Kannabis lailliseksi

kertty

/ #2984

17.05.2011 21:16

eräs tero mainitsi aiemmin näin: "Hoidin poikaa joka oli alkanut polttaa pilveä 8- vuotiaana ja 16- vuotiaana oli pehmeä päästänsä kuin vanupuikko." kyllä jos joku alkaa 8-vuotiaana juoda viinaa, niin on yhtälailla 16-vuotiaana päästään pehmeä. mikään päihde ei ole hyväksi lapsille, sillä esim. 8-vuotiaalla lapsella aivot ovat vielä pahasti kehitysvaiheessa, ja alkoholinkin päihdyttävä vaikutus perustuu siihen että se tappaa aivosoluja, ja kun aivosolut kuolevat, on oletettava, että se ei voi parantaa aivojen toimintaa. eihän tässä ole ajettukkaan että lapset saisivat käyttää päihteitä sen enempää kuin ennenkään, vain tietenkin siinäkin olisi täysi-ikäisyys ikärajana.

täälä on monilla hämärtynyt tärkeä eroavaisuus ns "narkkiuden" ja satunnaisen pössyttelyn välillä. eiväthän katuojassa makaavat räkäset juopot ole sama asia ku pari kertaa viikossa saunakaljan nauttiva henkilö. suurin osa kannabiksenkin käyttäjistä on verrattavissa jälkimmäiseen luokkaan, sillä he tötsäyttelevät parit jointit jonakin aurinkoisena sunnuntai-aamuna hyvässä kaveriporukassa ja pitävät hauskaa.

huumeista. aika harva vastustaja täällä tuntuu tietävän mitä sana huume tarkoittaa. se tarkoittaa laitonta huumausainetta. jos esim. alkoholikin olisi kielletty lailla, sekin olisi huume. sana huume sekoittaa käsitystä kannabiksesta. lähes kaikki ovat varmasti nähneet sinisävyisiä huumeidenvastaisia videoita joissa joku teini piikittää sateessa ja sitten se heittää vielä pillereitä perään ja veri lentää ja kaikki on masentuneita. sitä kutsutaan propagandaksi.