Pään peittäminen jumalanpalveluksessa rukoiltaessa ja profetoidessa!

Seppo

/ #180 Re: Re: Re: 10.1.2015 15:44:55 Otsikko: Puhemies Heinäluoman puoliso kuollut

15.01.2015 10:27

#178: Seppo - Re: Re: 10.1.2015 15:44:55 Otsikko: Puhemies Heinäluoman puoliso kuollut 

 Jatkan vielä aiheesta erilailla ajattelevat ihmiset. Jos joku ajattelee uskovan ihmisen olevan ääri-ihminen, ääri sitä ja sitä, kyllähän myös ateisti on saman mittapuun toisessa äärilaidassa. Agnostikko on siellä keskellä ihmettelemässä.

Tarkkaan jos mietitään, ateisti ihmisenä on ottanut Jumalan paikan. Ateistin allakassahan lukee joka päivän kohdalla, ettei Jumalaa ole. Hyvän ja pahan välisessä taistelussa Jumalan vastustaja haluaa kääntää asiat, että uskova olisi se, joka ottaisi Jumalan paikan. Uskova ottaa huomioon Jumalan olemassaolon, muttei pyri Jumalaksi, koska tietää, ettei se ole mahdollista. Ei tämä maailma sokean sattuman seurauksena ole voinut "syntyä".

Siteeraus on "Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto" -adressista: 
On paljon asioita, joita tiede ei pysty selittämään. Maailmankaikkeus on niin monimutkainen systeemi, ihmiset, eläimet, luonto, luonnon tasapaino, kasvit, avaruus jne., että ihmisikä ei riitä kaikkien asioiden selvittämiseen. On itsestäänselvyys, että koko luomakunnan on luonut joku korkeampi voima ja viisaampi kuin ihminen. Jos tuntee edes vähänkin Elävää Jumalaa, ei asiaa ihmettele. Tiede jää aina toiseksi.

Yalen yliopiston filosofian professori J. Budziszewski:

"Väitetään, että kyse on vain termistä ja pienistä muutoksista nykyiseen verraten. Näin ei kuitenkaan ole, vaan nyt halutaan murtaa yhteiskunnan peruspilareita. Avioliitto ei ole yksityisasia, sillä se koskee koko yhteiskuntaa. Lailla olisi seurauksia lasten elämään, kasvatukseen, koulun oppimateriaaleihin ja kirkon päätöksiin. 
Kristilliseltä kannalta aloite kyseenalaistaa Jumalan luomistyön, ja näin ollen olemme tekemisissä ensimmäisen käskyn kanssa, hyväksymmekö Jumalan Luojanamme. Nyt ihminen on ottanut Jumalan paikan."Tänä päivänä ihminen haluaisi vapautua Luojansa säädöksistä ja elämää suojelevista moraalisista säädöksistä. Maallistunut ihminen ei halua vapautta olla hyvä, vaan vapauden määrätä, mikä on hyvää", sanoo myös Yalen yliopiston filosofian professori J. Budziszewski."

Maallistunut ihminen ei halua vapautta olla hyvä, vaan vapauden määrätä, mikä on hyvää! Ihminen ei kuitenkaan kykene tuohon.

Ja niin, elä ville viitti mölistä mollista!

Kommentoi adressia




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…