Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

#22726 Re: Re: Havainto

18.10.2013 09:04

#22722: Samaa mieltä kanssasi - Re: Havainto

Minkälaisesta jumalanpelosta puhutaan? Entäs jos onkin vaikka jehova niin ei nuo pelottelut pure tai muslimi, puree vielä vähemmän. Buddhismi luottaa tyynesti Jumalan voimaa eikä perusta pelolle mitään. jne.jne Niin että keneltä lopulta kysyt tätä kysymystä?


Vieras

#22727 Re: Ameriikan malliin

18.10.2013 11:12

#22717: Vieras - Ameriikan malliin

 

Eivät ole ihan yksinkertaisia asioita nuo Harvestin videot,  kyllä veivät uskon rauhan minulta moneksi kuukaudeksi viime kerralla.  Kysele näitä Jumalan edessä,  onko kaikki hänen tahtonsa?   

Ainakaan summamutikassa en lähtis näitten perustalle rakentamaan.  Yhteys seurakuntaan ja oma rakentava rukouselämä ja Sanan kanssaolo,   ei revi,  eikä hajota.  Perustus täytyy rakentaa kuitenkin näiden vanhojen pettämättömien perustusten varaan.   Ihmisten joukossa on erilaisilla mielenkin rakenteilla varustettuja ihmisä.  Joku voi mennä perusteellisesti pois tasapainosta noiden videoiden kanssa.

Siinä tulee useamman aistin kautta erittäin shokeeraavasti tajuntaan voimakkaita uhkaavia tai erittäin ahdistavia elämyksiä ennalta-arvaamatta niin rajusti,   että herkillä ihmisillä tapahtuu jotain ihan muuta kuin mitä sinulla.   Ei tarkoita sitä, että rauhaa  ei saisi järkyttää,  mutta mieltä ei saa särkeä. 

Jumala muuten valitsi sanan.   Vaikka ravistelua aikamme tarvitsee,  tarvitaan Jumalan viisautta millä lailla asia tuodaan ihmiselle.  Kyllä näitäkin varmasti tarvitaan,  en sitä tahdo sanoa,  mutta kenelle,  ja milloin. 

Kyllä sanan luvun/ rukouksen ja  muun hengellisen perusruuan on oltava se mikä pitää ihmistä tiellä,  minusta ainakin.




Vieras

#22728 Re: Re: Havainto

18.10.2013 11:15

#22722: Samaa mieltä kanssasi - Re: Havainto



Hei kannattaisiko  yrittää ensin vaikuttaa johonkin,  josta on kiinni se,  onko ihmisellä Jumalan pelkoa vai ei.  Jos ei ole ja se on ilmeistä,  niin ei se tilanne taida  muuttua käymällä ihmisen kimppuun,  että mikset sinä usko ja ajattele eri tavalla.  Anna olla ja säästä energiasi vaikka rukoukseen.


Vieras

#22729 Re: Re: Re: Havainto

18.10.2013 11:42

#22728: - Re: Re: Havainto

 

Te pilkkaavat pakanat voitte pelastua avaamalla silmänne pimeydestä valoon ja sielunvihollisen vallasta
Herran luo.

Te saatte syntinne armosta anteeksi, kun uskotte Häneen ja teillä on oleva  paikkanne niiden joukossa, jotka Hän on
pyhittänyt.

 


Vieras

#22730 Re: Re: Re: Re: Havainto

18.10.2013 11:50

#22729: - Re: Re: Re: Havainto

 

Hei,  tuntuu pahalta, jos aiheutin tuollaisen kokemuksen sinulle.  Minun mielipiteeni on vajavainen ihmisen arvio,  kuinka se on totta,  varmaan näet, ja näemme sen elämän varrella.  Voisitko ottaa siitä sen minkä voit,  jätä loppu omaan arvoonsa.

Voihan olla,  että sinun tehtäväsi on tuoda noita julki,  en tiedä.  Oletko kuullut,  että joku olisi löytänyt Jumalan niiden kautta?    Olen vaan kokenut viimeaikoina,  että pitäisi ottaa todesta myös kaiken arvioiminen.  




