Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

#6726 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hiljainen varmuus

06.04.2013 07:19

#6695: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hiljainen varmuus

"Vastaat kuin homolehden ohjeessa kehoitetaan. Kaikki homoutta vastustajat tulee saada kuvattua rasisteiksi. Itse teette juuri kuin homolehtenne opastaa."

Ensinnäkin on huomattava, että tasa-arvoisen avioliittolain kannattajat eivät tietenkään kykenisi aivan itsenäisesti asialliseen ja pilkkalauluttomaan keskusteluun, jollei takana olisi kansainvälisen homosalaliiton kirjallista ohjeistusta siitä, että kirjoittajat muistavat pysyä edes jotenkin tolkuissaan ja argumentoida sanottua eikä sanojaa.

Toisekseen merkillepantavaa on, että homoliittojen vastustajien kirjallisen ulosannin taso liikkuu paikoittain niin matalalla, ettei taustalla takuulla ole minkäänlaista koodistoa joka kertoisi, miten asioista keskustellaan ainakin lähes sivistyneesti. Adressissa esiintyvät alatyylin vaalijat ovatkin siten tässä suhteessa todellisia vapaa-ajattelijoita.


Vieras

#6727

06.04.2013 07:21

Jumalan sanan ilmoitushan on selvä.Eivät miehimykset saa periä Jumalanvaltakuntaa."Häpeällistä on sanoakkin,mitä he salassa harjoittavat,miehet yhtyessään miehen kanssa,häpäisevät itsessään Jumalan kuvan".

Vieras

#6728 Re: Re: Re: Näennäinen tasa-arvo

06.04.2013 07:24

#6706: taku - Re: Re: Näennäinen tasa-arvo

Saanen huomauttaa nimimerkille, että aivan samoin kuin täällä on uskovaiset todenneet, että homot voivat mennä naimisiin vastakkaista sukupuolta olevan kanssa, näin siis heidän tasa-arvokaäsityksensä mukaan, niin samoin voivat heterot mennä rekisteröityyn parisuhteeseen samaa sukupuolta olevan kanssa.

Niin, että älä valita kun vaalimanne tasa-arvo toteutuu juuri kuten haluatte.


Vieras

#6729 Re: Re: Tässä kohden

06.04.2013 07:30

#6642: - Re: Tässä kohden Kuinkahan saisimme tavoitettua myös ortodokseja adressiimme..

 

Se taitaa olla mahdotonta, koska ortodoksit eivät äänestä Kristillisdemokraatteja, vaan demareita.

Jochanan

#6730 Re: Re: Re: Näennäinen tasa-arvo

06.04.2013 07:32

#6706: taku - Re: Re: Näennäinen tasa-arvo

saanen huomauttaa että heteropareillakaan ei ole oikeutta rekisteröityyn parisuhteeseen.

Ei pidä paikkaansa. Hetero voi milloin tahansa mennä rekisteröityyn parisuhteeseen, kunhan puoliso on samaa sukupuolta huin hän itse.


Vieras

#6731 Re: Re: Re: Näennäinen tasa-arvo

06.04.2013 07:32

#6706: taku - Re: Re: Näennäinen tasa-arvo

"saanen huomauttaa että heteropareillakaan ei ole oikeutta rekisteröityyn parisuhteeseen."

Anteeksi, mutta mitä höpäjät? Heteroseksuaalisella ihmisellä on sama oikeus b-luokan avioliittoon eli kannaltaan täysin hyödyttömään viralliseen liittomuotoon. Tämän lisäksi hänellä on oikeus a-luokan avioliittoon eli liittomuotoon, joka takaa hänelle kattavasti paitsi kaikki parisuhteisiin liittyvät edut ja oikeudet myös parisuhdelainsäädännön "henkisessä" ytimessä olevan fundamentaalisen oikeuden saada juuri oma parisuhde virallisesti tunnustetuksi yhteiskunnan silmissä.

Homoseksuaalisella ihmisellä on oikeus vain kahteen huonoon vaihtoehtoon: b-luokan avioliittoon ja avioliittoon, joka on hänen kannaltaan täysin hyödytön virallinen liittomuoto.

