Kotipizzan jauhelihakastike sellaisenaan takaisin

Kastiketta p-rkele!

/ #21 Re: Kotipizzan Tommi kommentoi

21.11.2014 14:44

#4: - Kotipizzan Tommi kommentoi 

 No pankaa sitäv-tun kotimaista naudanlihaa siihen v-tun kastikkeeseen! Ei luulis olevan niin v-tun vaikeeta...

Joo, sori toi avautuminen, vaan Kotipizzan jauhelihapizza oli 27 vuotta SE pizza, mihin minä vertasin kaikkia muita pizzoja, se oli se kaikista parhaimman makuinen. Olin jotain 16 kun ensimmäisen kerran sitä söin. Heh, ensimmäinen iltavapaa intistä, ensitöiks Kotipizzaan ja jauhelihapizza huiviin. Ensimmäiset treffit sittemmin vaimokseni päätyneen tyttöystäväni kanssa, tilattin pizzat kotiin, arvaa kaks kertaa mistä ja mitä minä tilasin. Lojuin kolme viikkoa sairaalassa, sairaalan mauttomilla sapuskoilla, ensimmäinen ateria kotona: Kotipizzan jauheliha. Siinäpä sulle ideaa mainoskampanjaan, ihan ilmaiseks.

Tietämättä, että reseptiä on muutettu, tilasin paikallisesta Kotipizzasta jauhelihapizzan, ja sain tämän uuden beef-roast-jauhelihapizzan... Suunnaton pettymys. Verrattuna entiseen, mauton, kuiva mutta silti rasvaisen makuinen lätty. Tomaattikastiketta sen verran, että pohjataikinaa oli ilmeisesti pyyhitty kevyesti tomaatinpuolikkaalla. Siinä vanhassa oli parasta just se runsas, tomaattinen jauhelihakastike.

Jos ette palauta sitä kastiketta listoillenne, julkaiskaa sitten sen resepti, että kaikki halukkaat voivat tehdä sitä itse. Ei luulis olevan enää liikesalaisuus....