Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

/ #6504 Re: Re: Re: Re: Re: Re: STM:n tutkimuksesta

05.04.2013 05:05

#6427: - Re: Re: Re: Re: Re: STM:n tutkimuksesta

"Kerro sinä ensin, miksi kleptomaani varastaa? Tai psykopaatti murhaa? Tulisiko varastaminen tai murhaaminen hyväksyä tasa-arvoon vedoten vain siksi että asianosaisilla on taipumuksia tehdä noita rikoksia? Heillähän ei ole mahdollisuutta kieltäytyä vääryydestä?"

Hah, klassinen harhautusyritys vaihtaa aihetta. Kyse oli seksuaali-identiteetin väitetystä valinnaisuudesta. Ei, kerropa sinä nyt omin sanoin, miten homoseksuaali mies VALITSEE kuvailemani asiat, sillä ketjussa kirjoitettiin Raamatun jakeisiin vedoten, että homoseksuaalisuus on "valinta".

Koskapa vastausta ei tullut, toistan aiemman viestini:

Kerro toki enemmän siitä, miten esimerkiksi homomies valitsee sen, että hänen aivonsa muistuttavat rakenteellisesti naisen aivoja tai miten homomiehen hypotalamus aktivoituu testosteronijohdannaisesta samalla tavalla kuin naisilla (kun taas heteromiehellä reaktion laukaisee estrogeeniyhdiste).

Homoseksuaalisten miesten naispuolisilla sukulaisilla on muuten enemmän jälkeläisiä kuin heteroseksuaalisilla miehillä. Tämäkin on varmasti sinun mukaasi tietoinen valinta.