Perus- ja ihmisoikeusajattelussa tarkastelu on tässä suhteessa yksilölähtöistä. Tasa-arvoisen avioliittolain kohdalla on kyse siitä, että yksilöitä ei syrjittäisi heidän seksuaalisen suuntautumisensa takia. Seksuaali-identiteetin yhtenä ilmenemismuotona on yksilön puolisonvalinta, ja nykyinen laki kohtelee yksilöitä eri tavalla riippuen heidän puolisonsa sukupuolesta. Erottelu luokittuu syrjiväksi, sillä se tehdään ilman hyväksyttävää syytä.

"Jos uskonnonvapaus toimisi mainitsemalasi tavalla kyse on silloin siitä että SUOSITAAN jotakin ryhmää."

Lainsäädäntömme suosii henkilöitä, jotka jakavat elämänsä vastakkaista sukupuolta olevan henkilön kanssa ja haluavat (ja saavat) liittomuodolleen täysimääräisen tunnustuksen ympäröivältä yhteiskunnalta.


Vieras

#6732 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hiljainen varmuus

06.04.2013 07:39

#6715: HOMOILLA MORAALI KADOKSISSA. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hiljainen varmuus

"Tero p kato kirjoitus 6473 ja ihmettele miten homolehden ohjeet pomppaa täällä teidän kirjoituksissa nyt vasten teidän kasvoja. Mitähän Pekka Haavisto kommentoi kun esittelen asian hänelle."

Häpeän kyllä silmät päästäni, jos todella menet esittelemään näitä ajatuksiasi Haavistolle..

Anyways, sallinette muutaman metakommentin. Jatkuva – ja hämmentävästi ilmeisesti vakavavissaan harjoitettu – viittaaminen Guide-artikkeliin kuvaa tietyissä uskovaisissa piireissä vallalla olevaa yleisempää taipumusta salaliittoajatteluun. Merkkejä tämänkaltaisesta uhkaavan alavireen fantasmaattisesta ajattelusta on nähty tässäkin adressissa, kun useat kirjoittajat ovat homoavioliittojen vastustuksen ohella lipsahtaneet puhumaan Yhdysvaltojen terveydenhuoltouudistuksesta ”666 sirutuksena”, nähneet ”varjohallituksia” yritysten ja valtioiden takana, odotelleet antikristusta, pelänneet paavin valintaa sekä sovitelleet Ilmestyskirjan jakeita nykymaailman tapahtumiin (esimerkiksi tatuoinnit ovat edustaneet lopun aikojen käsilläoloa).

Illuminaattiajattelun lisäksi on sorruttu nolostuttavaan vaikkakin toki perinteikkääseen tapaan kehitellä Sodomaan ja Gomorraan verrattavia nykypäivän tuhofantasioita ja Jumalan tuholla pelotteluita eli koetettu selittää erilaisia luonnonilmiöitä ja katastrofeja rangaistuksena juuri homojen oikeuksien parantamisesta. Tässä ketjussa on spekuloitu muun muassa sillä, että ”homojen vaaleanpunaiset juhlat” ja ”orgiat” olivat WTC-tornien romahduksen alkusyy sekä saatu väkeviä etiäisiä siitä, että tasa-arvoinen avioliittolainsäädäntö vyöryttää Suomeen ”tankkeja” sekä altistaa maamme atomipommi-iskulle.

Virkon vain näin itseni puolesta, mutta on hyvin vaikeaa ottaa keskustelukumppania vakavasti siinä vaiheessa, kun hänen ulosantinsa on tätä luokkaa:

"Mikrosiru 666 olisi pitänyt jo tulla käyttöön Amerikoissa maaliskuun lopulla? Sirua et saa ottaa koskaan, jos haluat päästä Taivaaseen, koska jos otat, olet ikuisesti Paholaisen oma."


Vieras

#6733 Re: Re: Re: Tässä kohden

06.04.2013 07:48

#6729: - Re: Re: Tässä kohden

Mistäs sen tietää, ketä he äänestävät?

Itse en ole hetero mutta alkekirhoitin tämän adressin. Elämä voi yllättää.

