Kotipizzan jauhelihakastike sellaisenaan takaisin

Kirsi

/ #26 KOTIPIZZASTA VASTATTIIN 27.11.14:

27.11.2014 20:20

Heikki Sikström esitti 24.11.14 Kotipizzan johtoryhmässä jauhelihakastikkeen palauttamisasian ja vastasi minulle johtoryhmän päätöksen olleen tämä:

"Päätös on ollut se että selvitämme nyt kastikkeen valmistusta uudelleen Suomessa. Kun saamme selvitykset tehtyä teemme lopullisen ratkaisun ja aikataulun tälle. Palaan tähän myöhemmin kun minulla on jotain kättä pidempää tästä."

Itsestä tuntuu, että on jo joutunut olemaan ikuisuuden ilman pitsaa jauhelihakastikkeen palaamista odotellassa.... Vaikka odottelu turhauttaa ja ärsyttää, niin tarttee kuitenkin ottaa huomioon, että Kotipizzan päässä tätä asiaa on viimeisen 2 viikon aikana käsitelty tuotekehityksessä, Kotipizza-yrittäjien markkinointiosuuskunnassa sekä nyt johtoryhmässä. Että ainakin asia on otettu käsittelyyn. Se mikä tässä nyt kestää, niin sitä en tiedä? Luulisi että vuosikymmeniä käytössä ollut jauhelihakastike olisi helppo palauttaa, mutta ilmeisesti ei. 

Valitettavasti minä kuulun niihin, jotkä ovat kuuluneet Kotipizzan lojaaleimpiin kanta-asiakkaisiin uniikin jauhelihakastikeen vuoksi ja seuraava Kotipizzassa käyntikertani tulee olemaan vasta, kun jauhelihakastike tulee takaisin. Joka toivottavasti tulee olemaan pian! Minä päivittelen tilannetta täällä adressissa, kunhan asia etenee. Koska Kotipizzassa adressista laajasti tiedetään, niin allekirjoittaa voi edelleenkin ja kommentoida. 

SUORAA PALAUTETTA VOI JA KANNATTAA LÄHETTÄÄ KOTIPIZZAN KOTISIVUJEN KAUTTA ASIAKASPALVELUN MUUN PALAUTTEEN KAUTTA: https://www2.kotipizza.fi/index/65 

SEKÄ KOTIPIZZAN FACEBOOKSIVULLA: https://www.facebook.com/kotipizza?fref=ts

Minun ymmärtääkseni yksittäinen Kotipizzayrittäjä, ei voi mitenkään palauttaa soossia listalle, joten palaute kannattaa lähettää suoraan Kotipizzan pääpaikalle.

TÄYTYY TOIVOA, ETTÄ PUKKI PALAUTTAA JAUHELIHAKASTIKKEEN ENNEN JOULUA KOTIPIZZAAN...