Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

/ #41718 Profeetta Jouko Pihon Profetiasivulta

03.09.2014 05:36

 

29.8.2014

Nimimerkin "Herranterttu" uni terroristijärjestöstä 20 vuotta sitten

Näin melkein 20 vuotta sitten unen, mikä järkytti minua suuresti.

Unessa matkustin pohjoisesta kohti etelää ja pysähdyin muutamalle huoltoasemalle. Niissä kaikissa oli televisio auki ja uutisissa näytettiin korkea vuori, jonka oli valloittanut terroristijärjestö. He olivat naamioineet kasvojaan ja heillä oli tunnusmerkkejä, lippuja tms. jotka olivat musta-valkoisia; mustalla pohjalla jotain valkoisia merkkejä. Heidän toiminta ja asenne oli täysin mieltä vailla ja sairasta.
Korkealta vuorelta valui myrkkyä kaikkialle haarautuen. He itse mieltä vailla olevina sulautuivat osaksi tuota myrkkyä ja olivat myrkky. Vuori näytti olevan Suomen itärajalla, minkä olen ajatellut olevan symbolista ja liittyvän mahdollisesti kauttakulkumaahan tai siihen, että se virtaa kaikkialle sijainnistaan huolimatta.

Unessa ajoin suoraan vanhempieni luokse, missä vanha isäni Pirkanmaalta itki pakatun auton vieressä pihamaalla sanoen apeana jotenkin niin, että meidän on lähdettävä pakenemaan omasta kotimaastamme ajamaan länsirannikolle. Jos edes ehdimme pakenemaan. Unessa kaikki pyrki paniikissa ulos maasta ja Turku oli aivan tukossa.
 
Unen nähtyäni tulin myöhemmin tietämään itsemurhaiskuista ja bioaseista, mikä oli aikanaan tulkintani unesta. Mutta nyt ISIS-ryhmä on noussut "maailmaa valloittamaan" ideologiansa mukaisesti, ja Britannian ulkoministeri on kuvaillut heitä myrkyksi ja syöväksi, ja uni on noussut kummittelemaan mieleeni.

Britannian ulkoministeri Philip Hammond sanoi 20.8.2014, että Isis-järjestö on uhka koko kansainväliselle yhteisölle.

Hammond kommentoi asiaa sanomalla, että he ovat sanoneet koko ajan, että Syyriassa ja Irakissa on merkittävä määrä Britanniasta lähteneitä taistelijoita.

- Monet näistä ihmisistä hakeutuvat takaisin Britanniaan todennäköisesti jossain vaiheessa. Silloin he ovat suora uhka maan sisäiselle turvallisuudelle. Irakissa ja Syyriassa leviää myrkky, syöpä Isisin muodossa, ja on olemassa riski, että se leviää kansainväliseen yhteisöön, Hammond sanoi.

Katsoin myös netistä videopätkän, minkä ISIS-järjestö oli kuvannut itsestään, missä he esiintyivät moneen otteeseen aina korkealla paikalla talon katoilla ja tornissa  mustan valkokuvioisen lipun kanssa. Heidän logonsa on myös musta valkoisella tekstillä. He sanovat: "Tämä on viesti koko maailmalle. Olemme tulossa jos luoja suo." Järjestö toimii vuorilla.

Yle Uutisissa on tuo videopätkä otsikolla Isis ja terrorin jäljet: Näin kaiken omin silmin (5. tarina, Musta lippu salkoon).