Ortodoksi

#6734 Re: Re: Re: Re: Tässä kohden

06.04.2013 07:52

#6733: - Re: Re: Re: Tässä kohden

 

Miksi luulette, että me ortodoksit noin vain allekirjoittaisimme ihmisvihamielisen adressinne? Seurakunnassamme valtaosa aktiivijäsenistä on allekirjoittanut kansalaisaloitteen tasa-arvoisen avioliittolain puolesta.


Vieras

#6735 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hiljainen varmuus

06.04.2013 07:54

#6715: HOMOILLA MORAALI KADOKSISSA. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hiljainen varmuus

Homolehdessä kannattajiaan kehoitetaan viemään homoutta kaikin keinoin eteenpäin ja tekemään homous mm positiiviseksi esim. tasa-arvon nimissä sekä keinoja kaihtamatta murtamaan perinteiset instituutiot.”

Onko selkärankaa katsoa totuutta miten homoja ohjeistetaan kiihoittamaan yhteiskuntaa ja sen yksilöitä vastaan. Kiihoittaa vihaan.”

Jatkan vielä edellisen viestini viitoittamalla tiellä erityisesti sanotun ”homolehden” osalta. Olen tietty jo aiemmin sitä kommentoinut, joten tekstini on pitkälti vanhan toistoa. Toisteisuuden puolesta puhuu toisaalta se, että esimerkki nimimerkki ”fundis” luuppaa papukaijan tavoin identtisen sisältöistä viestiään siten, ettei minkään valtakunnan kommentoinnilla tunnu olevan vaikutusta ”fundiksen” postausten formulointeihin. Samaa voi tietenkin sanoa myös niistä, jotka leikkaa-liimaa-tekniikalla lähettävät saman skandaalinkäryisen listauksensa ”vaietun homostrategian” pääkohdista vailla mitään reagointia heidän jo aiemmin saamiinsa palautteisiin.

Kirjoitin jo aiemmin seuraavasti: ”Sikäli kun artikkelin käsittely ansaitsee enempää käsittelyä huomautan, että olisithan tietenkin voinut lähdetiedon lisäksi korjata itse asiaakin. Mainitusta linkistä () voi lueskella alkuperäistä kirjoitusta ja verrata sitä tälläkin palstalla esitettyyn versioon sen sisältämistä teemoista. Ei varmaankaan tule yllätyksenä, että varianssia löytyy.” Jokainen voi aivan omassa ylhäisessä yksinäisyydessään käydä lukaisemassa tuon adressiketjuun jo useasti postatun artikkelin ja verrata sitä täällä uskovaisten suusta esitettyyn referaattiin.

Asia voi järkyttää, mutta linkattu juttu on kokonaisuutena varsin selväpäinen ja kirkas aikamatka 1980-luvun ankeaan mediailmapiiriin ja keinoihin, joilla homoista julkisuudessa luotuun vääristyneeseen mielikuvaan voisi vaikuttaa. Mainituista keinoista suurin osa on normaaleja PR-toiminnassa ja mediavaikuttamisessa käytettäviä tulokulmia, jotka löytyvät jokaisen mediassa toimivan huoneentaulusta. Jos tässäkin haluaa nähdä salaliittoja ja pirullisen illuminaatin väkevän propagandavoimannäytteen, suosittelen lyhyttä vierailua vaikkapa mainostoimistoon.

Mitä muuten ”fundiksen” jatkuvaan teflon-taktiikaan tulee, toistan vielä aiemman huomioni: ”Huomaa nimimerkki 'fundiksen' älyllisen epärehellisyyden määrän heti näin aamusta. Tämä keskusteluhan käytiin jo eilen, ja kun jäit siinä alakynteen, niin päätit vain yksinkertaisesti jatkaa lähtöruudusta toistamalla vanhan viestisi.

Tämähän kertoo tietenkin vain kristityiksi itseään kutsuvien luonteesta. Itselläni ei tulisi mieleenkään alkaa luupata sellaisia keskusteluja, joissa olisin kirjoittanut jotakin virheellistä ja puutteellista varsinkaan sen jälkeen, kun minua olisi samalla foorumilla korjattu. Tällaiset asiat eivät tietenkään estä kristittyjä ja siitä syystä kaikki keskustelut kiertävät loppupeleissä kehää. Kristitty vastapuoli ei kykene tarkistamaan näkemyksiään, vaan tyytyy vain pölyn laskeuduttua tuuttaamaan samaa vanhaa vajavaista viestiään.”

