Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Rikottu ruukku

/ #16756 Niin kuin Oikeaan Kristillisyyteen kuuluukin,...

04.07.2013 14:00

kaikille hyväksi Raamatun UT, Kristuksen Jeesuksen ja / apostoliensa Totuuteen perustuvien ja mukaisten / kaikkia kohtaan Laillisen, = kakille Luvallisen Oikeuden mukaisten opetusten ja ohjeiden mukaisesti.

Kannatta kaikkien muiden lähteä tälle kaikille hyväksi, tälle tielle lähteville turvallisen ja turvatun kaikinpuolisen hyvinvointi elämän ja tulevaisuuden mahdollistavalle ja takaavalle Oikein, = ei mitään pahaa eikä väärää ketään, eikä mitään Luojan hyväksemme luomaa kohtaan Lain / Laillisuuden täyttymyksen, = Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi, mukaiselle elämän tielle. Tämän kaikille hyväksi, (vasta) Oikeasti Krist. vahtoehdon puolesta eläväksi ja toimivaksi / vaikuttavaksi. Silloin kaikilta SYYSTÄ (kaikki vääryys), pahaksi / kärsimyksiksi seuraamuksilta vapaasti, Jumalan siunauksen ja varjeluksen alaisuudessa.

Se piru pimeyden puolen ruhtinas, kaiken valheellisuuden ja vääryyden isä kuuluu Raamatun UT mukaisen Kristin uskon ja opin vastustajiin, mutta vain Jumalan sallimuksella, se saa yrittää pettää ja eksyttää jo voikin niitä jotka ei koko sydämisesti alkaa seuraamaan Kristusta Jeesusta, niin että elävät kaikessa Hänen ja apostoliensa Totuuteen perustuvien ja mukaisten / kaikkia kohtaan ja kaikille Oikeuden mukaisten opetusten ja ohjeiden perustalta ja mukaisesti, Ne kaikille hyväksi käskynsä pitävästi ja täyttävästi / ne oikean Kristillisyyden tunnusmerkit ilmentävästi ja täyttävästi. Mikaan muu ja muulla tavalla elämä, toiminta ja vaikuttaminen ei ole Kristillistä, sitä kaikille, ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi, Raamatun UT opin ja ohjeiden mukaista.

Valistaen / opettaen Jeesuksen Kristuksen nöyränä palvelijana.