Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

/ #22727 Re: Ameriikan malliin

18.10.2013 11:12

#22717: Vieras - Ameriikan malliin

 

Eivät ole ihan yksinkertaisia asioita nuo Harvestin videot,  kyllä veivät uskon rauhan minulta moneksi kuukaudeksi viime kerralla.  Kysele näitä Jumalan edessä,  onko kaikki hänen tahtonsa?   

Ainakaan summamutikassa en lähtis näitten perustalle rakentamaan.  Yhteys seurakuntaan ja oma rakentava rukouselämä ja Sanan kanssaolo,   ei revi,  eikä hajota.  Perustus täytyy rakentaa kuitenkin näiden vanhojen pettämättömien perustusten varaan.   Ihmisten joukossa on erilaisilla mielenkin rakenteilla varustettuja ihmisä.  Joku voi mennä perusteellisesti pois tasapainosta noiden videoiden kanssa.

Siinä tulee useamman aistin kautta erittäin shokeeraavasti tajuntaan voimakkaita uhkaavia tai erittäin ahdistavia elämyksiä ennalta-arvaamatta niin rajusti,   että herkillä ihmisillä tapahtuu jotain ihan muuta kuin mitä sinulla.   Ei tarkoita sitä, että rauhaa  ei saisi järkyttää,  mutta mieltä ei saa särkeä. 

Jumala muuten valitsi sanan.   Vaikka ravistelua aikamme tarvitsee,  tarvitaan Jumalan viisautta millä lailla asia tuodaan ihmiselle.  Kyllä näitäkin varmasti tarvitaan,  en sitä tahdo sanoa,  mutta kenelle,  ja milloin. 

Kyllä sanan luvun/ rukouksen ja  muun hengellisen perusruuan on oltava se mikä pitää ihmistä tiellä,  minusta ainakin.