Vieras

#22731 Re: Re: Re: Re: Havainto

18.10.2013 17:37

Signal

#22732 Re:

18.10.2013 18:07


Vieras

#22733 Jesus Christ before and after listening to Paul Begley

18.10.2013 18:17


Vieras

#22734 Re: Jesus Christ before and after listening to Paul Begley

18.10.2013 19:25

#22733: - Jesus Christ before and after listening to Paul Begley

 

Hei,  muistakko vielä,  kuinka itse tulit uskoon?  Mikä veti sua?


Vieras

#22735 Re: Re: Jesus Christ before and after listening to Paul Begley

18.10.2013 19:54


#22734: - Re: Jesus Christ before and after listening to Paul Begley

Tulee mieleen Elia,     Oli ollut kovan myrskyn silmässä,  Baalin profeettoja vastaan,  voittanut neljäsataa,  mutta lähtenyt sitten  kauhuissaan Iisebelin uhkauksista  henkensä edestä Beershebaan,  johon jätti palvelijansa ja itse vaelsi yksinäisyydessä erämaahan päivämatkan päähän.   Ja toivotteli itsellensä kuolemaa kinsteripensaan alla.  Enkeli kuitenkin herätti syömään kaltiaista,  nuotiolla paistettua.  Ja noilla sapuskoilla kulki vielä neljäkymmentä päivää Jumalan vuorelle Hoorebille asti.
Siellä Elia yöpyi luolassa ja Herran sana tuli hänelle:    "Mitä sinä täällä teet,  Elia?      Matkalainen kertoo kiivailustaan Jumalan puolesta  ja Iisebelin koston uhasta.                

Sitten tulee Jumalan puheenvuoro:  

11 Hän sanoi: Mene ulos ja asetu vuorelle Herran eteen.

Ja katso, Herra kulki ohitse, ja suuri ja raju myrsky, joka halkoi vuoret ja särki kalliot, kävi Herran edellä; mutta ei Herra ollut myrskyssä.


Myrskyn jälkeen tuli maanjäristys; mutta ei Herra ollut maanjäristyksessä.



12 Maanjäristyksen jälkeen tuli tulta; mutta ei Herra ollut tulessa.



Tulen jälkeen tuli hiljainen tuulen hyminä.



13 Kun Elia sen kuuli, peitti hän kasvonsa vaipallansa, meni ulos ja asettui luolan suulle. Ja katso, hänelle puhui ääni ja sanoi: Mitä sinä täällä teet, Elia? 









Vieras

#22736

18.10.2013 20:00


Hei, jos olen loukannut, pyydän anteeksi, tulkaa jo sieltä puskista!! Pö!


Vieras

#22737 Re: Re: Havainto

18.10.2013 20:22

#22722: Samaa mieltä kanssasi - Re: Havainto

 

Tässä kohtaa olen loukannut jotakuta,  en viestin alkua tarkoittanut millään lailla kritisoida.  Tuosta lopusta se varmaan nousi?    Eihän se tietysti minun asiani ole.  


Vieras

#22738 Re: Re: Re: Jesus Christ before and after listening to Paul Begley

18.10.2013 22:06

#22735: - Re: Re: Jesus Christ before and after listening to Paul Begley


Oletteko huomanneet yhden erittäin tärkeän adressin täällä: Lakimuutos löytöeläinten käyttämisestä koe-eläiminä pysäytettävä.   
Kohtasin itse kerran jostakin syystä päähän vaikeasti loukkaantuneen kissan,  joko kissojen välisissä reviiri-tappeluissa tai jonkun muun vamman tai sairauden takia  niin pahasti vaurioituneen kissan,  ja huusin sen hätää Jumalalle sitten monta päivää.  (Tein tietysti myös kissojen katastrofiyhdistykselle ilmoituksen). Eräänä aamuna taas konserttia pitäessäni,    siis Jumalan suuntaan,     yhtäkkiä talitintti lennähti ikkunasta sisään,     pyrähteli siinä vähän ja lensi ulos.  Koin sen jonkin sortin lohdutukseksi.

