Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Signal

/ #22750 Pakanoiden täysi luku?

19.10.2013 17:38

Ns. kristittyjä voi maailmassa olla kaksi miljardia, mutta elävässä uskossa he eivät ole. Yleisesti seurakunnissa ja radiodeissäkin opetetaan asiasta "pakanoiden täysi luku on sisälle tullut" väärin.

Itseasiassa pakanuushan lisääntyy nyt kaiken aikaa, kunnes pakanoiden täysi luku saavutetaan. Karismaattisissa seurakunnissa on laajaa Amerikasta lähtöisin olevaa eksytystä, eikä ole niin väliä mikä henki toimii, kunhan vain tapahtuu. Meidän kansankirkon puolella samoin, mutta siellä se kulkee suvaitsevaisuuden ja uudistuksen nimissä. Loput ihmisistä kulkevat muissa uskonnoissa tai uskomuksissa, joten heitä ei enää tarvitse eksyttää. Jeesushan varoitti nimenomaan seurakunnissa olevasta väärästä opetuksesta, mutta monet luulevat juuri siellä olevansa "turvassa".

Kun yleisesti rahankeräyksissä mainostetaan, miten paljon Venäjällä ja Afrikassa on tullut ihmisiä uskoon, luvut eivät pidä paikkaansa. ”Kääntyneet” eivät ole elävässä uskossa, vaan he ovat ns. käännynnäisiä, sillä Pyhää Henkeä heissä ei ole. Matt.23:15 "Voi teitä, kirjanoppineet ja fariseukset, te ulkokullatut, kun te kierrätte meret ja mantereet tehdäksenne yhden käännynnäisen; ja kun joku on siksi tullut, niin teette hänestä helvetin lapsen, kahta vertaa pahemman, kuin te itse olette!"
Juuri siksi oikea usko vähenee koko ajan siihen saakka, kunnes ... Room.11:25 "... kunnes pakanain täysi luku on sisälle tullut..." 

Tämän vuoksi Jeesus sanookin Luuk.18:8 "... Kuitenkin, kun Ihmisen Poika tulee, löytäneekö hän uskoa maan päältä?" (Elävässä uskossa ei voi siten mitenkään olla muutamaa miljardia ihmistä).

Mistä sitten minulla on tällainen yleisen opetuksen vastainen tieto? 1.Joh.2:27 "Mutta te - teissä pysyy se voitelu, jonka olette häneltä saaneet, ja te ette ole kenenkään opetuksen tarpeessa; vaan niinkuin hänen voitelunsa opettaa teitä kaikessa, niin se opetus on myös totta eikä ole valhetta; ja niinkuin se on opettanut teitä, niin pysykää hänessä.