapauden tiellä. Uskon hollantilaisten osaavan tehdä oikean johtopäätöksen siinä missä me suomalaisetkin.

PNVD-puolue ei ikinä saisi ääntäni eikä hyväksyntääni.

Tämä adressi ei saa allekirjoitustani.