Vetoomus Kiinan turkistarhausta vastaan - eläimet nyljetään elävinä

Laura Huovinen
Adressin tekijä

/ #9

18.12.2008 12:30

Edelleen neuvoisin sinua lähettämään kysymyksesi suoraan PETA:lle, sieltä saisit kattavammat vastaukset koska tämä on heidän vetämänsä kampanja, ellei sitten tarkoituksesi ole sabotoida addressiani?

Kyllä siihen Kiinaankin pystyy ihmismassat vaikuttamaan. En sano, että tarha lopettaisi toimintansa jos heille lähetetään lista ihmisten nimiä, mutta eipä asia ihan näin mustavalkoisesti menekään.

Lisäksi, PETA ei ota vedettäväkseen kampanjoita joilla ei uskota olevan vaikutusmahdollisuutta. Eläinsuojelujärjestöillä on rajallinen määrä resursseja käytössään, ja eläinsuojelu kohteita PALJON. Jos tällä addressi ja tiedotuskampanjalla ei olisi mitään vaikutusta, vain koska kyseessä on Kiina, he eivät olisi ottaneet tätä yhdeksi näkyvimmistä kampanjoistaan.

Ja mikä vika turkiksissa on? No sitä voit kysyä keneltä tahansa eläinaktivistilta. Oma mielipiteeni on, että turkikset tuotetaan julmasti, oli sitten kyseessä Kiina tai Suomi. Valtaosa turkiksista menee rikkaiden naisten takkien SOMISTEISIIN, älä siis yritä puolustella turkistarhausta ''luontoystävällisellä ja kestävällä vaatekappaleella''. Ellet ole huomannut, kokoturkiksia ei enää pahemmin käytetä, ne eivät ole enää muotia. Se, mihin näiden eläinparkojen turkikset päätyvät, ovat kaksi kertaa vuodessa ostettavien takkien hihansuut ja kaulukset.