Avioliitto on miehen ja naisen välinen pyhä liitto


Vieras

#76 Re:

11.02.2015 18:04

#75: Vieras -  

 Tämän adressin aloittaja on täysin tietoinen Suomen tilanteesta. Ei tämä tilanne ole hänelle mikään uusi ja suuri yllätys. Hereilläolijan on mahdotonta herätä.

Jumala näkee ihmisten sydämiin, ketkä palvelevat Jumalaa ja ketkä ovat eksyneet epäjumalanpalvelukseen. Raamatussa kehotetaan: Kaikkien ihmisten kaikkialla on tehtävä parannus. Ei siinä ole erivapautta järkevästi korkeasti koulutetulle. Tehkää parannus ja uskokaa evankeliumi = ilosanoma.

Kirkkotouhusta taitaa olla yhtä monta mielipidettä kuin on ihmisiäkin, mutta kyllä se kirkkotouhukin pitää sisällään erilaisia pappeja yms. Jospa sieltä löytyis sopiva jokaiselle.


Vieras

#77

11.02.2015 19:03

Samaa sukupuolta olevat eivät lisäänny keskenään luonnollisesti, jo se on Vahva peruste tälle adressille.
Jumala on rakkaus?

#78 Re: Re: Re: Re: Re: Jumala on rakkaus

12.02.2015 11:28

#70: - Re: Re: Re: Re: Jumala on rakkaus 

Tämä in sinun käsityksesi. Tuhansia muita on. Millä oikeudella väität omaasi ainoaksi oikeaksi. Ja millä muut?

NN

#79 Re:

12.02.2015 11:29

#77: -  

Ihmisten lisääntyminen tuhoaa tämän planeetan.


Vieras

#80 Re: Re:

12.02.2015 15:41

#79: NN - Re:  

 Jumala antoi alussa luomilleen ihmisille tehtäväksi viljellä ja varjella maata ja hallita sitä. Mitä onkaan ihminen (ahneudessaan) tehnyt varjellakseen sitä? Luomakuntakin huokaa ja odottaa vapautusta siitä tuhosta, mitä ihminen on sille tehnyt. Koittaa aika, jolloin ihminen itse tuhoaa sen lopullisesti ahneudessaan ja vallanhimossaan. 

Ihmiset pystyttäisiin ruokkimaan, jos olisi rakkautta ja halua. Ei ole. Ne rahat käytetään mieluummin kuu- ja marslentoihin ynnä muuhun mielettömyyteen. Näin vain esimerkkinä haluan mainita nuo äskeiset "viisaan ja järkevän ihmisen" viisaudesta. Taustalla on siis ahneus ja vallanhimo, myöskään maailman rikkaimmista ihmisistä en jaksa paasata enempää. Jokainen voi omalta osaltaan vaikuttaa.


Vieras

#81 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jumala on rakkaus

12.02.2015 19:55

#78: Jumala on rakkaus? - Re: Re: Re: Re: Re: Jumala on rakkaus 

 

 "Yhdelläkään maapallon tuhansista uskontokunnista ei ole hallussa ikuista totuutta" on kirjoitustasi.

Uskovalla se menee näin. Kun ihminen uudestisyntyy ylhäältä, hän saa sisimpäänsä Totuuden Hengen ja hänen hengen silmänsä avautuvat näkemään vihollisen manipuloinnin valheet. Hän saa vapautua niistä ja nähdä totuuden raikkaus ja puhtaus ja vapaus. Tähän on Isä kutsumassa jokaista ja Jeesus teki siihen pääsyn jokaiselle mahdolliseksi ristillä.

On siis kaksi erilaista joukkoa, uskovien ja ei-uskovien. Jokainen ihminen kuuluu vain jompaan kumpaan. On olemassa Jumala, joka on rakkaus. Jumalalle vihamielinen, vihollinen, on myöskin olemassa. Esimerkiksi vihollinen tekee kaikkensa, että rumuus olisi muotia ja tavoiteltavaa. Hän yrittää vääntää kauneuden halveksittavaksi ja rumuuden ihailtavaksi.