 


Vieras

#6736 Re: Re: Re: Re: Hiljainen varmuus

06.04.2013 07:54

#6707: taku - Re: Re: Re: Hiljainen varmuus

Minä esimerkiksi pidän HOMOSEKSUAALISIA TEKOJA syninä mutta en millään lailla väitä että homot oliivat ihmisenä yhtään muita huonompia.

 

Hyväksyn kristityt ihmisinä, mutten voi sietää heidän silmitöntä jeesushihhulointiaan.


Vieras

#6737 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hiljainen varmuus

06.04.2013 08:12

#6715: HOMOILLA MORAALI KADOKSISSA. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hiljainen varmuus

"Homolehdessä kannattajiaan kehoitetaan viemään homoutta kaikin keinoin eteenpäin ja tekemään homous mm positiiviseksi esim. tasa-arvon nimissä sekä keinoja kaihtamatta murtamaan perinteiset instituutiot."

"Onko selkärankaa katsoa totuutta miten homoja ohjeistetaan kiihoittamaan yhteiskuntaa ja sen yksilöitä vastaan. Kiihoittaa vihaan."

Mitä vihaan kiihottamiseen ja vastapuolen todellisen karvan näyttämiseen tulee, niin alla vanhemmassa viestissäni oleva suora käännös pelkäämästäsi homoartikkelista:

"Toivon totisesti, että sana tästä adressista tavoittaa kansan syvät rivit. On korvaamatonta näyttää uskovaiset heidän omimmassa elementissään ja itse asiassa edistää homoseksuaalien aseman parantamista toteuttamalla tässäkin adressissa kauhistellun homojen salaliiton masinoimaa PROPAGANDAOPPIA! Palauttakaamme mieliin homojen pelätty ja kauhisteltu mediastrategia (THE OVERHAULING OF STRAIGHT AMERICA):

'-Tarkoituksena on kuvata homovastaiset tahot niin inhottavina, että tavallinen tallaaja haluaa kaikin keinoin pyrkiä erottautumaan heistä.

Yleisölle tulisi esitellä kuvastoa raivoavista homofoobikoista, joiden muutkin ominaisuudet ja uskomukset kuvottavat normaalia kansalaista. Kuvastoon voi sisällyttää esimerkiksi seuraavia: Ku Klux -klaani vaatimassa homoja elävältä poltettaviksi ja kastroitaviksi; kiihkoilevia perähikiän pastoreita kuolaamassa hysteerisenä vihassaan siihen pisteeseen saakka, että he näyttävät paitsi koomisilta myös vinksahtaneilta; olemukseltaan uhkaavia häiriköitä, pröhäreitä ja vankeja puhumassa lesoilevaan tyyliin siitä, miten he ovat tappaneet ja haluaisivat tappaa "hinttareita"; kierros natsien keskitysleireillä, joilla homoseksuaaleja kidutettiin ja kaasutettiin.'

Pahoittelut kömpelöstä käännöksestä. Joka tapauksessa tämä adressi tarjoaa puistatusmetodia tarkasteltaessa verratonta tekstimateriaalia homoseksuaalien oikeuksia ajaville.'”

Alle listasin sitten muutamia tästä ketjusta poimittuja kirjainoksennuksia. Jos ne ovat menneet ohi, niin toki postaan niitä niin pitkään että viesti menee perille. Käsi sydämelle: kumpi osapuoli mahtaakaan viedä asiaansa eteenpäin ”kaikin keinoin”, vihaan kiihottamalla, kiihotuksella yhteiskuntaa ja sen yksilöitä vastaan?

Jos asiakommentointi ei läpäise aivojen kommunikaatiokeskusta, voin koettaa saada pointtia läpi muillakin keinoin:

"Mitä 'homopropagandan levitysoppiin' tulee, niin toki olen opiskellut sen yksityiskohtia myöten homokiltani salaisissa kokouksissa, joihin homojen kansainvälinen salaliitto toimittaa yhtenäiset oppimateriaalit, ja joiden ansiosta jokainen maailman seksuaalivähemmistöön kuuluva ihminen käyttäytyy pilkuntarkasti Ylimmän Homotahon tahdon mukaisesti.

