SUOMI IRTI EU:STA!

Konsta Hietala
Martinniemi

/ #4 Re: Aivot Narikassa

23.07.2008 07:28

Hienoa saada asiallista keskustelua tänne.
mutta, esitänpä omia mielipiteitäni:

"...Quote:1990 –luvulla lukuja tosin vääristää jatkuva devalvoiminen, jonka johdosta vienti saatiin vetämään väliaikaisesti. Tämä kaikki vain valitettavasti tehtiin kansalaisten kustannuksella. Ajatelkaa nyt tienaavanne 120 000 mk vuodessa, jonka todellinen ostovoima onkin 100 000. Eikö vituttaisi? ..."


Fakta: Eri Euro maiden inflaatio prosentit ovat monissa maissa yli 2% suosituksia korkeammat vuodessa. eikö tämä tarkoita sitä, että rahan ostovoima heikkenee siltikin?

ja tulli maksut, joista myös paasasit, ovat edelleen voimassa venäjän suuntaan, joka alkaa uuden lähi-idän konfliktin paisuttua sodaksi (n. lokakuun paikkeilla) paisua uudestaan suurvallaksi. Eikö suhteet sinne olisi hyvä pitää edes neutraaleina, eikä provosoida koko ajan? ensin liityttiin EU:hun, pian ollaan jo perse pitkällä NATO:ssakin, kiitos EU:n.

"...Quote:Ja mitä tuohon maatalouteen tulee, sanoisin että kyllä on järkevämpää tuottaa siellä missä se on helpointa ja halvinta. Onhan se kieltämättä harmi, että alkutuotannon osuus yhteiskuntarakenteessamme kärsii, mutta jos muuten pyyhkii hyvin ni paskaako siitä?

mitä enemmän alkutuotantoa on omassa maassa, sen omavaraisemmpihan valtio on (doh, maalaisjärki?), varsinkin, kun jalostus toimintaakin suomen maaperällä on, niin suomi kärsii HUOMATTAVASTI EU:n kiellosta maksaa etelän viljeliöille ja farmereille saman suuruista tukea, mitä EU maksaa pohjoisen vastaaville. ja tuottaa siellä missä se on helpointa ja halvinta? eikös se suomen maaperällä olisi aikalailla se etelä Suomi, jonka EU jostain kumman syystä haluaa jättää ilman tukia!?

ja ylipäätänsä, EU:ssa Suomi on maksaja valtiona, vaikka ne rahat tarvittaisiin omaan kotomaahan: Meillä on kodittomia, jotka siivotaan rekistereissä johonkin yleis asuntola osoitteeseen ( ongelma kielletään?).

Meillä on alkoholi- ja huumeongelmaisia, JOITA VOITAISIIN AUTTAA, MIKÄLI RESURSSEJA OLISI TARPEEKSI!. Meillä asuu ihmisiä alle köyhyysrajan, sairaalat kärsivät resurssi ja henkilöstö pulasta, EU lisää direktiiviä direktiivin päälle, ja Suomi tekee niinkuin käsketään, vaikka se taistelee ajatusta oman valtion edun ajamisesta ja olojen parantamisesta vastaan...

Mun puolesta, hyvästit EU:lle!