No siitä lähtien, ja tietysti maalla kasvaneena muutenkin on sydän auki eläinten kokemalle ahdistukselle myös.
Kyllä ihmiset saisivat meikkinsä ja muut aineet jollain muulla konstilla testata kuin tuottamalla eläimille kärsimystä!


Mutta tarkoitukseni ei ollut puhua näistä, ( niin se on täällä adressissa!! Käy äänestämässä!)

Kuinkas sattuikaan,  -  oliko se Kainuun apologeetaksi mainittu,   tuo Mailis Janatuinen.  Hänhän myös kertoo" ELIA,  TISBELÄINEN" -nimisen teoksensa myötä Elian vaiheista,  kuinka ollakkaan juuri tästä Hoorebin tapahtumasta myös viimeisimmässä ohjelmassaan tv seiskalla.  http://www.tv7.fi/vod/player/?program=31743

Lainaan hänen esitystään   tästä seiskalta suoraa:  "Suurin osa kansasta odotti kuitenkin Messiasta,  joka olisi kuin "myrsky ja maan järistys" Elian siihen astinen työ oli ollut tuomion julistusta.  Vasta Hoorebilla hän tajusi,  että Herran työ voi tapahtua ilman ryminää,  ja ryskettä.    

Jumala toimii evankeliumin hiljaisessa huminassa paljon voimallisemmin kuin  tuomion hirmumyrskyssä.   Elia muuten luuli olevansa viimeinen uskovainen koko maassa,  mutta niin ei ollut.  " Herra sanoi:   Mutta minä jätän jälejelle Israeliin  seitsemän tuhatta,  kaikki polvet,  jotka eivät ole notkistuneet Baalille,  ja kaikki suut,  jotka eivät ole hänelle suuta antaneet. "    Hei niin on tänäänkin.   Katso ympärillesi.    Siellä on Jumalan ihmisiä!  


Vieras

#22739

19.10.2013 02:09

Noh homous ei todelllkaan ole synnynäistä.. Vaan jonkun asain yhtenliittymä lapsuudessa esim pettymys jostain asita jompaa kumpaan sukupuoleen tai traumaatinen kokemus..ja kun lukee vaikka  peruskolunbiologiaa mistä käy ilmi etä mie on mies ja nainen on nainen ja he voivat lisääntyä luonollisesti ( ilman mitään vippas konsteja)

Tuohon syynnynäisyyteen olisi komentoitava vielä jos näin olisi silloihan heidän pitäisi myös pystyä lisääntymään luonollisella tavalla ja heillä olis kaikki siihen tarvittavat biologiset osiot .. mut kun vaan ei ole eli luomakuna oikea ja luonollinen järjestys on mies ja nainen eikä mitenkään muuten.

Mutta en käy arvostelmaan heitä ihmisenä vaan heidän tekojaan, se ei ole luonolista. Nämä asiat on hyvä myös eroittaa..

#35: - Re: voi voi...

 


Vieras

#22740 Helppoja asiantuntijoita näyttää riittävän...

19.10.2013 02:56

#22739: -  

 Oletko psykologi, biologiantutkija ,peruskoululaisten sukupuolivalistaja,seksologi ,vai mikä? Vai toisteletkohan nyt vain mutu-tuntuntumalla jotain, jonka lukemiseen et tainnut  oikein silloin alunperinkään  paneutua kunnolla-siis sillä ,noiden tietojesi perusteiden ensimmäisellä luku-,eli tiedonhankintakerralla....


Vieras

#22741

19.10.2013 04:17

Päivän Sana

Ja sitä minä rukoilen, että teidän rakkautenne tulisi yhä runsaammaksi tiedossa ja kaikessa käsittämisessä, voidaksenne tutkia, mikä paras on, että te Kristuksen päivään saakka olisitte puhtaat ettekä kenellekään loukkaukseksi, täynnä vanhurskauden hedelmää, jonka Jeesus Kristus saa aikaan, Jumalan kunniaksi ja ylistykseksi.