Tämän sanottuani kiiruhdan nyt informoimaan Ylintä Homotahoa salatun strategiamme julkitulosta."

"Eli ihan huvikseen ja muuten vaan linkataan kristillisissä piireissä suosittuun salaliittoteoriaan globaalista homoliikkeestä, joka toteuttaa jotakin 1980-luvun ohjelmaa pirullisella tarkkuudella ja siten, että myös jokainen esimerkiksi internetin keskustelupalstalla homoseksuaalien aseman parantamiseen myönteisesti suhtautuva noudattaa ohjelmaa tietoisesti. Jep jep. Itse asiassa minäkin olen teipannut tuon artikkelin monitorini viereen ja käytän sitä tarkistuslistana jokaisen viestini valmistelussa."

Selvyyden vuoksi edelliset kappaleet olivat ns. huumoria. Mustempaakin sorttia löytyy:

"Muistakaa myös luterilaisten kampanja, jonka antisemitistisen propagandan levitysopin kynäili itse Martti Luther pamfletissaan 'Juutalaisista ja heidän valheistaan' (1543).”

"Tarkoituksena on Lutherin salattu propagandamenneisyys esiintuomalla osoittaa vastaansanomattomasti, että kaikki luterilaiset jakavat Lutherin ajattelutavan ja tulevat kirjoituksiin sitoutumalla muodostaneeksi voimakkaan salaliiton juutalaisten tuhoamiseksi, vrt. kahden kirjoittajan homolehteen tuottama artikkeli yhdistää maailman kaikki homoseksuaalit yhdenmukaisen homoagendan ajamiseksi."

Pahoittelut naiivilta vaikuttavien lukuohjeiden lisäämisestä. Tällä palstalla on pakko varautua ihan kaikkeen.

Homopropagandan levitysopin voidaan lopuksi huomata vaikuttaneen jo vastapuoleenkin. Näin fiksusti ja kohdallisesti kanssakeskustelijoitamme kommentoi nimimerkki "taku":

"Jos nämä vouhottajat olis pitäny suunsa kiinni ei sukupuolineutraali avioliittolaki ois ikinä saanut näin suurta kannatusta.Sukupuolineutraali avioliitto tulee menemään läpi elleivät siten nämä tyypit jollain tavalla opi pitämään turpaansa kiinni"


Vieras

#6738 Re: Re: Re: Re: Re: Hiljainen varmuus

06.04.2013 08:13

#6736: - Re: Re: Re: Re: Hiljainen varmuus

Hyväksyn talitintit lintuina, mutta pidän lentämistä syntinä.


Vieras

#6739 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hiljainen varmuus

06.04.2013 08:19

#6732: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hiljainen varmuus

Kyllä edustajan täytyy saada,tietää mistä isät ja äidit suomessa ovat huolissaan. Pekan täytyy tietää asioita joista hän on päättämässä ja jotka vaikuttavat lopputulokseen.


Vieras

#6740

06.04.2013 08:21

Meidän aikanamme on ihmiset todella hukassa.Ei enää mikään ole pyhää.Ei ole kysymys tasa-arvosta ,että kaikkilla on sama oikeus.On kysymys uskoon liittyvästä arvosta.Emme voi tulkita raamattua omiin tarpeisiimme vedoten.Tietyt asiat maailmassa tulee olla niin kuin ne ovat aikojen alussa asetetut.Rukoilen kaikille ihmisille rakkautta ja hyvää elämää,mutta en aijo luopua omasta uskostani ja Pyhästä kirjasta yleisen painostuksen hyväksi.Avioliitto on Pyhäliitto,joka on naisen ja miehen välinen liitto.Kaikkea ei maailmassa tule muuttaa,vain oman halun ajamana.Rukoilen Suomen eduskuntaan viisautta tärkeän asian suhteen ja ihmisille suvaitsevaisuutta myös toiseen suuntaan,että meidän ei vain tule ymmärtää niitä ihmisiä,jotka haluavat avioliiton saman sukupuolen kanssa.Kysymys on monille ihmisille Pyhä ja myös siihen toivon ymmärrystä toiselta osapuolelta.Ei ole kysymys kiusanteosta vaan puhtaasta luottamuksesta Raamattuun Jumalan sanana.Rukoilen ,että asia ratkeaa molemminpuolista kunnioitusta osoittaen kaikille ihmisille.Terveisin Minna-Liisa

Vieras

#6741 Re: Re: Re:

06.04.2013 08:29

#6723: oraakkeli - Re: Re:

"Joissakin muissa maissa on sukupuolineutraali ' vihkiminen'  juridisesti mahdollinen. Tämä on tuhoisaa  ja tulee järkyttämään vakavasti yhteiskunnan tasapainoa."

