Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

/ #6737 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hiljainen varmuus

06.04.2013 08:12

#6715: HOMOILLA MORAALI KADOKSISSA. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hiljainen varmuus

"Homolehdessä kannattajiaan kehoitetaan viemään homoutta kaikin keinoin eteenpäin ja tekemään homous mm positiiviseksi esim. tasa-arvon nimissä sekä keinoja kaihtamatta murtamaan perinteiset instituutiot."

"Onko selkärankaa katsoa totuutta miten homoja ohjeistetaan kiihoittamaan yhteiskuntaa ja sen yksilöitä vastaan. Kiihoittaa vihaan."

Mitä vihaan kiihottamiseen ja vastapuolen todellisen karvan näyttämiseen tulee, niin alla vanhemmassa viestissäni oleva suora käännös pelkäämästäsi homoartikkelista:

"Toivon totisesti, että sana tästä adressista tavoittaa kansan syvät rivit. On korvaamatonta näyttää uskovaiset heidän omimmassa elementissään ja itse asiassa edistää homoseksuaalien aseman parantamista toteuttamalla tässäkin adressissa kauhistellun homojen salaliiton masinoimaa PROPAGANDAOPPIA! Palauttakaamme mieliin homojen pelätty ja kauhisteltu mediastrategia (THE OVERHAULING OF STRAIGHT AMERICA):

'-Tarkoituksena on kuvata homovastaiset tahot niin inhottavina, että tavallinen tallaaja haluaa kaikin keinoin pyrkiä erottautumaan heistä.

Yleisölle tulisi esitellä kuvastoa raivoavista homofoobikoista, joiden muutkin ominaisuudet ja uskomukset kuvottavat normaalia kansalaista. Kuvastoon voi sisällyttää esimerkiksi seuraavia: Ku Klux -klaani vaatimassa homoja elävältä poltettaviksi ja kastroitaviksi; kiihkoilevia perähikiän pastoreita kuolaamassa hysteerisenä vihassaan siihen pisteeseen saakka, että he näyttävät paitsi koomisilta myös vinksahtaneilta; olemukseltaan uhkaavia häiriköitä, pröhäreitä ja vankeja puhumassa lesoilevaan tyyliin siitä, miten he ovat tappaneet ja haluaisivat tappaa "hinttareita"; kierros natsien keskitysleireillä, joilla homoseksuaaleja kidutettiin ja kaasutettiin.'

Pahoittelut kömpelöstä käännöksestä. Joka tapauksessa tämä adressi tarjoaa puistatusmetodia tarkasteltaessa verratonta tekstimateriaalia homoseksuaalien oikeuksia ajaville.'”

Alle listasin sitten muutamia tästä ketjusta poimittuja kirjainoksennuksia. Jos ne ovat menneet ohi, niin toki postaan niitä niin pitkään että viesti menee perille. Käsi sydämelle: kumpi osapuoli mahtaakaan viedä asiaansa eteenpäin ”kaikin keinoin”, vihaan kiihottamalla, kiihotuksella yhteiskuntaa ja sen yksilöitä vastaan?

Jos asiakommentointi ei läpäise aivojen kommunikaatiokeskusta, voin koettaa saada pointtia läpi muillakin keinoin:

"Mitä 'homopropagandan levitysoppiin' tulee, niin toki olen opiskellut sen yksityiskohtia myöten homokiltani salaisissa kokouksissa, joihin homojen kansainvälinen salaliitto toimittaa yhtenäiset oppimateriaalit, ja joiden ansiosta jokainen maailman seksuaalivähemmistöön kuuluva ihminen käyttäytyy pilkuntarkasti Ylimmän Homotahon tahdon mukaisesti.

Tämän sanottuani kiiruhdan nyt informoimaan Ylintä Homotahoa salatun strategiamme julkitulosta."

"Eli ihan huvikseen ja muuten vaan linkataan kristillisissä piireissä suosittuun salaliittoteoriaan globaalista homoliikkeestä, joka toteuttaa jotakin 1980-luvun ohjelmaa pirullisella tarkkuudella ja siten, että myös jokainen esimerkiksi internetin keskustelupalstalla homoseksuaalien aseman parantamiseen myönteisesti suhtautuva noudattaa ohjelmaa tietoisesti. Jep jep. Itse asiassa minäkin olen teipannut tuon artikkelin monitorini viereen ja käytän sitä tarkistuslistana jokaisen viestini valmistelussa."

Selvyyden vuoksi edelliset kappaleet olivat ns. huumoria. Mustempaakin sorttia löytyy:

"Muistakaa myös luterilaisten kampanja, jonka antisemitistisen propagandan levitysopin kynäili itse Martti Luther pamfletissaan 'Juutalaisista ja heidän valheistaan' (1543).”

"Tarkoituksena on Lutherin salattu propagandamenneisyys esiintuomalla osoittaa vastaansanomattomasti, että kaikki luterilaiset jakavat Lutherin ajattelutavan ja tulevat kirjoituksiin sitoutumalla muodostaneeksi voimakkaan salaliiton juutalaisten tuhoamiseksi, vrt. kahden kirjoittajan homolehteen tuottama artikkeli yhdistää maailman kaikki homoseksuaalit yhdenmukaisen homoagendan ajamiseksi."

Pahoittelut naiivilta vaikuttavien lukuohjeiden lisäämisestä. Tällä palstalla on pakko varautua ihan kaikkeen.

Homopropagandan levitysopin voidaan lopuksi huomata vaikuttaneen jo vastapuoleenkin. Näin fiksusti ja kohdallisesti kanssakeskustelijoitamme kommentoi nimimerkki "taku":

"Jos nämä vouhottajat olis pitäny suunsa kiinni ei sukupuolineutraali avioliittolaki ois ikinä saanut näin suurta kannatusta.Sukupuolineutraali avioliitto tulee menemään läpi elleivät siten nämä tyypit jollain tavalla opi pitämään turpaansa kiinni"