Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

/ #6735 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hiljainen varmuus

06.04.2013 07:54

#6715: HOMOILLA MORAALI KADOKSISSA. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hiljainen varmuus

Homolehdessä kannattajiaan kehoitetaan viemään homoutta kaikin keinoin eteenpäin ja tekemään homous mm positiiviseksi esim. tasa-arvon nimissä sekä keinoja kaihtamatta murtamaan perinteiset instituutiot.”

Onko selkärankaa katsoa totuutta miten homoja ohjeistetaan kiihoittamaan yhteiskuntaa ja sen yksilöitä vastaan. Kiihoittaa vihaan.”

Jatkan vielä edellisen viestini viitoittamalla tiellä erityisesti sanotun ”homolehden” osalta. Olen tietty jo aiemmin sitä kommentoinut, joten tekstini on pitkälti vanhan toistoa. Toisteisuuden puolesta puhuu toisaalta se, että esimerkki nimimerkki ”fundis” luuppaa papukaijan tavoin identtisen sisältöistä viestiään siten, ettei minkään valtakunnan kommentoinnilla tunnu olevan vaikutusta ”fundiksen” postausten formulointeihin. Samaa voi tietenkin sanoa myös niistä, jotka leikkaa-liimaa-tekniikalla lähettävät saman skandaalinkäryisen listauksensa ”vaietun homostrategian” pääkohdista vailla mitään reagointia heidän jo aiemmin saamiinsa palautteisiin.

Kirjoitin jo aiemmin seuraavasti: ”Sikäli kun artikkelin käsittely ansaitsee enempää käsittelyä huomautan, että olisithan tietenkin voinut lähdetiedon lisäksi korjata itse asiaakin. Mainitusta linkistä () voi lueskella alkuperäistä kirjoitusta ja verrata sitä tälläkin palstalla esitettyyn versioon sen sisältämistä teemoista. Ei varmaankaan tule yllätyksenä, että varianssia löytyy.” Jokainen voi aivan omassa ylhäisessä yksinäisyydessään käydä lukaisemassa tuon adressiketjuun jo useasti postatun artikkelin ja verrata sitä täällä uskovaisten suusta esitettyyn referaattiin.

Asia voi järkyttää, mutta linkattu juttu on kokonaisuutena varsin selväpäinen ja kirkas aikamatka 1980-luvun ankeaan mediailmapiiriin ja keinoihin, joilla homoista julkisuudessa luotuun vääristyneeseen mielikuvaan voisi vaikuttaa. Mainituista keinoista suurin osa on normaaleja PR-toiminnassa ja mediavaikuttamisessa käytettäviä tulokulmia, jotka löytyvät jokaisen mediassa toimivan huoneentaulusta. Jos tässäkin haluaa nähdä salaliittoja ja pirullisen illuminaatin väkevän propagandavoimannäytteen, suosittelen lyhyttä vierailua vaikkapa mainostoimistoon.

Mitä muuten ”fundiksen” jatkuvaan teflon-taktiikaan tulee, toistan vielä aiemman huomioni: ”Huomaa nimimerkki 'fundiksen' älyllisen epärehellisyyden määrän heti näin aamusta. Tämä keskusteluhan käytiin jo eilen, ja kun jäit siinä alakynteen, niin päätit vain yksinkertaisesti jatkaa lähtöruudusta toistamalla vanhan viestisi.

Tämähän kertoo tietenkin vain kristityiksi itseään kutsuvien luonteesta. Itselläni ei tulisi mieleenkään alkaa luupata sellaisia keskusteluja, joissa olisin kirjoittanut jotakin virheellistä ja puutteellista varsinkaan sen jälkeen, kun minua olisi samalla foorumilla korjattu. Tällaiset asiat eivät tietenkään estä kristittyjä ja siitä syystä kaikki keskustelut kiertävät loppupeleissä kehää. Kristitty vastapuoli ei kykene tarkistamaan näkemyksiään, vaan tyytyy vain pölyn laskeuduttua tuuttaamaan samaa vanhaa vajavaista viestiään.”