Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Regulator

/ #41732 Arvoisa ylläpito:lukekaa tämä,kiitos!

03.09.2014 12:04

#41725: -  

Niin ,tosiaan ...Jos kerran niinkin  viattomat sanat, kuin nimi ´P olly´ ja sana ´p apukaija´ ovat täällä jo jo kiellettyjen listalla , niin arvoisa ylläpito:eivätkö ainakin sanat ´viemäri´,"homohiv", (tulosta osoittava) "10-6" ja peräaukko´ voitaisi jo tasa-arvon ja tasapuolisuudenkin nimissä jo asettaa täällä banniin,eli pannaan ja sensuroiduiksi.

Onhan jo kyllin monta kertaa nähty ,että juuri näiden  sanojen käyttäjät ovat  juuri niitä täällä pahimpien vihapuheiden lähettelijöitä ja niillä loukkaamaan pyrkiviä.

Esim .sanalla ´viemäri´  on käyttöä jossain mökki-,  tai omakotirakentajien palstoilla ,mutta täällä se on AINA väärässä merkityksessä,eikä sitä (jos asiassa pysytään) täällä todellakaan  tarvita mihinkään mielipideilmaisuun.

Sen ´huvittavuus-ja huumoriarvo on nolla ja se on tarkoitettu aina ja poikkeuksetta pelkästään loukkaamaan, haavoittamaan , syyllistämään ja leimaavaksi sanaksi.

Sairaiden nimittely ,osoittelu,syyllistäminen ja leimaaminen on kaikin puolin sivistymätöntä,julmaa ja epäeettistä.

Tämän palstan tarkoitus tuskin sentään on taata joidenkin kieroutuneiden ihmisten mahdollisuus nautinnokseen lähetellä tänne päivittäin näitä tällaisia viestejä.

Informaatioarvo niillä on nolla.KENELLÄKÄÄN ei niiden viestien lukemisesta voi olla mitään hyötyä tai apua.

Miten kauan niiden lähettäjien annetaan täällä jatkaa ,kun nämä viestit  ja niiden näkyminen täällä jatkossakin aivan helposti olisivat ylläpidon estettävissä?