Avioliitto on miehen ja naisen välinen pyhä liitto


Vieras

/ #81 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jumala on rakkaus

12.02.2015 19:55

#78: Jumala on rakkaus? - Re: Re: Re: Re: Re: Jumala on rakkaus 

 

 "Yhdelläkään maapallon tuhansista uskontokunnista ei ole hallussa ikuista totuutta" on kirjoitustasi.

Uskovalla se menee näin. Kun ihminen uudestisyntyy ylhäältä, hän saa sisimpäänsä Totuuden Hengen ja hänen hengen silmänsä avautuvat näkemään vihollisen manipuloinnin valheet. Hän saa vapautua niistä ja nähdä totuuden raikkaus ja puhtaus ja vapaus. Tähän on Isä kutsumassa jokaista ja Jeesus teki siihen pääsyn jokaiselle mahdolliseksi ristillä.

On siis kaksi erilaista joukkoa, uskovien ja ei-uskovien. Jokainen ihminen kuuluu vain jompaan kumpaan. On olemassa Jumala, joka on rakkaus. Jumalalle vihamielinen, vihollinen, on myöskin olemassa. Esimerkiksi vihollinen tekee kaikkensa, että rumuus olisi muotia ja tavoiteltavaa. Hän yrittää vääntää kauneuden halveksittavaksi ja rumuuden ihailtavaksi.

Jumala on totuus. Kenestäkään meistä ihmisistä ei voida sanoa, että esim. Martti on totuus. Ihmisillä on valinnanpaikka, valitsevatko totuuden vai mielistyvätkö mieluummin vääryyteen. "He eivät valinneet rakkautta totuuteen voidaksensa pelastua... vaan mielistyivät vääryyteen."

Tässä on sellainenkin juttu, että jotka "mielistyvät vääryyteen" ja eivät siis valitse Jumalan totuutta, he oikeastaan väittävät Jumalaa valehtelijaksi, kun eivät usko Jumalaan, josta Jumalan sanassa Raamatussa on kerrottu. Vihollinen pyrkii saamaan niin paljon ihmisiä valheverkkoonsa kuin mahdollista ja jokainen valheen syötin nielaissut on tappio Jumalalle, ja siitä vihollinen iloitsee.

 

Vihollisen ylpeä pyrkimys Jumalan vertaiseksi on synnin alkuna. Alun alkaenkaan ei siis Jumalaa voida tästä kaikesta syyttää. Vihollinen joutui siis lankeemukseen ylpeydestään.

Jeesus sanoo tämän maailman ruhtinaasta, pimeyden ruhtinaasta, että hän on ollut murhaaja alusta asti ja valheen isä, Joh.8:44, ihmisen pahin vihollinen, Matt.13:39; Luuk.10:19. Se käyttää kaikkia katalia keinoja estääkseen Jumalan pelastussuunnitelman Kristuksessa toteutumista.
 
Jeesuksen seuraajia on Suomessakin aina vain vähemmän. Haluan tuoda nämä asiat esille, että kukin voi tehdä itsenäisen ratkaisun tässäkin asiassa. "Sinä päätät"