Jumala on totuus. Kenestäkään meistä ihmisistä ei voida sanoa, että esim. Martti on totuus. Ihmisillä on valinnanpaikka, valitsevatko totuuden vai mielistyvätkö mieluummin vääryyteen. "He eivät valinneet rakkautta totuuteen voidaksensa pelastua... vaan mielistyivät vääryyteen."

Tässä on sellainenkin juttu, että jotka "mielistyvät vääryyteen" ja eivät siis valitse Jumalan totuutta, he oikeastaan väittävät Jumalaa valehtelijaksi, kun eivät usko Jumalaan, josta Jumalan sanassa Raamatussa on kerrottu. Vihollinen pyrkii saamaan niin paljon ihmisiä valheverkkoonsa kuin mahdollista ja jokainen valheen syötin nielaissut on tappio Jumalalle, ja siitä vihollinen iloitsee.

 

Vihollisen ylpeä pyrkimys Jumalan vertaiseksi on synnin alkuna. Alun alkaenkaan ei siis Jumalaa voida tästä kaikesta syyttää. Vihollinen joutui siis lankeemukseen ylpeydestään.

Jeesus sanoo tämän maailman ruhtinaasta, pimeyden ruhtinaasta, että hän on ollut murhaaja alusta asti ja valheen isä, Joh.8:44, ihmisen pahin vihollinen, Matt.13:39; Luuk.10:19. Se käyttää kaikkia katalia keinoja estääkseen Jumalan pelastussuunnitelman Kristuksessa toteutumista.
 
Jeesuksen seuraajia on Suomessakin aina vain vähemmän. Haluan tuoda nämä asiat esille, että kukin voi tehdä itsenäisen ratkaisun tässäkin asiassa. "Sinä päätät" 

Vieras

#82 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jumala on rakkaus

13.02.2015 08:11

#81: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jumala on rakkaus 

 

Jeesuksen seuraajia on Suomessakin aina vain vähemmän.

 

Kirkon tutkimuskeskuksen mukaan vuonna 1999 Jeesuksen ylösnousemukseen uskoi 69 prosenttia suomalaisista, mutta vuonna 2011 enää 36 prosenttia. Vuonna 1999 suomalaisista 77 % uskoi, että Jeesus on Jumalan Poika, mutta 2011 näin uskoi enää 41 %.

 

Alamäki on jatkunut ja suomalaisten uskossa kristinuskon perusnäkemyksiin on tapahtunut dramaattinen romahdus.

Jumala on rakkaus?

#83 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jumala on rakkaus

13.02.2015 19:44

#81: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jumala on rakkaus 

Samanlaiset selitykset on kaikilla uskontokunnilla. Ja kaikkien mukaan kaikki muut ovat väärässä.

En väitä Jumalaa valehtelijaksi.

Ihmiset, jotka puhuvat Jumalan totuuden nimessä, eivät voi olla oikeassa, koska puhuvat ristiin. Sitä juuri Sinäkin teet.

Pidä uskosi kun niin hyväksi näet. Älä tuputa muille totuutena äläkä sotke sitä aikusiten ihmisten keskinäisiin rakastaviin suhteisiin, josta et mitään tiedä.


Vieras

#84 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jumala on rakkaus

14.02.2015 09:39

#83: Jumala on rakkaus? - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jumala on rakkaus 

 

"Samanlaiset selitykset on kaikilla uskontokunnilla. Ja kaikkien mukaan kaikki muut ovat väärässä."

Pertti sanoo, että auton väri on sininen. Erkki sanoo, että auto on vihreä väriltään. Iivari sanoo, että auto on violetin värinen.

Sinä sanot, ettei kukaan heistä voi mitenkään olla oikeassa, koska puhuvat ristiin. Kyllä Pertti on oikeassa, jos auton väri on sininen.


Vieras

#85 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jumala on rakkaus

14.02.2015 13:58

Jumala on rakkaus?

#86 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jumala on rakkaus

15.02.2015 08:05

#84: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jumala on rakkaus 

 Sinä kuvittelet olevasi Pertti. Kyllä se todistaa enemmän sinusta kuin Jumalasta.


Vieras

#87 Aito avioliitto!

