Adressi sosialismia vastaan

Michail Jaction
Jurmaa

/ #26

25.02.2008 19:25

"Miten kapitalistit voivat olla syynä kommunismin toimimattomuudelle?"

USA sattuu omistamaan 50% maailman ydinaseista ja 95% muista aseista. USA "rauhanomaisesti" aloitti politiikan "NL:n pyrkimysten estämiseksi kaikin mahdollisin tavoin" toisen maailmansodan jälkeen. Se saattoi hiukan vaikeuttaa kommunismiin pääsemistä, vaikkakin toveri Leninin kuoli jo ennen WW2:sta. Stalin puolestaan oli julma diktaattori, jolle tärkeintä oli valta, ei kommunismin/sosialismin ihanteiden toteuttaminen.

"Miksi kapitalismi toimii?"

Edelleenkin, USA on maailman poliisi, jonka talous pohjautuu "mulle-kaikki-nyt-heti"-periaatteeseen. Kommunismi poistaisi USA:n Jumalan Kaikkivaltiaan rahan, ja olisi tappioksi USA:n rikkaille. Siinä muutamia syitä.

"Oliko Neuvostoliitto tai onko Pohjois-Korea globaali rauhallinen yhteiskunta?"

NL:ssä oli paljon hyvää, mm. halpaa leipää. Tosin Stalin jumiutti NL:n sosialismiin, ja johtajien tavoitteeksi tuli valta-aseman varmistaminen eikä kommunismin tavoitteleminen. P-Korea puolestaan on kauppasaarrossa(mikä estää talouden kehittymisen & elintason nousun) ja sen hallitsijana mies, joka lellittiin pikkupoikana. Edelleenkään näiden mainitsemiesi valtioiden huonot puolet eivät johdu muista kuin tumpeloista johtajista ja USA:sta, eivät sosialismista. Ja koettakaa ihmiset opetella käyttämään käsitteitä kommunismi ja sosialismi oikein.