Kerro toki tarkemmin. Kaipaisin varsinkin aivan konkreettisia esimerkkejä. Tulevatko esimerkiksi tankit kaduille ja atomipommit taivaalle, kuten adressissa on aiemmin profetoitu?

"Yhteiskunta ja koko luomakunta perustuu dualismiin; naiseen ja mieheen, yöhön ja päivään, aktiiviseen ja passiiviseen prinsiippiin, hyvään ja pahaan."

Haiskahtaa kerettiläiseltä, idän uskontoihin viittaavalta taolaisuudelta.

Yhteiskunta ja laajemmin maailma ei perustu dualismiin vaan moninaisuuden yhteensaattamiseen ja sopuisaan yhteistoimintaan. Vai haluaisitko kertoa, miten esimerkiksi koululaitos, lääketiede tai mämminsyönti perustuvat dualismiin? Entä vaikkapa valtiosäännön parlamentarisointi, asfaltinteko ja sademetsien maapohjan eroosio? Kerro samalla, miten perhe, jossa on isä, äiti ja viisi tytärtä näyttäytyy dualismin valossa, ja mitä mahdollisesti karmaisevia seurauksia liittyy siihen, ettei viiden tyttären tasapainona ole viittä poikaa.

"Sukupuolineutraali avioliittolaki murtaa dualismin joten  sellaista ei voi olla."

On jo. Maat, osavaltiot, kaupungit ja muut hallintoalueet, joissa on tasa-arvoinen avioliittolaki: Argentiina, Belgia, Kanada, Tanska, Islanti, Alankomaat, Norja, Portugali, Espanja, Etelä-Afrikka, Ruotsi, Mexico City, Quintana Roo, Connecticut, Iowa, Maine, Maryland, Massachusetts, New Hampshire, New York, Vermont, Washington, District of Columbia ja kolme alkuperäisasukkaiden heimohallintoaluetta. Muualla solmittu tasa-arvoinen avioliittolaki tunnustetaan muun muassa Israelissa, Arubassa, Meksikossa, Brasiliassa, Uruguayssa, Sint Maartenilla ja Rhode Islandilla.

Nämä siis vain sellaiset paikat, joissa on tasa-arvoinen avioliittolaki. Erilaisia siviililiittoja ja rekisteröityjä parisuhteita tunnustetaan ja niistä säädetään vielä paljon useammissa. Useassa maassa ja osavaltiossa on lisäksi vireillä lainsäädäntöhankkeita tasa-arvoisen avioliittolain tiimoilta.


Vieras

#6742 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hiljainen varmuus

06.04.2013 08:33

#6739: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hiljainen varmuus

"Kyllä edustajan täytyy saada,tietää mistä isät ja äidit suomessa ovat huolissaan."

Pekan onkin aivan välttämätöntä saada tietää homojen globaalista salaliitosta ja sen toteuttamasta harkitusta ja koordinoidusta mediastrategiasta, sekä atomipommeista, ihonalaisista 666-siruista, tankkien vyörymisestä Suomen kaduille, paavin illuminaattikytköksistä sekä lääketehtaiden ja valtioiden taustalla vaikuttavista varjohallituksista. Aivan vilpittömästi toivon, että näiden asioiden viestinviejä muistaa painottaa olevansa harras kristitty, ja aivan erityisesti toivon, että paikalla on mahdollisimman sankka joukko kuuntelijoita ja vierestäseuraajia. Näillä eväin voin jotenkin tolkullisesti selvitä järkyttävän myötähäpeäni kourista.