15.02.2015 11:44

http://www.aitoavioliitto.fi/

Eräs ryhmämme tavoite on suunnitella millä tavoin ja missä muodossa avioliiton säilyttämiseen miehen ja naisen välisenä liittona voidaan parhaiten vaikuttaa kansalaisaloitteen muodossa. Pyrimme toimimaan siten, että lopputuloksena on yksi huolella ja asianmukaisesti laadittu oikea-aikainen aloite. Tämän toteuttamiseksi teemme yhteistyötä erilaisten asiantuntijatahojen kanssa. Tiedotamme asian etenemisestä myöhemmin lisää.



Ensimmäinen uutiskirjeemme on ilmestynyt. Siinä on tärkeää tietoa yhdistyksemme tapahtumista ja kevään ohjelmasta vaaleihin ja kansalaisaloitteeseen liittyen.

Uutiskirje tulee sähköpostiisi lähettämällä nimesi ja sähköpostiosoitteesi www.aitoavioliitto.fi sivun alalaidassa olevalla lomakkeella: KANNATAN.



 Aito avioliitto -yhdistyksen verkkokauppa. Täältä saat kätevästi maksettua jäsenmaksut ja ostettua kannatus- ja kampanjatuotteitamme.

Klikkaamalla summaa pääsee eteenpäin maksutapahtumassa....

https://holvi.com/shop/AitoAvioliitto/

Jos sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia, alla malli kannatusjäsenmaksun suorittamisesta. 

Jäsenmaksun voi suorittaa suoraan myös tilisiirtona: 
 
Saaja: Aito avioliitto ry
Tilinumero: FI45 3131 1001 4283 03
BIC-koodi: HANDFIHH
Summa: 20,00 euroa
Viesti:  Kannatusjäsenmaksu 2015 ja oma nimi
 




Vieras

#88 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jumala on rakkaus

15.02.2015 16:24

#86: Jumala on rakkaus? - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jumala on rakkaus 

 Uskovana voin vakuuttaa sinulle, että on kysymys paljon suuremmasta kuin kuvittelemisesta. Saattaa olla myös niinkin, että sinä vielä jonain päivänä olet kiitollinen, että asioista jaksettiin keskustella.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

17.02.2015 18:25



Vieras

#90 Re: Re: Re:

18.02.2015 11:42

#80: - Re: Re:  

 Kaikella rakkaudella, mutta unohdin mainita vielä avaruusturismin.

Jumala on rakkaus?

#91 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jumala on rakkaus

20.02.2015 19:48

#88: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jumala on rakkaus 

Varmaan sinulle onkin. Hyvä niin.

Jos muut haluavat rakentaa maailman oikeudenmukaisuuden, lähimäisenrakkauden ja välittämisen muulta pohjalta, kai siihen on oikeus.

Tästä on lupa keskustella ja pitääkin. Olemmeko loppujen lopuksi eri mieltä monestakaan asiasta? Minusta vai ei minulla eikä sinulla ole kanttia väittää omistavansa lopullista totuutta - edes jumalien nimissä?

Silti voimme elää ihmisiksi keskenämme, Minun kuvaani vain mahtuu sekin, että ihminen voi ja saa rakastaa toista aikuista ihmistä luutuneiden ennakkoasenteiden estämättä.

Eikö Jeesus ollut kapinallinen? Miksi faninsa eivät ole?


Vieras

#92 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jumala on rakkaus

21.02.2015 18:59

#91: Jumala on rakkaus? - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jumala on rakkaus 

 Uskovana ihmisenä lähden siitä, että ilman Jumalaa ihminen ei kykene löytämään sitä lopullista totuutta vaikka kuinka etsisi. Ihminen ja ihmiskunta omine ismeineen voi tehdä esimerkiksi heiluriliikettä. Aina saavutettuaan heiluriliikkeen äärimmäisen asennon huomaa, että vikaan on menty ja tämä ei ollut se oikea tapa. Sama asia heiluriliikkeen toisessa päässä, huomataan, ettei näin ainakaan onnistunut. Välissä voidaan olla tietenkin menemättä kumpaankaan laitaan, mutta taas sama juttu. Ainoastaan uskova ihminen on sen löytänyt, mutta osa on tietenkin eksyksissä, langenneessa maailmassa kun elämme. Jumala on sen hyvän lähde, ei ole uskovan ansiota eikä kenenkään ihmisen. Jos lähestymme Jumalaa, Hän lähestyy meitä!

