Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

/ #6749 Re:

06.04.2013 08:48

#6740: -

"Kaikkea ei maailmassa tule muuttaa,vain oman halun ajamana."

Heteroiden halut sen sijaan on otettu ja otetaan edelleen täysimääräisesti ja asianmukaiseti huomioon. Muiden halut, hys hys ja hyi hyi.

"Rukoilen Suomen eduskuntaan viisautta tärkeän asian suhteen ja ihmisille suvaitsevaisuutta myös toiseen suuntaan,että meidän ei vain tule ymmärtää niitä ihmisiä,jotka haluavat avioliiton saman sukupuolen kanssa."

Samaan tapaanhan mormonit tapasivat rukoilla suvaitsevaisuutta sen suhteen, että he eivät ymmärtäneet mustaihoisia ihmisiä. Raamatullisin perustein pidettiin yllä myös kukoistavaa orjakauppaa ja uskontoon vedoten vaadittiin suvaitsevaisuutta sille, että useimmat syvästi kristityt eivät ymmärtäneet niitä ihmisiä, jotka olisivat halunneet pois orjuuden ikeestä. Monet kulttijohtajat ovat vaatineet suvaitsevaisuutta joukkoitsemurhiin johtaneille hurmosliikkeillensä.

Kuten huomaat, pelkkään omaan uskoon tai uskontoon vetoaminen ei riitä perusteeksi syrjiä tai sorsia sellaisia ihmisiä, jotka uskovat tai ajattelevat asioista toisin. Vai haluaisitko todella, että Suomen lainsäädäntöä alettaisiin toteuttaa vaikkapa muslimien näkökulmasta? Uskonnon ja valtion tulee pysytellä toisistaan erossa, mutta taata samalla kaikille yksilöille oikeus järjestää omat ns. yhteiskunnan ulkopuolella olevat järjestönsä, kerhonsa ja muut vastaavat organisaatiot halumallaan tavalla, kunhan ne pysyvät edes jotenkin järjellisissä rajoissa (ei puolisotilaallisia juutalaistenjahtausjärjestöjä tai muita muiden elämään puuttuvia yhteenliittymiä).