Protesti KANSANEDUSTAJIEN 8,1% Palkankorotusta vastaan!

boob

/ #3874 Re: Oikeudentajukin on rajallinen!

26.03.2014 20:13

#1: Irja Häkkinen - Oikeudentajukin on rajallinen!

Työttömiä oli Tilastokeskuksen työvoimatutkimuksen mukaan vuoden 2014 helmikuussa 241 000. Mistä tulee tähän adressiin kirjoitettu 400 000 työttömän henkilön määrä? Ei ollu laitettu ainakaan lähdettä josta kyseinen tieto olisi tullut. Puhutaan vielä kansanedustajien palkoista. Mistä tulee adressiin tullut 8,1% korotus kansanedustajien palkkoihin. Kansanedustajan palkalla tuo korotust tarkoittaisi vuodessa 513 euron korotusta- Ylen uutisten mukaan (http://yle.fi/uutiset/kansanedustajien_palkkiot_nousevat/6981954) kansanedustajien palkkio nousee 20€ 1.3.2014 alkaen eli kokonaiset 0,31% Vuonna 2015 palkkiota korotetaan 0,4%. Nämä tiedot voi kuka tahansa tarkistaa ja huomata että adressin lähettäjä kusettaa kaikkia siihen tyhmänä oman nimensä laittaneita joita näyttää olevan yli 100000!!! Jos joku asia leviää fb:ssä tai jossain muussa sosiaalisessa mediassa niin se ei tarkoita että se olisi totta! Tarkistakaa tosiasiat ennenkuin laitatte nimiänne minnekään adresseihin.

 

En ole eri mieltä siitä etteikö Suomessa pitäisi säästää joka osa-alueella mutta tällainen valehtelu tosiasioissa ja lähettäminen muille ihmisille on omasta mielestä yksinkertaisesti väärin! Kuinka moni olisi allekirjoittanut adressin jos siinä todellakin olisi lukenut että kansanedustajat saavat tänä vuonna jopa 20€ lisää liksaa?

 

Ja voisi lopuksi puhua tosiasioita. Suomessa on 9,1% työttömiä, heitä yhteiskunta elättää. Kunnissa ja valtiolla työskentelee vajaa puolet koko väestöstä. Silloin tulot tulee verorahoista. No mistä ne rahat suomeen sitten tulevat? No yksityisen sektorin työllistämiltä joita edustavat 40% väestöstä. Ja he maksavat koko sakin ylläpidon loppupeleissä. Tutkikaa asioita niin näette miten huonosti asiat on.