 

 "Jos ihmisen omatunto paatuu, ihminen käy kyvyttömäksi tajuamaan Jumalasta tulevia vaikutuksia, erottamaan hyvän pahasta, kääntymään ja tekemään sitä, mikä on hyvää. Se saattaa samoin olla kyvyttömyyttä tajuta hengellisen elämän korkeimpia puolia, esim. Jeesuksen jumalallista kirkkautta. Ihminen on itse alunperin syypää paatumukseensa, mutta Jumala voi halutessaan paaduttaa paatumuksen tiellä olevan ihmisen, jotta hänen syntinsä kävisi ilmi muille varoitukseksi."

Jumala näkee pitkälle, me vain lähelle. Tuota ajattelin pikkasen jatkaa:

"Ihmisen tila on vaarallinen, jos hän tekee syntiä hyvällä omallatunnolla, jos hän vakaumuksesta kieltää synnin tuomittavuuden ja Jumalan oikeuden ihmiseen. Sellaisella tilalla on absoluuttinen (ehdoton) synnin arvo.

On paatumusta, joka on saavuttanut rauhallisen, näköjään vakaumuksellisen kieltämisen asteen. Sellaisen ihmisen kasvot ja sydän ovat "kalliota kovemmat", kuin timantti, niska ja otsa kuin rautaa." (Aapeli Saarisalo, Raamatun Sanakirja)

Ei ole tarkoitukseni loukkausmielessä kirjoitella. Ajattelen asiaa siten, että Jumalan vihamies, vihollinen, sa)tana, on oveluudellaan ja kataluudellaan saanut suuren määrän ihmisiä houkuteltua valheverkkoonsa, koska monet ihmiset eivät usko kummankaan heidän olemassaoloonsa. Siis helppo homma. Ei-uskovat tuntuvat ajattelevan helvetissä olevan kivat rokkibileet, mutta eihän se niin mene. Raamatun mukaan vihollinen ei piinaa kadotuksessa ketään, vaan on myös itse rangaistuna. Myöskään Jumala ei kiduta ketään helvetissä. Hän vain on poissa sieltä, ja poissa on silloin kaiken hyvyyden, kauneuden, ilon, onnen, lohdutuksen, rakkauden lähde. Helvetti merkitsee ikuista kadotusta Jumalan kasvoista, koskaan päättymätöntä ja täydellistä eroa Jumalasta. Ajattelen, että helvetti on alunperin tehty vihollista varten, mutta myös ihminen meni ja lankesi.

Helvetti on sitä, että Jumala ei enää ole "heidän" luonaan. Tässä maailmassa ja elämässä Jumala oli vielä läsnä niidenkin elämässä, jotka eivät uskoneet häneen, vaan halusivat ja pyrkivät eroon. Hän antoi aurinkonsa paistaa ja viljan kasvaa epäuskosta riippumatta, antoi ihmisiä, jotka rakastivat ja lohduttivat. Hänen rakkautensa ja pitkamielisyytensä odotti ja kutsui.

 

Kirkko ja papit ovat alkaneet ujostella taivasta ja hävetä helvettiä. Taivas tuntuu pyhäkoulumaiselta ja puhe helvetistä julmalta, vastenmieliseltä ja kovin alkukantaiselta pelottelulta. Niinpä helvetin pelko on hälvennyt ihmisten mielistä ja näin poistettu se viimeinenkin puomi, joka ennen vanhaan vielä toppuutteli tekemästä pahaa toisille ja itselle. Raamattu ja erityisesti Jeesus itse puhuvat kuitenkin paljon taivaasta ja helvetistä. Emme kait tohdi Jeesusta pitää itseämme rakkaudettomampana? Rakkaudessa täydellinen Herramme varoitti helvetistä ja kehotti taivaaseen.

Näistä vaikeneminen ei ehkä olekaan tahdikkuutta ja hienotunteisuutta, vaan mitä suurinta rakkaudettomuutta ja suvaitsevaisuudeksi naamioitua välinpitämättömyyttä!

