Suomen HALLITUKSEN pyydettävä anteeksi Israelilta!

Juhani Starczewski

/ #4322 Re: MAGNEETTIMEDIA LOPETETAAN!

03.11.2013 14:12

#4321: Juhani Starczewski - MAGNEETTIMEDIA LOPETETAAN!

Iltalehden Tausta & tekijät perjantai 1.2.2013 sivu 12-13
http://www.elisanet.fi/juhani.starczewski/magneettimedian_juutalaisvastaisuus.htm

"Tähän loppuu juutalaisvastainen kirjoittelu"

UUSI TYÖ Vankilassa istuva kohuliikemies - Arto Merisalo - palkattiin hautaamaan kaverinsa tuomittu kohulehti.

Arto Merisalon tehtävä on käynnistää täysin uusi lehti tuomitun Magneettimedian tilalle.
Pitkää talousrikostuomiotaan nyt Ojoisten avovankilassa kärsivä Arto Merisalo istuu päivisin toimistossaan Kärkkäisen tavaratalossa Lahdessa. Mies sai runsas kuukausi sitten luvan työskennellä vankilan ulkopuolella.
Merisalo rakentaa tiiminsä kanssa totaalista lehtiuudistusta, jossa juutalaisvastaisista kirjoituksistaan kohuttu, kiistelty ja tuomittu lehti lopetetaan. Hän lupaa, että uudessa ei ole mitään entisestä.

"Puhtaalata päydältä"

Kärkkäisen tavarataloketjun takana oleva kohuliikemies, Magneettimedian päätoimittaja Juha Kärkkäinen palkkasi kohuliikemieskaverinsa siivoamaan sotkun.
- Soitin Juhalle kysyäkseni, olisiko hänellä käyttöä minulle. Juha kertoi, että hän oli päättänyt lopettaa Magneettimedian. Hän kysyi, lähtisinkö minä rakentamaan uutta lehteä puhtaalta päydältä, Merisalo kertoo.
Merisalo on ehtinyt neuvotella muistakin, kiinteistö- ja rakennusalaa sivuavista työpaikoista. Vanhan kaverin tarjous tuntuu kuitenkin sopivimmalta. 
- Itsekin halusin aloittaa puhtaalta pöydältä, hän viittaa Nova-sotkuihin ja niistä seuranneiseen tuomioon.
Merisalon tiimi on saanut vapaat kädet rakentaa uuden lehtikonseptin. Vanha ehti ryvettyä pahasti. Sen juutalaisvastaiset kirjoitukset toivat hiljattain firmalle 45 000 euron yhteisösakot ja Kärkkäiselle itselleen 90 päiväsakon rangaistuksen kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.

Juutalaiset rauhaan

Israel-myönteiset uskovaiset olivat jo ehtineet tuomita Kärkkäisen lehtineen moneen kertaan. Keskustelupalstoilla yllytettiin boikotoimaan ketjun tavarataloja.
Arto Merisalo sanoo, ettei hän ole lukenut yhtäkään lehden kiistellyistä juutalaiskirjoituksista.
- En ole missään tekemisissä Magneettimedian kanssa. Siksi en myöskään voi sanoutua niistä irti.
Merisalo kuitenkin huomauttaa, että uskovaisen taustansa ja Israel-myönteisyytensä vuoksi jokainen voi päätellä, mitä mieltä hän aheesta on. 
- Sen voin luvata, että yhtään juutalaisvastaista kirjoitusta ei uuteen lehteen tule.
- Muutoinkin sen jutut tilevat käsittelemään eri teemoja. Ne tehdään journalistisin perustein. Ei enää ulkomaisia käännösjuttuja, Merisalo toteaa.

Yöksi vankilaan

Uuden lehden markkinointipäällikkönä toimiva Arto Merisalon vankeustuomio päättyy ensi kesäkuussa. Joulukuun lopussa hän voi päästä koevapauteen. Jolloin vankilasta muistuttamassa olisi pelkkä valvontapuhelin. Ehtona on, että vankeusaika sujuu rikkeettä.
Toistaiseksi on sujunut. Ja toistaiseksi Merisalo on startannut autonsa aamuseitsemältä Ojoisten avovankilasta. Hämeenlinnasta ja suunnannut työpaikalleen Lahden Kärkkäisielle.
Iltaseitsemäksi pitää palata vankilaan. Näin on tarkoitus jatkaa ainakin vuoden loppuun.
Vankilanjälkeisestä ajastan ja suunnitelmistaan hän ei vielä tiedä.
- Tämä on kiehtova projekti.
- Olen luvannut hoitaa työni niin, että lehti saadaan ainakin käyntiin ja kunnolla toimimaan. Moneen tehtävään on minua kysytty.  En kuitenkaan ole vielä lyönyt mitään lukkoon. Elän toistaiseksi päivän kerrallaan Merisalo sanoo.

RISTO KUNNAS

Kommentoi adressia




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…