Fil. 1:9-11 (KR33/38)
http://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible?mod1=FinPR&ref=Fil.+1%3A9-11

Vieras

#22742 Re:

19.10.2013 08:34

#22741: -

 

Upee kohta taas nyt ja aina. Sana on voimallinen.  Meissähän ei sitä pysyvyyttä ja kestoa tahdo löytyä,  masennumme,  kaadumme suorastaan kun vihollinen  kenkkuilee ja jyrää koko voimallaan.    Jumalan ihminen,   etenkin tänä aikana,  älä jää yhtä hivenen vertaa katsomaan aaltoihin,  ja mureskelemaan,  voihan turkinpippuri tuotakin retostelijää,  kyllä se vielä suu hiljenee.  
No yksi lause korkeintaan  omassa kortteerissa äkäsesti lausuttuna,  jos sitäkään?    Hei! -  ei ehkä sitäkään.  Se vie heti mennessään tuomion ja vihan teille.  Sitä ei auta ruveta pureskelemaan,  koska silloin täyttyy siitä!   Eikä täyty Jumalan hengestä.   

Joskus johonkin yhteyteen sain eräältä profeetallisin armolahjoin varustetulta   tällaisen sanan:

Mene  eteenpäin ! 

Tähän täytyisi itsensä saada ohjelmoitua niin,  että se laukeaa heti päälle. Koitetaan jättää Jumalalle se,  mikä Jumalan on (tuomio) ja huolehditaan itse siitä,  että elämän sana ja myös rakentava kohtaaminen ( silloin kun se on mahdollista) hoituu meidän puolelta.    Tässä lauseessa on huomioitu meidän kyvyttömyytemme vastata pahaan.  Se on huomioitu sillä tavalla,  että emme osaa vastata,  siksi meitä auttaa vain se,  ettemme jää siihen jurraamaan,   vaan olemme ohjelmoituja menemään eteenpäin. 

Kiikarissa Jumalan iankaikkinen,  ihmeitätekevä sana,  Jumalan todellisuus,  hänen mahdollisuutensa!   Ei meidän mahdottomuutemme.  Kunpa tämän itsekkin muistaisin!   Saa muistuttaa!!!    No täällä meillä on totisesti hyvä opettelun paikka.  Parempaa ei voi ollakkaan!  Eikö ookkin!  

Otettasko tältä kannalta?

Siunausta Päivääsi! Pö


Vieras

#22743

19.10.2013 10:33



Venäjän Karjalan Koivikot,  Valamon koko kauneus,  tätä päivää ja historiaa!      Poikkeuksellisen  upeaa kuvausta TV 1:llä NYT:http://areena.yle.fi/tv/suora


Vieras

#22744

19.10.2013 13:29



Veryxyl, sää kun tunnet noita musiikkisivustoja, osaakko sanoa mikä on tämä UUSI HAKU http://www.aanitearkisto.fi/firs2/nimi.php?Id=Talvela+Martti


Vieras

#22745

19.10.2013 13:37





2. Miks vaivaat sä itseäs orjuudellas
ja aina vaan katselet puutoksias,
kun Jumalan Karitsaa katsella saa,
myös sinua verellään puhdistavaa.

3. Ah, usko ja luota jo Jeesuksehen
ja käy Herran eteen kuin kerjäläinen
ja heittäy helmaansa puutoksines
ja anna sun sydämes Jeesukselles.





Vieras

#22746 Re: Re: Re: Re: Re: Havainto

19.10.2013 14:08

#22730: - Re: Re: Re: Re: Havainto

 

 

 

Jeesus ilmestyi apostoli Paavalille ja lähetti hänet pakanoiden pariin sanomalla: Apostolien teot 26: 17-18

”Minä pelastan sinut oman kansasi käsistä ja varjelen sinua, kun lähetän sinut pakanoiden pariin
avaamaan heidän silmänsä ja saattamaan heidät pimeydestä valoon ja sielunvihollisen vallasta Jumalan luo.

He saavat syntinsä anteeksi, kun uskovat minuun, ja heillä on oleva paikkansa niiden joukossa, jotka Jumala on pyhittänyt.”