Jeesus voitti (Vapaaehtoisesti antoi henkensä. Tähän tarvittiin puhdas uhri. Muuta puhdasta uhria ei löytynyt kuin Hänen, Isän, oma Poikansa) puolestani vihollisen ja valmisti minulle tien ulos sen ansoista. Tajuatko, mitä se merkitsee? Mikä olisi kohtaloni ilman sitä? Mikä oli Hänen motiivinsa tehdä se? Kun äiti huomaa, että lapsi on juoksemassa auton alle, syöksyy hän ottamaan hänet kiinni ja pelastaa hänet. Tämä on heijastus siitä motiivista, joka Isällä ja Jeesuksella on meitä kohtaan.

Sanotaan, että Jumala on rakkaus. Tämä käsite on madallettu ihmisen rakkauden tasolle. Se on jotakin paljon enemmän. Se on väkevämpi kuin kuolema.

Rakkauden motiivi, ettei yksikään hukkuisi.

Viholliselle on helppoa muovata ihmisen mieltä ja vangita se omiin tavoitteisiinsa eli tuhota Isän tavoitteet ja teot. Ihminen ei tunnista vihollisen mielen manipulointia ja lähtee sokeana toteuttamaan sitä. Yhä harvemmaksi tulevat ne, jotka sanovat näitä asioita ääneen.

Ihminen luulee, että hän on maapallon herra ja hallitsija. Ylväänä hän uhmaa luonnonlakeja ja pyrkii muokkaamaan niitä uusiksi. Hän riistää luonnonvaroja vastuuttomasti ja vähät välittää niiden seurauksista. Ne ovat vain kertakäyttötavaraa ja jätetään jäljet sikseen. Ei ihme, että Isän kärsivällisyys ja pitkämielisyys alkaa olla loppuunkäytetty. Hän yrittää varoittaa ihmiskuntaa ja ravistella hereille siitä uhmasta, jota ihminen harjoittaa Häntä ja Hänen säädöksiänsä vastaan. Luonnonkatastrofit ovat tätä ravistelua, mutta ihminen sulkee silmänsä ja sydämensä haluamasta liittää tähän Isän puhetta ja varoitusta. Hän keksii selitelmiä sille, mikä johtuu mistäkin geologisesta ja fysiologisesta tekijästä. Tämä syyn löytäminen käy yhä vaikeammaksi ja tapahtumat ovat yhä yliluonnollisempia. Ihmisen kapina Isä Luojaa kohtaan alkaa näyttää yhä säälittävämmältä. On kuin muurahainen yrittäisi hallita asioita ja luulee siihen pystyvänsä. Isä joutuu koventamaan panoksiansa todistaakseen ihmiselle, kuka hallitsee säät ja luonnon. Raamatussa kerrotaan, kuinka tässä lopulta käy.

Raamattua kannattaisi lukea enemmän Uuden testamentin puolelta. Vanha testamentti pitää sisällään esim. Mooseksen aikaisia asioita. Muita tavallisia kirjoja luetaan järjestyksessä alusta loppuun.

Eletään vaan ihmisiksi kun ihmisiä ollaan ja pidetään Suomi pystyssä, maksetaan verot ja maksut turhia murisematta. Pahoittelut kirjoituksen pituudesta. Nykyihminen ei jaksa keskittyä puolta sekuntia pitempään. 


Vieras

#93 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jumala on rakkaus

23.02.2015 11:55

#92: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jumala on rakkaus 

 PS.

Avioliitto on miehen ja naisen välinen pyhä liitto. Emme tietenkään keskustelisi ollenkaan niin ikävästä aiheesta ja silti todellisesta kun helvetti tällä keskustelupalstalla, jos Jumalan Sana tavoittaisi ihmiset riittävästi muulla tavalla. Televisio on hyvin Raamatun ja Jumalan vastainen kapine, en muuta voi sanoa. Yleensäkin kielteisiä käsityksiä Raamatusta levitetään ja monesti perusteluna on vain aiemmin kuullut vastaavat kielteiset käsitykset.

