Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

/ #22742 Re:

19.10.2013 08:34

#22741: -

 

Upee kohta taas nyt ja aina. Sana on voimallinen.  Meissähän ei sitä pysyvyyttä ja kestoa tahdo löytyä,  masennumme,  kaadumme suorastaan kun vihollinen  kenkkuilee ja jyrää koko voimallaan.    Jumalan ihminen,   etenkin tänä aikana,  älä jää yhtä hivenen vertaa katsomaan aaltoihin,  ja mureskelemaan,  voihan turkinpippuri tuotakin retostelijää,  kyllä se vielä suu hiljenee.  
No yksi lause korkeintaan  omassa kortteerissa äkäsesti lausuttuna,  jos sitäkään?    Hei! -  ei ehkä sitäkään.  Se vie heti mennessään tuomion ja vihan teille.  Sitä ei auta ruveta pureskelemaan,  koska silloin täyttyy siitä!   Eikä täyty Jumalan hengestä.   

Joskus johonkin yhteyteen sain eräältä profeetallisin armolahjoin varustetulta   tällaisen sanan:

Mene  eteenpäin ! 

Tähän täytyisi itsensä saada ohjelmoitua niin,  että se laukeaa heti päälle. Koitetaan jättää Jumalalle se,  mikä Jumalan on (tuomio) ja huolehditaan itse siitä,  että elämän sana ja myös rakentava kohtaaminen ( silloin kun se on mahdollista) hoituu meidän puolelta.    Tässä lauseessa on huomioitu meidän kyvyttömyytemme vastata pahaan.  Se on huomioitu sillä tavalla,  että emme osaa vastata,  siksi meitä auttaa vain se,  ettemme jää siihen jurraamaan,   vaan olemme ohjelmoituja menemään eteenpäin. 

Kiikarissa Jumalan iankaikkinen,  ihmeitätekevä sana,  Jumalan todellisuus,  hänen mahdollisuutensa!   Ei meidän mahdottomuutemme.  Kunpa tämän itsekkin muistaisin!   Saa muistuttaa!!!    No täällä meillä on totisesti hyvä opettelun paikka.  Parempaa ei voi ollakkaan!  Eikö ookkin!  

Otettasko tältä kannalta?

Siunausta Päivääsi! Pö