Vieras

#6743

06.04.2013 08:33

Homojen välinen liitto on HOMOLIITTO ja lesbojen välinen vastaavasti LESBOLIITTO

Vieras

#6744 Re:

06.04.2013 08:37

#6727: -

"Jumalan sanan ilmoitushan on selvä.Eivät miehimykset saa periä Jumalanvaltakuntaa."Häpeällistä on sanoakkin,mitä he salassa harjoittavat,miehet yhtyessään miehen kanssa,häpäisevät itsessään Jumalan kuvan"."

Juu ja kristallinkirkas on myös kielto avioeron ottamiseen, jos raamatulliset ehdot eivät täyty. Niin vain kuitenkin löytyy kuitenkin suoran raamatullisen käskyn kiertämiseen erilaisia humaaneja tulkintoja ja selityksiä kulttuurisidonnaisuudesta ja vaikka mistä, sillä olisihan se ikävää, jos jokin ankara ja selvä Jumalan ikuinen laki napsahtaisi poikkiteloin omassa elämässä. Enemmistöön vaikuttaessaan kristittyjen suut pysyvät tiukasti supussa. Vähemmistöjä pilkatessa ja lyödessä nähdään sitten vaivaa senkin edestä.


Vieras

#6745

06.04.2013 08:41

Olen todella ihmeissäni siitä,että keskustelu on erittäin vihaan lietsovaa homojen ja lesbojen keskuudessa.Asoita ei ratkota vihalla vaan rakkaudella,mutta kaikista omista arvoistani en aijo luopua painostuken ajamana.Toivon ,että myös kirkon isät pystyvät näkemään kyseisen pyhän avioliiton arvon naisen ja miehen välisenä liittona.Kaikkea ei tarvitse perustella,on olemassa vahva usko,joka ei ole järjen asia vaan Jumalan salaisuus ja meidän on myös sitä niin kunnioitettava.Ihmisten ei tarvitse aina olla muuttamassa asioita omien halujensa ja tarpeidensa ajamina.Tämä aika on sitä aikaa,että"Mut ku mä haluun".Äärimmäisen surullista.Ollan valmiita rikkomaan Pyhiä arvoja,että tasa-arvo muka toteutuu.Kysynkin kuinka tasa-arvoinen tämä maailma on ruuan ,kodin ja puhtauden suhteen.Ihmisen perustarpeiden suhteen.Pidetään kiinni Pyhästä avioliitosta miehen ja naisen välisenä liittona ja koitetaan parantaa elämisen perustarpeita elämisen ehtona maailmassa.Tässä avioliitto asiassa ei ole kysymys tasa-arvosta vaan uskosta ja siitä miten haluamme raamattua nykypäivänä tulkita omiin tarkoitusperiimme.Toivon kaikille ihmisille rakkautta ja hyvää.Pidetään keskustelua yllä kunnioittaen toistemme näkökantoja.Ei kilpailemalla kumpi puoli voittaa,koska se keskustelu ei tule rakkaudesta vaan vihasta.

Vieras

#6746 Re: Re: Re: Re:

06.04.2013 08:46

#6741: - Re: Re: Re: "Yhteiskunta ja koko luomakunta perustuu dualismiin; naiseen ja mieheen, yöhön ja päivään, aktiiviseen ja passiiviseen prinsiippiin, hyvään ja pahaan."

 

Dualismi ei riitä. Eikös niitä kristittyjen jumaliakin ole ainakin kolme: se partaukko pilven reunalla, se aineeton juttu ja sitten ukon poika Jeesus?

Heikki

#6747 Re: Re: Re: Re: Re: Tässä kohden

06.04.2013 08:47

#6734: Ortodoksi - Re: Re: Re: Re: Tässä kohden 

 