     *        *           *           *                   *       *       *

Keskustelu lähtee väärille raiteille monesti siinä, että helvettiin ollaan työtämässä vain muita ihmisiä, ei itseä. Oma pahuus tällöin unohtuu täysin. Lopullisesta kadotustuomiosta päättää Jumala ja se on varmasti oikea, valitusasteita ei ole eikä tarvita. Ajattelen, että on sitten kohtaloni helvetti tai taivas, se on varmasti oikea paikka joka tapauksessa. Uskova haluaa tuoda esiin, että on myös mahdollista valita Jeesus Kristus. Parannuksenteko on uskovalle jokapäiväistä, ei kertakaikkista. Jumalan armoa tarvitsemme jokainen. 

Jeesus pelastaa. Hän voi auttaa. Jumala on ilmoittanut tahtonsa Sanansa kautta. Rukous on kristityn hengitystä.

Aiheesta helvetti on kaikki tärkeimmät tullu esiin ja luulen, että aihe on käsitelty loppuun.


Vieras

#94

24.02.2015 05:48

Kaksi miesta ei sovi yhteen fyysisesti, eika voi jatkaa sukua. Se on epalooginen suhde ja ruman nakoista ulkoapain. Luonnostaan se iljettaa.

Vieras

#95 Re:

24.02.2015 09:12

#94: -  

 Aiemmin oli puhetta myös taivaasta ja helvetistä.

Raamatussa Jumalaa verrataan savenvalajaksi ja me ollaan savea! Minkälaista on savi? Se ei kestä omaa painoaan. Saviruukkua valmistettaessa ensin valetaan alaosa ja nurkkaan kuivumaan. Sitten valetaan yläosa ja taas nurkkaan kuivumaan. Vasta lopuksi päästään valamaan nokka. Hyvä vertaus myös siitä, ettei ihminen pärjää omilla ansioillaan ilman Kristusta. Mikä on Jumalan ratkaisu pahan ongelmaan? Uskovana ajattelen sen olevan helvetti. Aihetta on käsitelty tarkemmin parissa edellisessä kirjoituksessa, lue sieltä.

*          *           *

Uskovana ajattelen väkisinkin, että kyllä Jumala olisi luonut homolle sopivat vehkeet, jos olisi nähnyt sen hyväksi. Asiantuntijoiden mukaan peräsuoleen ei pidä työntää mitään ulkoapäin, koska limakalvo ja sulkijasysteemi eivät sitä kestä. Aihe on tosi epämiellyttävä ja jotkut ovat jossakin kirjoittaneet myös kakassa kieriskelystä, joten jotain outoahan siinä seksissä on. Uskovana ajattelen hyvän ja pahan, Jumalan ja vihollisen, välistä taistelua henkivalloissa, joka on hengellistä sodankäyntiä. Tuota kamppailua käydään Jumalan ja vihollisen, s(atanan, välillä. Ei ole kovin mukava aihe tuokaan.

Mikä onkaan savi arvostelemaan savenvalajaa? Pyhyys on usein kateissa nykypäivänä. Jumala on pyhä.  

yhtä hetero kuin sateenkaari

#96

25.02.2015 18:04

Mitä jos vaan kielletään heteroiden avioliitot? 


Vieras

#97 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jumala on rakkaus

25.02.2015 18:45

#92: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jumala on rakkaus 

 PS.

"Ihminen protestoi Jumalan olemassaoloa vastaan, koska on kokenut kärsimystä ja näkee pahuutta. Jos Jumala olisi alun perin luonut maailman sellaiseksi kuin se nykyään on, en itsekään haluaisi uskoa häneen. Mutta emme saa unohtaa luomisen jälkeen tapahtunutta syntiinlankeemusta, jonka myötä kärsimys ja epäoikeudenmukaisuus tulivat maailmaan."

"Vaihtoehto, ateismi, on pohjimmiltaan uskonvarainen näkemys, aivan kuten kristinuskokin. Ateistin on kuitenkin paljon vaikeampaa perustella kärsimyksen vääryyttä kuin uskovan. Ilman Jumalaa ei nimittäin olisi kaikille yhteistä moraalilakia, vaan oikea ja väärä olisivat vain henkilökohtaisia mieltymyksiä. Jos lapsi sairastuu syöpään, ei ole ketään, keneltä huutaa apua, ellei Jumalaa ole. Ilman Jumalaa elämällä ei ole todellista arvoa, eikä ole mitään pysyvää."

