Median lopetettava vääristelty Israelin vastainen uutisointi

Haluamme lähettää vain postia jota haluat

/ #91 Tervetuloa sivustolle www.shalom.fi

12.08.2014 06:41

 

Haluamme lähettää vain postia jota haluat

 

Shalom.fi sivusto on vonna 2008 perustettu suomalainen Israel-aiheinen sivusto. Sivuston perustamisesta alkaen ylläpito on vastaanottanut ilmoittautumisia sähköpostilistalle, jota tuolloin alettiin kerätä Gavrien Eskelin IsrapeUpdate jakelua varten. Israel uutisointi tapahtui aluksi vain sähköpostijakeluna.

Viestinnän sähköistyttyä välineiden kirjo on lisääntynyt valtavasti ja viestintä on muuttunut nopeatempoisemmaksi. IsraelUpdate voidaan tänään lukea suomeksi shalom.fi sivustolta. Sivuston muille osastoille on koottu kattavasti materiaalia vuosien varrella eri aihealueiden ympärille.

Eri viestintävälineet on luonnollisesti tarkoitettu erityyppiseen yhteydenpitoon ja erityyppisten asioiden hoitoon. Sähköposti on monille pääsääntöinen viestinväline. Oikein käytettynä se on – vanhan sananlaskun mukaan – hyvä renki.  Valitettavan monella se on kuitenkin ottanut huonon isännän roolin. Meiltä on kysytty: Mitä te lähettelette sitä turhaa postia!

Vuosien saatossa shalom.fi -sivusto on uudistunut ja aihealueet monipuolistuneet. Olemme sähköpostitse jakaneet kaiken kaikkien kanssa koska mielenkiinnon kohteita ei ole postilistalle ilmoittautumisen yhteydessä kartoitettu. Tästä syystä monet voivat saada meiltä nykyään postia, jota eivät välttämättä halua. Emme pidä roskaposteista ja siksi haluamme lähettää sinulle vain postia jota haluat. Voimme toimia näin kun ilmoitat meille mielenkiintosi kohteet.

Vastaisuudessa haluamme valita lähettämällemme viestille vastaanottajan ajatuksella ja välttää turhia viestejä. Poikkeustilanteita lukuunottamatta lähetämme postia enintään kerran kuukaudessa. Haluamme, että viestimme luetaan ja, että se on toivottua.

Toivomme sinun pysyvän postilistallamme ja kertovan millaista postia meiltä haluat. Voit päivittää tietosi alla olevasta linkistä.

Ystävällisin terveisin

shalom.fi ylläpito