Koska kristitty ei voi kannustaa kettään tekemään syntiä: Room 1:24-32 "Sentähden Jumala on heidät, heidän sydämensä himoissa, hyljännyt saastaisuuteen, häpäisemään itse omat ruumiinsa, nuo, jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen ja kunnioittaneet ja palvelleet luotua enemmän kuin Luojaa, joka on ylistetty iankaikkisesti, amen. Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen; samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti. Ja niinkuin heille ei kelvannut pitää kiinni Jumalan tuntemisesta, niin JUMALA HYLKÄSI HEIDÄT HEIDÄN KELVOTTOMAN MIELENSÄ VALTAAN, TEKEMÄÄN SOPIMATTOMIA. He ovat täynnänsä kaikkea vääryyttä, pahuutta, ahneutta, häijyyttä, täynnä kateutta, murhaa, riitaa, petosta, pahanilkisyyttä; ovat korvaankuiskuttelijoita, panettelijoita, Jumalaa vihaavaisia, väkivaltaisia, ylpeitä, kerskailijoita, pahankeksijöitä, vanhemmilleen tottelemattomia, vailla ymmärrystä, luotettavuutta, rakkautta ja laupeutta; jotka, vaikka tuntevat Jumalan vanhurskaan säädöksen, että ne, jotka senkaltaisia tekevät, OVAT KUOLEMAN ANSAINNEET, eivät ainoastaan itse niitä tee, vaan VIELÄPÄ OSOITTAVAT HYVÄKSYMISTÄ niille, jotka niitä tekevät."
vieras

#6748 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hiljainen varmuus

06.04.2013 08:47

#6691: - Re: Re: Re: Re: Re: Hiljainen varmuus 

 

"Ei pidä nuolaista ennenkuin tipahtaa"

Vieras

#6749 Re:

06.04.2013 08:48

#6740: -

"Kaikkea ei maailmassa tule muuttaa,vain oman halun ajamana."

Heteroiden halut sen sijaan on otettu ja otetaan edelleen täysimääräisesti ja asianmukaiseti huomioon. Muiden halut, hys hys ja hyi hyi.

"Rukoilen Suomen eduskuntaan viisautta tärkeän asian suhteen ja ihmisille suvaitsevaisuutta myös toiseen suuntaan,että meidän ei vain tule ymmärtää niitä ihmisiä,jotka haluavat avioliiton saman sukupuolen kanssa."

Samaan tapaanhan mormonit tapasivat rukoilla suvaitsevaisuutta sen suhteen, että he eivät ymmärtäneet mustaihoisia ihmisiä. Raamatullisin perustein pidettiin yllä myös kukoistavaa orjakauppaa ja uskontoon vedoten vaadittiin suvaitsevaisuutta sille, että useimmat syvästi kristityt eivät ymmärtäneet niitä ihmisiä, jotka olisivat halunneet pois orjuuden ikeestä. Monet kulttijohtajat ovat vaatineet suvaitsevaisuutta joukkoitsemurhiin johtaneille hurmosliikkeillensä.

Kuten huomaat, pelkkään omaan uskoon tai uskontoon vetoaminen ei riitä perusteeksi syrjiä tai sorsia sellaisia ihmisiä, jotka uskovat tai ajattelevat asioista toisin. Vai haluaisitko todella, että Suomen lainsäädäntöä alettaisiin toteuttaa vaikkapa muslimien näkökulmasta? Uskonnon ja valtion tulee pysytellä toisistaan erossa, mutta taata samalla kaikille yksilöille oikeus järjestää omat ns. yhteiskunnan ulkopuolella olevat järjestönsä, kerhonsa ja muut vastaavat organisaatiot halumallaan tavalla, kunhan ne pysyvät edes jotenkin järjellisissä rajoissa (ei puolisotilaallisia juutalaistenjahtausjärjestöjä tai muita muiden elämään puuttuvia yhteenliittymiä).


Vieras

#6750 Re: Re: Re: Re:

06.04.2013 08:52

#6741: - Re: Re: Re:

Hei sinulle oraakkeli!Olen pahoillani että sain mielesi sekaisin.Kirjoitin vain omia tuntojani ja näkemyksiäni asiasta ,josta en tosin kärsi.Olen miehen kanssa avioliitossa ja siis itse nnainen.Olen vain todella  läheltä seurannut  läheiseni elämää joka on ollut vaikeita asioita täynnä,koska hän on tai oli homo.Ymmärrykseni on tosin vajavaista.En halua kenellekään pahaa,mutta oma uskoni on tällainen voin olla hyvinkin väärässä,mutta uskostani en aijo sinunkaan vuoksi luopua ja voin vain rukoilla puolestasi rakkaudessa en vihassa.