"Kenties Jumala voisi poistaa mahdollisuutemme valita väärin ja tehdä meistä mekaanisesti hyvää tekeviä yksilöitä. Mutta silloin emme rakastaisi Jumalaa ja toisiamme aidosti. Kuka oikeasti toivoo robotinomaista, pakotettua "rakkautta"?" (Uusi Tie 8/2015)

Itse en laittaisi syytetyn penkille Jumalaa. Laittaisin sinne vihollisen. Älä unohda lankeemusta.

 

Tulkoon homot . Ja homot tuli.

#98 Re:

25.02.2015 20:26

#19: -  

Tottakai raamatussa käsketään kunnioittamaan esivaltaa. Mitä muuta kuvittelit esivallan itsensä vallankäytönvälineekseen kehiteltyjen raamattuun päätyneiden tekstien ajavan muuta kuin esivallan silloisia takapajuisia tavoitteita?

 

Ai niin, ne jotka raamattuun vetoavat avioliittolainsäädännöstä ja avioliiton pyhyydestä, nykyinen puolisonne ei liene pane pahakseen jos nait isellesi kokonaisen haaremin? Suomalaiselle hihhulimiehelle riittäisi aluksi ehkä kaksi tai kolme lisävaimoa, mutta ei raamattu ylärajaakaan vaimojenne määrälle mainitse. Sen raamattu mainitsee, että useallakin raamatun teksteissä keskeisellä "pyhällä miehellä" oli useita vaimoja yhtä aikaa.

 

Mitenkäs nyt suu pannaan hihhulit? Vai teettekö niin kuin aina ennenkin että käännätte nopeasti itsellenne epämielyttävät raamatun jakeet ja sivut pois huomiostanne valehdellen itsellenne ettei lukemanne epämieluisat asiat koske nykypäivän kristittyä?

 

Niin kauan kuin jotkut pölkkypäät jotka uskovat raamatun olevan Jumalan itsensä kirjoittama, eikä ihmisten kirjoittama hallinnollinen ihmismassojen kontrollointiin tarkoitettu aivopesukira, niin näyttäkää uskonne teoissa noudattaen JOKA IKISTÄ SÄÄNTÖÄ raamatustanne. Soveltakaa raamatun opit täysin muuntamattomana omaan elämäänne. Sitten nähtäisiin kauanko menee aikaa ennen kuin ymmärrätte tulleenne huijatuksi ikivanhalla aivopesukirjalla.

 

Minä olen homo ja uskon myös Jumalaan. Yhteenkään uskontoon en sen sijaan usko lainkaan. Polttakaa raamatut ja kaikki muutkin uskonnonkirjat niin maailma voi palautua Jumalan luomaan tilaan sellaisena maailma Jumalan luomana oli ennen kuin ihminen pyrki hallitsemaan toista ihmistä käyttäen törkeästi apuvälineenään uskonnollista aivopesua tekopyhine kirjoituksineen.


Vieras

#99 Re:

26.02.2015 10:41

#19: -  

 

"Eikös Raamatussa käsketä myös kunnioittamaan esivaltaa? Te kaikki sukupuolineutraalia avioliittolakia vastustavat olette rikkoneet tätä määräystä vastaan."

Tuossa on jotenkin päädytty outoon lopputulokseen. Uskovana rukoilen myös esivallan puolesta. Esivaltaa tässä demokratiassa on kunnioitettu ja kunnioitetaan. Anarkisti lienee henkilö, jolta on kadoksissa kunnioitus. Uskovana ihmisenä tuon esille oman kantani ja niin tekevät myös muunlaiset ihmiset. 

Nythän voimme kohta toivotella hyvää kalevalan päivää ja suomalaisen kulttuurin päivää!


Vieras

#100

26.02.2015 11:11

Ideana Raamatussa on, että Jeesus on lain täyttäjä. Kukaan meistä ei siihen kykene ja tarvitaan Jumalaa apuun.