Elettiin aikaa, jolloin pakanakansoja oli käytännössä kaikki muut kansat lukuunottamatta juutalaisia.

Paavalin aloittama tehtävä on tuonut maailman suurimman eli kristinuskon pariin tänä päivänä arvioituna runsas
kaksi miljardia ihmistä eli noin kolmasosa maailman väestöstä.

Se siitä kuulopuheista ja kokemuksista.

 


Vieras

#22747 Top Ten (Failed) Proofs for God's Existence: Part 1

19.10.2013 15:35


Vieras

#22748 Re: Top Ten (Failed) Proofs for God's Existence: Part 1

19.10.2013 15:54

#22747: - Top Ten (Failed) Proofs for God's Existence: Part 1

 

Taitaapi olla vitsit vähissä, kun mielipidettä ei saa itse kakistettua ulos ja viitataan sivuun.

Tuliko kertaheitolla hengen salpaavaa takapakkia, kun adressia vastustavat aktivistit loistavat poissaolollaan.

Matto taidettiin vetää jalkojen alta. Näin tämäkin ennuste kävi toteen.

Mielenkiintoista!

 


Vieras

#22749 Re: Re: Top Ten (Failed) Proofs for God's Existence: Part 1

19.10.2013 17:25

#22748: - Re: Top Ten (Failed) Proofs for God's Existence: Part 1

 

Hei,  kyllä me muutkin ollaan viittailtu muihin sivuihin,  ei siinä mitään erikoista ole!

Signal

#22750 Pakanoiden täysi luku?

19.10.2013 17:38

Ns. kristittyjä voi maailmassa olla kaksi miljardia, mutta elävässä uskossa he eivät ole. Yleisesti seurakunnissa ja radiodeissäkin opetetaan asiasta "pakanoiden täysi luku on sisälle tullut" väärin.

Itseasiassa pakanuushan lisääntyy nyt kaiken aikaa, kunnes pakanoiden täysi luku saavutetaan. Karismaattisissa seurakunnissa on laajaa Amerikasta lähtöisin olevaa eksytystä, eikä ole niin väliä mikä henki toimii, kunhan vain tapahtuu. Meidän kansankirkon puolella samoin, mutta siellä se kulkee suvaitsevaisuuden ja uudistuksen nimissä. Loput ihmisistä kulkevat muissa uskonnoissa tai uskomuksissa, joten heitä ei enää tarvitse eksyttää. Jeesushan varoitti nimenomaan seurakunnissa olevasta väärästä opetuksesta, mutta monet luulevat juuri siellä olevansa "turvassa".

Kun yleisesti rahankeräyksissä mainostetaan, miten paljon Venäjällä ja Afrikassa on tullut ihmisiä uskoon, luvut eivät pidä paikkaansa. ”Kääntyneet” eivät ole elävässä uskossa, vaan he ovat ns. käännynnäisiä, sillä Pyhää Henkeä heissä ei ole. Matt.23:15 "Voi teitä, kirjanoppineet ja fariseukset, te ulkokullatut, kun te kierrätte meret ja mantereet tehdäksenne yhden käännynnäisen; ja kun joku on siksi tullut, niin teette hänestä helvetin lapsen, kahta vertaa pahemman, kuin te itse olette!"
Juuri siksi oikea usko vähenee koko ajan siihen saakka, kunnes ... Room.11:25 "... kunnes pakanain täysi luku on sisälle tullut..." 

Tämän vuoksi Jeesus sanookin Luuk.18:8 "... Kuitenkin, kun Ihmisen Poika tulee, löytäneekö hän uskoa maan päältä?" (Elävässä uskossa ei voi siten mitenkään olla muutamaa miljardia ihmistä).

Mistä sitten minulla on tällainen yleisen opetuksen vastainen tieto? 1.Joh.2:27 "Mutta te - teissä pysyy se voitelu, jonka olette häneltä saaneet, ja te ette ole kenenkään opetuksen tarpeessa; vaan niinkuin hänen voitelunsa opettaa teitä kaikessa, niin se opetus on myös totta eikä ole valhetta; ja niinkuin se on opettanut teitä, niin pysykää hänessä.