Koulukiusaamisen lopettamiseksi. Tomin muistolle.


Vieras

/ #171

05.03.2015 05:42

Eihän nykyään kiusaajille saada mitään kuria eikä rangaistuskaan. Päänsilittelyä ja sanotaan että voi, voi ei näin saa tehdä. Sen sijaan jos kiusattu puolustaa itseään niin joutuu yhteiskunnan kiusatuksi. Opettajat kohtelevat silloin kuin jotakin suur rikollista. Joutuu psykologille selvittämään miksi on puolustanut itseään kiusaajia vastaan sitten tehdään lastensuojeluilmoitus kun kiusattu on mukamas vaaraksi muille oppilaille ja kiusaajille. Mutta kiusaajat jatkavat samaa opettajien silmienalla saamatta mitään rangaistusta tästä toiminnasta.
Jos haluamme että kiusatuille saisimme jotakin toivoa paremmasta tulevaisuudesta niin rangaistuksia kiusaajia kohtaan tulisi EHDOTTOMASTI tiukentaa.
Mutta eihän nykyään voida rangaista ollenkaan kun yhteiskunta kieltää rankaisemisen vaan jatkamaan samaan tapaan niin kyllä se yhteiskunta silleen pyörii sanoi jokin sketsihahmo. Lopuksi vielä terveisiä niille opettajille,psykologeille, lastensuojeluviranomaisille ja muillekkin tämän asian kanssa tekemissä oleville tahoille.
TEHKÄÄ OIKEASTI JOTAKIN TÄLLE ASIALLE VAI EIKÖ KANTTI KESTÄ RUVETA TUOMITSEMAAN TODELLISIA ONGELMATEKIJÖITÄ ELI KIUSAAJIA.