Maahanmuuttajien tuet

Niilo Kärki

/ #1131 Suomi EI ole Euroopan eikä maapallon sosiaalitoimisto

21.08.2013 08:45



Uudempaa tietoa en ole tavannut .. http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Aamulehti+Suomi+EUn+anteliain+turvapaikanhakijoiden+tuissa/1135250917309?fb_action_ids=225133040978426&fb_action_types=og.recommends&fb_ref=fb-recommend&fb_source=aggregation&fb_aggregation_id=288381481237582
" Viisihenkinen perhe saa Suomessa ilmaisen majoituksen lisäksi toimeentulotukea 1 277 euroa kuussa. Ruotsissa sama perhe saisi kuukausittain 531 euroa. Saksassa, Italiassa ja Iso-Britanniassa heille ei annettaisi käteistä rahaa lainkaan, mutta he saisivat valtiolta majoituksen lisäksi ilmaista ruokaa.
Suomessa vastaanottokeskus maksaa myös turvapaikanhakijoiden välttämättömän terveydenhuollon, josta voi koitua isot kulut. " Kannatan Saksa, Iso-Britannia, Italia linjausta EI RAHAA. Turvapaikkapolitiikaksi 4T !

Jotta maahanmuutosta saisi kohtuudella keskustelluksi, tulisi asia jakaa ainakin pakolaispolitiikkaan, turvapaikkapolitiikkaan, työperäiseen maahanmuuttoon, opiskeluun ja paluumuuttoon, perheiden yhdistämisen sisällyttäisin kuhunkin osa-alueeseen.

Uusi suunta turvapaikkapolitiikkaan ! 4T

Periaatteeksi T T T T !

Tasapuolinen; kaikille tarvitsijoille tukea riippumatta varallisuudesta tai poliittisesta/yhteiskunnallisesta asemasta, siis YK:n turvapaikkakeskuksissa, joissa kaikki saavat tasapuolisesti apua ja tukea.

Turvallinen; mafiat ja muut kiristäjät asettavat ihmissalakuljetuksen aikana ihmiset terveyden- ja hengenvaaraan, YK:n turvapaikkakeskuksissa ihmisiä on olennaisesti vaikeampi kiristää tai asettaa hengenvaaraan,

Taloudellinen; Suomessa turvapaikanhakijoiden yhteiskunnallemme aiheutuneet kulut ovat eri arvioiden mukaan 50-60 000€ / henkilö ellei enemmänkin, puoletkin siitä auttaisi olennaisesti satoja tukea tarvitsevia YK:n turvapaikkakeskuksissa,

Tuloksellinen; Euroopasta eivät turvapaikanhakijat tue kuin lähinnä perhettä ja sukua lähtömaassa, YK:n turvapaikkakeskuksista kaikki ihmiset saadaan tilanteen rauhoituttua nopeasti yhteiskunnan rakentamiseen - ilman "aivovuotoa".