Oulun kansainvälistä koulua ei saa heikentää ja halvaannuttaa

perusteellisesti suomalainen myöskin

/ #24 Re:

20.11.2014 13:22

#13: perussuomalainen -  

Hyvä nimimerkki 'perussuomalainen',

 

Tarpeellista on tässä yhteydessä huomioida, että yhteistä kaikille kansainvälisessä koulussa opiskeleville on motivaatio suorittaa peruskoulutuksensa englanniksi. Heihin lukeutuvat oppilaita kaikkia tuloluokkia ja puoluetaustoja (myös perussuomalaisia sekä poliittisesti sitoutumattomia) edustavista perheistä. Nämä oppilaat edustavat kansalaisuuksia jokaiselta maailman mantereelta ja suuri osa heidän vanhemmistansa edistävät kansainvälistä kauppaa Oulussa monilla eri tavoilla, kuten täällä luettavissa olevista kommenteista voit todeta.

Oulu ja Suomi tarvitsevat tätä kansainvälistä ulottuvuutta jo monesta humaanisesti ja kulttuurillisesti tärkeästä syystä, mutta myös tästä maan rajat ylittävästä dynaamisesta liike-elämästä, joka tuo sekä taloudelllisesta tuloksestansa että työllistämiensä työntekijöiden ansiotuloista suoritettavan veronkannon myötä vaurautta koko maahan.

Nimimerkki 'perussuomalainen', kuten varmasti totesitkin jo, esimerkiksi Helsingin lastensairaala rahoitettiin suurilta osin vauraudella - niin henkilökohtaisilla kuin suoraan yritysten nimissä lahjoitetulla sellaisella, joka on alunperin lähtöisin muun muassa suomalaisten yritysten suorittamasta kansainvälisestä kaupasta tai suomalaisiin yrityksiin ulkomailta tehdyistä pääomasijoituksista. Esimerkkinä jälkimmäisestä, peliyhtiö SuperCell sai Japanista yhden maailman suurimmista alansa pääomasijoituksista (joka kasvatti muutama vuosi sitten nollasta lähteneen, pääosin kansainvälisillä markkinoilla sovelluskauppaa tekevän yrityksen arvon neljään miljardiin euroon), jonka turvin puolet yrityksestänsä myyneet suomalaiset pääomistajat tekivät lastensairaalaan sen suurimmat yksittäiset, miljoonaluokan lahjoitukset.

Veivätkö siis kansainväliset koulut tai niiden opiskelijat valtiolta esimerkiksi lastensairaalalle omistettuja budjettiresursseja? Eivät, mutta saattoivat hyvinkin näiden koululaisten vanhempien kautta edistää juuri tämän kyseisen lastensairaalan varainhankintaa. Näillä lahjoitetuillakin kolikoilla on enemmän kuin vain yksi puoli, muista aina se.